B.S. (20) belde zelf de hulpdiensten.
Volledig scherm
B.S. (20) belde zelf de hulpdiensten. © belga - rv

Wapenarsenaal aangetroffen bij vrouw die in eigen teen schoot

ZWIJNDRECHTEen 20-jarige vrouw uit Zwijndrecht zit in de cel omdat er in haar appartement handgranaten, wapens en kilo's coke zijn gevonden.  De vrouw belde zelf de hulpdiensten. 

22 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Alles tot op het bot uitpluizen en daarna zwaar sanctioneren.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Arne Van Gheluwe, alsof BDW elk crimineel kan laten volgen, ik ben de betoging met Van besien en een resem linkse BV's niet vergeten om criminelen na een zware rellen te steunen. Hoe ze staan te klagen al hun auto ontploft door een granaat aanval, volgens een advocaat zijn de slachtoffers meestal zelf gelinkt aan het criminele milieu. Binnen zes jaar hebben ze misschien terug een leuke Burgemeester zoals Patrick Janssens omringd met een meute linkse BV's. Dat verkoopt beter.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Geens wil dat misdadigers niet meer gestraft worden.
  • marc le loup

    5 jaar geleden
    Geen verband met drugsmileu! dat zijn de leiders van ons dagelijkse helden al zeker!komaan zeg toevallig maar een paar handgranaatjes en nog een wat groot uitgevallen dozijntje van kala"s tot een propperschieterke,kan iedereen overkomen niewaar!tja toevallig bij een marrokaantje! da"s hun cultuur zo een beetje he!wel als t"stof wa gevallen is binnen een jaarke of drie een fotootje met oproep voor getuigen!als ze nog leven! diegenen die willen blijven leven zich onthouden.
  • Lieven Cleymans

    5 jaar geleden
    Haar luxelevendje ten einde