DOCUMENTATION
Volledig scherm
© DOCUMENTATION

Einde carrière? Niemand wil nog werken met Ron Wemel uit ‘Harry Potter’

CelebritiesZowat de hele wereld kent acteur Rupert Grint (30) als Ron Wemel - of Ron Weasley. Hij werd op amper elfjarige leeftijd gebombardeerd tot superster door zijn rol in de ‘Harry Potter’-films, samen met Daniel Radcliffe (29) als Harry Potter en Emma Watson (29) als Hermelien Griffel/Hermione Granger. Het trio verdiende miljoenen aan de films en er leek een glansrijke carrière in het verschiet te liggen. Maar hoewel Radcliffe en Watson hun sterrenstatus wisten te behouden, zit Rupert Grint nu professioneel aan de grond.

10 reacties

  • Erwin Beckers

    5 jaar geleden
    Beetje jammer wel, hij deed het meer dan behoorlijk in the abc murders. En dat is geen sinecure naast een levende legende als Malkovic.
  • Sara Peeters

    5 jaar geleden
    Je kan misschien eerst een diploma gaan halen in economie en boekhouding, probeer het dan nog eens en hou je financiën zelf bij. Ge zult er rijker van worden. Je financiën overlaten aan derden en er zelf niets van kennen dan mag je al zeker zijn dat ze je strippen. Laat dat een les wezen. Je kan alleen op jezelf vertrouwen tegenwoordig.
  • Pieter Talboom

    5 jaar geleden
    Sick note vond ik nochtans ni slecht. Ga die snatch serie ook eens bekijken binnenkort.
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Zoals de meesten gaan werken in een of andere ongezonde fabriek tegen een maandloon van 1600€.
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Misschien eens gewoon gaan werken zoals miljoenen andere mensen. Ik zeg maar iets, maar dat zal te simpel zijn zeker?