Gianluca Di Taranto van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is verkozen tot beste sommelier van België. Dat hebben de organisatoren, de Belgische Sommeliersgilde en de Vereniging Vlaamse Sommeliers, bekendgemaakt. [naar artikel]
Gianluca Di Taranto, maître-sommelier van restaurant The Jane in Antwerpen, werd dit weekend bekroond tot de beste sommelier van het land. Volgend jaar hoopt de Mechelaar ons land te vertegenwoordigen op het EK, maar de mooiste trofee wordt verwacht half november. Gianluca en Anne-Sophie Op de Beeck, zijn vrouw én collega, verwachten dan hun eerste kind. [naar artikel]
Gianluca Di Taranto van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is verkozen tot beste sommelier van België. Dat hebben de organisatoren, de Belgische Sommeliersgilde en de Vereniging Vlaamse Sommeliers bekendgemaakt. [naar artikel]
De titel Beste Sommelier van België 2016–2017 is voor een rasechte Gentenaar. Joery De Lille (29) is sinds drie jaar aan de slag als sommelier van sterrenrestaurant Horseele in de Ghelamco Arena. [naar artikel]
Trésor Vets uit Borgerhout is Sommelier of the Year geworden van de provincie Antwerpen. Vets is 28, heeft Rwandese roots, en werkt in het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane. “Ik begon er als jobstudent en serveer nu wijn van 30.000 euro", zegt hij op Radio 2. [naar artikel]
Joery De Lille mag zich de beste Belgische sommelier van 2016 noemen. De wijnober van restaurant Horseele in Gent won vanavond in Dilbeek de [naar artikel]
Tom Ieven van restaurant ‘t Zilte is zondagnamiddag verkozen tot winnaar van de wedstrijd ‘Best Sommelier of Belgium 2018-2019’. Dat melden de Belgische Sommeliersgilde en de Vereniging Vlaamse Sommeliers, die de wedstrijd organiseren. Dries Corneille van De Jonkman en Gianluca di Taranto van The Jane behaalden respectievelijk de tweede en de derde plaats in deze gerenommeerde wedstrijd. [naar artikel]
Michelle Gielens (30) van Restaurant Nebo op Nieuw Zuid in Antwerpen heeft de award van Beste Sommelier van België 2023 ontvangen, uitgereikt door de digitale restaurantgids Foodtaster.be. Daarmee is Michelle, afkomstig uit Dessel, de eerste vrouwelijke sommelier die die eer te beurt valt. [naar artikel]
17:30 Margaux Balemans (23) kreeg deze week de Young Sommelier Award of Excellence. Onlangs werd ze tweede in de competitie Beste Sommelier van België en in 2020 won ze de competitie Junior Sommelier van Be... [naar artikel]
Joery De Lille mag zich de beste Belgische sommelier van 2016 noemen. De wijnober van restaurant Horseele in Gent won zondagavond de finale van de Belgische Sommeliersgilde. [naar artikel]
Joery Delille mag zich de beste Belgische sommelier van 2016 noemen. De wijnober van restaurant Horseele in Gent won zondagavond de finale van de Belgische Sommeliersgilde. [naar artikel]
Margaux Balemans uit Vosselaar is de beste jonge sommelier van ons land. Ze nam het op tegen de zesde- en zevendejaarsstudenten van de Belgische hotelscholen in de brouwerij Duvel-Moortgat in Puurs. [naar artikel]
De organisator van het prestigieuze evenement ‘Beste Sommelier ter Wereld’ ademt zelf wijn. Samen met echtgenote Filipa Pato verbouwt William Wouters wijn, maar hij blijft ook sommelier in hart en nieren. Hij was beste sommelier van België in 1992 en haalde meer dan eens halve finales op het WK en EK. Hij is dus het best geplaatst om de topsommeliers van Antwerpen voor te stellen. [naar artikel]
Tom Ieven van restaurant ’t Zilte is zondagnamiddag verkozen tot winnaar van de wedstrijd “Best Sommelier of Belgium 2018-2019”. Dat melden de Belgische Sommeliersgilde en de Vereniging Vlaamse Sommeliers, die de wedstrijd organiseren. Dries Corneille van De Jonkman en Gianluca di Taranto van The Jane behaalden respectievelijk de tweede en de derde plaats in deze […] Het bericht Tom Ieven van restaurant ’t Zilte verkozen tot “Best Sommelier of Belgium 2018-2019” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
De Club Prosper Montagné organiseert al sinds 1954 de wedstrijd voor beste kok en beste sommelier van België. Dit jaar komt er een nieuwe competitie bij: beste maître d'hôtel. Hoezo? Is dat geen uitstervend ras? [naar artikel]
Jasper Van Papeghem mag zich de beste Belgische sommelier van 2017 noemen. De wijnkelner van tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge won zondagavond in Brussel de finale van het Belgische kampioenschap, georganiseerd door de Belgische Sommeliersgilde. Van Papeghem haalde het in de finale van zijn collega’s Gianluca Di Taranto van het Antwerpse restaurant The Jane, die […] [naar artikel]
In twee jaar tijd lanceerde het Londense restaurant The Ledbury zich vanuit het niets naar de culinaire hemel: drie Michelin-sterren. Met dank aan de Vlaamse sommelier Jan Van Heesvelde die er de beste wijnen schenkt. “Er is in de wereld geen betere wijnstad dan Londen.” [naar artikel]
De Let Raimonds Tomsons is de eerste Oost-Europeaan die zich voor drie jaar de beste sommelier van de wereld mag noemen. Hij versloeg tijdens het wereldkampioenschap in Parijs meer dan 60 sommeliers uit de hele wereld. Waaronder de Vlaming Tom Ieven, sommelier van Hof van Cleve, die op de elfde plaats strandde. [naar artikel]
Hij is al de sommelier van beste restaurant van ons land. Zondag kan hij zomaar de beste van de wereld worden. Op het wereldkampioenschap met hij zich met allerbesten. “Ik heb de voorbije twee jaar elke week 15 uur geproefd en gestudeerd. Bovenop alle uren die ik in Hof van Cleve ben. [naar artikel]
Dries Corneillie, de sommelier van tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge, is uitgeroepen tot de Beste Sommelier van België 2021. Dat heeft de Belgische Sommeliersgilde bekendgemaakt. Corneillie startte zijn carrière in driesterrenrestaurant Hertog Jan van chef-kok Gert De Mangeleer. [naar artikel]
Onze sommelier Sepideh Sedaghatnia servert deze zomer haar allerbeste tips en tricks uit de edele kunst van het wijnproeven. Zo word je gewoon de... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.