De krul van Messi was fenomenaal, maar deze tien weergaloze vrije trappen moeten zeker niet onderdoen

02/05/2019 - 14:24
"Lionel Messi legde op een briljante wijze de heenmatch van de halve finale van de Champions League in een beslissende plooi. De bal draaide met een..."

1. Messi lukt hattrick en laat Camp Nou daveren met twee briljante vrije trappen (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuwe machtsontplooiing van Lionel Messi. Eerst een simpele penalty die teniet werd gedaan door een knappe vrije trap van Olaza, maar nadien... [naar artikel]

2. VIDEO. Hij doet het opnieuw: Lionel Messi zorgt met weergaloze vrije trap voor kwalificatie League Cup (07/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Lionel Messi laat opnieuw zien dat hij het niveau van de Amerikaanse competitie overstijgt. In de achtste finale van de Amerikaanse League cup zorgde hij met twee goals, waarvan een weergaloze vrije trap vijf minuten voor het einde, voor een gelijkspel. De penaltyreeks werd gewonnen waardoor Inter Miami zich voor de kwartfinale van de beker plaatste. [naar artikel]

3. Sportwetenschapper verklaart geheim achter vrije trappen van Lionel Messi: “Alsof je door je enkel gaat” (30/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Lionel Messi ontpopte zich voor de coronacrisis tot de koning van de perfecte vrije trap. De Argentijn wist in zijn carrière maar liefst 52 keer... [naar artikel]

4. Messi achterna? Hattrickheld Dries (18) scoort drie keer vanop magistrale vrije trap (05/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Op drie rechtstreekse vrije trappen in één match scoren. In dat huzarenstukje slaagde Dries Claes, waardoor Bree-Beek B (4C) met 3-4 won van Lommel Kolonie. “En toch train ik niet op vrije trappen”, aldus de hattrickheld. [naar artikel]

5. Messi pakt uit met twee fenomenale vrije trappen en assist: Barcelona wint eenvoudig bij stadsrivaal (08/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Lionel Messi eindigde pas vijfde in de verkiezingen van de Gouden Bal, maar dat liet de kleine Argentijn duidelijk niet aan zijn hart komen. De Vlo schitterde immers in de stadsderby tussen Espanyol en Barcelona: met een assist en twee goals - twee fantastische vrije trappen - gidste hij de Blaugrana immers langs de stadsrivaal: het werd 0-4. De Catalanen worden zo opnieuw competitieleider. Thomas Vermaelen bleef de hele wedstrijd op de bank. [naar artikel]

6. KIJK. Wát een entree: debuterende Lionel Messi bezorgt Inter Miami met weergaloze vrije trap zege in blessuretijd (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het tijdperk van Lionel Messi (36) bij Inter Miami is in stijl begonnen. Diep in blessuretijd maakte de Argentijnse ster met een prachtige vrije trap de winnende treffer. Miami in extase. Het team van Messi versloeg zo het Mexicaanse Cruz Azul met 2-1 in de eerste wedstrijd van het Leagues Cup-toernooi. [naar artikel]

7. KIJK. “Hij is geen mens”: debuterende Lionel Messi bezorgt Inter Miami met weergaloze vrije trap zege in blessuretijd (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

8. Brazilië is gewaarschuwd: Messi scoort niet tegen Venezuela, maar doet monden wel openvallen met reeksje vrije trappen op training (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Is er een betere vrijetrapspecialist in de wereld dan Lionel Messi? De 34-jarige Argentijn etaleerde z'n kunsten deze week nog eens fijntjes op training met Argentinië. Doelman Emiliano Martinez kon alleen maar met open mond toekijken. [naar artikel]

9. KIJK. “Hij is geen mens”: debuterende Lionel Messi bezorgt Inter Miami met weergaloze vrije trap zege in blessuretijd, Beckham tot tranen toe bewogen (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

10. Messi brengt Miami in extase bij debuut: weergaloze vrije trap zorgt voor zege in blessuretijd (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

De debuutwedstrijd van wereldkampioen Lionel Messi bij zijn nieuwe voetbalclub Inter Miami begon in stijl: diep in blessuretijd maakte ‘The GOAT’ de winnende treffer voor zijn nieuwe ploeg, met een prachtige vrije trap. Het team van Messi versloeg op die manier het Mexicaanse Cruz Azul met 2-1 in de eerste wedstrijd van het Leagues Cup-toernooi. [naar artikel]

11. Weergaloze Messi laat Camp Nou daveren met geniale vrije trap en briljante assist (29/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wat doe je tegen de gouden linker van Lionel Messi? Met twee goals en twee assists gidste hij FC Barcelona naar een 5-1-zege tegen Real Valladolid.... [naar artikel]

12. Kijk, leer en geniet: Lionel Messi toont op training hoe je de perfecte vrije trap neemt (03/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Lionel Messi speelde donderdagnacht een WK-kwalificatiewedstrijd met Argentinië. In de aanloop naar die partij met Venezuela (1-3 winst) sloot de kersverse PSG-speler een training af met een reeks vrije trappen. En zoals we gewoon zijn van Messi, zorgde die voor spektakel. Bij Brazilië zijn ze gewaarschuwd. Zondag wacht dé Zuid-Amerikaanse clash, in Sao Paolo. [naar artikel]

13. Brazilië is gewaarschuwd: Messi komt met schrik vrij na horrortackle tegen Venezuela en doet monden openvallen met reeksje vrije trappen op training (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

