Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 July 2020
18:12 uur

Hoe sommige Instagrammers de humanitaire crisis in Soedan misbruiken om meer 'likes' en volgers te krijgen

VRT NWS

20/06/2019 - 06:34

Op Instagram duiken meer en meer accounts op die per volger of 'like' die ze krijgen, beweren daarvoor geld door te storten aan een goed doel, of voedselpakketten uit te sturen. Maar daar blijkt niets van aan. Deze keer spelen ze in op de humanitaire crisis in Soedan. Instagram verwijderde onlangs nog een account met bijna 500.000 volgers.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Meer volgers op Instagram: dat is weggeven en nemen (12/04/2019 - De Morgen)
  Hoe win je op Instagram 16.000 volgers in één dag? Dat kan enkel door vals te spelen en likes of volgers aan te kopen. Of niet?
  [naar artikel]
 2. Dit zijn de beroemdste huisdieren ter wereld (01/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Selena Gomez en Beyoncé krijgen concurrentie want bijna zo populair op Instagram als celebs zijn dieren. De populairste hond op Instagram heeft 7,1 milijoen volgers, maar ook katten en zelfs een vos krijgen dagelijks duizenden likes. Volgens Instagram waren dit in 2017 de populairste beestjes. En net als celebs krijgen ze likes voor hun poses, outfits, kapsels of schattige puppy-ogen.
  [naar artikel]
 3. Gaat Instagram het aantal likes niet meer tonen? (19/04/2019 - VRT NWS)
  Instagram zou aan een prototype werken waarbij het aantal likes niet meer zichtbaar zal zijn voor volgers. De Amerikaanse technologieblogster Jane Manchun Wong bracht het verhaal aan het licht. Instagram bevestigt aan de technologiewebsite Techcrunch dat het werkt aan manieren om de druk voor zoveel mogelijk likes weg te halen. 
  [naar artikel]
 4. Zes humanitaire hulpverleners gedood bij hinderlaag in Zuid-Soedan (26/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een hinderlaag in Zuid-Soedan zijn zes humanitaire hulpverleners gedood. Dat heeft het Bureau voor de Coördinatie van Humanitaire Zaken van de VN (Ocha) zondag laten weten.
  [naar artikel]
 5. Zes humanitaire hulpverleners gedood bij hinderlaag in Zuid-Soedan (26/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een hinderlaag in Zuid-Soedan zijn zes humanitaire hulpverleners gedood. Dat heeft het Bureau voor de Coördinatie van Humanitaire Zaken van de VN (Ocha) zondag laten weten.
  [naar artikel]
 6. Instagrammers zwaar ziek nadat ze poseren bij prachtig turquoise meer in Spanje: “Het is het waard” (18/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sommige influencers hebben echt alles over voor de perfecte foto. Dat blijkt nog maar eens nadat enkele Instagrammers zwaar ziek werden toen ze...
  [naar artikel]
 7. Accounts, volgers, likes, comments: alles op Instagram is te koop (26/11/2018 - VRT NWS)
  Een documentaire óver Instagram óp Instagram. Het is wat de Nederlander Nicolaas Veul onlangs maakte. Wat blijkt? Alles wordt er verhandeld: accounts mét volgers, likes en zelfs commentaren, kant-en-klaar geleverd vanuit Rusland. 
  [naar artikel]
 8. Instagram gaat neplikes en nepvolgers verwijderen (20/11/2018 - VRT NWS)
  Instagram gaat vanaf vandaag valse likes en volgers beter in de gaten houden. Accounts die het aantal likes, volgers en comments kunstmatig opkrikken zullen verwijderd worden. "Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het gebruik van Instagram niet verstoord wordt door nep-activiteit", aldus Instagram.
