Tweede nederlaag op rij voor KRC Genk

10/08/2019 - 22:27
"Na de nederlaag in Mechelen vorige week, heeft KRC Genk ook zaterdagavond niet kunnen winnen. In de Luminus Arena werd het 0-2 voor Zulte Waregem. De landskampioen blijft achter met een ontgoochelende drie op negen. "

1. KV Kortrijk kraakt Genkse code en smeert competitieleider tweede nederlaag van het seizoen aan (26/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Geen 33 op 33 voor Genk. De leider ging met zijn billen bloot in het Guldensporenstadion en verspilt punten. De Limburgers wisten de wedstrijd nooit naar hun hand te zetten en dat was volledig de verdienste van de thuisploeg. Voor Genk is het nog maar de tweede nederlaag van het seizoen. Eerder verloor het in juli op de openingsspeeldag van Club Brugge. KV Kortrijk lijkt open te bloeien onder Storck en pakt een belangrijke driepunter. [naar artikel]

2. LVL blijft zoekende en mist competitiestart met tweede nederlaag op rij (10/10/2021 - Het Belang van Limburg)

LVL is de competitie gestart met een 0 op 6. Na de 0-3-nederlaag tegen Charleroi ging Genk zaterdag met dezelfde cijfers onderuit bij titelkandidaat Gent. [naar artikel]

3. LIVE. Houdt KRC Genk de punten thuis tegen KV Kortrijk? (08/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Competitieleider KRC Genk ontvangt vanavond in de Luminus Arena KV Kortrijk. 'De Kerels' pakten na de komst van trainer Yves Vanderhaeghe 6 op 6 en plaatsten zich ten koste van Zulte Waregem voor de kwartfinales van de Croky Cup. Dient blauw-wit Vanderhaeghe zijn eerste nederlaag toe? Of verliest Genk na de nederlaag tegen Cercle voor de tweede keer op een rij punten in eigen huis? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18 uur. [naar artikel]

4. Onze chef sport blikt vooruit op Gent-Genk: “Nederlaag in Sarpsborg zal geen invloed hebben” (05/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Was de nederlaag van KRC Genk in Sarpsborg een verrassing? Zal de nederlaag ook zondag in Gent nog in de Genkse hoofden blijven hangen? En hoe erg is de blessure van Leandro Trossard voor dit Genk? We vroegen het aan onze chef Sport Kristof Liberloo. [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – Racing Genk slikt tweede nederlaag op rij tegen Zulte Waregem (10/08/2019 - Metro)

Racing Genk heeft op de derde speeldag een tweede opeenvolgende nederlaag geleden in de Jupiler Pro League. De landskampioen ging in de eigen Luminus Arena met 0-2 onderuit tegen Zulte Waregem, dat zijn eerste punten sprokkelde. Een kleine week na de 3-1 bij KV Mechelen keek Racing Genk al na zes minuten tegen een 0-1 […] Het bericht Jupiler Pro League – Racing Genk slikt tweede nederlaag op rij tegen Zulte Waregem verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. De Condé na nieuwe nederlaag van KRC Genk: “Als we nog veel spelen zoals in de eerste helft, maakt het niet uit wie er op het veld staat” (03/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Bij Racing Genk stond het gezicht van zowat iedereen op onweer, zaterdag na de verloren wedstrijd (3-2) tegen KV Mechelen. De tweede nederlaag op een week tijd betekent dat Genk de voeling met de top zes dreigt te verliezen. “We spelen een schandalige eerste helft. De spelers moeten in de spiegel kijken”, klonk het na de wedstrijd bij een ontgoochelde technisch directeur Dimitri De Condé. [naar artikel]

7. KRC Genk lijdt eerste nederlaag in de voorbereiding in tweede duel tegen Lens (01/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Een jeugdig Genk moest in de slotmatch van de voorbereiding nipt de duimen leggen tegen de Franse tweedeklasser. Een snedige start en een behoorlijke tweede helft konden een black-out van een kwartier in de eerste helft niet uitvlakken. Eindstand: KRC Genk 2 - RC Lens 3 [naar artikel]

8. Onherkenbaar Racing Genk laat leidersplaats liggen na dramatische tweede helft tegen KV Kortrijk (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Vierde nederlaag van het seizoen voor Racing Genk. De Limburgers gingen na een onmondige tweede helft onderuit op het veld van KV Kortrijk, dat spits Pape Gueye twee keer zag scoren. [naar artikel]

9. Tweede nederlaag op rij voor BS Sport (10/10/2016 - Het Belang van Limburg)

In de vierde provinciale A van het voetbal heeft BS Sport zijn tweede nederlaag op rij opgelopen. BS moest op het veld van Boxberg een 3-0-nederlaag slikken. [naar artikel]

10. Dit was het voetbalweekend in derde provinciale A<BR /> (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Diepenbeek A blijft na 1-0-winst tegen KMR Biesen A als enige met het maximum over. Lanaken (3-1 tegen Genk VV) klimt naar een gedeelde tweede plaats. Onderaan leed Dilsen-Stokkem A (6-2 op Membruggen) een tweede zware nederlaag op rij. Kesselt versloeg STA Genk dankzij twee goals van Jan Lenaerts (foto).) [naar artikel]

