Limburg United lijdt zware nederlaag na stuntzege van vrijdag

05/05/2019 - 23:24
"Hubo Limburg United heeft Oostende geen tweede keer in één weekend kunnen verrassen. Na een sterk eerste quarter werd United naar de slachtbank verwezen en liep het een zware nederlaag op. Net als alle voorbije back-to-back weekends is het resultaat voor United opnieuw één overwinning en één nederlaag."

1. Zware nederlaag voor Limburg United in Bergen (06/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Limburg United heeft niet kunnen winnen in Bergen. De ploeg van Brian Lynch verloor met een zware 82-69. Of zoals Limburg United het zelf verwoordde: “We hebben geen Bergen verzet vandaag.” [naar artikel]

2. Mitchell leidt Limburg United naar nieuwe stuntzege (20/04/2021 - Het Belang van Limburg)

In een echte thriller pakte Hubo Limburg United een schitterende en verdiende zege op het veld van co-leider Bergen. Na Antwerp Giants is dit de tweede stuntzege op rij van de ploeg van coach Massot. De 18-jarige Ajay Mitchell was de absolute uitblinker bij de Limburgers. [naar artikel]

3. Limburg United lijdt eerste nederlaag van oefencampagne tegen sterke Duitsers (09/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Limburg United heeft tegen het Duitse Rasta Vechta de eerste nederlaag van de oefencampagne opgelopen. De Duitsers maakten in het derde quarter het verschil. [naar artikel]

4. Knokkend Limburg United lijdt tegen Groningen eerste nederlaag in Elite Gold (19/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Hubo Limburg United leed zaterdag in Groningen zijn eerste nederlaag in de Elite Gold. Ondanks een zwakke eerste helft van de Limburgers, werd het nog een echte nagelbijter: 68-66. [naar artikel]

5. Kan Limburg United trein op rails krijgen tegen landskampioen Oostende? (08/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Topaffiche vrijdag in de Alverberg, waar Hubo Limburg United landskampioen Oostende ontvangt. Een stuntzege zou welkom zijn voor de tot nu toe ondermaats presterende Limburgers. [naar artikel]

6. Limburg United strijdend ten onder in de slotminuut: “Karakter getoond” (16/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Limburg United is er niet in geslaagd om revanche te nemen voor de zware 76-52-nederlaag van twee weken geleden. De Limburgers moesten pas in een spannend slot het hoofd buigen voor de nummer drie uit het klassement, Antwerp Giants. Brussels kan Limburg United van de zesde plaats stoten. [naar artikel]

7. EuroMillions Basket League: Oostende lijdt in Limburg vierde seizoensnederlaag (04/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Competitieleider Oostende heeft vrijdag een vierde nederlaag van het seizoen geleden. Op de 31e speeldag ging de landskampioen met 80-65 onderuit op het parket van Limburg United. Bij de rust stond de thuisploeg 49-34 voor. [naar artikel]

8. Opnieuw zware nederlaag voor Limburg United in Aalst (25/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Limburg United heeft geen vervolg kunnen breien aan de winning streak. In Aalst kon een offensief en defensief onmondig United op geen enkel moment aanspraak maken op de overwinning. [naar artikel]

9. Onherkenbaar Limburg United leidt zware nederlaag (14/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Limburg United kende een complete offday tegen rode lantaarn Luik: 100-80. De Limburgers maakten op geen enkel moment kans op een overwinning. Vanaf de eerste minuut werd United op alle vlakken overtroffen. Voor de ploeg van Sacha Massot was dit nog maar de vijfde overwinning van het seizoen. [naar artikel]

10. Vierde nederlaag op rij voor Limburg United (28/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Hubo Limburg United is er ook tegen Leuven Bears niet in geslaagd om de punten mee naar Hasselt te brengen. Opnieuw viel de beslissing in de tweede helft. Het is meteen de vierde nederlaag op rij voor United. [naar artikel]

11. Net geen stuntzege voor Limburg United, Oostende in slotfase efficiënter (09/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Geen stuntzege voor Hubo Limburg United. De eerste helft leek die nochtans in de maak (45-36), maar de Limburgers kraakten onder de foutenlast en Oostende was in de slotfase toch dat tikkeltje efficiënter: 81-88. [naar artikel]

12. Klinkende zege tegen Brussels én leidersplaats voor Limburg United (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Limburg United ging zondagavond met 58-83 winnen op het veld van Brussels. Door de nederlaag van Oostende in Mechelen, komt Limburg United alleen aan de leiding. [naar artikel]

