BusinessAM

Jupiler Pro League – Oostende dient KV Mechelen eerste nederlaag toe

24/08/2019 - 23:26
" Na drie zeges en een gelijkspel heeft KV Mechelen zaterdag op de vijfde speeldag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van Oostende ging het met 2-1 onderuit. Bij de rust was het nog 0-0. Fashion Sakala (66e) en Kevin Vandendriessche (78e) scoorden voor Oostende, William Togui (69e) voor Mechelen. Sint-Truiden en […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende dient KV Mechelen eerste nederlaag toe verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – Moeskroen dient Charleroi 3-0 nederlaag toe (01/02/2019 - Metro)

Moeskroen heeft Charleroi vrijdag een 3-0 nederlaag toegediend in een Henegouwse derby op de 24e speeldag van de Jupiler Pro League. Bij de rust stond Moeskroen 1-0 voor. Mergim Vojovda (38e), Sidney Friede (60e) en Marko Bakic (73e) scoorden. Met 26 punten klimt Moeskroen, dat vorige week al verrassend leider Genk versloeg, naar de elfde […] Het bericht Jupiler Pro League – Moeskroen dient Charleroi 3-0 nederlaag toe verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Oostende dient Antwerp Giants eerste nederlaag toe (12/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

In de Euromillions Basket League heeft Oostende leider Antwerp Giants een eerste nederlaag toegediend. Het won op de achtste speeldag met 89-85 van de sinjoren. [naar artikel]

3. Mechelen smeert Oostende eerste nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (28/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor zaterdag op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington Love was in het winnende kamp de grote uitblinker met 23 punten. [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Rode lantaarn KV Oostende pakt in Mechelen eerste punt van het seizoen (10/09/2017 - Metro)

KV Mechelen en KV Oostende hebben zondagavond in de slotwedstrijd van de zesde speeldag in de Jupiler Pro League 1-1 gelijkgespeeld Achter de Kazerne. De thuisploeg werkte het slot van de wedstrijd met een man minder af na de uitsluiting van Faycal Rherras, die op de noodrem moest gaan staan bij de doorgebroken Zinho Gano. […] [naar artikel]

5. Oostende blijft ongeslagen en dient Antwerp Giants eerste nederlaag toe (20/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Oostende, voor het eerst volledig dit seizoen, blijft ongeslagen in de Belgische competitie en boekte tegen Antwerp Giants een vierde opeenvolgende zege: 88-63. Voor de Sinjoren, die nog maar hun tweede partij in de EuroMillions League afwerkten, was het de eerste nederlaag. [naar artikel]

6. Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (28/10/2018 - Metro)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor zaterdag op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington Love was in het winnende kamp de grote uitblinker met 23 punten. Bergen-Henegouwen, dat Limburg United (80-75) klopte, wordt de nieuwe leider. Mechelen stijgt na de stuntzege naar de derde stek. Vrijdag […] Het bericht Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington... [naar artikel]

8. Euromillions Basket League – Brussels dient Oostende tweede nederlaag van het seizoen toe (23/12/2018 - Metro)

Oostende heeft zaterdag een tweede nederlaag dit seizoen geleden. Op de elfde speeldag in de hoogste nationale basketbalafdeling liet de landskampioen zich in eigen zaal verrassen door Brussels. Het werd 58-59. De bezoekers namen in het eerste kwart meteen het voortouw (14-15) en stonden bij de rust (27-33) voor. In het derde kwart liep het […] Het bericht Euromillions Basket League – Brussels dient Oostende tweede nederlaag van het seizoen toe verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Jupiler Pro League dient per direct stopgezet: Club Brugge kampioen, onduidelijkheid over bekerfinale (02/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

De competitie in de Jupiler Pro League dient per direct stopgezet. Dat is de aanbeveling van de Raad van Bestuur van de Pro League, en dient te... [naar artikel]

10. Jupiler Pro League dient per direct stopgezet: Club Brugge kampioen, bekerfinale zou wel nog plaatsvinden (02/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

11. Bekijk hier de hoogtepunten van de zaterdagavondmatchen in de Jupiler Pro League (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vier matchen in de Jupiler Pro League vandaag. Charleroi gaf Zulte Waregem een 4-0-pandoering, KV Mechelen liep tegen een nederlaag aan bij rode... [naar artikel]

12. Champions League basket (m) – Oostende lijdt 85-58 nederlaag in Spanje (20/11/2019 - Metro)

Op de zesde speeldag in groep A van de Champions League basketbal heeft Oostende dinsdag een 85-58 nederlaag geleden bij het Spaanse Baxi Manresa. Bij de rust stond de Belgische kampioen 33-22 in het krijt, alleen in het eerste kwart kon Oostende aanklampen: 17-16, 16-6, 28-22, 24-14. Na twee zeges en vier nederlagen is Oostende […] Het bericht Champions League basket (m) – Oostende lijdt 85-58 nederlaag in Spanje verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

13. JUPILER PRO LEAGUE. Westerlo opnieuw zwaar onderuit, KV Mechelen wint zonder hoofdcoach (10/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen won op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League zonder hoofdcoach van STVV en KV Kortrijk diende rode lantaarn Westerlo een nieuwe (zware) nederlaag toe, waardoor beide ploegen voorlopig evenveel punten tellen als leider Charleroi dat zondag wel nog in actie komt in Anderlecht. Later vandaag kan Zulte Waregem wel nog alleen leider worden als het wint in Moeskroen, eerder won Eupen al van Oostende en ging Club Brugge onderuit bij Waasland-Beveren. [naar artikel]

14. Kangoeroes Mechelen verrast kampioen en leider Oostende (27/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Kangoeroes Mechelen pakte op de vijfde speeldag van de Euromillions League met de verrassing van de speeldag uit en stuntte tegen kampioen en leider Oostende. Voor de kustploeg meteen de eerste nederlaag van het seizoen. [naar artikel]

15. LIVE. De Camargo start bij KV Mechelen, aanwinst Wernersson op bank tegen Oostende (12/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen krijgt KV Oostende op bezoek op speeldag 5 van de Jupiler Pro League. Voor het eerst sinds 7 maart mogen supporterende Kakkers weer het stadion binnen. Dat kan Malinwa wel eens ten goede komen, want met een 4 op 12 is de seizoenstart niet echt geslaagd. Kan de geel-rode vocale steun KV Mechelen voorbij staartploeg Oostende loodsen? Volg hier alles LIVE! [naar artikel]

16. Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende vierde nederlaag aan (31/01/2020 - Metro)

BC Oostende heeft vrijdagavond op de veertiende speeldag in de Belgische basketbalcompetitie zijn vierde nederlaag van het seizoen geleden. De landskampioen ging met 79-78 (rust: 40-36) de boot in op het parket van Kangoeroes Mechelen. Oostende schoot het best uit de startblokken, maar in het tweede kwart drukte de thuisploeg het gaspedaal in. Mechelen keerde […] Het bericht Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende vierde nederlaag aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

17. Van de Genkse nederlaag tot de dolle slotfase in Beerschot-Mechelen: de hoogtepunten van speeldag 27 in de Jupiler Pro League (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De 27ste speeldag van de Jupiler Pro League is, op Charleroi-Club Brugge na, achter de rug. Hieronder vindt u de samenvattingen van alle matchen. [naar artikel]

18. Jupiler Pro League – Club Brugge freewheelt naar 3-0 zege tegen KV Mechelen (15/12/2019 - Metro)

Competitieleider Club Brugge heeft een onmondig KV Mechelen zondag een 3-0 nederlaag aangesmeerd op de 19e speeldag in de Jupiler Pro League. Percy Tau (28.) en Emmanuel Dennis (30.) zorgden voor de 2-0 ruststand. Mats Rits (80.) voegde nog een goal toe in de tweede helft. Na acht minuten kwam KV Mechelen goed weg, toen […] Het bericht Jupiler Pro League – Club Brugge freewheelt naar 3-0 zege tegen KV Mechelen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]