Story
Volledig scherm
© Story

Zoon van Bart De Wever: “Jij bent gewoon een puber!”

Met de verkiezingen van mei in aantocht nemen de kinderen van politici het woord in Story. Deze week is het de beurt aan Simon en Liesbet, de twee jongste kinderen van Bart De Wever (N-VA).

39 reacties

  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Niet vergeten dat die toffe kerel ons met een begrotingstekort van 8 miljard euro achterlaat hé!!!
  • Dennis Van Gossum

    5 jaar geleden
    Ik vind het erg dat er mensen gaan zijn in Mei die zich door zo'n sentimentele "reclamestunt" als dit gesprek tussen Vader en Kinderen zich gaan laten beïnvloeden met hun stem op N-VA. Die even corrupt zijn dan de meeste andere partijen vooral links.
  • gaston weeckers

    5 jaar geleden
    Inderdaad de politici ,die zich 100 % inzetten voor de burgers hebben weinig tijd voor hun gezin. Door de schuld van andere die wel het geld nemen van hun mandaat. Maar doen niets
  • Jan Mannaerts

    5 jaar geleden
    Reklame zelfs zijn kinderen gebruiken voor politieke doeleinden !
  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    @Philip Claeys, de spijker op de kop. --- François Nuyts, zegt: N-VA een realistische partij die alvast niet verder wil springen dan de stok lang is. --- Hoezo? N-VA beloofde zijn kiezers om over 's lands grootste problemen te zullen springen. Ver zijn ze echter niet gesprongen, maar languit op hun bek gegaan. De stok was zelfs niet lang genoeg om een evenwichtig parcours te bewandelen.