De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Jos Brech blijft zwijgen in rechtbank: “Langer wachten kan gevolgen hebben”

Het Belang van Limburg

06/06/2019 - 10:19

Jos Brech blijft zwijgen in de rechtbank, maar houdt wel een geschreven verklaring ‘als troefkaart’ achter de hand. Zelfs de rechter waarschuwt hem nu voor de gevolgen van die houding.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jos Brech blijft vastzitten voor moord op Nicky Verstappen (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Jos Brech blijft vastzitten. De rechtbank in Maastricht wees vandaag het verzoek af van zijn advocaat om hem vrij te laten. Brech...
  [naar artikel]
 2. Emotionele Jos Brech heeft laatste woord: “Hoeveel pech kun je hebben?” (16/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Jos Brech had vrijdagmiddag het laatste woord in de rechtbank in Maastricht in de Zaak-Nicky Verstappen.
  [naar artikel]
 3. Familie Nicky Verstappen oog in oog met Jos Brech: “Jij bent een monster” (07/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De moeder, zus en tante van Nicky Verstappen hebben woensdagmiddag in de rechtbank in Maastricht oog in oog met verdachte Jos Brech een emotionele slachtofferverklaring gehouden.
  [naar artikel]
 4. Emotionele moeder Nicky Verstappen in rechtbank: “Brech, kijk me aan!” (12/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Urenlang heeft ze aan moeten horen wat er gezegd werd over haar overleden zoon Nicky. Bij het schorsen van de zitting kan Berthie Verstappen zich even niet meer inhouden. “Kijk me aan. Brech. Kijk me aan”, roept ze terwijl Jos Brech de zaal verlaat.
  [naar artikel]
 5. Advocaat hint op necrofilie door Jos Brech op lichaam Nicky Verstappen (12/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  In zijn pleidooi heeft de advocaat van Jos Brech, Gerald Roethof, maandagmiddag in de rechtbank in Maastricht gesuggereerd dat de sporen op de onderbroek van Nicky Verstappen die wijzen naar Brech ook na de dood van het 11-jarige jongetje kunnen zijn achtergelaten.
  [naar artikel]
 6. Advocaat Jos Brech snapt pijn en verdriet: “Maar hier zit niet de dader” (12/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Jos Brech moet vrijgesproken worden van het doden, misbruiken en ontvoeren van Nicky Verstappen. Dat bepleit de advocaat van Brech, Gerald Roethof maandag in de rechtbank in Maastricht. De toen 11-jarige jongen verdween op 10 augustus 1998 tijdens een zomerkamp op de Brunssummerheide, een natuurdomein niet ver van Maasmechelen.
  [naar artikel]
 7. Moordverdachte Jos Brech pas uitgeleverd als Nederlandse agenten in Spanje zijn (28/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De uitlevering van verdachte Jos Brech hangt onder meer af van de begeleiding door de Nederlandse politie in het vliegtuig. Het is nu wachten op...
  [naar artikel]
 8. Rechtbank oordeelt vrijdag over Jos Brech: schuldig of onschuldig? (19/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De rechtbank spreekt vrijdag het oordeel uit over Jos Brech: schuldig of onschuldig aan het misbruiken en/of doden van Nicky Verstappen. Er is geen middenweg. Hoe komen rechters tot hun oordeel?
  [naar artikel]
 9. Jos Brech vandaag al voor de rechtbank in Barcelona (27/08/2018 - De Morgen)
  Jos Brech wordt vandaag voorgeleid voor de rechtbank in Barcelona. Dat meldt de Spaanse krant La Vanguardia. Volgens de krant zou de 55-jarige verdachte van de moord op Nicky Verstappen al in de komende dagen aan Nederland kunnen worden uitgeleverd.
  [naar artikel]
 10. Dag 2 in zaak-Nicky Verstappen: confrontatie met veel DNA, maar Brech zwijgt weer (29/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Daar waar Jos Brech maandag iedereen verraste met een verklaring, houdt hij een dag later weer zijn mond. Ook als de rechtbank hem confronteert met vele vragen over het DNA dat is aangetroffen op de kleding van Nicky Verstappen die volgens het OM door Brech is ontvoerd, misbruikt en gedood. Een 3D-model van Nicky’s onderbroek werd gepresenteerd.
  [naar artikel]
 11. Na 22 jaar eindelijk een vonnis: Jos Brech 12 jaar naar de cel voor misbruik en dood van Nicky Verstappen (20/11/2020 - VRT NWS)
  In Nederland heeft de rechtbank Jos Brech veroordeeld tot 12 jaar en 6 maanden cel voor de verkrachting van de 11-jarige Nicky Verstappen. Dat hij het kind opzettelijk heeft vermoord, is volgens de rechtbank niet bewezen. "Maar zijn dood is wel het gevolg van het misbruik", aldus de rechtbank. Nicky Verstappen werd in 1998 dood teruggevonden in Nederlands Limburg. Pas in 2018, twintig jaar na de moord, kwam er een doorbraak in de zaak. Jos Brech ontkent dat hij het kind misbruikt en gedood heeft, en gaat in beroep.
  [naar artikel]
 12. LIVE. Deskundige vertelt over mogelijke doodsoorzaak Nicky op proces tegen Jos Brech (05/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De derde dag in het proces tegen Jos Brech (57) staat in het teken van twee belangrijke zaken. Een deskundige komt langs om vragen te beantwoorden over de mogelijke doodsoorzaak van Nicky Verstappen in 1998. En de rechtbank gaat op zoek naar de ‘plasboom’ van Brech.
  [naar artikel]
 13. “DNA-spoor Jos Brech alleen is onvoldoende bewijs voor dood Nicky Verstappen (11)” (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De advocaat van Jos Brech meent dat de rechtbank zijn cliënt nooit zou kunnen veroordelen voor het doden, seksueel misbruiken en ontvoeren van het...
  [naar artikel]
 14. Advocaat gaat woensdag in afwachting van proces vrijlating Jos Brech vragen (12/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse advocaat Gerald Roethof wil dat zijn cliënt Jos Brech vrijkomt. Hij zal woensdag aan de rechtbank in Maastricht vragen Brech in afwachting van zijn proces op vrije voeten te stellen. Dat zei de advocaat dinsdagavond in het Nederlandse programma RTL Late Night.
  [naar artikel]
 15. Openbaar ministerie: “Onomstotelijk bewijs dat Jos Brech Nicky Verstappen heeft gedood” (08/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn de officieren van justitie aan de beurt op het proces tegen Jos Brech. Zij moeten uitleggen waarom ze Brech schuldig achten aan het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky Verstappen. En ze moeten zeggen welke straf dat Brech in hun ogen verdient.
  [naar artikel]
 16. Uitspraak in zaak-Nicky Verstappen: cel of vrijheid voor Jos Brech? (20/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wordt het een veroordeling of vrijspraak? Jos Brech (58) uit Simpelveld hoort vrijdag welk vonnis de rechtbank in Maastricht heeft geveld over zijn rol in de verdwijning en het overlijden van Nicky Verstappen in 1998.
  [naar artikel]
 17. Jos Brech in beroep veroordeeld tot 16 jaar cel voor dood, misbruik en ontvoering van Nicky Verstappen (28/01/2022 - De Morgen)
  In Nederland is Jos Brech in beroep veroordeeld tot 16 jaar cel voor het doden, misbruiken en ontvoeren van de de 11-jarige Nicky Verstappen. De jongen verdween in 1998 tijdens een zomerkamp in Nederlands Limburg en werd later dood teruggevonden. De straf ligt hoger dan de 12,5 jaar die Brech eerder kreeg van de rechtbank in Maastricht.
  [naar artikel]
 18. Transporteconoom over gevolgen geblokkeerd Suezkanaal: “Langer wachten op fiets of meubels, mogelijk ook hogere prijzen” (26/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het vrijmaken van een vastgelopen containerschip in het Suezkanaal zal nog minstens een week duren. De gevolgen daarvan zullen we ook hier merken. “Wie een fiets of auto besteld heeft, zal mogelijk langer moeten wachten”, zegt Christa Sys, die professor Maritieme Economie is aan de Universiteit Antwerpen. “Mogelijk uit het zich ook in hogere prijzen.”
  [naar artikel]
 19. Moordverdachte Jos Brech: “Ik heb Nicky gevonden, maar hij was al dood” (28/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Ik loop met een geheim rond. Ik heb Nicky Verstappen wél gevonden. Maar hij was al dood toen.” Na 22 jaar zwijgen heeft hoofdverdachte Jos Brech (58), wiens DNA op het lichaam van de dode jongen zat, eindelijk toegegeven dat hij al die tijd gelogen heeft. Met zijn biecht begint het Nederlandse misdaadproces van het jaar met een stevige bom.
