De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Trump kiest opnieuw voor vicepresident Mike Pence als “running mate”

Metro

19/08/2019 - 12:56

De Amerikaanse president Donald Trump heeft aangegeven dat vicepresident Mike Pence opnieuw zijn “running mate” wordt voor de verkiezingscampagne van 2020. “Ik ben erg blij met Mike Pence – ik denk dat Mike Pence een uitzonderlijke vicepresident is”, zei Trump aan journalisten in Washington op zondag. De campagnes voor de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen in november […] Het bericht Trump kiest opnieuw voor vicepresident Mike Pence als “running mate” verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 'Donald Trump kiest Mike Pence als running mate' (14/07/2016 - Knack)
  De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump gaat de gouverneur van Indiana, Mike Pence, kiezen als running mate. Dat melden verschillende Amerikaanse media donderdag.
  [naar artikel]
 2. Trump kiest opnieuw voor Mike Pence als ‘running mate’ (19/08/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse president Trump heeft laten weten dat zijn huidige vice-president Mike Pence ook volgend jaar bij de verkiezingen weer zijn ‘running mate’ zal zijn. De president zegt ‘zeer gelukkig’ te zijn met de conservatieve Pence als vice-president.
  [naar artikel]
 3. 'Mike Pence wordt running mate van Trump' (14/07/2016 - De Tijd)
  19:34 Donald Trump kiest Mike Pence als running mate in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dat meldden meerdere Amerikaanse media donderdag.
  [naar artikel]
 4. [VIDEO] - Toekomstig Amerikaans vicepresident Mike Pence zwaar uitgejouwd (19/11/2016 - De Redactie)
  De Republikein Mike Pence, die als running mate van Donald Trump verkozen is tot vicepresident van de VS , is gisterenavond zwaar uitgejouwd op straat. Bij het verlaten van een voorstelling op Broadway werd Pence opgewacht door tientallen manifestanten. "Mike Pence, go away!", was hun duidelijke boodschap.
  [naar artikel]
 5. Trump kiest Mike Pence (15/07/2016 - De Tijd)
  17:26 De conservatieve gouverneur Mike Pence wordt de running mate van Donald Trump op het Republikeinse ticket voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dat bevestigde Trump via Twitter.
  [naar artikel]
 6. Conservatief Mike Pence wordt running mate van Trump (14/07/2016 - De Redactie)
  Volgens Republikeinse bronnen zou presidentskandidaat Donald Trump Mike Pence gekozen hebben als zijn "running mate", de kandidaat voor het vicepresidentschap dus. Pence staat in de VS bekend als ethisch erg conservatief. Pence is nu gouverneur van de staat Indiana.
  [naar artikel]
 7. Vicepresident Mike Pence uitgejouwd bij musical, Trump eist excuses (19/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Pence, running mate van president-elect Donald J. Trump, zal zich zijn bezoek aan de musical 'Hamilton' nog lang herinneren. De toekomstige
  [naar artikel]
 8. Van je running mate moet je het hebben: Mike Pence schiet in de lach om belofte Donald Trump (23/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Pence, de running mate van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, heeft geen al te goede beurt gemaakt op de Amerikaanse
  [naar artikel]
 9. Mike Pence bevestigt dat hij running mate wordt van Donald Trump (15/07/2016 - Knack)
  De gouverneur van Indiana, Mike Pence, heeft aanvaard om de running mate te zijn van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.
  [naar artikel]
 10. Pence ontkent exit running mate Trump (10/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Pence heeft ontkend dat hij zich zou terugtrekken als running mate van presidentskandidaat Donald Trump. De geruchtenmolen was op volle
  [naar artikel]
 11. Mike Pence ontkent geruchten: 'Het is de grootste eer van mijn leven om Trumps running mate te zijn' (10/10/2016 - Knack)
  Het lijkt er bovenarms op te zitten tussen de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump en zijn running mate Mike Pence.
  [naar artikel]
 12. [VIDEO] - Trump houdt eerste publieke optreden met running mate Pence (16/07/2016 - De Redactie)
  Tijdens een verkiezingscongres in New York heeft de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zijn running mate Mike Pence op het podium geroepen om het publiek toe te spreken.
  [naar artikel]
 13. Trump kiest Mike Pence als running mate (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 14. Barsten in het pantser van de Trump-campagne? 'Pence wil geen running mate van Trump meer zijn' (10/10/2016 - Knack)
  Het lijkt er bovenarms op te zitten tussen de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump en zijn running mate Mike Pence.
  [naar artikel]
 15. Trump over running mate Pence: "Ik heb hem niet nodig" (18/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteravond verschenen Donald Trump en zijn kersverse running mate Mike Pence voor het eerst samen in een interview op de nationale televisie.
  [naar artikel]
 16. Is de dochter van de running mate van Trump een vampier? (18/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op het eerste zicht lijkt dit een onschuldige foto van Mike Pence met zijn gezinnetje in een restaurant. Maar op het internet is er consternatie over deze foto van de running mate van Donald Trump. Zie jij waarom mensen denken dat de dochter van Mike Pence een vampier is?
  [naar artikel]
 17. Volg live: het "vicepresidentiële" debat tussen Mike Pence en Kamala Harris  (08/10/2020 - VRT NWS)
  Een kleine maand voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen gaan de running mates (de kandidaat-vicepresidenten) met elkaar in debat. Om 3 uur staan Mike Pence, running mate van de Republikeinse president Donald Trump en huidig vicepresident, en Kamala Harris, Democratisch senator en Joe Bidens running mate anderhalf uur tegenover elkaar in Salt Lake City, in de staat Utah. Volg het anderhalf uur durende debat hierboven live, met ondertitels.
  [naar artikel]
 18. Trump stelt running mate Pence voor als zijn "eerste keuze" (16/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump heeft Mike Pence officieel voorgesteld als zijn running mate in de race naar het Witte Huis. Trump noemde de gouverneur van Indiana
  [naar artikel]
 19. Kloof tussen Trump en zijn "running mate" Pence groeit (10/10/2016 - De Redactie)
  De Amerikaanse media maken steeds meer melding van spanningen tussen de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump en zijn kandidaat-vicepresident Mike Pence. De voorbije maanden zijn Trump en Pence het wel eerder oneens gebleken.
  [naar artikel]
 20. "Signalen dat Trump Mike Pence kiest als running mate" (14/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het campagneteam van Donald Trump heeft "sterke signalen gegeven" aan de partijleiding dat de Republikeinse presidentskandidaat Mike Pence zal
  [naar artikel]
 21. Echte uitschuiver voor running mate Trump (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het vliegtuig dat de Amerikaanse Republikeinse kandidaat-vicepresident Mike Pence vervoerde, is naast de landingsbaan beland op de luchthaven
  [naar artikel]
 22. Pence zet zich bij start van presidentscampagne af tegen “roekeloze” Trump (07/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige Amerikaanse vicepresident Mike Pence heeft zich bij de aftrap van zijn campagne voor de presidentsverkiezingen afgezet tegen Donald Trump. Zijn “voormalige running-mate”, zoals Pence Trump noemde, vindt zichzelf belangrijker dan de grondwet, zo zei hij.
  [naar artikel]
 23. Trumps running mate Mike Pence is al even erg (09/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Pence, die vice-president wordt als Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint, werd gisteren herhaaldelijk aangehaald als een
  [naar artikel]
 24. Dit wordt de running mate van Donald Trump (15/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De gouverneur van Indiana, Mike Pence, heeft aanvaard de running mate te zijn van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.
  [naar artikel]
 25. Dit wordt de running mate van Donald Trump (15/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De gouverneur van Indiana, Mike Pence, heeft aanvaard de running mate te zijn van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.
  [naar artikel]
 26. Is dit Donald Trumps running mate? (15/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De gouverneur van Indiana, Mike Pence, heeft aanvaard de running mate te zijn van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Dat
  [naar artikel]
 27. Mike Pence accepteert nominatie voor vicepresidentschap (21/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De gouverneur van Indiana Mike Pence, die eerder door de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump werd voorgesteld als "running mate",
  [naar artikel]
 28. Vliegtuig met Mike Pence aan boord schuift van de landingsbaan af (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het vliegtuig waarin Mike Pence, de running mate van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, zat is op La Guardia Airport in New York
  [naar artikel]
 29. Trump wilde dat Mike Pence de verkiezingsresultaten ongeldig verklaarde, ook al had Pence die macht niet (31/01/2022 - Express)
  Voormalig president van de Verenigde Staten Donald Trump zegt in zijn nieuwsbrief openlijk dat zijn vicepresident Mike Pence de verkiezingsresultaten in 2020 had moeten terugroepen. Volgens Trump heeft Biden dankzij fraude de verkiezingen gewonnen, maar daar is geen bewijs voor. Dat vicepresident Mike Pence in staat zou zijn geweest om op eigen houtje Bidens verkiezingsoverwinning […]
  [naar artikel]
 30. "Trumps running mate Mike Pence is al even erg" (09/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Pence, die vice-president wordt als Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint, werd gisteren herhaaldelijk aangehaald als een
  [naar artikel]
 31. Relatie tussen Trump en running mate Pence staat op springen (10/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Diverse media in de Verenigde Staten maken melding van een breuk in de verhouding van Donald Trump en zijn beoogde vice-president Mike Pence. De
  [naar artikel]
 32. Running mate Donald Trump maakt belastingaangifte publiek, maar 'The Donald' weigert nog steeds (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Pence, de running mate van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, heeft gisteren zijn belastingaangifte openbaar gemaakt. Donald
  [naar artikel]
 33. Mike Pence nu grote zondebok voor Trump-aanhangers: “Executeer de verraders” (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De meute die het Amerikaanse Congres aanviel, was op zoek naar vicepresident Mike Pence. Nu is Pence de man die kan beslissen of het nog verantwoord is Donald Trump op zijn post te laten.
  [naar artikel]
 34. Pence verdedigt running mate Trump (05/10/2016 - De Tijd)
  07:32 In het enige debat tussen de Amerikaanse kandidaat-vicepresidenten gingen een kalme Mike Pence en een agressieve Tim Kaine dinsdagavond met elkaar in de clinch.
  [naar artikel]
 35. Mike Pence, ex-vicepresident van Trump, neemt het op tegen zijn oude baas als presidentskandidaat (05/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Republikein Mike Pence, die van 2017 tot 2021 de vicepresident was van Donald Trump, is kandidaat voor de presidentsverkiezingen van 2024. De 63-jarige Pence heeft vandaag het officiële papierwerk ingediend om zich kandidaat te stellen. Woensdag zal hij zijn kandidatuur formeel aankondigen in Iowa.
  [naar artikel]
 36. Mike Pence accepteert nominatie voor vicepresidentschap (21/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De gouverneur van Indiana Mike Pence, die eerder door de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump werd voorgesteld als “running mate”, heeft woensdag op de Conventie in Cleveland de nominatie voor het vicepresidentschap geaccepteerd.
  [naar artikel]
 37. Mike Pence accepteert nominatie voor vicepresidentschap (21/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De gouverneur van Indiana Mike Pence, die eerder door de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump werd voorgesteld als “running mate”, heeft woensdag op de Conventie in Cleveland de nominatie voor het vicepresidentschap geaccepteerd.
  [naar artikel]
 38. "Relatie tussen Trump en running mate Pence staat op springen" (10/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Diverse media in de Verenigde Staten maken melding van een breuk in de verhouding van Donald Trump en zijn beoogde vice-president Mike Pence. De
  [naar artikel]
 39. Toestel running mate Donald Trump belandt naast de landingsbaan (28/10/2016 - Knack)
  Het vliegtuig dat de Amerikaanse Republikeinse kandidaat-vicepresident Mike Pence vervoerde, is naast de landingsbaan beland op de luchthaven LaGuardia in New York. Niemand raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]
 40. Joe Biden komt volgende week met ‘running mate’ (29/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Democratische presidentskandidaat Joe Biden is van plan volgende week de naam van zijn running mate aan te kondigen. Dat heeft de oud-vicepresident dinsdag aangekondigd. Als Biden het op 3 november haalt van zittend president Donald Trump, dan wordt die running mate Bidens vicepresident.
  [naar artikel]
 41. Vlieg steelt show tijdens Amerikaans verkiezingsdebat tussen Pence en Harris (08/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse vicepresident Mike Pence en de Democratische running mate Kamila Harris gingen afgelopen nacht met elkaar in debat. Na afloop werd in de Amerikaanse media veel aandacht besteed aan een vlieg die neerstreek op het hoofd van Pence en daar een hele tijd bleef zitten.
  [naar artikel]
 42. Huidig vicepresident Mike Pence gaat wél naar inauguratie Joe Biden (10/01/2021 - De Morgen)
  In tegenstelling tot president Donald Trump zal de Amerikaanse vicepresident Mike Pence wel aanwezig zijn bij de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari. Dat maakte een medewerker van Pence bekend.
  [naar artikel]
 43. Homohater als veilige keuze (09/04/2019 - De Morgen)
  Alles lijkt erop te wijzen dat Mike Pence (57) vandaag de running mate wordt van Donald Trump. Daarmee kiest de Republikeinse presidentskandidaat op veilig: een ervaren kleurloze politicus met oerconservatieve standpunten als het gaat over homorechten of abortus.
  [naar artikel]
 44. PORTRET. Mike Pence: van radiotalkshowhost tot vicepresident (09/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Donald Trump vergat hem bijna te bedanken tijdens zijn overwinningsspeech, maar Mike Pence zal binnenkort wel degelijk de eed afleggen als de nieuwe Amerikaanse vicepresident. De christelijke Republikein, in zijn jonge jaren nog een katholieke Democraat, moet voor rust en standvastigheid zorgen naast president Trump.
  [naar artikel]
 45. PORTRET. Mike Pence: van radiotalkshowhost tot vicepresident (09/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Donald Trump vergat hem bijna te bedanken tijdens zijn overwinningsspeech, maar Mike Pence zal binnenkort wel degelijk de eed afleggen als de nieuwe Amerikaanse vicepresident. De christelijke Republikein, in zijn jonge jaren nog een katholieke Democraat, moet voor rust en standvastigheid zorgen naast president Trump.
  [naar artikel]
 46. Pastoor bekritiseert 'shithole'-uitspraken Donald Trump, diepgelovige vicepresident Mike Pence zit er ongemakkelijk bij (16/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De pastoor van de kerk in Maryland waar de Amerikaanse vicepresident Mike Pence deel uitmaakt van de congregatie, heeft de mis zondag aangegrepen...
  [naar artikel]
 47. Pence: "Trump zal verkiezingsuitslag accepteren" (17/10/2016 - De Redactie)
  Ondanks "de vooringenomenheid" van de media, zal Trump de uitslag van de presidentsverkiezingen aanvaarden. Dat heeft "running mate" Mike Pence gezegd.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy