VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Het beste deel van de maaltijd is het dessert. Als je het daarmee eens bent, zal je je verheugen op een tafel in The Café, het dessertrestaurant van het iconische Café Royal Hotel in Regent Street en het eerste in zijn soort in Londen. Het moet een natte droom zijn van zoetekauwen: op restaurant gaan en […] The post Zoet, zoeter, zoetst bij the café at royal appeared first on Business AM. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij javanais van speculaas. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag bakt Loïc cote à l’os. [naar artikel]
Vanmorgen schreven we nog dat chocoladetaart dé ontbijttrend van het jaar is. Dit recept om een heerlijk chocolade-perentaart te maken, komt dan [naar artikel]
INGREDIËNTEN [naar artikel]
Taartenbakkers toveren tegenwoordig de gekste en mooiste lekkernijen uit hun hoed, maar deze chocoladetaart van de Amerikaanse Alex Yeatts [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Ook gemerkt dat je appel zoeter smaakt dan anders? Dat heeft blijkbaar alles te maken met de vele uren zonlicht van de afgelopen maanden. [naar artikel]
Billie wordt twee jaar, en dat vieren we in stijl: met onze nieuwe huiskok én met taart. Misschien kan jij ook wel iemand verrassen met deze recepten van Jeroen Meus? Laat het smaken! [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Vaak doet alleen al de áánblik van een decadente chocoladetaart ons hart sneller slaan. Drie keer raden dus wat we zullen ervaren wanneer we een... [naar artikel]
Koffiehuis ’t Zoet Genot in Arendonk heet voortaan ’t Zoet Pateeke. De naamswijziging komt er na een dreigbrief van de uitbater van crèmerie ’t Zoet Genot in Oostduinkerke, helemaal aan de andere kant van het land. [naar artikel]
Op het internet circuleert er een recept dat momenteel razend populair is: de ‘magische chocoladetaart’ die gemaakt wordt met water en zonder eieren en boter. Maar is die ook lekker? We namen de proef op de som. [naar artikel]
Op het internet circuleert een razend populair recept voor een ‘magische chocoladetaart’. Die wordt gemaakt met water, zonder eieren en boter. Maar is die ook lekker? We namen de proef op de som. [naar artikel]
Vergeet Stevia en andere zoetalternatieven. Voedselproducent Nestlé gaat de structuur van echte suiker omgooien zodat het zoeter smaakt. Vanaf 2018 zal zijn snoepgoed zo 40 procent minder suiker bevatten, terwijl het precies hetzelfde proeft. [naar artikel]
Snoepwinkels met buitenlandse zoetigheden zijn aan een ware opmars bezig. Ze verkopen extreme snacks die zuur, zoet of pikant zijn en uit landen als de Verenigde Staten, Mexico en Japan komen. [naar artikel]
Jani Kazaltzis houdt van dessertjes, maar niet van extra kilo's. Dus kookt hij deze week samen met vriendin Marie-Claire, die zich na een carrière in de mode toelegde op raw food. Zo kent ze een recept voor een gezonde chocoladetaart, zonder boter en zonder bakken. [naar artikel]
Wil je jouw vriend/vriendin/partner/collega/buur of jezelf verrassen met een Sharingbox snoep van ZOET? Download dan de HBvL-nieuwsapp. Zo maak je tussen 11/02-14/02 elk uur kans op één van de 250 snoepdozen met 1kg snoep van ZOET. [naar artikel]
Op verschillende plaatsen in de gemeente Kalmthout, maar ook in Frankrijk en zelfs in Turkije zijn er gisteravond belletjes de lucht ingeblazen voor de kleine Loïc. Loïc stierf op 26 mei plots aan een meningokokkenbacterie. Gisteren had het normaal zijn eerste verjaardag geweest. Z’n ouders wilden dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. [naar artikel]
Twee seizoenen lang was Loïc Van Impe (28) op VTM te zien in het programma ‘Zot van Koken’. Nu keert hij terug naar VTM voor de nieuwe show ‘Loïc Tussen 2 Vuren’. Daarin gaat hij kookbattles aan met chefkoks, onder leiding van verschillende Bekende Vlamingen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.