  [naar artikel]
 20. Maasmechelaar verbleef lange tijd bij moordverdachte Jos Brech: “Ben stomverbaasd” (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maasmechelaar Angelo Valkenborgh logeerde regelmatig samen met moordverdachte Jos Brech in een hut in de Vogezen. Brech wordt verdacht van de moord op de 11-jarige Nicky Verstappen twintig jaar geleden, maar dat wist Angelo Valkenborgh niet. Toen Jos Brech plots verdween, gaf Valkenborgh hem zelfs als vermist op en organiseerde een zoektocht. Hij wist niet dat Brech eigenlijk voor de politie op de vlucht sloeg.
  [naar artikel]
 21. Advocaat wil vrijlating Jos Brech: “Onvoldoende bewijs voor veroordeling” (20/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Advocaat Gerald Roethof heeft de raadkamer van de rechtbank in de Nederlandse stad Maastricht gevraagd om zijn cliënt Jos Brech vrij te laten uit voorlopige hechtenis. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft volgens hem niet voldoende bewijs om hem vast te houden wegens mogelijke betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen in 1998. Brech heeft geen bekentenis afgelegd. Dat zei Roethof donderdag na afloop van de voorgeleiding, die achter gesloten deuren is.
  [naar artikel]
 22. Advocaat wil vrijlating Jos Brech: “Onvoldoende bewijs voor veroordeling” (20/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Advocaat Gerald Roethof heeft de raadkamer van de rechtbank in de Nederlandse stad Maastricht gevraagd om zijn cliënt Jos Brech vrij te laten uit voorlopige hechtenis. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft volgens hem niet voldoende bewijs om hem vast te houden wegens mogelijke betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen in 1998. Brech heeft geen bekentenis afgelegd. Dat zei Roethof donderdag na afloop van de voorgeleiding, die achter gesloten deuren is.
  [naar artikel]
 23. Moordverdachte Jos Brech doorbreekt de stilte tijdens proces: “Ik heb Nicky gevonden, maar hij was al dood” (28/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik loop met een geheim rond. Ik heb Nicky Verstappen wél gevonden. Maar hij was al dood toen.” Na 22 jaar zwijgen heeft hoofdverdachte Jos Brech (58), wiens DNA op het lichaam van de dode jongen zat, eindelijk toegegeven dat hij al die tijd gelogen heeft. Met zijn biecht begint het Nederlandse misdaadproces van het jaar met een stevige bom.
  [naar artikel]
 24. Jos Brech opnieuw verhoord in zaak-Nicky Verstappen: “Ze hebben geen harde feiten” (05/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft Jos Brech, veroordeeld in de zaak van Nicky Verstappen, opnieuw ondervraagd. Volgens zijn advocaat heeft Brech daarbij niet veel gezegd.
  [naar artikel]
 25. De bushcraftvideo's van Jos Brech, moordverdachte van Nicky Verstappen (23/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jos Brech, de verdachte in de moordzaak rond Nicky Verstappen, is nog steeds spoorloos. Het lijkt erop dat Brech, een expert in wildkamperen,...
  [naar artikel]
 26. Jos Brech is overgeleverd aan Nederland (06/09/2018 - VRT NWS)
  Jos Brech, de vermoedelijke moordenaar van Nicky Verstappen, is door Spanje aan Nederland overgeleverd. De 11-jarige Nicky verdween in 1998 van een jeugdkamp. Een dag later werd zijn lichaam teruggevonden. Twintig jaar bleef de moordzaak onopgelost, tot recent onderzoek via DNA naar Jos Brech wees. Brech was op de loop, maar werd in Spanje gearresteerd.
  [naar artikel]
 27. Jos Brech is aangehouden in Spanje (26/08/2018 - VRT NWS)
  Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, is aangehouden in Spanje. Dat meldt NOS op gezag van de Nederlandse de politie. Brech zit vast in een Spaanse cel.
  [naar artikel]
 28. LIVE. Politie over aanhouding Jos Brech - verdachte vandaag al voorgeleid in Barcelona (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jos Brech wordt vandaag voorgeleid voor de rechtbank in Barcelona. Dat meldt de Spaanse krant La Vanguardia. Volgens de krant zou de 55-jarige...
  [naar artikel]
 29. Jos Brech blijft in de cel op verdenking van moord op Nicky Verstappen (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks een vurig betoog van zijn advocaat om hem na een jaar voorarrest vrij te laten, heeft de rechtbank in Nederlands Limburg besloten om Jos...
  [naar artikel]
 30. Jos Brech verdacht van verkrachten en verstikken Nicky Verstappen (20/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nicky Verstappen is in 1998 eerst verkracht en daarna ‘verstikt’ door Jos Brech. Dat stelt het Nederlandse openbaar ministerie tijdens de regiezitting in de zaak tegen Brech.
  [naar artikel]
 31. Jos Brech maandagochtend verhoord over uitlevering (27/08/2018 - Metro)
  Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, is vanochtend verhoord door een Spaanse onderzoeksrechter over onder meer zijn uitlevering aan Nederland. Dat heeft een woordvoerder van de Catalaanse rechtbank in de plaats Granollers laten weten. Brech werd gisterenmiddag aangehouden in een afgelegen gebied op circa 50 kilometer van Barcelona. Het is nog niet duidelijk of hij meewerkt aan het onderzoek naar de dood van de elfjarige jongen in 1998. Het is ook onduidelijk of en wat Brech tijdens het verhoor heeft gezegd. “We geven daar nooit informatie over”, aldus de woordvoerder. Belangrijke vraag is of Brech bereid is mee te werken aan de verkorte procedure voor zijn uitlevering. Als hij meewerkt, kan hij nog deze week in Nederland zijn. Als hij dat niet doet, kan het nog zestig tot negentig dagen duren voordat hij aan Nederland wordt overgedragen. De beslissing van de onderzoeksrechter over de uitleveringsprocedure wordt maandagmiddag bekendgemaakt. bron: Belga   Het bericht Jos Brech maandagochtend verhoord over uitlevering verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Jos Brech maandagochtend verhoord over uitlevering (27/08/2018 - Metro)
  Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, is vanochtend verhoord door een Spaanse onderzoeksrechter over onder meer zijn uitlevering aan Nederland. Dat heeft een woordvoerder van de Catalaanse rechtbank in de plaats Granollers laten weten. Brech werd gisterenmiddag aangehouden in een afgelegen gebied op circa 50 kilometer van Barcelona. Het is nog niet duidelijk of hij meewerkt aan het onderzoek naar de dood van de elfjarige jongen in 1998. Het is ook onduidelijk of en wat Brech tijdens het verhoor heeft gezegd. “We geven daar nooit informatie over”, aldus de woordvoerder. Belangrijke vraag is of Brech bereid is mee te werken aan de verkorte procedure voor zijn uitlevering. Als hij meewerkt, kan hij nog deze week in Nederland zijn. Als hij dat niet doet, kan het nog zestig tot negentig dagen duren voordat hij aan Nederland wordt overgedragen. De beslissing van de onderzoeksrechter over de uitleveringsprocedure wordt maandagmiddag bekendgemaakt. Bron: Belga   Het bericht Jos Brech maandagochtend verhoord over uitlevering verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Na 22 jaar ontknoping in de zaak Nicky Verstappen: 16 jaar cel voor dader van kindermisbruik  (28/01/2022 - VRT NWS)
  In Nederland heeft de rechtbank Jos Brech in beroep veroordeeld tot 16 jaar cel voor doodslag op de 11-jarige Nicky Verstappen. De jongen werd in 1998 dood teruggevonden, hij verdween op een zomerkamp in Nederlands Limburg. Eind 2020 werd Brech in eerste aanleg al verdoordeeld tot 12 en een half jaar cel, maar daartegen ging hij in hoger beroep. Het Openbaar Ministerie had deze keer twintig jaar cel geeïst. Brech zelf vroeg de vrijspraak.
  [naar artikel]
 34. Oorlog tegen Gaza: bisschop Bonny kan niet langer zwijgen (12/11/2023 - De Wereld Morgen)
  Bisschop Bonny is geschokt door de verschrikkelijk slachting die in Gaza aan de gang is. Zwijgen is niet langer een optie. Hij veroordeelt het buitensporig geweld van Israël en de medeplichtigheid van het Westen, vraagt begrip bij zijn joodse vrienden voor de Palestijnse zaak en hekelt het misbruik van de Bijbel. The post Oorlog tegen Gaza: bisschop Bonny kan niet langer zwijgen appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 35. Jos Brech heeft verklaring over Nicky Verstappen op papier “maar wil afwachten” (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Jos Brech (55) heeft vandaag in de rechtbank aangegeven dat hij een verklaring over de zaak Nicky Verstappen op schrift heeft gezet....
  [naar artikel]
 36. Jos Brech mag enkel contact hebben met advocaat: "Heel vervelend" (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jos Brech, de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen, krijgt beperkende maatregelen opgelegd. Hij mag de komende...
  [naar artikel]
 37. Jos Brech ontkent doden Nicky Verstappen (11), maar blijft in de cel - Nicky's moeder schreeuwt hem toe: “Kijk me aan” (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de eerste zitting in de zaak rond de dood van het Nederlandse jongetje Nicky Verstappen (11), heeft verdachte Jos Brech ‘niet de persoon is...
  [naar artikel]
 38. "Jos Brech vandaag al voorgeleid in Barcelona" (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jos Brech wordt vandaag voorgeleid voor de rechtbank in Barcelona. Dat meldt de Spaanse krant La Vanguardia. Volgens de krant zou de 55-jarige...
  [naar artikel]
 39. "Jos Brech vandaag al voorgeleid in Barcelona" (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jos Brech wordt vandaag voorgeleid voor de rechtbank in Barcelona. Dat meldt de Spaanse krant La Vanguardia. Volgens de krant zou de 55-jarige...
  [naar artikel]
 40. Advocaat van Jos Brech: "Nederlandse justitie heeft geen zaak" (18/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Advocaat Gerald Roethof mag vanaf nu in alle openheid vertellen over de zaak tegen zijn cliënt, Jos Brech. Brech is hoofdverdachte in de zaak rond...
  [naar artikel]
 41. Verdachte Jos Brech: ‘Nicky was al overleden toen ik hem vond’ (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Verdachte Jos Brech heeft in een opgenomen videoverklaring uitleg gegeven over de zaak Nicky Verstappen. Nicky was al dood toen Brech hem in 1998...
  [naar artikel]
 42. Al 200 tips over verblijfplaats Jos Brech: vrienden hopen “dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt” (23/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Voordat de politie haar zoektocht begon naar Jos Brech als verdachte van de moord op de 11-jarige Nicky Verstappen zochten zijn vrienden hem in de Vogezen. Brech kwam eind februari niet terug van een drie weken lange trektocht.
  [naar artikel]
 43. 200 tips over verdwenen Brech (24/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  maastrichtDe politie heeft sinds bekend is gemaakt dat de 55-jarige Jos Brech wordt gezocht voor de moord op Nicky Verstappen, al meer dan 200 tips gekregen over de man en zijn verblijfplaats. Het politiebericht over de doorbraak in de 20 jaar oude zaak is vertaald in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Brech wordt dan ook internationaal gezocht. De jacht op de man bezorgde gisteren een Belgische toerist in de Franse Vogezen de schrik van zijn leven. Hij vertoonde enige gelijkenis met Brech en werd opgepakt.
  [naar artikel]
 44. LIVE. Proces tegen Jos Brech van start (12/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het proces tegen Jos Brech is woensdag van start gegaan. Brech wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen. Volg de zaak hier live via de verslaggeving van de collega’s van De Limburger.
  [naar artikel]
 45. Jos Brech mag geen contact met buitenwereld: “Hij wordt behandeld als terrorist” (07/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jos Brech, de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen, blijft beperkende maatregelen opgelegd krijgen. Hij mag dus de komende twee weken waarschijnlijk geen contact met de buitenwereld hebben, alleen met zijn advocaat. Dat laat zijn raadsman Gerald Roethof vrijdag weten voor de deur van het politiebureau in Eindhoven waar zijn cliënt is verhoord.
  [naar artikel]
 46. OM: “Ook als Brech zwijgt is er voldoende bewijs” (28/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Openbaar Ministerie is ervan overtuigd voldoende bewijzen te hebben tegen Jos Brech. Ook als hij zwijgt. De man wordt verdacht van moord op en misbruik van Nicky Verstappen. Hij werkt mee aan uitlevering aan Nederland.
  [naar artikel]
 47. Jos Brech logde enkele maanden geleden met schuilnaam in op internet (24/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jos Brech, de verdachte in de zaak-Nicky Verstappen, zou op 27 april nog onder een nickname ingelogd hebben op internet. Intussen heeft de Nederlandse politie al ruim duizend tips ontvangen in het moordonderzoek.
  [naar artikel]
 48. Jos Brech logde enkele maanden geleden met schuilnaam in op internet (24/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Jos Brech, de verdachte in de zaak-Nicky Verstappen, zou op 27 april nog onder een nickname ingelogd hebben op internet. Intussen heeft de Nederlandse politie al ruim duizend tips ontvangen in het moordonderzoek.
  [naar artikel]
 49. Experts vrezen voor moeilijke zoektocht naar Jos Brech: "Met water, vuur en schuilplaats overleef je maanden in de wildernis" (23/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 200 mensen hebben de Nederlandse politie tips gegeven over de vermiste moordverdachte Jos Brech (55). Toch is hij nog niet opgespoord....
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy