LIVE. Genk komt langszij, Vanaken verschalkt zijn eigen doelman!

01/09/2019 - 15:56
"• Aftrap: 14u30 • Jan Breydelstadion • 6de speeldag Jupiler Pro League • Club-coach Philippe Clement tegen z'n ex-ploeg Racing Genk"

1. LIVE: Slecht begin voor Clement: Brabec verschalkt eigen doelman (0-1) (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap: 20u Stadion: Luminus Arena Eerste match Philippe Clement als Genk-trainer Ref: Jan Boterberg [naar artikel]

2. LIVE. KV Mechelen verspeelt voorsprong voor tweede keer: Vanlerberghe verschalkt ongelukkig eigen doelman (06/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 12 • Aftrap: 20u45 • AFAS Stadion [naar artikel]

3. LIVE: Spajic verschalkt zijn eigen doelman (1-2) (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 14u30 Ref: Christof Dierick Constant Vanden Stock-stadion Verliezen is geen optie voor RSCA als ze nog willen meedingen naar de titel [naar artikel]

4. LIVE. Laursen verschalkt zijn eigen doelman: Westerlo kan weer iets vrijer ademen (3-1) ! (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 16u • Het Kuipje • Standard boekte op de vorige speeldag z'n eerste zege [naar artikel]

5. LIVE. Union op een dubbele achterstand, Lazare verschalkt ongelukkig zijn eigen doelman (06/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag • AFAS Stadion Achter de Kazerne • Aftrap: 20u45 • KV Mechelen is nog puntenloos [naar artikel]

6. LIVE. Alderweireld verschalkt zijn eigen doelman onder druk Samatta, Spurs moeten achtervolgen! (16/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 15u • Villa Park • Duikt Tottenham de top zes binnen in Engeland? [naar artikel]

7. Tottenham op eigen veld onderuit tegen Leicester, Alderweireld verschalkt eigen doelman (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tottenham heeft een slechte zaak gedaan door op eigen veld met 0-2 te verliezen van Leicester. De bezoekers kwamen vlak voor de rust op voorsprong via een strafschop van Vardy, in de tweede helft versloeg Toby Alderweireld op ongelukkige wijze z’n eigen doelman. In de stand wipt Leicester over Tottenham, dat nu vierde is op zes punten van leider Liverpool. [naar artikel]

8. LIVE ANTWERP-KORTRIJK. 2-0! Wasinski verschalkt zijn eigen doelman (11/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp krijgt na de nederlaag tegen Anderlecht KV Kortrijk over de vloer. Knoopt de landskampioen weer aan met de zege? Voorlopig staat het 2-0. Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

9. LIVE BARCELONA-REAL. Courtois ziet Real tegen de gang van het spel in op voorsprong komen: Araujo verschalkt zijn eigen doelman (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

El Clásico. FC Barcelona krijgt vanavond het bezoek van Real Madrid. De Catalaanse leider kan zijn voorsprong tot 12 punten vergroten. Voorlopig leiden Courtois en co met 0-1. Volg alle ontwikkelingen en de match hieronder LIVE. [naar artikel]

10. LIVE TIRASPOL-ROMA. GOAL! Op slag van rust dan toch de voorsprong voor Roma, Talal verschalkt z’n eigen keeper (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

AS Roma begint de campagne in de Europa League op verplaatsing bij Sheriff Tiraspol. Zowel Romelu Lukaku als doelman Mile Svilar begon aan de aftrap. Kunnen ze zich tonen? Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

11. LIVE GENT-KORTRIJK. De bordjes hangen meteen in evenwicht: Radovanovic verschalkt zijn eigen doelman (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en Hein Vanhaezebrouck krijgen op speeldag 1 in de Jupiler Pro League KV Kortrijk over de vloer. Kunnen de West-Vlamingen voor een stunt zorgen? Voorlopig staat het nog 1-1. Volg het op deze pagina! [naar artikel]

12. KIJK LIVE. Haezebroeck scoort de gelijkmaker! Olsa Brakel langszij na vroege opener Vanaken (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (19u30) [naar artikel]

13. Spectaculair doelpunt in vierde provinciale: 17-jarige doelman van STA Genk scoort vanop eigen helft (20/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STA Genk (4D) won afgelopen weekend met overtuigende 0-13-cijfers bij Lanklaar, maar het was doelman Jaydi Briers die de hoofdrol opeiste. De 17-jarige student Sport aan het Atlascollege scoorde met een vrije trap vanop eigen speelhelft. “Mijn allereerste goal als doelman”, bevestigt de keeper van de vierdeprovincialer. [naar artikel]

14. LIVE GENK-SERVETTE. Tienkoppige bezoekers komen langszij via afgeweken vrije trap (02/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk speelt vanavond de terugmatch (heenwedstrijd: 1-1) van de tweede voorronde van de Champions League tegen het Zwitserse Servette. Trésor bracht de Limburgers vanop de stip op voorsprong, maar de bezoekers kwamen met een gelukje langszij. Volg de match op deze pagina of op VTM2! [naar artikel]

15. Een partij om snel te vergeten: Arthur Theate verschalkt eigen doelman bij officieel debuut en verliest met kleinste verschil (07/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Stade Rennes is meteen op achtervolgen aangewezen in de Ligue 1. Zondag verloor het in eigen huis de eerste competitiematch van het nieuwe seizoen met 0-1 van Lorient. [naar artikel]

16. KIJK. “Mag die blijven zagen?”: Vanaken irriteert Vrancken, uithaal van Genk-coach live op tv te horen (29/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Opvallend moment in het slot van de eerste helft van Club Brugge- Racing Genk. Bezoekend coach Wouter Vrancken ergerde zich even hoorbaar aan Hans Vanaken. “Vanaken, mag die blijven zagen of wat?”, schreeuwde Vrancken in de buurt van de tv-microfoons. [naar artikel]

17. Doelman Bizot ruilt Genk voor AZ: “Ik ben blij verrast” (11/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Marco Bizot zet zijn carrière voort bij AZ, zo maakte de club uit de Eredivisie donderdag bekend. De Nederlandse doelman komt transfervrij over van KRC Genk. [naar artikel]

18. “Hier moet op getraind worden”: Mulder duidt Hoefkens als schuldige aan voor Brugs penaltydrama, waarbij Vanaken én Lang strafschop misten (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een drama. Club Brugge kreeg vlak na de rust dé kans om langszij te komen tegen FC Porto. De bal ging via een VAR-interventie op de stip nadat Carmo een (lichte) fout maakte op Mechele. Hans Vanaken, Brugse specialist, zag zijn poging gered door doelman Costa, maar die was te vroeg vertrokken van zijn lijn. Noa Lang nam de tweede elfmeter voor zijn rekening, maar ook de Nederlander miste. [naar artikel]

19. Italië langszij, Genk ontploft! (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het zag er lang naar uit dat de vele fans van Italië weinig reden tot feesten zouden krijgen. Maar halverwege de tweede helft kwam de Squadra Azzurra langszij. 1-1. En of Genk dat gehoord heeft! [naar artikel]

20. Ongezien: landgenoot Vorogovsky (Beerschot) verschalkt Albanese doelman… van bij aftrap (16/11/2020 - Gazet van Antwerpen)

Albanië kende zondagavond weinig moeite met Kazachstan in groep 4 van de C-afdeling. De Albanezen wonnen voor eigen volk met 3-1 maar de Oscar van de match ging toch naar een Kazak. Aibol Abiken scoorde halfweg de eerste helft de aansluitingstreffer door van bij de aftrap de Albanese doelman te verrassen. [naar artikel]

21. LIVE. Racing Genk komt langszij nadat Leye 0-2 mist! Dewaest zorgt op hoekschop voor spannend slot (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30, Luminus Arena • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Jan Boterberg • Genk moet het zonder geschorste Pozuelo en geblesseerde... [naar artikel]

22. LIVE. GOAL! Real klimt op voorsprong tegen Valencia: Wass verschalkt z’n eigen doelman (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Real Madrid-Valencia • Real won dinsdag met 0-2 tegen AS Roma • Aftrap: 20u45 • Estadio Santiago Bernabéu [naar artikel]

23. IN BEELD. Italië langszij, Genk ontploft! (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)