De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Britse universiteit: elektrische auto's vervuilen echt minder dan traditionele modellen

Het Laatste Nieuws

05/09/2019 - 08:14

Puur elektrische auto's produceren gedurende hun levensduur ongeveer vijftig procent minder CO2 dan auto's met een verbrandingsmotor, zelfs wanneer...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Elektrische auto’s verbruiken veel minder grondstoffen dan traditionele auto’s’ (02/03/2021 - Express)
  Elektrische auto’s verbruiken veel minder grondstoffen dan auto’s met een verbrandingsmotor, vooral als hun batterijen op de juiste manier worden gerecycleerd. Dat meldt de Europese Federatie voor Transport en Milieu, een ngo, in een maandag gepubliceerde studie. Een elektrische auto die wordt opgeladen met hernieuwbare energiebronnen zou 58% minder energie verbruiken dan een auto met […] The post ‘Elektrische auto’s verbruiken veel minder grondstoffen dan traditionele auto’s’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Plug-in hybrides vervuilen meer dan constructeurs aangeven (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Plug-in hybride elektrische voertuigen - ook de meest recente modellen - vervuilen veel meer dan de autoconstructeurs beweren. Dat klaagt Transport and Environment (T&E) aan op basis van praktijktesten. De Europese federatie van milieuverenigingen vindt dan ook dat overheden een einde moeten maken aan het subsidiëren van de aankoop en de royale belastingvrijstellingen voor deze modellen, die volgens T&E een nieuw emissieschandaal aanwakkeren.
  [naar artikel]
 3. Waar blijft de elektrische vrachtwagen? (28/09/2021 - De Tijd)
  05:00 De elektrische auto komt echt op st(r)oom: laadpalen schieten uit de grond en automakers lanceren een bombardement van nieuwe, almaar betaalbaarder elektrische modellen. Maar in het vrachtverkeer is d...
  [naar artikel]
 4. Zelfrijdende elektrische wagen van Apple wordt geen auto in de traditionele zin van het woord (20/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Zelfrijdende elektrische wagen van Apple wordt geen auto in de traditionele zin van het woord Het Amerikaanse techconcern Apple wil tegen 2025 een volledig zelfrijdende elektrische auto op de markt brengen. Dat is wat het persbureau Bloomberg eerder deze week meldde op basis van ingewijden. Apple is al sinds 2014 bezig met “Project Titan”, waarbij het op twee paarden tegelijk wedde: enerzijds een elektrische auto met beperkte zelfrijdende mogelijkheden en anderzijds een […] Lees dit artikel: Zelfrijdende elektrische wagen van Apple wordt geen auto in de traditionele zin van het woord
  [naar artikel]
 5. Op zoek naar een elektrische auto? Tien nieuwe modellen om nu al naar uit te kijken (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De komende maanden worden heel wat nieuwe elektrische auto’s gelanceerd, naar deze tien modellen kijken we nu al uit. Wie elektrisch wil rijden, had nog nooit zoveel keuze. Opvallend: interessante modellen komen vaak uit China.
  [naar artikel]
 6. Wanneer breekt de elektrische auto nu echt door? 'Tesla maakt vooralsnog geen winst' (25/12/2018 - Knack)
  Binnenkort zijn elektrische wagens goedkoper dan klassieke modellen, zegt professor Joeri Van Mierlovan de onderzoeksgroep Mobi (VUB).
  [naar artikel]
 7. Groene auto garandeert nog geen fiscaal voordeel (13/04/2019 - De Morgen)
  'Full hybride' auto's, modellen met een benzine- en een kleine elektrische hulpmotor, zijn minder vervuilend. Toch worden ze zwaarder belast dan gewone auto's. Hoe is dat mogelijk?
  [naar artikel]
 8. “Elektrische auto’s stoten meer fijnstof uit dan wagens met verbrandingsmotor” (24/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Opmerkelijke conclusie in een rapport van de OESO (de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling). Zij zeggen immers dat elektrische auto’s op één bepaald vlak minder ecologisch zijn dan hun tegenhangers met traditionele verbrandingsmotor. HLN Drive trok op onderzoek uit.
  [naar artikel]
 9. BMW, Volvo en Mercedes op kop: dit zijn de populairste PHEV's van 2020 (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Plug-in hybride auto’s worden alsmaar populairder. Velen zien hen als de ideale tussenstap van traditionele brandstofwagens naar volledig elektrische auto’s. Maar welke modellen waren afgelopen jaar het populairst? HLN Drive vroeg het na.
  [naar artikel]
 10. 8 elektrische auto’s die in het najaar van 2022 in de showroom staan (05/08/2022 - Express)
  De markt voor elektrische auto’s is booming. Elke maand komen er nieuwe modellen uit. Welke auto’s vallen op? Dit zijn de 8 volledig elektrische auto’s om dit najaar naar uit te kijken. 1. Volkswagen ID. Buzz De Volkswagen T1, het busje dat onlosmakelijk is verbonden aan flowerpower, hippies en vrij kamperen, maakt een elektrische comeback. De […]
  [naar artikel]
 11. 8 elektrische auto’s die in het najaar van 2022 in de showroom staan (05/08/2022 - Express)
  De markt voor elektrische auto’s is booming. Elke maand komen er nieuwe modellen uit. Welke auto’s vallen op? Dit zijn de 8 volledig elektrische auto’s om dit najaar naar uit te kijken. 1. Volkswagen ID. Buzz De Volkswagen T1, het busje dat onlosmakelijk is verbonden aan flowerpower, hippies en vrij kamperen, maakt een elektrische comeback. De […]
  [naar artikel]
 12. Al 31 elektrische auto's voor Belgische kopers (15/01/2021 - De Tijd)
  22:23 Het aanbod aan elektrische auto's in België is gestegen tot 31 modellen. Maar de aankoop van een e-auto blijft prijzig voor particulieren.
  [naar artikel]
 13. Dit waren de populairste plug-in hybrides van 2020 (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Plug-in hybride auto’s worden alsmaar populairder. Velen zien hen als de ideale tussenstap van traditionele brandstofwagens naar volledig elektrische auto’s. Maar welke modellen waren afgelopen jaar het populairst? HLN Drive vroeg het na.
  [naar artikel]
 14. Elektrische auto’s zijn écht veel groener dan benzine- en dieselvarianten (20/04/2020 - De Morgen)
  Een nieuwe elektrische auto stoot gedurende zijn leven drie keer minder CO2 uit dan een vergelijkbare benzine- of dieselversie. Dat blijkt uit een vrijwel allesomvattende studie naar de levenscyclus van auto’s.
  [naar artikel]
 15. China voorbij de muur: Rijden we binnenkort allemaal met een Chinese elektrische auto? (24/09/2023 - VRT NWS)
  De Chinese elektrische auto is aan een opmars bezig. Dit jaar komen de Chinezen met honderd verschillende elektrische modellen op de markt. Maar Europese autoproducenten trekken aan de alarmbel. Moet Europa maatregelen nemen? En rijden we hier binnenkort allemaal rond met Chinese elektrische auto’s?
  [naar artikel]
 16. Tesla levert minder auto's af dan verwacht (04/04/2019 - De Tijd)
  06:47 De elektrische autobouwer bezorgde het voorbije kwartaal een derde minder modellen dan in het laatste kwartaal van vorig jaar.
  [naar artikel]
 17. Een elektrische auto? Kom later eens terug (05/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De elektrische auto komt niet van de grond. Dat blijkt uit de cijfers over de inschrijvingen van vorig jaar. Als u vandaag een elektrische auto wil kopen, moet u bovendien veel geduld hebben. Meer dan een half jaar wachten is geen uitzondering. Van sommige met veel poeha aangekondigde modellen zijn er zelfs geen prijzen. “België geniet voor producenten van elektrische auto’s duidelijk geen prioriteit”, vindt Tony Verhelle, expert bij het vakblad Autogids.
  [naar artikel]
 18. Drempels voor de elektrische auto (12/04/2019 - De Morgen)
  Als gevolg van de ellende in de automobielsector wenden steeds meer blikken zich naar ‘groene’ alternatieven als de hybride modellen of volledig elektrische auto’s. Eric Desomer gelooft in een toekomst voor die wagens, maar lijst enkele drempels op waar de elektrische auto over moet als die ooit een volwaardig vervoersmiddel wil worden.
  [naar artikel]
 19. Audi onder st(r)oom: deze 20 elektrische modellen komen nog vóór 2025 (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Autofabrikant Audi brengt tussen nu en 2025 niet minder dan 20 volledig elektrische modellen (EV’s) op de markt. Op dit moment levert het Duitse...
  [naar artikel]
 20. “Huawei wil eigen elektrische auto op de markt zetten” (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Chinese technologie- en telecomconcern Huawei werkt aan een eigen elektrische auto. De eerste modellen verschijnen mogelijk dit jaar al op de markt, meldt persbureau Reuters op basis van anonieme ingewijden. Het bedrijf zelf, dat kampt met Amerikaanse sancties, ontkent de plannen voor een elektrische auto.
  [naar artikel]
 21. Deze elektrische auto’s kosten minder dan 35.000 euro (16/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elektrische wagens zijn duur, wordt al eens gezegd. Maar er zijn ook heel wat modellen die je voor een relatief goedkoop bedrag op je oprit mag parkeren. Dit zijn de goedkoopste EV’s die je kan vinden op HLN Drive.
  [naar artikel]
 22. Zo ver komen deze veertien elektrische auto's in de praktijk (19/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elektrische auto's komen in de praktijk veel minder ver dan de officiële verbruikscijfers aangeven. Het Britse consumentenplatform WhatCar?...
  [naar artikel]
 23. Volvo ziet te weinig investeringen om klimaatwinst van elektrische auto's te realiseren (02/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er gebeuren nog onvoldoende investeringen om de klimaatwinst die elektrische auto's kunnen betekenen, effectief te boeken. Dat zegt Volvo-CEO Håkan Samuelsson. De autobouwer wil op korte termijn enkel nog elektrische voertuigen produceren, omdat de CO2-afdruk van die auto’s ruim de helft lager ligt dan de variant met een klassieke verbrandingsmotor. Onder meer in Gent, waar het een batterijfabriek heeft gebouwd en haar eerste elektrische modellen assembleert.
  [naar artikel]
 24. 'Minder kansen voor Melexis in elektrische auto's' (23/09/2020 - De Tijd)
  08:42 Deutsche Bank denkt dat Melexis de komende jaren minder hard zal groeien. Een elektrische auto blijkt minder sensoren nodig te hebben.
  [naar artikel]
 25. Voor welke elektrische wagens kunt u een premie krijgen? (29/09/2023 - De Tijd)
  14:58 Koopt u een elektrische auto van minder dan 40.000 euro, dan kunt u vanaf 2024 een Vlaamse premie krijgen. Bij de nieuwe modellen gaat het vooral om kleine stadswagens, op de tweedehandsmarkt komt ...
  [naar artikel]
 26. Beperkt aanbod van veelal kleine auto's: dit zijn de enige modellen die je kunt kopen met nieuwe premie voor elektrische wagens (26/09/2023 - VRT NWS)
  Er zijn op dit moment slechts 31 modellen te koop die in aanmerking komen voor de nieuwe Vlaamse premie voor elektrische auto's. Verwacht geen ruime gezinswagens. Het gaat veelal om kleine instapmodellen, behalve als ze uit China komen. Ook op de tweedehandsmarkt is het aanbod elektrische voertuigen voorlopig eerder beperkt.
  [naar artikel]
 27. Cobalt: het metaal dat van Congo het "Saudi-Arabië van elektrische wagens" maakt (18/01/2019 - VRT NWS)
  Het Autosalon van Brussel dat nu de deuren opent, zet dit jaar vooral in op elektrische wagens die dus niet vervuilen. Een essentieel onderdeel daarvan is het metaal cobalt, dat vooral uit Congo komt. De ontginning daarvan blijkt veel minder duurzaam te zijn dan de auto die ermee rijdt.
  [naar artikel]
 28. Hoe kleiner de elektrische auto, hoe minder voordelig (20/07/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Elektrische wagens zijn duurder in aankoop dan vergelijkbare modellen met een brandstofmotor. Maar over langere termijn zijn de meeste e-wagens wel voordelig, dankzij lagere belastingen en verbruikskosten. Behalve in de goedkoopste marktsegmenten.
  [naar artikel]
 29. Honda investeert 37 miljard in elektrische auto's (12/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Autobedrijf Honda trekt de komende tien jaar 5 biljoen yen (bijna 37 miljard euro) uit voor de productie van elektrische auto's. In 2030 wil het bedrijf dertig elektrische modellen op de markt hebben, waarvan er meer dan twee miljoen per jaar geproduceerd moeten worden.
  [naar artikel]
 30. TCO, de drie letters die u naar een elektrische bedrijfswagen duwen (28/06/2022 - De Tijd)
  22:23 Elektrische auto’s zijn in aanschaf nog altijd veel duurder dan conventionele modellen, maar toch verruilen bedrijfswagenrijders in ijltempo hun trouwe diesel of benzine voor een volledig elektrische ...
  [naar artikel]
 31. “Eén wagen verbruikt liefst 62 procent meer stroom dan opgegeven”: test toont aan dat elektrische auto’s minder ver rijden dan je denkt (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je van plan een elektrische wagen te kopen? Houd er dan rekening mee dat die mogelijk minder ver rijdt dan je verwacht. Nieuwe cijfers bewijzen het: met een elektrische auto rij je gemiddeld 30 procent (!) minder ver dan het merk en de Europese regelgeving beloven. Onze ‘afstandsangst’ is dus nog helemaal terecht. Onze auto-expert Joost Bolle legt uit hoe dat kan.
  [naar artikel]
 32. Nieuwe elektrische auto’s in 2021 (30/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De elektrische auto lijkt definitief aan zijn doorbraak bezig. Een paar jaar geleden konden we het aantal wagens nog op twee handen tellen, nu lijken er in haast elk voertuigsegment nieuwe modellen te verschijnen. HLN Drive lijst 11 elektrische wagens op waar je in 2021 zeker eens naar moet kijken.
  [naar artikel]
 33. Waarom VW-managers geen elektrische auto mogen (17/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen enkele van de 18.000 managers van Volkswagen mag nog een elektrische auto bestellen. De reden is dat het Duitse concern alle modellen nodig heeft om aan de enorme vraag te voldoen.
  [naar artikel]
 34. U koopt een elektrische auto: waarmee moet u rekening houden? (17/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Iedereen heeft tegenwoordig de mond vol van elektrische auto’s. Als u overweegt om een elektrische auto te kopen, dan weet u allicht dat een elektrische auto duur is, dat de keuze beperkt is en dat u er niet ver mee geraakt. Maar wat u wellicht niet beseft, is dat een elektrische auto een enorme impact heeft op uw mobiliteit. Wij zetten op een rij waar u moet aan denken vooraleer u elektrificeert. Want in de wereld van de elektrische auto is niets wat het lijkt.Guido CLOOSTERMANS
  [naar artikel]
 35. Renault belooft elektrische auto voor minder dan 20.000 euro (16/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ampere, de elektrische dochter van Renault, werkt aan een volledig elektrische auto voor minder dan 20.000 euro. Dat maakte de Franse constructeur bekend op een investeerdersdag.
  [naar artikel]
 36. Groepsaankoop maakt elektrische auto’s tot meer dan 6.000 euro goedkoper (09/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De organisatie Samen Sterker organiseert deze maand een groepsaankoop voor elektrische auto’s. Kopers kunnen voor vijf modellen een korting van zo’n 6.000 euro krijgen. Daardoor kosten sommige elektrische wagens nauwelijks meer dan hun concurrenten die op diesel of benzine rijden.
  [naar artikel]
 37. Hoe groot is de tweehandsmarkt voor elektrische auto’s? En welke modellen zijn het populairst? (01/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ziet de markt voor elektrische tweedehandsauto’s eruit? Die vraag stelt zich, nu de Vlaamse overheid een premie van 3.000 euro geeft voor de aankoop van zo’n wagen. HLN dook in de cijfers en sprak met kenners. Hoeveel auto’s worden er verkocht? Welke modellen zijn het populairst? En hoe zal de markt de komende jaren evolueren?
  [naar artikel]
 38. Nissan verkocht al 1 miljoen elektrische auto’s (01/08/2023 - Knack)
  Nissan was in 2010 een pionier op de markt van elektrische auto’s met de Leaf. Intussen heeft het Japanse merk al 1 miljoen EV’s verkocht. In Europa staan we voor de grote doorbraak van de elektrische auto die in de hand wordt gewerkt door het verbod op de verkoop van thermische modellen vanaf 2035. Een van de pioniers op de markt van elektrische auto’s was Nissan met de Leaf die in 2010 is gelanceerd. Deze hatchback werd al gauw een referentie op deze nieuwe markt en ging zeer vlot de deur uit bij de Nissanverdelers uit. Intussen werden al 650.000 Leafs verkocht. Daarnaast bestaat het elektrische aanbod uit de e-NV200, de elektrische versie van het Townstar busje (dat nauw verwant is met de Renault Kangoo), de Ariya crossover en de kleine Sakura stadswagen. Vooral Europa Van de 1 miljoen geproduceerde elektrische Nissans werd ruim een derde in Europa (320.000 stuks) afgezet. Dat is aanzienlijk meer dan de verkochte volumes in Japan (230.000), China (230.000) en de Verenigde Staten (210.000). Ook bij Nissan schakelt de elektrificatie binnenkort een versnelling hoger, want tegen 2030 wil het Japanse merk 19 nieuwe, volledig elektrische modellen op de markt brengen. The post Nissan verkocht al 1 miljoen elektrische auto’s appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 39. Vlaamse verkoop elektrische wagens bijna 50 procent gestegen (30/12/2016 - Express)
  Tijdens de eerste elf maanden van dit jaar werden in België 1.841 elektrische wagens in het verkeer gebracht. Dat betekent een stijging met 45 procent tegenover vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van Febiac, de federatie van de Belgische autosector. De stijging van de verkoop is in belangrijke mate te danken aan de premie die de Vlaamse overheid sinds begin dit jaar aan de kopers van een elektrische auto toekent. Tesla en Nissan kennen bij het Belgische publiek de grootste populariteit. Bij de hybride modellen, waarin een traditionele krachtbron met een elektrische motor wordt gecombineerd, werd een verkoop van 15.405 wagens gemeld. Dat betekende een toename met 75 procent tegenover vorig jaar. Particulieren In de krant Het Belang van Limburg wordt erop gewezen dat de aankoop van elektrische wagens tot nu toe vooral interessant was voor vennootschappen. Door de premie die begin dit jaar door de Vlaamse autoriteit werd geïntroduceerd, hebben volgens de krant echter ook heel wat particulieren beslist om naar een elektrische auto over te stappen. Gewezen wordt naar cijfers van het Vlaams Energielandschap, waar eerder al werd gemeld dat de toename van de verkoop van elektrische auto’s in Vlaanderen nagenoeg volledig aan particuliere klanten moest worden toegeschreven. Het Amerikaanse concern Tesla, dat zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling van elektrische wagens, neemt een belangrijk deel van de verkoop voor zijn rekening. Zijn grootste concurrent is de Japanse groep Nissan, binnen de traditionele sector met zijn model Leaf één van de pioniers in elektrische aandrijving. Samen zouden Tesla en Nissan meer dan de helft van de Vlaamse verkoop van elektrische auto’s vertegenwoordigen. Hybride modellen, die al meer dan tien jaar in België op de markt zijn, genieten bij de duurzame consument ook in Vlaanderen echter nog altijd de grootste voorkeur. The post Vlaamse verkoop elektrische wagens bijna 50 procent gestegen appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 40. General Motors investeert 20 miljard in elektrische auto’s, zelfs in een e-Hummer (05/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse automaker General Motors (GM) gaat de komende vijf jaar 20 miljard dollar (18 miljard euro) investeren in de ontwikkeling en productie van elektrische auto’s. De autobouwer gaat voor alle merken die het voert elektrische modellen op de markt brengen.
  [naar artikel]
 41. Scanners meten uitstoot van elke auto (24/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  BrusselVier jaar na dieselgate bindt Vlaanderen de strijd aan met voertuigen die te veel uitstoten. De overheid meet nu zelf hoeveel auto’s en vrachtwagens echt vervuilen.
  [naar artikel]
 42. Renault belooft elektrische auto voor minder dan 20.000 euro (15/11/2023 - De Tijd)
  13:09 De betaalbare elektrische Legend is het antwoord van Renault op de goedkope elektrische auto's waarmee Tesla en enkele Chinese merken de komende jaren op de markt komen.
  [naar artikel]
 43. Energieprof Université de Liège door de bocht: elektrische auto al bij 378.843 kilometer groener (12/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De aan de universiteit van Luik verbonden hoogleraar Damien Ernst berekende onlangs dat een elektrische auto pas na 700.000 kilometer...
  [naar artikel]
 44. EU-rapport: elektrische auto vervuilt wel degelijk veel minder (23/11/2018 - Knack)
  Elektrische auto's stoten over hun hele levenscyclus wel degelijk minder broeikasgassen uit dan diesel- of benzineauto's, besluit een diepgaande studie van het Europese Milieuagentschap EEA. Bovendien zal die impact nog verminderen in de toekomst.
  [naar artikel]
 45. Mercedes opent aanval op Tesla met nieuwe elektrische auto met groter rijbereik (04/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Mercedes-Benz opent de aanval op de heerschappij van de Amerikaanse fabrikant Tesla op de markt van elektrische auto’s. Het Duitse concern heeft namelijk een nieuwe elektrische auto onthuld met een groter rijbereik dan de huidige Tesla-modellen.
  [naar artikel]
 46. Mercedes opent aanval op Tesla met elektrische auto die groter rijbereik heeft (04/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Mercedes-Benz opent de aanval op de heerschappij van de Amerikaanse fabrikant Tesla op de markt van elektrische auto’s. Het Duitse concern heeft namelijk een nieuwe elektrische auto onthuld met een groter rijbereik dan de huidige Tesla-modellen.
  [naar artikel]
 47. Mercedes opent aanval op Tesla met nieuwe elektrische auto met groter rijbereik (04/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Mercedes-Benz opent de aanval op de heerschappij van de Amerikaanse fabrikant Tesla op de markt van elektrische auto’s. Het Duitse concern heeft namelijk een nieuwe elektrische auto onthuld met een groter rijbereik dan de huidige Tesla-modellen.
  [naar artikel]
 48. Mercedes opent aanval op Tesla met elektrische auto die groter rijbereik heeft (04/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Mercedes-Benz opent de aanval op de heerschappij van de Amerikaanse fabrikant Tesla op de markt van elektrische auto’s. Het Duitse concern heeft namelijk een nieuwe elektrische auto onthuld met een groter rijbereik dan de huidige Tesla-modellen.
  [naar artikel]
 49. Waarom Tesla zich sneller blijft ontwikkelen dan traditionele autofabrikanten (20/10/2016 - Knack)
  Veel traditionele autofabrikanten zijn enorme bedrijven met honderden miljarden aan verkopen en een berg cash om uit te geven. Toch is er een relatief klein bedrijf uit Palo Alto dat ze verslaat op het gebied van de toekomst van de auto-industrie: elektrische auto's.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy