Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2020
07:30 uur

Brits Lagerhuis vol chimpansees van Banksy verkocht voor recordbedrag

Het Belang van Limburg

03/10/2019 - 23:42

Het vier meter brede werk van de anonieme kunstenaar Banksy, Devolved Parliament, is voor 11,1 miljoen euro verkocht in het Britse veilinghuis Sotheby’s.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brexit drijft Banksy-prijs op: "Chimpansees in Lagerhuis" verkocht voor recordbedrag van ruim 11 miljoen euro (04/10/2019 - VRT NWS)
  In Londen is gisterenavond "Devolved Parliamant" van de wereldberoemde kunstenaar Banksy geveild voor een recordbedrag van 11,1 miljoen euro. Het satirische werk beeld het Britse Lagerhuis vol chimpansees af.
  [naar artikel]
 2. Chimpansees in Lagerhuis van Banksy verkocht voor meer dan 11 miljoen euro (03/10/2019 - Metro)
  In Londen is donderdagavond “Devolved Parliamant” van de wereldberoemde kunstenaar Banksy geveild voor een recordbedrag van 11,1 miljoen euro. Het satirische werk beeld het Britse Lagerhuis vol chimpansees af. Het werk is 4,5 meter breed en bijna 2,8 meter hoog en is het grootste werk op canvas van de kunstenaar. Het dateert uit 2009. Op voorhand dacht veilinghuis Sotheby’s dat het zo’n 1,5 tot 2 miljoen pond (1,7 tot 2,2 miljoen euro) zou kunnen opleveren, maar dat werd na 13 minuten bieden bijna tien miljoen pond of 11,1 miljoen euro. Dat is de hoogste prijs die ooit op een veiling betaald werd voor een werk van Banksy. Bron: Belga   Het bericht Chimpansees in Lagerhuis van Banksy verkocht voor meer dan 11 miljoen euro verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Chimpansees in Lagerhuis van Banksy verkocht voor meer dan 11 miljoen euro (04/10/2019 - Metro)
  In Londen is ‘Devolved Parliamant’ van de wereldberoemde kunstenaar Banksy geveild voor een recordbedrag van 11,1 miljoen euro. Het satirische werk beeld het Britse Lagerhuis vol chimpansees af. Het werk is 4,5 meter breed en bijna 2,8 meter hoog en is het grootste werk op canvas van de kunstenaar. Het dateert uit 2009. Hoogste prijs ooit Op voorhand dacht veilinghuis Sotheby’s dat het zo’n 1,5 tot 2 miljoen pond (1,7 tot 2,2 miljoen euro) zou kunnen opleveren, maar dat werd na 13 minuten bieden bijna tien miljoen pond of 11,1 miljoen euro. Dat is de hoogste prijs die ooit op een veiling betaald werd voor een werk van Banksy.   Dit bericht bekijken op Instagram   . Devolved Parliament I made this ten years ago. Bristol museum have just put it back on display to mark Brexit day. . “Laugh now, but one day no-one will be in charge.” Een bericht gedeeld door Banksy (@banksy) op 28 Mrt 2019 om 7:41 (PDT) Lees ook : Fel bekritiseerde debuut-cd van Paris Hilton eindelijk ‘hot’ dankzij Banksy Het bericht Chimpansees in Lagerhuis van Banksy verkocht voor meer dan 11 miljoen euro verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Recordbedrag voor chimpansees in Lagerhuis: schilderij Banksy brengt meer dan 11 miljoen euro op (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een schilderij van de Britse kunstenaar Banksy heeft een recordbedrag opgebracht op een veiling bij Sotheby's in Londen. Het vier meter brede doek...
  [naar artikel]
 5. Chimpansees in Lagerhuis van Banksy geveild voor 11 miljoen euro (03/10/2019 - De Tijd)
  22:52 In Londen is donderdagavond 'Devolved Parliamant' van de wereldberoemde kunstenaar Banksy geveild voor een recordbedrag van 11,1 miljoen euro. Dat is de hoogste prijs ooit betaald voor een werk van Ba...
  [naar artikel]
 6. Chimpansees in Lagerhuis: werk van Banksy wordt geveild (17/09/2019 - Metro)
  Begin oktober wordt in Londen een werk van de wereldberoemde kunstenaar Banksy geveild: “Devolved Parliamant”, dat het Britse Lagerhuis vol chimpansees afbeeldt. Het werk is 4,5 meter breed en bijna 2,8 meter hoog en is het grootste werk op canvas van de kunstenaar. Het dateert uit 2009 en zou meer dan 1,5 miljoen pond (1,7 miljoen euro) kunnen opleveren, bevestigt veilighuis Sotheby’s. Het veilighuis merkt op dat, ongeacht welke positie men inneemt in het brexit-debat, het werk “meer pertinent dan ooit” is. De veiling vindt plaats op 3 oktober in Londen. bron: Belga Het bericht Chimpansees in Lagerhuis: werk van Banksy wordt geveild verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Chimpansees in Lagerhuis: werk van Banksy wordt geveild (en kan 1,7 miljoen euro opleveren) (17/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Begin oktober wordt in Londen een werk van de wereldberoemde kunstenaar Banksy geveild: “Devolved Parliamant", dat het Britse Lagerhuis vol...
  [naar artikel]
 8. Recordbedrag voor apenschilderij Banksy (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een schilderij van de Britse kunstenaar Banksy heeft een recordbedrag opgebracht op een veiling bij Sotheby's in Londen. Het vier meter brede doek...
  [naar artikel]
 9. Banksy installeert duister kersttafereel in Bethlehem (22/12/2019 - Metro)
  Banksy heeft opnieuw van zich laten horen: de straatkunstenaar heeft in Bethlehem zijn visie gedeeld op de geboorte van Jezus. Opmerkelijk detail, het kersttafereel is te aanschouwen in het Walled Off Hotel, wat zich bevindt op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever. Maria, Jozef, Jezus, de os en de ezel, het lijkt erop dat Banksy een simpel kersttafereel heeft gecreëerd. Maar wie een tweede keer naar het kunstwerk kijkt, ziet dat er in het beton een gat in de vorm van een ster zit, maar tegelijkertijd ook lijkt op het gat dat een mortiergranaat achterlaat. Banksy gaf het kunstwerk de naam ‘Scar of Bethlehem’, een woordspeling op ‘Star of Bethlem’. De drie wijzen volgden, volgens de Bijbel, de ster naar de stad waar Jezus geboren was. Grensmuur Banksy koos het Walled Off Hotel in Bethlehem niet zomaar uit. Het hotel kon de deuren in 2017 openen dankzij financiering van de straatkunstenaar. Bijzonder aan het hotel is dat alle kamers uitkijken op de grensmuur die Israël om het Palestijnse gebied heen heeft gebouwd.   Dit bericht bekijken op Instagram   . . Scar of Bethlehem. A modified nativity set for the @walledoffhotel Een bericht gedeeld door Banksy (@banksy) op 21 Dec 2019 om 2:48 (PST) Lees ook : Chimpansees in Lagerhuis van Banksy verkocht voor meer dan 11 miljoen euro Het bericht Banksy installeert duister kersttafereel in Bethlehem verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Kunstwerk Banksy vernietigt zichzelf op veiling (07/10/2018 - De Morgen)
  Een kunstwerk van de beroemde anonieme straatkunstenaar Banksy heeft zichzelf vernietigd, kort nadat het vrijdag op een veiling van Sotheby’s voor een recordbedrag was verkocht. In de onderkant van de dikke lijst bleek een kleine versnipperaar te zijn aangebracht, die het linnen doek voor ongeveer de helft tot lange repen reduceerde.
  [naar artikel]
 11. Banksy maakt nieuw kunstwerk in geboortestad (14/02/2020 - Metro)
  In Bristol is een nieuw schilderwerk van Banksy opgedoken. Op de gevel van een huis is te zien hoe een meisje, in de stijl van de kunstenaar, rode bloemen katapulteert. De bloemen staan mogelijk in het teken van Valentijn. Gisteren is er een nieuw streetart-werk opgemerkt in Bristol, in het Verenigd Koninkrijk. Banksy schilderde het nieuwe werk op een witte gevel van een huis. Op de muur is te zien hoe een meisje met een katapult rode bloemen beschiet. Het werk lijkt sterk op andere die de kunstenaar eerder al maakte. Eén van die werken is ‘The Balloon Girl’, gemaakt in 2002. Ook daar is een zwart-wit meisje te zien met een fel gekleurd voorwerp, al ging het toen om een rode ballon. Valentijn Dat het werk gisteren werd ontdekt lijkt niet toevallig. Vandaag is het Valentijn en op 14 februari horen meestal rode bloemen. Het is niet het eerste werk van Banksy in zijn geboortestad. Eerder maakte hij ook tekeningen als ‘Mild Mild West’ en ‘Well Hung Lover’. Kelly Woodruff, de vrouw die in het huis woont waarop het schilderij gemaakt is, zegt het kunstwerk te willen beschermen. Lees ook: Chimpansees in Lagerhuis van Banksy verkocht voor meer dan 11 miljoen euro Het bericht Banksy maakt nieuw kunstwerk in geboortestad verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Banksy in het museum, Picasso in de straat: Waarom street art niet in hokjes past (14/01/2017 - Knack)
  'The Art of Banksy', een verzameling ongeautoriseerd werk van Brits straatkunstenaar Banksy, strijkt neer in Antwerpen. Eén grote commerce, of een schoolvoorbeeld van street art anno 2017?
  [naar artikel]
 13. Schilderij van Monet verkocht voor recordbedrag van 110,7 miljoen dollar (15/05/2019 - VRT NWS)
  Een schilderij van de Franse kunstschilder Claude Monet is op een veiling in New York verkocht voor 110,7 miljoen dollar. Daarmee is het recordbedrag gebroken voor een impressionistisch kunstwerk, laat veilinghuis Sotheby's  weten. Het gaat ook om een recordbedrag voor een werk van de Franse impressionist.
  [naar artikel]
 14. Schilderij van Monet verkocht voor recordbedrag van 110,7 miljoen dollar (15/05/2019 - Metro)
  Een schilderij van de Franse kunstschilder Claude Monet is op een veiling in New York verkocht voor 110,7 miljoen dollar. Daarmee is het recordbedrag gebroken voor een impressionistisch kunstwerk, laat veilinghuis Sotheby’s dinsdag weten. Het gaat ook om een recordbedrag voor een werk van de Franse impressionist. Zeven gegadigden streden acht minuten lang voor “Meules”, een van de iconische schilderijen van hooibergen in Giverny. De hoogste bieder bood uiteindelijk 110,7 miljoen dollar. Bij de verkoop dinsdag in New York werd een prijs gehaald “die 44 keer hoger is dan de vorige recordbedrag van het werk”, klinkt het nog. De verkoop van 55 impressionistische en moderne kunstwerken bracht in totaal iets minder dan 350 miljoen dollar in het laatje. Naarst het werk van Monet werd ook een schilderij van Pablo Picasso verkocht voor 20,7 miljoen dollar. bron: Belga Het bericht Schilderij van Monet verkocht voor recordbedrag van 110,7 miljoen dollar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Banksy op garagemuur verkocht voor “bedrag van zes cijfers” (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een graffitiwerk van Banksy dat ‘plots’ opdook op de muur van een garage in Wales is voor een bedrag van zes cijfers van eigenaar gewisseld. De...
  [naar artikel]
 16. West-Vlaamse prijsduif Armando verkocht voor absoluut recordbedrag van 1.252.000 euro (17/03/2019 - VRT NWS)
  De Belgische prijsduif Armando is verkocht voor een recordbedrag van 1.252.000 euro. De prijs werd vanochtend tot dit immense bedrag opgedreven tijdens een harde biedingsoorlog. Het prijsbeestje werd per opbod verkocht door vader en zoon Joël en Dieter Verschoot, gereputeerde duivenmelkers uit Ingelmunster in West-Vlaanderen. Maar die zijn nu niet van plan om te gaan rentenieren.
  [naar artikel]
 17. Gebouw op Champs-Elysées verkocht voor recordbedrag van 613 miljoen euro (03/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een pand op de Champs-Elysées is verkocht voor 613 miljoen euro: een recordbedrag voor vastgoed op de wereldberoemde laan in Parijs. De transactie...
  [naar artikel]
 18. Brits Lagerhuis geeft brexitwet van premier Johnson groen licht (09/01/2020 - Metro)
  Het Britse Lagerhuis heeft de Withdrawal Bill Agreement – de wet die het brexitakkoord van premier Boris Johnson moet omzetten in nationale Britse wetgeving – definitief goedgekeurd. Dat gebeurde met 330 stemmen voor, en 231 tegen. De Britten willen op 31 januari uit de EU stappen. bron: Belga Het bericht Brits Lagerhuis geeft brexitwet van premier Johnson groen licht verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Ceci n'est pas BANKSY (11/04/2019 - De Morgen)
  'Banksy komt naar Antwerpen' kopten een aantal media over de aankomende expo The Art of Banksy. In werkelijkheid heeft de Britse street artist niets met de ongeautoriseerde tentoonstelling te maken. 'Als Banksy al naar Antwerpen komt, zal het met een sloophamer zijn.'
  [naar artikel]
 20. Halfnaakte activisten zetten Brits Lagerhuis op stelten (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Halfnaakte actievoerders hebben een debat in het Britse Lagerhuis (House of Commons) verstoord, om aandacht te vragen voor “de olifant in de kamer”.
  [naar artikel]
 21. Halfnaakte activisten zetten Brits Lagerhuis op stelten (02/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Halfnaakte actievoerders hebben een debat in het Britse Lagerhuis (House of Commons) verstoord, om aandacht te vragen voor “de olifant in de kamer”.
  [naar artikel]
 22. Brexit – Brits lagerhuis stemt wet om regering tot brexit-uitstel te dwingen (04/04/2019 - Metro)
  Het Britse lagerhuis heeft woensdag een wetsvoorstel goedgekeurd dat de regering verplicht tot een nieuw uitstel van de brexit, de Britse uitstap uit de Europese Unie. Het wetsvoorstel doorliep op slechts één dag alle drie lezingen in het lagerhuis. In de derde lezing werd het voorstel goedgekeurd met 313 stemmen tegen 312. Voor het wetsvoorstel wet wordt, moet nu ook het hogerhuis zijn zegen geven. Een groep parlementsleden, over de partijgrenzen heen, wil zo verhinderen dat het Verenigd Koninkrijk zonder akkoord uit de Europese Unie stapt. bron: Belga Het bericht Brexit – Brits lagerhuis stemt wet om regering tot brexit-uitstel te dwingen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Valentijnswerk Banksy al na 48 uur vernield (15/02/2020 - De Morgen)
  Een nieuw werk van de geheimzinnige Britse graffitikunstenaar Banksy is nauwelijks twee dagen na zijn ontdekking al beschadigd. De tekening van Banksy is beklad met roze graffiti.
  [naar artikel]
 24. Brits lagerhuis stemt in met wet om regering tot brexit-uitstel te dwingen (04/04/2019 - Knack)
  Het wetsvoorstel doorliep op slechts één dag alle drie lezingen in het lagerhuis In de derde lezing werd het voorstel goedgekeurd met 313 stemmen tegen 312.
  [naar artikel]
 25. Chimpansees in Ivoorkust afgeslacht door miltvuur (03/08/2017 - De Redactie)
  Miltvuur heeft chimpansees afgeslacht die in het Tai National Park van Ivoorkust leven. wetenschappers waarschuwen dat deze infectieziekte de chimpansees volledig kan uitroeien.
  [naar artikel]
 26. Opnieuw onenigheid in Brits parlement, Lagerhuis stemt aanpassingen aan brexitakkoord vlot weg (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Britse lagerhuis heeft de amendementen van het Hogerhuis op de brexitwet van premier Boris Johnson weggestemd. De parlementsleden stemden onder...
  [naar artikel]
 27. 'De Ideale Wereld' weet hoe het écht zit met het hele Banksy-verhaal (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Banksy’s beroemde 'Balloon Girl' werd na een laatste bod van 19,1 miljoen euro meteen verscheurd. Een geniale stunt van Banksy zou je denken, maar...
  [naar artikel]
 28. Brits Lagerhuis stemt over vervroegde verkiezingen: haalt Boris Johnson deze keer zijn slag thuis? (28/10/2019 - De Morgen)
  Brits premier Boris Johnson wil het Verenigd Koninkrijk naar verkiezingen in december loodsen. In de wet staat dat twee derde van het parlement toestemming moet geven voor vervroegde verkiezingen. Dat is een probleem voor Johnson, want zijn partij heeft niet eens een meerderheid in het Lagerhuis. De parlementariërs vanavond over de kwestie.
  [naar artikel]
 29. Brits Lagerhuis stemt voor wetsvoorstel dat no-dealbrexit uitsluit (04/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Britse Lagerhuis heeft in meerderheid van een stem een wetsvoorstel aangenomen dat een no-dealbrexit op 12 april moet uitsluiten.
  [naar artikel]
 30. Brits Lagerhuis keurt 'terugtrekkingswet' brexit goed (17/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Britse Lagerhuis heeft vanavond in een derde lezing de 'withdrawal bill' goedgekeurd. Die terugtrekkingswet moet ervoor zorgen dat alle...
  [naar artikel]
 31. Brits Lagerhuis stemt voor wetsvoorstel dat no-dealbrexit uitsluit (04/04/2019 - De Morgen)
  Het Britse Lagerhuis heeft in meerderheid van een stem een wetsvoorstel aangenomen dat een no-dealbrexit op 12 april moet uitsluiten. 
  [naar artikel]
 32. Alle ogen op Brits Lagerhuis: Boris Johnson koortsachtig op zoek naar meerderheid voor brexitdeal (18/10/2019 - De Morgen)
  Nu er een nieuw brexitakkoord is tussen de EU-onderhandelaars en de Britse regering zijn alle ogen gericht op het Britse parlement. Het Lagerhuis komt morgen bijeen om zich uit te spreken, maar Brits premier Boris Johnson moet daar nog meer dan dertig parlementsleden overtuigen om een meerderheid te vinden, de invloedrijke Noord-Ierse DUP op kop.
  [naar artikel]
 33. Brits Lagerhuis stemt in met voortgang brexit (12/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse regering van premier Theresa May heeft groen licht gekregen om verder te gaan met de brexit. Het Lagerhuis stemde deze nacht na uren
  [naar artikel]
 34. Live - Spoeddebat in Brits Lagerhuis gaat door; Boris Johnson is er zijn meerderheid kwijt (03/09/2019 - De Morgen)
  Tegenstanders van de Britse premier Boris Johnson zijn vanmiddag in het Lagerhuis begonnen met een poging te voorkomen dat het Verenigd Koninkrijk de EU eind volgende maand zonder een akkoord verlaat. Bekijk en lees hier de opmerkelijke gebeurtenissen in het Britse Lagerhuis.
  [naar artikel]
 35. Herlees - Spoeddebat in Brits Lagerhuis gaat door; Boris Johnson is er zijn meerderheid kwijt (03/09/2019 - De Morgen)
  Tegenstanders van de Britse premier Boris Johnson zijn vanmiddag in het Lagerhuis begonnen met een poging te voorkomen dat het Verenigd Koninkrijk de EU eind volgende maand zonder een akkoord verlaat. Bekijk en lees hier de opmerkelijke gebeurtenissen in het Britse Lagerhuis.
  [naar artikel]
 36. Brits Lagerhuis aan zet in brexitsaga (27/03/2019 - De Morgen)
  Twee keer stemden ze het voorstel van premier May voor een brexitdeal weg, maar nu de leden van het Britse Lagerhuis de macht hebben gegrepen, zullen ze met een alternatief moeten komen. May zou bereid zijn op te stappen als er toch voor haar akkoord wordt gekozen.
  [naar artikel]
 37. Chimpansees slapen als kampeerders (04/08/2018 - Knack)
  Het slaapgedrag van chimpansees vertoont overeenstemming met dat van mensen.
  [naar artikel]
 38. Kunstwerk van Banksy vernietigt zichzelf na bod van miljoen euro (06/10/2018 - De Morgen)
  Een werk van de beroemde kunstenaar Banksy heeft gisteravond tijdens een veiling in Londen zichzelf vernietigd, vlak nadat het voor ruim 1,1 miljoen euro was verkocht. Na de slag van de hamer kwam het canvas in slierten uit de onderkant van de lijst, waarin een kleine versnipperaar leek te zitten.
  [naar artikel]
 39. Brits Lagerhuis mag straks behalve over uitstel voor het eerst ook over tweede referendum stemmen (14/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Britse Lagerhuis stemt vanavond opnieuw over de brexit. De parlementsledne spreken zich straks uit over een mogelijk uitstel, maar ook onder...
  [naar artikel]
 40. Brits Lagerhuis stemt tegen brexit zonder akkoord (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het Britse Lagerhuis hebben de parlementsleden vanavond moeten stemmen over een brexit zonder uitstapovereenkomst met de Europese Unie. De...
  [naar artikel]
 41. [VIDEO] - Wie is Banksy volgens jou? (14/01/2017 - De Redactie)
  Banksy heeft tot op vandaag het mysterie weten te behouden rond zijn identiteit. De Londense graffiti-artiest stelt vanaf dit weekend tentoon in Antwerpen. Maar wie is Banksy? Er zouden vier mogelijke antwoorden op die vraag zijn. We zetten ze voor u op een rij.
  [naar artikel]
 42. Brits Lagerhuis stemt voor het eerst over nieuw brexitreferendum (14/03/2019 - De Morgen)
  Het Britse Lagerhuis stemt vanavond over een mogelijk uitstel van de brexit, maar ook over een mogelijk tweede brexitreferendum. Wat kunnen we verwachten?
  [naar artikel]
 43. Brits Lagerhuis stemt in eerste lezing voor de wet op de brexit (08/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Britse Lagerhuis heeft vandaag de wet op de brexit van de regering in eerste lezing met een grote meerderheid goedgekeurd. De afgevaardigden
  [naar artikel]
 44. Lagerhuis verwerpt brexitdeal Theresa May (12/03/2019 - Knack)
  Het Brits Lagerhuis heeft de brexitdeal van premier Theresa May opnieuw verworpen.
  [naar artikel]
 45. Expo van Banksy geopend in Antwerpen (14/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Shopping Stadsfeestzaal in Antwerpen is een tentoonstelling met werk van de Britse straatkunstenaar Banksy geopend. Banksy is vooral bekend
  [naar artikel]
 46. Brits parlement zet licht op groen voor brexit op 31 januari (20/12/2019 - Knack)
  Het Brits Lagerhuis heeft de Withdrawal Agreement Bill van premier Boris Johnson met een ruime meerderheid goedgekeurd. Die brexitwet voorziet dat het Verenigd Koninkrijk ten laatste op 31 januari 2020 de EU verlaat.
  [naar artikel]
 47. Kunt u de echte Banksy van de copycats onderscheiden? (13/01/2017 - De Redactie)
  In Antwerpen opent zaterdag de tentoonstelling "The art of Banksy". Zijn kunstwerken zijn wereldberoemd en Banksy heeft ook heel wat andere graffiti-kunstenaars geïnspireerd. Kunt u de echte Banksy-werken van de andere onderscheiden?
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Chimpansees ontsnappen uit zoo via zelfgemaakte ladder (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele chimpansees gebruikten gisteren in Belfast Zoo een tak om uit hun verblijf te klimmen. De tak brak eerder die dag tijdens een storm af. Een...
  [naar artikel]
 49. VIDEO. Chimpansees ontsnappen uit zoo via geïmproviseerde ladder (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele chimpansees gebruikten gisteren in Belfast Zoo een tak om uit hun verblijf te klimmen. De tak brak eerder die dag tijdens een storm af. Een...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.