13. Vierde Europese nederlaag op rij voor Limburg United (08/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Limburg United heeft dinsdag zijn vierde opeenvolgende nederlaag geleden in de FIBA Europe Cup. Het Hongaarse Körmend was in Hasselt met 75-92 te sterk. [naar artikel]

14. Bears tellen United uit in slotkwart (02/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Vijfde nederlaag op rij van een gehavend Hubo Limburg United. De bezoekers werden in het vierde quarter volledig weggespeeld. Voor Leuven is het de tweede overwinning op rij, de eerste thuiszege van 2019. De Bears naderen in het klassement tot op 1 winstmatch van een play-offplaats. Limburg United blijft door de nederlaag van Mechelen tegen de Giants zevende. [naar artikel]

15. Limburg United neemt revanche tegen Bergen (20/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Na de 81-85 nederlaag van vrijdag voor eigen publiek tegen Bergen is Limburg United er zaterdag in de EuroMillions Basket League wel in geslaagd de zege te pakken in Henegouwen. Het werd 78-85. [naar artikel]

16. Limburg United incasseert zware nederlaag vlak voor start van de play-offs (16/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Limburg United kon Oostende op de laatste speeldag niet verrassen. Veel te vroeg was de achterstand al groot. Okapi Aalst wordt woensdag de tegenstander in de eerste ronde van de play-offs. [naar artikel]

17. Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen (14/12/2019 - Metro)

Op de eerste speeldag van de tweede ronde in de Euromillions Basket League heeft Antwerp vrijdag een 76-59 nederlaag geleden in Bergen. Bij de rust stonden de Giants al 46-30 in het krijt. Het team van Vedran Bosnic greep Antwerp meteen bij de keel. Lennard Freeman (12 ptn, 9 rbds), Katin Reinhardt (12), Anthony Lambot […] Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

18. Bekeravontuur ondanks zege in Mechelen al voorbij voor Limburg United (24/01/2021 - Het Belang van Limburg)

In de unieke kans die het had om door te stoten tot de bekerfinale struikelde Limburg United al over de eerste horde. De Limburgers vochten voor wat ze waard waren, maar de zware nederlaag uit de heenwedstrijd (67-91) konden ze in Mechelen niet meer goedmaken. De terugwedstrijd werd wel met 68-71 gewonnen. [naar artikel]

19. Limburg United neemt revanche tegen Charleroi (13/05/2018 - Het Belang van Limburg)

In alweer een back-to-back weekend heeft Limburg United vanmiddag Charleroi verslagen met 92-72. De mannen Pascal Angillis namen zo revanche voor de nederlaag van vrijdag, toen ze 98-67 verloren. [naar artikel]

20. Limburg United staat op tegen de Giants (16/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Na een sterke eerste helft gaf Limburg United de voorsprong opnieuw weg in het derde kwart. Maar Melson kon met veertien punten in de laatste tien minuten eindelijk nog eens voor een stuntzege zorgen tegen Antwerp Giants. [naar artikel]

21. FC Barcelona lijdt 2-4-nederlaag voor afreis naar Antwerpen, Girona alleen leider in La Liga na stuntzege (11/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Revelatie Girona staat nu alleen op kop in La Liga na een 2-4-stuntzege in de Catalaanse clash tegen FC Barcelona, dat komende week afzakt naar de Bosuil. [naar artikel]

22. Limburg United krijgt pak slaag in Groningen (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Limburg United heeft op de vijfde speeldag van de FIBA Europa Cup een 98-70 nederlaag (34-23, 21-6, 27-20, 16-21) geleden op het parket van de [naar artikel]

23. Limburg deelt tik uit aan leider (14/04/2019 - De Morgen)

'Oostende is het sterkste team in onze competitie, maar niemand is onklopbaar', zei coach Bryan Lynch na de 67-79-stuntzege van zijn Limburg United bij de landskampioen. [naar artikel]

24. Limburg United heeft vierde plaats opnieuw in vizier (18/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Het gehandicapt Charleroi was een hapklare brok voor Hubo Limburg United. Brian Lynch die volgend seizoen de bezoekers coacht, ging voluit voor een verschil van meer dan 15 punten. Daardoor staat United nu positief ten opzichte van Charleroi, wat belangrijk is als beide ploegen gelijk eindigen. Door de verrassend zware 85-57-nederlaag van Kangoeroes in Bergen doen de Limburgers trouwens plots weer mee voor de vierde plaats. [naar artikel]