11. Landskampioen Racing Genk lijdt 3-1 nederlaag in Mechelen (04/08/2019 - Metro)

Landskampioen Racing Genk heeft op de tweede speeldag van het seizoen al een eerste nederlaag geleden. Op het veld van het gepromoveerde KV Mechelen gingen de Limburgers met 3-1 onderuit. Bij de rust was het 1-1. William Togui zette de thuisploeg in de 18e minuut op voorsprong. Diep in de blessuretijd van de eerste helft […] Het bericht Landskampioen Racing Genk lijdt 3-1 nederlaag in Mechelen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

12. Genk B smeert leider Maaseik B tweede nederlaag van het seizoen aan (06/03/2023 - Het Belang van Limburg)

In nationale 3A zorgde Genk B voor dé verrassing van het weekend door leider Maaseik een tweede seizoensnederlaag toe te dienen. “Zonder blessures mogen we volgend seizoen hoger mikken”, aldus kapitein Thomas Wyers. [naar artikel]

13. OVERZICHT PROVINCIAAL. Leider Optima lijdt tweede nederlaag op rij (14/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Na de thuisnederlaag tegen Leopoldsburg, ging leider Optima dit weekend de boot in tegen Lummen. In tweede provinciale ziet Optima B leider Genk afstand nemen na een nederlaag tegen Black Sheep. [naar artikel]

14. LIVE. Genk begint rustiger aan tweede periode, Vadis scoort net geen wereldgoal (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Tiende speeldag Jupiler Pro League * Stadion: Ghelamco Arena * Aftrap: 20 uur * Herpakt RC Genk zich na Europese nederlaag? [naar artikel]

15. Tweede nederlaag zindert niet na bij KRC Genk: “Ontgoocheld maar niet ongerust” (28/12/2022 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk sloot 2022 af, zoals het dit seizoen begon: met een uitnederlaag. Tussenin zat een uitzonderlijke 46 op 48, waardoor de nederlaag op Kortrijk niet te lang nazindert. “Ontgoocheld, maar niet ongerust”, vatte coach Wouter Vrancken de wrange nasmaak perfect samen. [naar artikel]

16. LIVEBLOG GENK-RWDM. Kabbelende tweede helft na eerdere comeback van Genk (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De 0-4-nederlaag tegen landskampioen Antwerp kostte de kop van Claudio Caçapa. Met Bruno Irles hoopt RWDM zich te handhaven op het hoogste niveau. Ook Genk heeft de punten nodig in de strijd om play-off 1. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

17. Tweede nederlaag voor Spurs ondanks ‘strompelgoal’ Kane, Leicester City voorlopig tweede in stand (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Tottenham is in het King Power Stadium tegen zijn tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. Na een match waarin de VAR een hoofdrol vertolkte,... [naar artikel]

18. Alweer een domper, KRC Genk verliest zwaar van Gent en lijdt al vijfde nederlaag op een rij (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk leed zondag zijn vijfde nederlaag op een rij. Eentje die knoerthard aankomt bij blauw-it. Dan toch crisis in de Cegeka Arena. [naar artikel]

19. Genk gaat met de billen bloot op ondergesneeuwd Le Canonnier (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk heeft op bezoek bij Moeskroen z’n tweede opeenvolgende nederlaag geleden. De Limburgers speelden de partij op een ondergesneeuwd veld onder voorbehoud, maar verloren met 2-0. [naar artikel]

20. Onze punten na KV Kortrijk - KRC Genk: “Bongonda was de exponent van de Genkse zwakte” (09/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk werkte twee totaal verschillende helften af. Voor rust domineerde het op een tiental minuten na maar verzuimde het een kloof te slaan. De tweede helft was het aangluren niet waard. Logische nederlaag. [naar artikel]

21. LIVE: Bal rolt in de Ghelamco Arena! Herstelt Gent zich tegen Genk van nederlaag op Sclessin? (0-0) (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en Racing Genk openen de vierde speeldag in PO1. De Oost-Vlamingen kunnen Anderlecht bij winst bijbenen op de tweede plaats in de stand,... [naar artikel]

22. Rode kaart Cuesta geeft Genk de doodsteek (17/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Tweede nederlaag op rij voor Genk na een wedstrijd die nooit gespeeld had mogen worden. De vroege uitsluiting van Cuesta gaf de doorslag. Bijkomende tegenslag voor de Limburgers: blessures voor debutant Preciado en Uronen. Kortom, een Genkse tragedie. [naar artikel]

23. Onze KRC Genk-watcher: “Dit was een nederlaag met perspectief voor KRC Genk” (24/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Er zijn verschillende manieren om terug te blikken op de Brugse zege in de topper tegen KRC Genk. [naar artikel]

24. LIVE. Plaatst KRC Genk zich in Praag voor de tweede ronde van de Youth League? (05/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De U19 van KRC Genk willen woensdagmiddag (14u) in Slavia Praag een 1-2-nederlaag uit de heenmatch uitwissen om zich te plaatsen voor de tweede ronde van de Youth League. Lukt dat? Volg het hier live. [naar artikel]

25. LIVE (18u): Kan Clement zijn tweede duel op de bank van Genk wél winnen? (27/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

21ste speeldag Jupiler Pro League Stadion: Versluys Arena Ref: Jonathan Lardot Clement ving zijn taken bij Genk aan met een nederlaag, Oostende... [naar artikel]