De Russische president Vladimir Poetin (links) en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin (links) en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. © AFP

Kim Jong-un en Poetin ontmoeten elkaar donderdag in Rusland

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un ontmoet donderdag in Vladivostok de Russische president Vladimir Poetin. Dat maakte een adviseur van het Kremlin vandaag bekend. Noord-Korea zoekt nieuwe internationale steun in zijn krachtmeting met de Verenigde Staten.

3 reacties

  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Poetin weet als geen ander hoe hij corrupte dictators moet aanpakken, zelfkennis is immers het begin van alle wijsheid. Natuurlijk ook om Trumpke eens te laten zien hoe je wel succesvol kan zijn in diplomatieke betrekkingen.
  • Norbert Bauwens

    5 jaar geleden
    Logisch dat dictators steun zoeken bij elkaar. Belangrijk punt op de agenda....Hoe maken we ons volk nog armer en onszelf nog rijker????????
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    mooi zo ,ik wist al veel langer dat ze allemaal goeie vriendjes waren poetin kim jung un en onze president,respect voor deze 3 mannen daar komt nu ook nog duterte bij en dan is asia zo goed als de wereld macht en hopelijk verjagen ze de yank hier,met hun provecerende bootjes en vliegtuigen in de chinese zee,zuid korea stelt niks voor een walk in the park zeggen ze hier ,al de andere vietnam cambodja hebben nog een eitje te pellen met de us