Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
0
EINDE
0
Club Brugge CLU

VIDEO. Sterk Antwerp houdt Club Brugge na vurige clash in bedwang: Racing Genk loopt zes punten uit

Jupiler Pro LeagueDe winnaar van Antwerp - Club Brugge is vreemd genoeg Racing Genk. FCB kwam in een begeesterend duel op de Bosuil niet verder van een 0-0-gelijkspel. Zo moeten de Bruggelingen halfweg play-off 1 nog een gat van zes punten dichten als ze nog kampioen willen worden. Antwerp van zijn kant, knokt vrijdag met Standard om de derde plek.

40 reacties

  • B-art V-an Der Auwera

    5 jaar geleden
    Sterk Antwerp? Moesten ze het spel eerlijk spelen en Brugge krijgt een penalty die ze verdienen komt Brugge op 1-0 en moet Antwerp komen waardoor Brugge meer ruimte krijgt voor tegen te prikken. Arm België var beslist de uitslagen niet de ploeg of spelers ...
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Sorry Natacha, maar de gele kaart van Mechele had ook best zijn tweede of derde kunnen zijn. Die ferme por in de rug van Mbokani naast de zestien heeft zelfs geen fout opgebracht. Die werd bij elke baltoets meer dan gewoon afgestopt.
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    Vandamme is zoals Santini: die mogen veel meer dan anderen ZONDER maar gestraft te worden! 2x penalty niet gefloten! Waarom nog VAR? Waarom nog een scheids?
  • marc van de poel

    5 jaar geleden
    Antwerp heeft hier zeker niet te veel gekregen. En als ze vuil zouden spelen, zoals hier gesuggereerd, hoe komt het dan dat Club drie gele kaarten oogst en Antwerp slechts één? Die vermeende fout van Van Damme is voer voor onze belachelijke Analisten, die hun afkeer van Antwerp nog maar eens zullen mogen ventileren.. Het was vooral een geweldig spectaculaire val van Openda. Die mannen trainen tegenwoordig meer op vallen, dan op voetballen. Bij elke hoekschop hangen ze zo allemaal ineen.
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Vanaken zijn versnellingsbak en Vandamme zijn computer zijn dringend aan vervanging toe.