EPA
Volledig scherm
© EPA
Everton EVE
4
EINDE
0
Manchester United MUN
  • 13' Goal Richarlison
  • 28' Goal Gylfi Sigurdsson
  • 56' Goal Lucas Digne
  • 64' Goal Theo Walcott

Mijlpaal in mineur, nieuw dieptepunt voor de club: Lukaku krijgt met Manchester United pak rammel bij ex-club

Premier LeagueZes van zijn laatste acht wedstrijden verloren. Zo hard Manchester United reed in de eerste maanden met Ole Gunnar Solskjaer aan het stuurwiel, zo groot is nu het verval. Een zesde ‘verloren’ seizoen op rij dreigt. Everton vernederde de Engelse recordkampioen: 4-0. Een nieuw dieptepunt.

10 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    hugo wouters, je klets uit je nek :) Lukaku wordt door zijn trainer "tactisch" anders opgesteld dan hij bij de Rode Duivels speelt. Je spreekt dat hij zelfs daar de helft van de kansen mist, dat geld ook voor C.Ronaldo of Messi ondanks dat zij wel ontzettend veel scoren. Moet nog de eerste spits in de voetbal geschiedenis tegen komen die de helft van de kansen niet heeft gemist. Die is er nooit geweest, ken uw geschiedenis.
  • hugo wouters

    5 jaar geleden
    Domme praat van Lukaku bewonderaars. Hij stelt zich niet aanspeelbaar op, wandelt wat rond met zijn armen zwaaiend. De vergelijking bij de Rode Duivels gaat niet op. Daar heeft hij spelers rondom hem die een verdediging uit verband spelen en hem in de kleine backairia de doelkansen op een schoteltje aanbieden waarvan hij er de helft grandioos durft missen.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Domme praat van mensen die een hekel hebben aan Lukaku. Je kan zelfs C.Ronaldo bij Man.United zetten, als hij geen aanvoer krijgt ( zie wedstrijd Juve-Ajax) dan is hij machteloos. Lukaku moet niet meevoetballen, hij moet binnen de baklijn aangespeeld worden, want daar ligt zijn kracht. Niet voor niets is hij de beste spits aller tijden van de Rode Duivels. En dat domme praat, het zijn maar intikkers, ze vergeten wel dat je daar op juiste moment moet staan. Ook dat is een klasse-instinct !!
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Prachtige en verdient overwinning na een glanswedstrijd van Everton United gewoon weggespeeld de supervedetten......! En Lukaku deed die mee de wereldspits ...???
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    gewoon van de mat geveegd als een bende amateurekes dat moest de titel zijn,en zeg niks van een wereldspits in welke ploeg stond die dan ik heb niks rood gezien alleen maar blauw,en een grote bek op het middenveld die omdankes zijn miljoenen nog minder waard is dan een door de weekse cafe voetballer