14. Meesterlijke Messi krijgt open doekje van Betis-fans na sublieme hattrick, Barcelona tien punten los in La Liga (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Gracias, Leo. Ook het Estadio Benito Villamarin, de thuisbasis van Betis Sevilla, werd vanavond getuige van een weergaloze Lionel Messi. De... [naar artikel]

15. Wat een binnenkomer: Lionel Messi matchwinnaar in debuut voor Inter Miami met heerlijke vrije trap in 94e minuut (22/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Beter kan je bijna niet debuteren. Lionel Messi kwam vrijdagnacht voor het eerst in actie voor het Amerikaanse Inter Miami en was meteen bepalend. De Argentijn maakte in minuut 94 de winning goal op een manier die alleen hij kan: met een heerlijke vrije trap. Inter Miami won door de weergaloze goal met 2-1 van het Mexicaanse Cruz Azul in de eerste wedstrijd van de Leagues Cup. [naar artikel]

16. Eibar figureert in weergaloze Messi-show, met deze parel als absoluut hoogtepunt (20/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

300 doelpunten heeft Lionel Messi na vanavond gescoord in Camp Nou. Een cijfer dat doet duizelen. De Argentijn was weer in één van zijn [naar artikel]

17. Waar speelt Messi (34) volgend seizoen? Argentijn is morgen een vrije speler (30/06/2021 - Express)

Lees dit artikel: Waar speelt Messi (34) volgend seizoen? Argentijn is morgen een vrije speler Lionel Messi speelt al heel zijn carrière bij FC Barcelona, maar het is allerminst zeker of dat ook volgend seizoen het geval is. De Argentijn is bezig aan de laatste dag van zijn contract bij Barça. De Spaanse club zou hem graag houden, maar een deal is er nog niet en er zijn nog enkele […] Lees dit artikel: Waar speelt Messi (34) volgend seizoen? Argentijn is morgen een vrije speler [naar artikel]

18. De Spaanse pers weet het zeker: “Lionel Messi verlengt contract en levert ferm in” (14/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Theoretisch gezien is Lionel Messi al zo’n twee weken een vrije speler, maar daar komt, als we de Spaanse pers mogen geloven, evenwel snel verandering in. Zowat alle media berichten immers dat de 34-jarige sterspeler een principeakkoord heeft met FC Barcelona over een contractverlenging. Door de financiële problemen bij de Catalaanse grootmacht zou Messi wel fors moeten inleveren. [naar artikel]

19. Orkestmeester Messi dirigeert Barcelona met twee geniale vrije trappen naar klinkende zege in derby tegen Espanyol (08/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ze stonden er Espanyol bij en keken ernaar. Lionel Messi vond het vanavond in de Catalaanse derby nog eens tijd om zijn beste pak aan te trekken.... [naar artikel]

20. Geweldige Messi loodst Argentinië naar WK-finale met penaltygoal en weergaloze assist (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de knalblauwe hemel van Rosario zag je een megashirt van Lionel Messi, dat per helikopter over de mensenzee vloog. Maar niet alleen zijn geboortestad is Messi. Zeker na vanavond is weer heel Argentinië Messi. Geweldige match van ‘de Vlo’ in het Lusail Stadium, gekruid met zijn vijfde goal op dit WK voetbal en een geweldige assist. Metgezel vond hij in Julián Álvarez, die twee keer scoorde. Nog één wedstrijd, zondag tegen de winnaar van Frankrijk - Marokko, scheidt Messi van het absolute godendom. De enige schaduwvlek bijna uitgewist: de WK-triomf. Voor Kroatië werd het de match te veel: 3-0. [naar artikel]

21. VIDEO. Vrije trap van Cristiano Ronaldo is goed raak… alleen verdwijnt hij niet in doel, wel tegen cameraman (16/09/2023 - Het Belang van Limburg)

De vrije trappen van Cristiano Ronaldo zijn al langer een onderwerp van discussie en spot. De Portugese sterspeler is niet altijd even succesvol, maar is doorheen zijn carrière rechtstreekse vrije trappen blijven opeisen. Een filmpje van zijn vrije trap voor Al-Nassr in de wedstrijd tegen Al-Raed (1-3-winst) werd gretig gedeeld en becommentarieerd op sociale media. Ronaldo miste doel, maar raakte vol de cameraman die erachter stond. [naar artikel]

22. De lakeien van ‘Keizer Lionel’: deze tien Argentijnen moeten Messi aan de wereldtitel helpen (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Argentinië danst op het ritme van Lionel Messi (35). De superster van PSG, tegen Mexico nog de verlosser des vaderlands, behoeft geen voorstelling meer. Wie zijn de tien ploegmaats die hem woensdag voorbij voorbij Polen en vervolgens aan de wereldtitel moeten helpen? [naar artikel]

23. “Als dit de laatste CL-wedstrijd van Messi in het tenue van Barça was, dan is het een om nog lang na te vertellen” (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Onze chef voetbal zag een weergaloze stuiptrekking, maar het verdict voor Messi werd hetzelfde als voor Ronaldo. “Messi werd de held en anti-held in één en dezelfde wedstrijd.” [naar artikel]

24. “Als dit de laatste CL-wedstrijd van Lionel Messi in het tenue van Barcelona was, dan is het een geworden om nog lang na te vertellen” (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)