© Isopix

Lesley-Ann Poppe deelt emotionele boodschap aan vriend na bevalling

Kersverse mama Lesley-Ann Poppe is in de wolken met haar zoontje Gabriël. Maar dat is ze zeker en vast ook met haar vriend Kevin Lebreton, aan wie ze een emotionele boodschap opdraagt op Instagram. "Oeverloos respect en liefde voor mijn man", klinkt het.

flb

Het is duidelijk dat Lesley-Ann Poppe momenteel op een roze babywolk vertoeft. Eerder deelde ze al een foto van haar en haar pasgeboren zoontje Gabriël op Instagram waarbij ze het heeft over "puur geluk" en nu deelde ze een foto van haar vriend Kevin met hun pasgeboren kindje op de borst. Ze had ook een liefdevolle boodschap voor hem in petto.

"Oeverloos respect en liefde voor mijn man, die negen maanden lang niet van mijn zijde is geweken, die ervoor heeft gezorgd dat ik een fantastische zwangerschap heb gehad, die zich vol toewijding over mijn oudste zoon ontfermt, die mij koelbloedig doorheen de bevalling heeft gesteund en die zich nu een uiterst zorgzame en liefdevolle papa toont voor ons zoontje Gabriël. Ik ben zo dankbaar dat ik deel mag uitmaken van jouw leven", klinkt het.

Gabriël is het eerste kindje voor Kevin. Lesley-Ann heeft samen met haar ex-man al een zoon.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer