Akshat Singh ‘Britain’s Got Talent’,
Volledig scherm
Akshat Singh ‘Britain’s Got Talent’, © Youtube BGT

Golden Buzzer! 13-jarige jongen zet ‘Britain's Got Talent’ op zijn kop met geweldige dansact

ShowbizzHij is 13 jaar oud en zit geweldig goed in zijn vel. Dat was niet het enige wat opviel, want Akshat Singh kan vooral opmerkelijk goed dansen. Dat bewees hij in ‘Britain’s Got Talent’, waar de jongen met zijn indrukwekkende dansact de juryleden en het publiek wist in te pakken. Hij werd meteen beloond met een Golden Buzzer. 

17 reacties

  • Karina De smet

    5 jaar geleden
    Mensen wat een reacties, die jongen wil alleen laten zien dat ook gezette kinderen kunnen bewegen, wat is daar toch mis mee. Ik vond zijn dans ook niet geweldig maar zijn boodschap zal hopelijk veel kinderen inspireren dat je ook kan bewegen wanneer je dik bent. Goed gedaan jongen!!!
  • marc rooms

    5 jaar geleden
    Sorry maar ik vind er absoluut niets super aan. Zelfs geen selectie waard laat staan een gouden buzzer
  • Peter Peeters

    5 jaar geleden
    Wobbelende hippo, dansen??? Die maakt gewoon gebruik van overhypte media gemanipuleerde dwaze zelfs gevaarlijke politieke correctheid, pc. Nu ja, de Belgen zijn hier ook goed in, een minister van gezondheid die morbide obese is en dit zelfs promoot en maagringen die terug betaald worden.
  • Thierry Piette

    5 jaar geleden
    "Geweldige dansact???" Voor mij is dansen toch nog altijd iets anders dan dit. Al die shows zijn gebaseerd op emoties losmaken bij het publiek. SC weet heel goed welke act er op zijn podium gaat komen. En in elke show steekt hij er zoiets wel bij in, omdat er altijd mensen zijndie denken dat zo'n shows spontaan zijn.
  • Marianne Van Caeneghem

    5 jaar geleden
    Top van die jongen ! Je moet het maar doen/durven... Én dan dat motto, wou dat het iedereen zijn motto was, de wereld zou er stukken beter uitzien... GO Aksjat !!!