© REUTERS

Nog steeds geen Thibaut Courtois in selectie Real Madrid

Thibaut Courtois zit opnieuw niet in de selectie van Real Madrid. De doelman sukkelt al sinds de interlandbreak met de Rode Duivels met een blessure, maar blijft voorlopig uit de selectie.

lvh

Courtois en Real Madrid: het is voorlopig een haat-liefdeverhouding. Hij leek vaste doelman te worden, verloor zijn stek aan Keylor Navas maar werd onder de vorige trainer Santiago Solari toch weer nummer één. Sinds begin deze maand sukkelt Courtois nu met een dijblessure die hij opliep toen hij bij de Rode Duivels de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus afwerkte.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het ging om een lichte blessure, zei zijn coach Zinedine Zidane toen. Maar intussen is Courtois sinds die wedstrijd met de Rode Duivels niet meer in actie gekomen in voetbalplunje. Wellicht is er wat vertraging gekomen op het herstel, maar intussen is Keylor Navas wel weer de vaste nummer één van Zidane geworden. Zijn zoon Luca zit ook in de selectie net als de jeugdige vierde keeper Altube (19).

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer