Kijk LIVE! En daar is de gelijkmaker: Van Kerkhoven slaat toe op slag van rust!

29/08/2019 - 20:20
"De Red Flames kijken Engeland in de ogen in een oefenduel. De oefenmatch van onze Belgische voetbaldames is live te bekijken op Q2 en HLN.be."

1. LIVE CLUB BRUGGE-UNION. Vanaken kopt blauw-zwart op slag van rust op gelijke hoogte! (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een topper op vrijdagavond in de Jupiler Pro League. Club Brugge wil tegen Union vertrouwen tanken met het oog op de Champions League-clash met Benfica. Dat leek niet te lukken - Lapoussin maakte er snel 0-1 van. Maar Vanaken kopte op slag van rust dan weer de gelijkmaker binnen. Volg de wedstrijd hieronder LIVE! [naar artikel]

2. KIJK LIVE. Torres zorgt op slag van rust voor gelijkmaker Barcelona bij derdeklasser - Straks nog clash tussen Atlético en Real (18/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Twee interessante affiches in de achtste finale van de Copa del Rey. FC Barcelona neemt het momenteel op tegen Unionistas de Salamanca - een club uit de Spaanse derde divisie. Om 21u30 is er de Madrileense derby tussen Atlético en Real. Kijk op deze pagina naar beide wedstrijden! [naar artikel]

3. Net als tegen Lokeren slaat Essikal aan het klungelen en ook Vagner doet duit in het zakje (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Comedy Capers op Le Canonnier vanavond. Eerst schonk Essevee-verdediger Baudry Moeskroen de gelijkmaker, maar op slag van rust leverden [naar artikel]

4. LIVE. Napoli slaat op slag van rust toe en duikt met voorsprong de kleedkamer in (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

* 17de speeldag Serie A [naar artikel]

5. KIJK LIVE. Kai Havertz zet Chelsea op slag van rust op voorsprong! (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Estádio de Dragão [naar artikel]

6. KIJK LIVE. De Bruyne & co moeten vol aan de bak nadat Havertz er op slag van rust 0-1 van maakte (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Estádio de Dragão (21u) [naar artikel]

7. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

8. KIJK LIVE. Chelsea halfweg op kleine voorsprong nadat het op slag van rust ontsnapte na knal op de lat (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• UEFA Super Cup • CL-winnaar Chelsea versus EL-winnaar Villarreal • Windsor Park (Belfast) • Kijk LIVE op VTM 2 of op HLN.be [naar artikel]

9. KIJK LIVE. Daar is de gelijkmaker! De Bruyne doorbreekt Welshe muur met heerlijk afstandsschot (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1ste speeldag WK-kwalificaties • Aftrap: 20u45 • King Power At Den Dreef Stadion • Live te bekijken op VTM en HLN.be! [naar artikel]

10. KIJK LIVE. Beerschot plots tot tweemaal toe dicht bij gelijkmaker, KV Mechelen ontsnapt (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 18u • Olympisch Stadion • Kijk op HLN.be LIVE naar de wedstrijd! [naar artikel]

11. KIJK LIVE. Penalty voor Barça nog op slag van rust! (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Terugwedstrijd 1/8 finales • Parc des Princes • Aftrap: 21u • PSG won de heenmatch met 1-4 [naar artikel]

12. LIVE. Rusten geblazen! Nederland leidt met 1-0, Boon mikte de gelijkmaker op slag van rust naast (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische hockeyvrouwen zijn aan hun EK begonnen, meteen met een topper tegen titelverdediger Nederland (FIH 1). De Red Panthers (FIH 9), die na... [naar artikel]

13. LIVE LEIPZIG-MAN CITY. Daar is Openda! Rode Duivel slaat meteen na rust toe met knappe gelijkmaker (04/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Leipzig en Manchester City kijken elkaar vanavond in de ogen op de tweede speeldag van de Champions League. De thuisploeg - met Openda in de basis - kwam na 25 minuten al op achterstand door een doelpunt van Phil Foden. In de tweede helft kon Openda al snel gelijk maken. [naar artikel]

14. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. 0-1! Op slag van rust krult Dreyer de openingsgoal tegen de touwen (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op slag van rust kwam Anderlecht op voorsprong via winteraanwinst Dreyer. De inzet voor de recordkampioen is niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

15. KIJK LIVE. Messi mist! Na wereldgoal laat Argentijn op slag van rust een strafschop liggen! (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE: Iseka mist gelijkmaker op slag van rust (1-0) (28/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Stadio Olimpico Scheidsrechter Harald Lechner (Oos) Stadio Olimpico helemaal leeg Dury moet het zonder Bossut en De Sart doen [naar artikel]

17. LIVE CLUB BRUGGE-RWDM. Mignolet houdt Biron op slag van rust van gelijkmaker: blauw-zwart met voorsprong de pauze in (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge ontvangt op Jan Breydel promovendus RWDM, die na een zes op zes mooi meedraait in de Jupiler Pro League. Wat brengt het bezoek aan Ronny Deila en de zijnen? Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

18. Schoonmaakbeurt kerkhoven (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Medewerkers van de stad zijn op de kerkhoven gestart met het verwijderen van bloemen en bloemstukken, die daar voor Allerheiligen werden geplaatst. [naar artikel]

19. LIVE. GOAL! Lautaro zorgt op slag van rust na pijlsnelle counter voor de gelijkmaker (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Giuseppe Meazza • 21u • Fiorentina won opener, Inter start vandaag aan het seizoen • Romelu Lukaku meteen trefzeker? [naar artikel]

20. Exclusief bij HLN: KSK Beveren verliest op eigen veld van HRS Haasdonk in topper uit eerste provinciale Oost-Vlaanderen (23/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Dit keer waren dat KSK Beveren tegen HRS Haasdonk, een wedstrijd uit de eerste provinciale Oost-Vlaanderen. Vlak voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong via een goed uitgespeelde aanval. Het was Laerenbergh die de 0-1 op slag van rust op het bord zette. In de tweede helft ging Beveren op zoek naar de gelijkmaker. Toch waren het de bezoekers die via Van Landeghem hun voorsprong verdubbelden. Amper tien minuten na de 0-2, knokte Beveren zich weer in de wedstrijd via Van Osselaer. Net te laat, want het slotoffensief van de thuisploeg leverde geen gelijkmaker meer op. Haasdonk won met 1-2 van Beveren. [naar artikel]

21. Club Brugge verliest ondanks gelijkmaker van Hans Vanaken van AA Gent (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Twee doelpunten van Hyunseok Hong die nu met Zuid-Korea aan de slag gaat tijdens de Asian Games, bleken uiteindelijk voor AA Gent om de drie punten thuis te houden. De gelijkmaker van Vanaken kort voor rust was uiteindelijk enkel goed voor de statistieken. Brugge ging nog wel op zoek naar de gelijkmaker maar ondanks de rode kaart van Fadiga hielden de Buffalo’s al bij al vlot stand. [naar artikel]

22. KIJK LIVE. 2-0 op slag van rust! De Caigny kopt overhoeks raak, match gespeeld? (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond beginnen de Red Flames aan hun EK-kwalificatiecampagne. Kroatië, het nummer 55 van de wereld, mag op papier geen probleem vormen. “We gaan... [naar artikel]

23. LIVE ANDERLECHT-VILLARREAL. Daar is de 1-1! Dreyer scoort de heerlijke gelijkmaker voor Anderlecht (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond ontvangt Anderlecht Villarreal in de achtste finales van de Conference League. Anderlecht scoorde dankzij een heerlijke knal van Dreyer de gelijkmaker. Doen ze daar nog een doelpunt bij? Volg de match live op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

24. Met dank aan weergaloze Nardi en tweeklapper van Hong: AA Gent pakt de volle buit tegen Club Brugge na zinderende Slag om Vlaanderen (03/09/2023 - Gazet van Antwerpen)