Australië dient VS historische nederlaag toe in oefenduel in aanloop naar WK basket

24/08/2019 - 10:41
"Het basketteam van de Verenigde Staten heeft vrijdag in Melbourne een opvallende nederlaag geleden tegen Australië. De thuisploeg won het oefenduel, een week voor de start van het WK in China, met 98-94. Het is de eerste maal in dertien jaar dat de Amerikaanse ploeg met NBA-spelers verliest."

1. Oefenduel Australië-Colombia op 27 maart in Fulham (19/01/2018 - Het Belang van Limburg)

WK-gangers Australië en Colombia nemen het op 27 maart in het Britse Fulham tegen mekaar op in een oefenduel in de voorbereiding op het WK van komende zomer in Rusland. Dit maakte de Australische voetbalfederatie vrijdag bekend. [naar artikel]

2. Red Lions verliezen oefenduel tegen Argentinië (02/08/2016 - Sporza)

De Belgische hockeymannen hebben hun tweede oefenduel in aanloop naar de Spelen verloren. Argentinië (FIH 7) was met 1-4 te sterk. [naar artikel]

3. Yellow Tigers lijden nipte nederlaag in tweede oefenduel tegen Tsjechië (30/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische volleybalvrouwen hebben in Jablonec een 3-2 nederlaag geleden in hun tweede oefenduel tegen Tsjechië. De setstanden waren 25-22, [naar artikel]

4. Oostende dient Antwerp Giants eerste nederlaag toe (12/11/2016 - Het Belang van Limburg)

In de Euromillions Basket League heeft Oostende leider Antwerp Giants een eerste nederlaag toegediend. Het won op de achtste speeldag met 89-85 van de sinjoren. [naar artikel]

5. Australië is laatste halvefinalist van WK basket (11/09/2019 - Metro)

Australië heeft zich vandaag in het Chinese Dongguan als laatste voor de halve finales van het wereldkampioenschap basketbal geplaatst. Het deed dat door Tsjechië met 82-70 te verslaan. Om een plaats in de finale nemen de Australiërs het vrijdag op tegen Spanje, dat dinsdag Polen met 90-78 uitschakelde. In de tweede halve finale staan Frankrijk […] Het bericht Australië is laatste halvefinalist van WK basket verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Red Flames lijden 3-0 nederlaag in oefenduel met Spanje (10/06/2021 - Het Belang van Limburg)

In een oefenduel met Spanje (FIFA-13) hebben de Red Flames (FIFA-18) vanavond in Madrid een 3-0 nederlaag geleden. Bij de rust was het 1-0 door een doelpunt van Mariona Caldentey. Na de pauze scoorden Alexia Putellas, vanop de penaltystip, na hands van Janice Cayman, en Aitana Bonmati. [naar artikel]

7. Champions League basket – Antwerp Giants loopt tegen nederlaag aan tegen Rasta Vechta (06/11/2019 - Metro)

Antwerp Giants heeft woensdagavond op de vierde speeldag in groep B van de Champions League basket bij de mannen met 74-81 verloren van het Duitse Rasta Vechta. Voor de Giants was het al de derde nederlaag in deze Champions League. Volgende week moeten ze op de vijfde speeldag naar het Poolse Anwil Wloclawek. bron: Belga Het bericht Champions League basket – Antwerp Giants loopt tegen nederlaag aan tegen Rasta Vechta verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Verenigde Staten veroveren wereldtitel basket U19, Belgian Cat Billie Massey valt in de prijzen na vierde plek (28/07/2019 - Het Belang van Limburg)

De Amerikaanse meisjes hebben zondag de wereldtitel in het basket bij de U19 veroverd. In de finale in het Thaise Bangkok versloegen ze Australië na verlengingen met 74-70. [naar artikel]

9. Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (27/10/2018 - Metro)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor zaterdag op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington Love was in het winnende kamp de grote uitblinker met 23 punten. Bergen-Henegouwen, dat Limburg United (80-75) klopte, wordt de nieuwe leider. Mechelen stijgt na de stuntzege naar de derde stek. Vrijdag […] Het bericht Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. Red Lions lijden 0-2 nederlaag tegen Australië in striemende regen (19/06/2019 - Het Belang van Limburg)

De Red Lions (FIH-1) hebben woensdag in Antwerpen op de dertiende en voorlaatste speeldag in de Hockey Pro League een 0-2 nederlaag geleden tegen Australië (FIH-2). Dat is zo zeker dat het de reguliere competitie als nummer een afsluit. [naar artikel]

11. Namen lijdt vijfde nederlaag in EuroCup basket tegen het Hongaarse Cegled (28/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Namen heeft zijn vijfde nederlaag geleden in de Eurocup basket. Het verloor in Hongarije met 69-64 tegen Cegled. Sarah Imovbioh kende een uitstekende wedstrijd met 22 rebounds en 12 punten, maar het veelvuldige balverlies werd de ploeg van Philip Mestdagh fataal. [naar artikel]

12. Emma Meesseman opnieuw topschutter bij Chicago Sky dat ook tweede oefenduel in aanloop naar WNBA-seizoen verliest (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chicago Sky heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe WNBA-seizoen verloren. Op bezoek bij Indiana Fever ging de regerende kampioen onderuit met 79-75. [naar artikel]

13. België eindigt als zesde op EK basket U18 (31/07/2016 - Het Belang van Limburg)

België heeft zondag in zijn slotwedstrijd op het EK basket voor speelsters onder achttien jaar in het Hongaarse Sopron een 64-54 nederlaag tegen Hongarije geleden. [naar artikel]

14. Red Flames verliezen oefenduel tegen Spanje (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

In een oefenduel met Spanje (FIFA-13) hebben de Red Flames (FIF-18) donderdag in Madrid een 3-0 nederlaag geleden. Bij de rust was het 1-0 door een doelpunt van Mariona Caldentey (42e). Na de pauze scoorden Alexia Putellas (48e), vanop de penaltystip, na hands van Janice Cayman, en Aitana Bonmati (75e). [naar artikel]

15. Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen (14/12/2019 - Metro)

Op de eerste speeldag van de tweede ronde in de Euromillions Basket League heeft Antwerp vrijdag een 76-59 nederlaag geleden in Bergen. Bij de rust stonden de Giants al 46-30 in het krijt. Het team van Vedran Bosnic greep Antwerp meteen bij de keel. Lennard Freeman (12 ptn, 9 rbds), Katin Reinhardt (12), Anthony Lambot […] Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

16. Argentinië en Brazilië spelen oefenduel in Australië (13/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het Argentinië van Lionel Messi en het Brazilië van Neymar spelen begin juni in Australië een vriendschappelijke oefeninterland, zo maakte de [naar artikel]

17. Euromillions Basket League – Brussels dient Oostende tweede nederlaag van het seizoen toe (23/12/2018 - Metro)

Oostende heeft zaterdag een tweede nederlaag dit seizoen geleden. Op de elfde speeldag in de hoogste nationale basketbalafdeling liet de landskampioen zich in eigen zaal verrassen door Brussels. Het werd 58-59. De bezoekers namen in het eerste kwart meteen het voortouw (14-15) en stonden bij de rust (27-33) voor. In het derde kwart liep het […] Het bericht Euromillions Basket League – Brussels dient Oostende tweede nederlaag van het seizoen toe verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

18. Hockey Pro League (m) – Red Lions lijden 0-2 nederlaag tegen Australië (20/06/2019 - Metro)

De Red Lions (FIH-1) hebben woensdag in Antwerpen op de dertiende en voorlaatste speeldag in de Hockey Pro League een 0-2 nederlaag geleden tegen Australië (FIH-2). Dat is zo zeker dat het de reguliere competitie als nummer een afsluit. Bij de rust stonden de Lions 0-1 in het krijt. Het was Kieran Govers die de […] Het bericht Hockey Pro League (m) – Red Lions lijden 0-2 nederlaag tegen Australië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]