Het is bij de hapjes op de barbecue dat je je creativiteit de vrije loop kan laten. Verras je gasten met een plukbrood en aardappelspiesjes: twee... [naar artikel]
Een hond? Of toch eerder een kat? Het is een van de moeilijkste vragen die mensen moeten beantwoorden wanneer ze een huisdier in huis willen halen. Maar een diertje dat viraal gaat op het internet, lijkt het beste van twee werelden. Maak kennis met Dúi uit Vietnam. [naar artikel]
Platteland versus moeras. Droog versus drassig. Natuurgebieden Langeren en Tösch kunnen niet meer van elkaar verschillen. En toch liggen ze pal langs elkaar, gescheiden door de kabbelende Bosbeek. Tijdens onze derde wandelchallenge in Maaseik krijgen we het beste van twee werelden. [naar artikel]
Barbecue is niet alleen een feest voor vleeseters: met wat kraakverse groenten gril je de heerlijkste gerechten bijeen. Deze gevulde puntpaprika’s... [naar artikel]
Fietsen en suppen in één: dat moet de perfecte activiteit zijn voor drie vriendinnen die van fietsen en suppen houden. Is fietssuppen op het kanaal van Beverlo echt het beste van twee werelden? Liesbeth (37), Leen (35) en Patricia (41) deden de test. [naar artikel]
Vanuit het perspectief van de Europese Unie heeft Zwitserland misschien wel het beste van twee werelden: totale soevereiniteit op eigen bodem en onbelemmerd toegang tot een markt van 450 miljoen EU-burgers. Voor dat laatste moeten wel akkoorden worden gesloten. Maar daar heeft Bern plots geen zin meer in. [naar artikel]
Pizzaketen Domino’s Pizza pakt - uitsluitend voor ons land - uit met een nieuwigheid: de Bicky pizza. De naam zegt het zelf: de snack is een combinatie van een pizza en een Bicky burger. Het beste van twee werelden of gewoon een bizarre combinatie? [naar artikel]
Pizzaketen Domino’s Pizza pakt - uitsluitend voor ons land - uit met een nieuwigheid: de Bicky pizza. De naam zegt het zelf: de snack is een combinatie van een pizza en een Bicky burger. Het beste van twee werelden of gewoon een bizarre combinatie? [naar artikel]
Met een heerlijk weekeinde van tropische dagen ( +30 °) en tropische nachten (+ 20 °) voor de boeg, halen we met z’n allen de barbecue boven. Dat gaat op de ene plaats al wat makkelijker dan de andere. Er zijn immers barbecues in alle maten en gewichten. Sommigen smeden hun barbecue zelf, anderen spenderen veel euro’s om de beste barbecue aan te kopen, maar altijd is het met dat éne doel: de gasten verwennen met de lekkerste barbecue. ! [naar artikel]
Onze gastredacteur Laura Van den Broeck schotelt je deze week elke dag een lekker én gezond gerechtje voor. Vandaag: kruidige popcorn. Meer... [naar artikel]
Een vettige hamburger is wauw, maar een gezonde hamburger die even lekker smaakt is nog wauw-er. Deze vegan pitaburger scoort: het kruidige sausje... [naar artikel]
Dit weekend halen we die barbecue misschien wel voor de laatste keer dit jaar boven: vermijd stress en lees hier de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. 12 experts, van vleeschefs en sommelier tot patissier, delen de beste producten en tips om er een smakelijk succes van te maken. Zo pak je het slim aan vanaf de apéro tot het dessert. [naar artikel]
Een gezellige barbecue in de tuin, een terrasje met vriendinnen of zelfs een snoepreisje met twee: de zomer is begonnen en dan zullen we na anderhalf jaar corona geweten hebben. Om optimaal te genieten van de zon, de vrijheid en elkaar deelt Billie.be elke week een zomerhack om jou het leven net dat tikkeltje gemakkelijker te maken. [naar artikel]
Veel vlees, sausjes, pastasalades: barbecueën is vaak een vettig feestje. Liever een gezonder en mager grilgerecht? Wij presenteren: kruidige... [naar artikel]
Tomorrowland is méér dan alleen een sprookjesachtig dancefestival. Want ook voor de fijnproever valt er heel wat te ontdekken. In B-Eat combineren ze het beste van die twee werelden. Terwijl een topdj het beste van zichzelf geeft, kookt een sterrenchef uit Las Vegas gastronomisch lekker voor het dansende publiek. [naar artikel]
De eerste zonnestralen zijn een feit en dus verklaart VIER de barbecue-gekte voor begonnen. In ‘Grillmasters’ gaan wereldkampioen barbecue Peter De... [naar artikel]
Deze week stijgt het kwik hoger dan 30°. Omdat we niet allemaal een zwembad in de tuin hebben, zoeken we een alternatief. Wat is op zo'n warme [naar artikel]
Barbecue jij enkel tijdens de zomer? Zonde! Een winter-BBQ is minstens even leuk. Als originele feestformule met kerst of eindejaar of als sfeermaker op een doodgewone winteravond? Met deze 5 tips van HLN Shop maak je van je winterse barbecue een succes. [naar artikel]
De komende dagen wordt het stralend weer, tijd dus om ‘s avonds de barbecue aan te steken. Maar nog veel te vaak gaat het fout en lopen mensen ernstige brandwonden op tijdens het barbecueën. Hoe barbecue je dan wel veilig en wat moet je doen als het toch misgaat? Bekijk enkele tips in bovenstaande video. [naar artikel]
Een brunch combineert het beste van twee werelden: ontbijt en lunch. Op een dag als Pasen mag het al wat meer zijn. Wil jij voor jouw familie een... [naar artikel]
Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze overheerlijke kömbe, kruidige koekjes, klaar. Smakelijk! [naar artikel]
Met de zomermaanden in het vizier pende outdoor-cooking expert Peter De Clercq zijn nieuwe lifestyleboek 'Het lekkere buiten-leven' bij elkaar. Ons maakt hij alvast warm met de drie best bewaarde barbecue- geheimen. In het boek vind je trouwens ook een aantal sporttips, om al dat gril-genot er weer af te trainen. [naar artikel]
Middelkerke is zoveel meer dan louter dijk, strand en zee. Want met twee volwaardige badplaatsen, een prachtig zandstrand en het grootste poldergebied van de regio biedt Middelkerke het beste van drie werelden. “Welkom in het Saint-Tropez voor families”, zegt burgemeester Jean-Marie Dedecker. [naar artikel]
CittA gaat elke week op zoek naar zeven topadresjes. Deze week: tapasrestaurants. [naar artikel]
Indiaanse jongeren in Oklahoma klampen zich vast aan traditie en rituelen, maar leven met sneakers en Burger King. Fotografe Mashid Mohadjerin zocht hen op en legde twee werelden vast. 'Ik hoop dat het niet verdwijnt.' [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.