Zelfs na haar dood blijft de legendarische chef Julia Child nog kookadvies geven. Zo dook er nog eens een podcast op waarin ze haar geheim verklapt voor de perfecte aardappelsalade. [naar artikel]
Altijd al gedroomd van die perfecte cateye à la Adele, maar eindigt elke poging bij jou in een gitzwarte knoeiboel? Adeles make-upartiest verklapt... [naar artikel]
Vraag jij halverwege de namiddag ook altijd af wat er in hemelsnaam gebeurd is met de make-up die je die ochtend zo zorgvuldig aanbracht? Daniel... [naar artikel]
Cristiano Ronaldo heeft op zijn 32e het perfecte lichaam van een topatleet. In een wel erg opmerkelijke commercial onthult hij naar eigen zeggen “het geheim van zijn succes”. Wat een koptelefoon met deze bizarre commercial te maken heeft, is ons eerlijk gezegd een raadsel... [naar artikel]
Geen 'duck face' of 'fish gape', maar een oprechte glimlach is het geheim van de perfecte selfie, gemiddeld doen we over die ene foto zo'n 10 [naar artikel]
“Deze frituur is een omweg waard”, zei Luc Bellings en hij had gelijk. Met een topscore van tien op tien bombardeerde hij Erly in De Haan tot “het perfecte frietkot”. Voor uitbater Lennart Loyen (40): de bekroning van vier generaties frieten bakken. Zijn geheim? “Elke dag proeven.” En dikke curryworsten, dat ook. [naar artikel]
De favoriete pizza van koningin Margherita, met mozzarella, tomaten en basilicum, veroverde vanuit Napels de hele wereld. En via ‘De Zilveren Lepel’, dé Italiaanse kookbijbel, nu ook jouw keuken. [naar artikel]
De gansrijders zijn maandagochtend volop bezig met het opkuisen van de Botermarkt in Zandvliet. Afgelopen weekend stond in de Antwerpse polderdorpen alles in het teken van het gansrijden. Voor Marcel Paardekam is het de achtste keer dat hij aan de haal gaat met de ganzenkop. Hij verklapt aan ATV het geheim tot succes...dat eigenlijk niet zo’n geheim is. [naar artikel]
De nieuwe burger van Quick gaat over de tongen: een rundsburger tussen twee wafels geperst. Wij zochten en vonden de vrouw die als enige verantwoordelijk is voor het ontwerpen van de ‘speciallekes’ bij Quick. Ze wil haar achternaam en gezicht niet prijsgeven, maar Dorrit deelt wél het geheim voor een perfecte burger met HLN. “Voor deze burger had ik 6 maanden en 60 versies nodig.” [naar artikel]
In een interview met The Edit heeft Victoria Beckham verklapt wat ervoor zorgt dat ze er zelfs na de veertig en na vier kinderen nog steeds fris en fruitig uitziet. Haar geheim? Elke dag een stukje zalm op het menu. [naar artikel]
Een broodje salami met tomaat. Dat zal toch niemand verdacht vinden, moet deze Britse vrouw gedacht hebben toen ze afgelopen weekend de paardenrennen in Nottinghamshire wilde bijwonen. Maar toen de veiligheidsmedewerkers van de Southwell Racecourse vroegen om het broodje van dichterbij te mogen bekijken, viel hen onmiddellijk op hoe zwaar dat was. Het broodje bleek lang niet zo onschuldig als gedacht. [naar artikel]
De bekende letterzetter van dinsdagavond in het Vier-programma Het rad was Songfestivalwinnares Sandra Kim (48). En die bracht naar goede gewoonte een geheim mee om eindelijk te verklappen aan het grote publiek. [naar artikel]
In Amerika wordt gevochten om een broodje kip. Zo’n twee maanden nadat een nieuwe sandwich van fastfoodketen Popeyes uitverkocht raakte, is hij weer terug. Maar binnen een dag leidde het gevecht om het broodje te bemachtigen, tot een steekpartij tussen klanten. [naar artikel]
In de vierde aflevering van ‘Regi gaat Trouwen’ zien we dat de aanloop naar de burgerlijke trouw niet van een leien dakje loopt. Op Instagram blikt kersverse bruid Kristel toch met een warm gevoel terug op de belangrijke dag en verklapt ze een geheim: “Oh ja, en I did it.” [naar artikel]
Pascal Aussignac, de Franse sterrenchef die met zijn Londense ‘Club Gascon’ achttien jaar lang een Michelinster aan zijn gevel had hangen, mag dan wel bekendstaan om zijn verfijnde smaak toch zegt hij geen neen tegen een simpele croque monsieur. [naar artikel]
Liefst 120 lentes, zo oud is de Indiër Swami Sivananda naar eigen zeggen. Zijn geheim voor deze gezegende leeftijd? De man schrapte seks en [naar artikel]
De Duitse kookboekenschrijver Martin Kintrup is gefascineerd door hamburgertenten. In zijn nieuwste kookboek bundelt hij daarom meer dan 70 (!) verschillende recepten voor de klassieker. Maar hij brengt ook broodjes, burgerschijven, bijgerechten en extraatjes. Hij wil de liefhebbers zo uitnodigen om zelf creatief aan de slag te gaan. Hij deelt het geheim achter de lekkerste hamburgers én vier exclusieve recepten. [naar artikel]
Het is geen geheim dat de meeste huwelijken in Hollywood vroeg of laat op de klippen lopen, maar het huwelijk van Matt Damon en Luciana Barrosso [naar artikel]
Hoe zet je de perfecte espresso? Chemici en wiskundigen beantwoorden die vraag in het vakblad Matter. Hun conclusie: barista’s moeten de bonen iets... [naar artikel]
Oorlogsjournalist Rudi Vranckx (63) was dinsdagochtend te gast bij ‘Goeiemorgen Morgen’ bij Radio2. Eindelijk verklapt de reporter hoe het komt dat hij steeds sjaaltjes draagt. “Ik heb er veel en ben eigenlijk een beetje fetisjist voor sjaaltjes.” [naar artikel]
Nichola Joss, de visagiste van Meghan Markle, verklapt in een interview met lifestylewebsite Refinery29 het recept van haar favoriete gezichtsmasker. En wat nog beter is: je kan het gewoon zelf maken. [naar artikel]
Fourth of July of 4 juli komt er bijna aan, en dat is een hoogdag voor Amerikanen. Daar hoort doorgaans een sappige burger bij – al eten hippe vogels tegenwoordig ‘bunners’. Sterrenchef Gert De Mangeleer opent in Gent binnenkort de eerste permanente vestiging van Babu, waar je ze kunt proeven. “Het bunnerbroodje is afkomstig uit Azië en wordt helemaal anders bereid dan het klassieke hamburgerbroodje. De basis bestaat uit briochebloem en kokosmelk, waardoor het smeuïge broodje wat zoeter smaakt. Om het helemaal af te maken wordt de bunner kort gebakken in de pan met roomboter.” [naar artikel]
Eindejaar staat voor lelijke kersttruien, een overdaad aan bubbels en kroketten én voor cadeautjes. Groot, klein, duur, goedkoop, in glanzend of krantenpapier: wij verklappen het geheim van het perfecte cadeau. [naar artikel]
Een portie pompoensoep kan de perfecte opkikker zijn op gure herfstdagen. Maar smaakt die kant-en-klaar even lekker als huisgemaakt? Sterrenchef Luc Bellings zocht het voor ons uit én geeft zijn eigen recept. “Het loopt vaak mis bij de kruiding en de garnituur van de soep” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.