  [naar artikel]
 9. VTM-reporter in Somalië: "Hulp komt traag op gang" (13/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De wereld staat aan de rand van de grootste humanitaire crisis sinds 1945. Meer dan twintig miljoen mensen in Jemen, Zuid-Soedan, Somalië en
  [naar artikel]
 10. Instagrammers ziek nadat ze poseren bij prachtig turquoise meer in Spanje: ‘Het is het waard’ (18/07/2019 - De Morgen)
  Sommige influencers hebben echt alles over voor de perfecte foto. Dat blijkt nog maar eens nadat enkele Instagrammers ziek werden toen ze geposeerd hadden bij een prachtig turquoise meer in het noordwesten van Spanje. Onderzoek toonde aan dat het water vol giftige chemicaliën zit, maar dat is duidelijk geen reden om er weg te blijven.
  [naar artikel]
 11. CD&V eist 100.000 euro van ex-adviseur voor Indiase likes (21/09/2018 - Metro)
  CD&V eist een schadevergoeding van 100.000 euro van ex-communicatieadviseur Gert Van Mol, omdat hij de partij schade heeft toegebracht. Dat melden de kranten van Mediahuis. De man zorgde ervoor dat het aantal volgers op de CD&V-Facebookpagina exponentieel toenam. Maar toen bleek dat het vooral om Indische volgers ging, viel hij in ongenade. CD&V had Van Mol in oktober 2017 aangetrokken om de partij relevanter te maken op sociale media. Door gepersonaliseerde en gerichte advertenties te kopen op Facebook, slaagde hij er snel in meer volgers te krijgen. Die advertenties werden ook naar doelgroepen in onder meer India gericht. Met als gevolg dat CD&V plots opvallend veel Indische likes kreeg. Toen dat bekend raakte werden al snel vragen gesteld bij het plotse digitale succes van CD&V. Van Mol raakte in conflict met de communicatiedirecteur, die ontkende dat de partij had ingestemd met internationale advertenties. Het contract met de digitale strateeg werd opgezegd. Uiteindelijk wordt de zaak nu voor een burgerlijke rechtbank beslecht. CD&V eist een schadevergoeding van 100.000 euro voor imagoschade, en 25.000 euro per keer dat Van Mol nog eens aan externe communicatie doet. bron: Belga Het bericht CD&V eist 100.000 euro van ex-adviseur voor Indiase likes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Crisis Soedan – VN gaat deel personeel uit land terugtrekken (05/06/2019 - Metro)
  De Verenigde Naties gaan hun niet-essentiële personeel uit Soedan terugtrekken. Dat kondigde een woordvoerster van de internationale organisatie aan. De VN blijft voorlopig wel actief in het Afrikaanse land. Ook Londen is gestart met de terugtrekking van een deel van haar ambassadepersoneel in Soedan. Aan de Britten wordt afgeraden om het land te bezoeken, door de toenemende onveiligheid. Woensdag raakte bekend dat er al meer dan honderd doden zijn gevallen bij geweld tegen betogers. Er is ook sprake van 300 gewonden. Het militaire bestuur in Soedan is bereid om te onderhandelen met de oppositie, maar die weigert vooralsnog om gesprekken aan te gaan. Er wordt gevreesd voor nog meer chaos en geweld. Bron: Belga   Het bericht Crisis Soedan – VN gaat deel personeel uit land terugtrekken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. EU maakt 55 miljoen euro vrij voor humanitaire hulp in Soedan (11/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Unie trekt 55 miljoen euro uit voor humanitaire hulp aan Soedan. Zeker 8 miljoen Soedanezen zijn hulpbehoevend, van wie er volgens de...
  [naar artikel]
 14. Zes hulpverleners gedood bij hinderlaag in Zuid-Soedan (26/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een hinderlaag in Zuid-Soedan zijn zes humanitaire hulpverleners gedood. Dat heeft het Bureau voor de Coördinatie van Humanitaire Zaken van
  [naar artikel]
 15. “Er zijn ouders die hun kinderen volgers cadeau doen” (23/11/2018 - De Morgen)
  Accounts vol valse volgers en likes zijn de minste zorg van Instagram. Journalist Nicolaas Veul toont in zijn documentaire ‘#followme’ een nog veel donkerdere economie achter de mooie plaatjes op de sociale media-app. Wie 100.000 echte volgers wil, legt daar als snel 15.000 euro voor neer.
  [naar artikel]
 16. Strijd om havenstad Jemen verergert humanitaire crisis (20/06/2018 - De Tijd)
  19:30 In een bloedig eindoffensief hebben regeringsgezinde troepen in Jemen een eerste zege behaald op de Houthi-rebellen. De humanitaire crisis dreigt echter nog te escaleren.
  [naar artikel]
 17. Wereldberoemd op Instagram: make-upartieste Maureen Naudts (27) uit Schoten neemt 640.000 volgers mee achter de schermen (30/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Maureen Naudts (27) uit Schoten heeft niet één, maar twee accounts waarmee ze wereldwijd volgers aantrekt. Ze neemt bijna 640.000 volgers mee in de wereld van make-up via @maureennaudts, in haar nieuwe account @mintymomlife heeft ze het over de voorbereiding op de komst van haar eerste kindje. Al meer dan 18.000 Instagrammers volgen haar via die weg. “Ik wilde niet babyspammen op een account rond make-up, dus een tweede account was een logisch gevolg”, zegt ze.
  [naar artikel]
 18. Belgische humanitaire hulp focuste vorig jaar op Syrische crisis en Grote Meren (18/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  België heeft in 2019 bijna 170 miljoen euro humanitaire hulp vrijgemaakt, waarbij de focus lag op de Syrische crisis en de Grote Meren. Dat blijkt dinsdag uit een persbericht van de humanitaire dienst van de FOD Buitenlandse Zaken, Ontwikkelingssamenwerking en Buitenlandse Handel.
  [naar artikel]
 19. VN: "Wereld staat voor grootste humanitaire crisis sinds 1945" (11/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 20 miljoen mensen in vier landen dreigen de hongerdood te sterven. En daarmee staan we voor de grootste humanitaire crisis sinds 1945.
  [naar artikel]
 20. VN: "Wereld staat voor grootste humanitaire crisis sinds 1945" (11/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 20 miljoen mensen in vier landen dreigen de hongerdood te sterven. En daarmee staan we voor de grootste humanitaire crisis sinds 1945.
  [naar artikel]
 21. Blauw meer geliefd bij Instagrammers is levensgevaarlijk, waarschuwt energiecentrale (10/07/2019 - De Morgen)
  Azuurblauw water dat tropisch schittert in het zonlicht; de ‘Malediven in Siberië’ wordt dit meer bij Novosibirsk genoemd. En dus trekt het véél Instagrammers aan die selfies maken met een perfecte paradijselijke achtergrond. Geen goed idee. Het turquoise meer is namelijk de stortplaats van een energiecentrale, vol schadelijke metaaloxiden.
  [naar artikel]
 22. “Humanitaire crisis in Britse ziekenhuizen” (07/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het Britse Rode Kruis moet alle zeilen bijzetten om een ‘humanitaire crisis’ in de Britse gezondheidsdienst (NHS) het hoofd te bieden. Dat zegt de organisatie in een opmerkelijke boodschap. “Dit is een nationaal schandaal”, reageert Jeremy Corbyn van oppositiepartij Labour.
  [naar artikel]
 23. “Humanitaire crisis in Britse ziekenhuizen” (07/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Britse Rode Kruis moet alle zeilen bijzetten om een ‘humanitaire crisis’ in de Britse gezondheidsdienst (NHS) het hoofd te bieden. Dat zegt de organisatie in een opmerkelijke boodschap. “Dit is een nationaal schandaal”, reageert Jeremy Corbyn van oppositiepartij Labour.
  [naar artikel]
 24. Na Tom Waes ook De Croo naar Zuid-Soedan en Oeganda om humanitaire rampgebieden te bezoeken (19/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) reist maandag af voor een vierdaags werkbezoek aan de humanitaire rampgebieden in Zuid-Soedan en Oeganda. Hij bezoekt onder meer het grootste vluchtelingenkamp ter wereld, Bidi Bidi in het noorden van Oeganda. In een speciale 1212-uitzending van “Reizen Waes”, twee weken terug, ging Tom Waes ook al onder meer naar Bidi Bidi, om het werk van de Belgische ngo’s in het gebied, mede gefinancierd door de opbrengst van de Hongersnood 1212-campagne, te bezoeken.
  [naar artikel]
 25. Na Tom Waes ook De Croo naar Zuid-Soedan en Oeganda om humanitaire rampgebieden te bezoeken (19/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) reist maandag af voor een vierdaags werkbezoek aan de humanitaire rampgebieden in Zuid-Soedan en Oeganda. Hij bezoekt onder meer het grootste vluchtelingenkamp ter wereld, Bidi Bidi in het noorden van Oeganda. In een speciale 1212-uitzending van “Reizen Waes”, twee weken terug, ging Tom Waes ook al onder meer naar Bidi Bidi, om het werk van de Belgische ngo’s in het gebied, mede gefinancierd door de opbrengst van de Hongersnood 1212-campagne, te bezoeken.
  [naar artikel]
 26. Belgische ngo's krijgen 10,5 miljoen extra voor strijd tegen hongersnood (27/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zes projecten van Belgische ngo's in Jemen, Oeganda, Zuid-Soedan en Nigeria krijgen in totaal 10,5 miljoen euro humanitaire fondsen in de strijd
  [naar artikel]
 27. Humanitaire crisis in Jemen bereikt dieptepunt (23/04/2018 - Knack)
  Ooit was Jemen vruchtbaar en welvarend. Nu is het het armste land in de Arabische Wereld. Het wordt verscheurd door een aanslepende burgeroorlog, ondergaat de grootste humanitaire crisis in de wereld en is op weg naar een gevaarlijke, uitzichtloze toekomst.
  [naar artikel]
 28. ?“Influencers die in een slecht daglicht komen omdat ze volgers of likes gekocht hebben, krijgen hun verdiende loon” (03/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het wereldwijde web zit vol selfmade vrouwen: bloggers, vloggers, appontwikkelaars ... Deze week stellen we tien snelle vragen aan model en...
  [naar artikel]
 29. Hoe zou het nog zijn met… het ei? (28/12/2019 - VRT NWS)
  Niet meer dan een foto van een ei was nodig om begin dit jaar meer likes op Instagram te krijgen dan die realityster Kylie Jenner kreeg voor de foto van haar pasgeboren dochter Stormi Webster. Het record van Jenner, ruim 18,5 miljoen likes, werd verpulverd, en het aantal likes liep intussen op tot meer dan 54 miljoen. De initiatiefnemers van de wereldrecordpoging omschreven zichzelf als de 'Egg Gang', met Chris Godfrey als geestelijke vader, een 29-jarige Brit die werkzaam was in de reclamewereld. Hij bewees alvast dat "iedereen een verschil kan maken, als zelfs een ei daarin slaagt".
  [naar artikel]
 30. In vijf jaar al meer dan honderd hulpverleners omgekomen in Zuid-Soedan (20/07/2018 - De Morgen)
  In Zuid-Soedan zijn sinds het begin van de burgeroorlog in 2013 al meer dan honderd hulpverleners gedood. Dat meldden de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties en de Vredes- en Veiligheidsraad van de Afrikaanse Unie (AUPSC) donderdag. Het Oost-Afrikaanse land is een van de gevaarlijkste ter wereld voor humanitaire medewerkers. 
  [naar artikel]
 31. "Dreigende humanitaire crisis" in Egyptische Sinaï (23/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Human Rights Watch (HRW) waarschuwt voor een 'dreigende humanitaire crisis' in het noorden van het Egyptische schiereiland Sinaï, waar het leger...
  [naar artikel]
 32. Foetussen in stukken gehakt, vrouwen onthoofd,... Congo staat op de rand van humanitaire crisis (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Democratische Republiek Congo (DRC) staat op de rand van een humanitaire crisis. De internationale gemeenschap moet ingrijpen voordat de...
  [naar artikel]
 33. "Humanitaire crisis Jemen schande voor mensheid" (22/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De humanitaire crisis in Jemen - een straatarm land dat verscheurd wordt door oorlog en geteisterd door hongersnood en een ongeziene
  [naar artikel]
 34. Antwerps restaurant heeft tafel speciaal voor instagrammers (08/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor alle Instagram-fanaten die maar al te graag dé perfecte foto van gerechten willen maken. Zij kunnen nu terecht in de Nationalestraat in Antwerpen.Want in het Japanse restaurant Okoz is er één tafel speciaal voor de instagrammers onder u. Aan de tafel staat professionele belichting geïnstalleerd. Wie in de zaak dus een portie Okono-miyaki bestelt, kan zelf de intensiteit en de kleur van het licht regelen. Zo krijg je ongetwijfeld de allerbeste foto, en kunnen de likes toestromen. En het is meteen de enige tafel in Okoz die je kan reserveren.
  [naar artikel]
 35. Hulpverleners slaan alarm over humanitaire crisis in Democratische Republiek Congo (14/11/2017 - Knack)
  De Democratische Republiek Congo (DRC) staat op de rand van een humanitaire crisis. De internationale gemeenschap moet ingrijpen voordat de situatie erger wordt, zeggen hulporganisaties.
  [naar artikel]
 36. Sommige gescheiden ouders misbruiken coronacrisis om kinderen langer bij zich te houden (27/03/2020 - VRT NWS)
  Sommige gescheiden ouders in een co-ouderschapsregeling misbruiken de coronacrisis om hun kinderen langer bij zich te houden en ze niet naar hun ex-partner te brengen. Nochtans mag een kind volgens de coronaregels met beide ouders contact hebben, ook als de ouders niet meer samenwonen. Wie de omgangsregelingen van de kinderen niet respecteert, riskeert zware sancties.
  [naar artikel]
 37. Rode Kruis waarschuwt voor humanitaire crisis in Britse ziekenhuizen (08/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Britse publieke gezondheidssysteem National Health Service (NHS) heeft te kampen met een humanitaire crisis. Daarvoor heeft het Britse Rode
  [naar artikel]
 38. Crisis Soedan – Defensieminister benoemd tot hoofd militaire overgangsraad (12/04/2019 - Metro)
  Minister van Defensie Awad Ahmed Benawf is donderdag benoemd aan het hoofd van de militaire overgangsraad in Soedan. Hij vervangt Omar al-Bashir, die door het leger is afgezet. Dat meldt de staatstelevisie. Adjunct van de overgangsraad wordt de stafchef van het leger, generaal Kamal Abdelmarouf, bericht de televisie. De twee legerleiders legden al de eed af. Bron: Belga   Het bericht Crisis Soedan – Defensieminister benoemd tot hoofd militaire overgangsraad verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Kocht Lommelse acteur uit De Buurtpolitie Facebook-likes? “Ik ben al langer populair in Egypte” (16/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  1,4 miljoen volgers telt de Facebookpagina van Henny Seroeyen, de Lommelse acteur die Robin Verhaegen speelt in ‘De Buurtpolitie’. Zijn fitnessfoto’s worden echter vooral gevolgd in Egypte (232.000 volgers), Mexico (97.848 volgers) en India (96.236). Gekocht? Niet volgens de acteur zelf. “Ik heb al langer, ver voor De Buurtpolitie, een groot bereik in die landen.”
  [naar artikel]
 40. CD&V eist 100.000 euro schadevergoeding voor Indiase likes (21/09/2018 - De Standaard)
  Omdat hij de partij imagoschade heeft toegebracht, eist CD&V schadevergoeding van ex-communicatieadviseur Gert Van Mol. De man zorgde ervoor dat het aantal volgers op de CD&V-Facebookpagina exponentieel toenam. Maar toen bleek dat het vooral om Indische volgers ging, viel hij in ongenade.
  [naar artikel]
 41. CD&V eist 100.000 euro schadevergoeding voor Indiase likes (21/09/2018 - De Standaard)
  Omdat hij de partij imagoschade heeft toegebracht, eist CD&V schadevergoeding van ex-communicatieadviseur Gert Van Mol. De man zorgde ervoor dat het aantal volgers op de CD&V-Facebookpagina exponentieel toenam. Maar toen bleek dat het vooral om Indische volgers ging, viel hij in ongenade.
  [naar artikel]
 42. 350 demonstranten eisen in Brussel oplossing voor humanitaire crisis langs Grieks-Turkse grens (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Brussel hebben vandaag enkele honderden mensen gedemonstreerd om van Europa een menselijke oplossing te eisen voor de humanitaire crisis aan de...
  [naar artikel]
 43. Minister De Croo kaart veiligheid humanitaire hulpverleners aan bij VN-topman (28/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) vindt dat de VN-missie in Zuid-Soedan forser moet optreden om humanitaire
  [naar artikel]
 44. Minister De Croo kaart veiligheid humanitaire hulpverleners aan bij VN-topman (28/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) vindt dat de VN-missie in Zuid-Soedan forser moet optreden om humanitaire
  [naar artikel]
 45. Crisis of geen crisis, de Vlaming reist voort (05/04/2019 - De Morgen)
  Slaat de economische crisis toe op het Vakantiesalon Vlaanderen? Neen, integendeel. Spotgoedkope reizen of megakortingen zult u er dan ook amper aantreffen. 'We krijgen meer boekingen dan vorig jaar. De crisis, die hebben we al gehad.' Remy Amkreutz
  [naar artikel]
 46. Agent opgepakt in dossier humanitaire visa (25/01/2019 - VRT NWS)
  Het gerecht heeft een agent opgepakt in het onderzoek naar mogelijke misbruiken bij het verstrekken van humanitaire visa. Dat meldt het Nieuwsblad en is aan onze redactie bevestigd.
  [naar artikel]
 47. Crisis Soedan – Washington “veroordeelt recente aanvallen op manifestanten” in Soedan (06/06/2019 - Metro)
  De Verenigde Staten hebben woensdag “de recente aanvallen op manifestanten” in Soedan veroordeeld. Washington roept de heersende militairen in een mededeling op “af te zien van geweld”. De VS reageert daarmee op het hardhandige optreden van het Soedanese leger jegens manifestanten van de protestbeweging. Woensdag raakte bekend dat er al meer dan honderd doden zijn gevallen bij geweld tegen betogers. Er is ook sprake van 300 gewonden. Het militaire bestuur in Soedan is bereid om te onderhandelen met de oppositie, maar die weigert vooralsnog om gesprekken aan te gaan. Er wordt gevreesd voor nog meer chaos en geweld. Daarop maakten de Verenigde Naties bekend dat ze hun niet-essentiële personeel uit Soedan terugtrekken. Ook Londen is gestart met de terugtrekking van een deel van haar ambassadepersoneel in Soedan. President Omar al-Bashir was na drie decennia aan de macht in april door het leger ten val gebracht. De coup werd voorafgegaan door maandenlang massaal protest. Sindsdien ijveren zowel het militair bestuur als de oppositie ervoor om een overgangsregering te vormen, maar de gesprekken daarover kwamen al meerdere keren muurvast te zitten. Bron: Belga   Het bericht Crisis Soedan – Washington “veroordeelt recente aanvallen op manifestanten” in Soedan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Wereldberoemd op Instagram: Jill de Greef (30) geeft 75.000 volgers een rooskleurige blik op de wereld (16/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Toen Jill de Greef (30) vier jaar geleden een van de kopstukken uit Pink Ambition op Vijf was, merkte ze dat meteen aan het aantal volgers op Instagram. Intussen heeft de Antwerpse met roots in het Nederlandse Den Bosch meer dan 75.000 volgers via haar account @jillgrege. “Op sommige avonden blijf ik gewoon thuis om op élk persoonlijk berichtje te reageren”, zegt ze.
  [naar artikel]
 49. “Humanitaire crisis in grensstad Mexico door toevloed van migranten” (23/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Door de toevloed van migranten die naar de Verenigde Staten willen reizen, is een humanitaire crisis ontstaan in de Mexicaanse grensstad Tijuana....
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.