Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Gastronomisch restaurant Stable opent in september in oostelijk koetshuis Hof ter Linden

17/05/2019 - 18:08
"Het oostelijke koetshuis van Hof ter Linden in Edegem ontvangt bij vlotte inrichtingswerken in september de eerste gasten. Het gastronomisch restaurant zal openen onder de naam ‘Stable’."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Koetshuis Le Paige opent naast restaurant ook café, bar en receptieruimte: “Met zicht op de Kleine Nete besef je pas hoe idyllisch deze plek is” (23/02/2020 - Gazet van Antwerpen)

Pieter Van Den Bosch, die achter de kookpotten staat van het koetshuis Le Paige, lanceert een nieuw concept: Pi Bistronomie. “Na de paasvakantie is het hier niet alleen meer restaurant zoals nu. Dan open ik ook een bar, een terras, een seminariezaal en een echte ‘staminee’”, zegt de patron. [naar artikel]


2. Koppel uit Lier opent luxehotel en gastronomisch restaurant in Durbuy (07/09/2021 - Gazet van Antwerpen)

Dirk Hoeben en Candida Cagnoli uit Koningshooikt (Lier) runnen sinds kort het luxueuze hotel Durbuy Suites in het Waalse stadje Durbuy. Vorige week openden ze er ook een gastronomisch restaurant, waar ook niet-hotelgasten welkom zijn. [naar artikel]


3. ‘Deens’ restaurant opent pop-up in winterbar LBWG (01/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Midden januari opent in het koetshuis van Park Spoor Noord het nieuwe restaurant Gå Nord. In afwachting daarvan nemen ze hun intrek in winterbar LBWG. [naar artikel]


4. Sander (26) opent gastronomisch restaurant in Opglabbeek: “Ik wil me onderscheiden van de rest” (24/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Op 1 februari opent Sander Spreeuwers (26) Restaurant Modest aan de Weg naar Opoeteren. De Opglabbeekse chef stond vijf jaar lang in de keuken van driesterrenrestaurant Hertog Jan. “Ik wil een bepaald niveau halen, dit wordt geen doorsnee restaurant.” [naar artikel]


5. Dit is het goedkoopste gastronomisch restaurant van Gent: 12 euro voor driegangenmenu (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Noteer in uw agenda: vanaf september kan u in het goedkoopste gastronomisch restaurant van Gent terecht voor een driegangenlunch die u ocharme 12 tot 17 euro zal kosten. In restaurant ‘Brut Nature’ wordt u bediend door de leerlingen van beroepsschool OLVI. Die zijn blij dat ze na maandenlange coronabeperkingen voor buitenstaanders kunnen koken. “Onthoud dat je de varkenswangetjes voor mevrouw in je rechterhand hebt, de kalfsblanquette in je linkerhand is voor meneer.” [naar artikel]


6. Nieuw restaurant in koetshuis Park Spoor Noord serveert wereldkeuken (12/01/2017 - Gazet van Antwerpen)

Het koetshuis in Park Spoor Noord werd de voorbije maanden omgevormd tot een restaurant. Gå Nord wil het begrip ‘wereldkeuken’ een eigen invulling geven. [naar artikel]


7. Topchef Pieter-Jan Lint (35) opent “eerste gastronomisch veganistisch restaurant van België”: “Wereld tonen dat het anders kan” (17/04/2022 - Het Nieuwsblad)

Merelbeke is een gastronomisch restaurant rijker. Maar gerechten op basis van vlees, vis en zelfs melk, kaas en eieren staan niet op de menukaart van ‘Amaranth’. Topchef Pieter-Jan Lint (35) kookt uitsluitend plantaardig. “Een dame blanche zonder melk of room? Waarom niet?” [naar artikel]


8. Nieuw restaurant ‘Mesa’ opent eind september in Kloosterstraat (13/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

In de Kloosterstraat in Antwerpen opent in het najaar een gloednieuw restaurant. [naar artikel]


9. Jonge chef-kok opent gastronomisch restaurant Stad 10: “Klassiek Frans met wereldse invloeden” (04/05/2022 - Het Belang van Limburg)

“Elke dag beter doen dan de vorige.” Dat is de ambitie van de jonge chef-kok Bert Brouwers (26), die in Hamont met Stad 10 zijn eigen restaurant opent. Zijn keuken beschrijft hij als klassiek Frans met wereldse invloeden. [naar artikel]


10. Mijn restaurant. Nadine Van Der Linden. “Zelfs moeilijkste eters gaan hier overstag” (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Van een terrasje kunnen we al genieten, maar het blijft uitkijken naar de volledige heropening van de horeca op 9 juni. Elke dag tipt een journalist of columnist van deze krant zijn of haar favoriete restaurant. Columniste Nadine Van der Linden kiest voor Ko'uzi in Antwerpen. [naar artikel]


11. Topchef Maarten Van Essche en Jules Colruyt openen Magma: “We zijn een pizzeria met de streken van een gastronomisch restaurant” (15/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Topchef Maarten Van Essche heeft niet alleen plannen voor een restaurant in de oude pastorie van Heffen (Mechelen). Hij opent binnenkort al zijn eerste restaurant in de Mechelse binnenstad. Voor Magma in de Borzestraat werkt hij samen met Jules Colruyt. De dertiger startte voor zijn familiebedrijf mee de versmarkt CRU op waar hij zich richtte op de bakkerij. [naar artikel]


12. “Drie zaken onder één dak” (24/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Mitchell Merola (26) en verloofde Daniela Sparanero (23) gingen vorige maand van start met een eigen bistro en B&B in de voormalige pastorij van Mechelen-Bovelingen. Binnenkort opent het tv-koppel op dezelfde locatie ook opnieuw de deuren van hun gastronomisch restaurant Table’O. [naar artikel]


13. Nieuw luxehotel opent in centrum Antwerpen (09/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

n hartje Antwerpen ging eind augustus in alle stilte luxehotel en gastronomisch restaurant Franq open, in een voormalig imposant bankgebouw dat nu ‘urban chique’ uitstraalt. [naar artikel]


14. Sergio Herman opent café (26/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Sergio Herman wil volgende maand AIRcafé starten, een nieuw deelproject van zijn net geopende gastronomisch restaurant AIRrepublic in Cadzand. De bekende kok wil er nog meer voor eenvoud gaan. [naar artikel]


15. Fan van het eten op Tomorrowland? Team achter festival opent eigen restaurant (14/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de Antwerpse Kloosterstraat opent in september het restaurant ‘Mesa’ de deuren. Een idee van het team achter Tomorrowland, uitgevoerd door één... [naar artikel]


16. Wim Ballieu opent Balls & Glory-restaurant in hartje Mechelen: “De stad is perfect gelegen” (16/04/2019 - Gazet van Antwerpen)

Op 10 september opent in het centrum van Mechelen het nieuwste restaurant van Balls & Glory. De locatie is voorlopig nog een geheim maar chef en zaakvoerder Wim Ballieu belooft een unieke ‘look and feel’. [naar artikel]


17. Binnenkijken in Koetshuis Harmonie: eeuw oud en opnieuw te koop (11/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

In een huis gaan wonen dat meer dan een eeuw geleden gebouwd werd voor paarden? Chantal en Luc deden het. Ze kochten het koetshuis in de Harmoniestraat in Antwerpen in 2017. Drie jaar lang hebben ze gerenoveerd en vandaag stellen ze het koetshuis opnieuw te koop. Wij gingen een kijkje nemen. [naar artikel]


18. Den Breckpot staat te koop voor 1,65 miljoen euro: “Ideale plek voor gastronomisch restaurant” (03/02/2022 - Gazet van Antwerpen)

Het monumentale pand Den Breckpot op de Mechelse Korenmarkt staat voor 1,65 miljoen euro te koop. Slager-traiteur Werner Gybels uit Bonheiden kocht het gebouw meer dan vijftien jaar geleden en maakte er een juweeltje van. “Het is een van de mooiste handelspanden in Mechelen, de ideale plek voor een gastronomisch restaurant”, zegt sterrenchef Axel Colonna-Cesari. [naar artikel]


19. GEPROEFD. Van dit gastronomisch topadresje in Bilzen hebben we het laatste nog niet gehoord (06/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij hotelgroep Martin’s logeer je in een historisch gebouw. Op een aantal locaties kan je ook gastronomisch tafelen. Zo ook in AKKO, het restaurant van Martin’s Rentmeesterij in het Bilzense Rijkhoven. Chef Sébastien Oger serveert er een excellente keuken, waarvan één gerecht ons nog lang zal bijblijven. [naar artikel]


20. Beste kok ter wereld opent opnieuw restaurant voor daklozen (04/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Italiaanse topkok Massimo Bottura, wiens restaurant vorig jaar werd verkozen tot het beste ter wereld, opent zijn vijfde restaurant speciaal... [naar artikel]


21. Burger King "aupent in 't etteke Brussel, Menneke-Pis zievert al van de goesting": nieuw hamburgerrestaurant opent op 25 september (20/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Burger King opent op 25 september zijn eerste restaurant in het centrum van Brussel, in Elsene om precies te zijn. En de uitnodiging voor de... [naar artikel]


22. Belgische sterrenchefs koken deze zomer in drijvend restaurant in Dilsen-Stokkem (22/03/2019 - Het Belang van Limburg)

In mei opent het Gentse bedrijf Frieds & Fools Dinner On The Lake op Terhills. Het drijvende restaurant zal te vinden zijn op de voormalige Vulexplas langs de Hoeveweg in Lanklaar, waar ook het Cable Parc van Terhills actief is. Het gaat om een tijdelijk restaurant dat geopend blijft tot 30 september. De opbouw start in april. [naar artikel]


23. KFC opent binnenkort restaurant in hartje Antwerpen (19/03/2021 - Gazet van Antwerpen)

De Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken opent over enkele weken een restaurant in hartje Antwerpen. Dat maakt KFC bekend via een persbericht. Het zal het derde restaurant van de keten zijn in de provincie, na het Wijnegem Shopping Center en Turnhout. [naar artikel]


24. Urban dining op gastronomisch niveau bij Het Cordaat op de Corda Campus (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)

De Corda Campus heeft er sinds 31 augustus een horecazaak bij: Het Cordaat, een restaurant met een uitgebreide en gevarieerde kaart. Vlot en hip, dit is urban dining op gastronomisch niveau. [naar artikel]


25. Dit restaurant aan de Leie heeft wel een heel unieke plek om romantisch te tafelen en de zonsondergang krijg je er gratis bij (15/06/2020 - Het Nieuwsblad)

Wat denk je van een gastronomisch etentje met ‘zonsonderganggarantie’ aan boord van een plezierjacht dat aangemeerd ligt aan de oever van de Leie bij één van ’s lands mooiste terrassen? Dat kan in restaurant Halifax in Astene. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!