Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Zoet, zoeter, zoetst: Loïc bakt chocoladetaart

16/10/2019 - 12:02
"VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt Loïc een chocoladetaart."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zoet, zoeter, zoetst! Loïc maakt eclairs (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


2. Zoet, zoeter, zoetst: Loïc maakt snickerstaart (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


3. Zoet, zoeter, zoetst! Loïc maakt zandkoekjes en vanillewafels (01/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


4. Zoet, zoeter, zoetst bij the café at royal (26/02/2021 - Express)

Het beste deel van de maaltijd is het dessert. Als je het daarmee eens bent, zal je je verheugen op een tafel in The Café, het dessertrestaurant van het iconische Café Royal Hotel in Regent Street en het eerste in zijn soort in Londen. Het moet een natte droom zijn van zoetekauwen: op restaurant gaan en […] The post Zoet, zoeter, zoetst bij the café at royal appeared first on Business AM. [naar artikel]


5. Zoet, zoeter, zoetst: Loïc maakt javanais van speculaas (28/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij javanais van speculaas. [naar artikel]


6. Heerlijk zoet! Loïc bakt bloementaart (09/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


7. Altijd een schot in de roos: Loïc bakt cote à l’os met frietjes (12/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag bakt Loïc cote à l’os. [naar artikel]


8. Chocoladetaart als ontbijt is de nieuwste trend (en die maak je makkelijk zef) (21/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vanmorgen schreven we nog dat chocoladetaart dé ontbijttrend van het jaar is. Dit recept om een heerlijk chocolade-perentaart te maken, komt dan [naar artikel]


9. Zoet en hartig: Loïc maakt pasta carbonara en amandel koekjes (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

INGREDIËNTEN [naar artikel]


10. Onweerstaanbaar mooi: dit is geen steen maar een chocoladetaart (19/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Taartenbakkers toveren tegenwoordig de gekste en mooiste lekkernijen uit hun hoed, maar deze chocoladetaart van de Amerikaanse Alex Yeatts [naar artikel]


11. Vlaamse kost! Loïc bakt een kotelet met bloemkoolstoemp (14/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


12. Dit is de reden waarom je appel zo zoet smaakt dit jaar (04/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Ook gemerkt dat je appel zoeter smaakt dan anders? Dat heeft blijkbaar alles te maken met de vele uren zonlicht van de afgelopen maanden. [naar artikel]


13. Jeroen Meus bakt verjaardagstaart: exotische pavlova, chocoladetaart met kokos en biscuit met limoen (18/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Billie wordt twee jaar, en dat vieren we in stijl: met onze nieuwe huiskok én met taart. Misschien kan jij ook wel iemand verrassen met deze recepten van Jeroen Meus? Laat het smaken! [naar artikel]


14. Lekker zoet! Loïc maakt aardbeien sorbet (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


15. Foodporn voor chocoholics: smeuïge chocoladetaart met knapperige meringue (21/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vaak doet alleen al de áánblik van een decadente chocoladetaart ons hart sneller slaan. Drie keer raden dus wat we zullen ervaren wanneer we een... [naar artikel]


16. ’t Zoet Genot is niet meer: koffiehuis plooit voor horecazaak op zeedijk (12/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Koffiehuis ’t Zoet Genot in Arendonk heet voortaan ’t Zoet Pateeke. De naamswijziging komt er na een dreigbrief van de uitbater van crèmerie ’t Zoet Genot in Oostduinkerke, helemaal aan de andere kant van het land. [naar artikel]


17. Een chocoladetaart maken zonder eieren en boter, lukt dat? (15/04/2020 - Het Belang van Limburg)

Op het internet circuleert er een recept dat momenteel razend populair is: de ‘magische chocoladetaart’ die gemaakt wordt met water en zonder eieren en boter. Maar is die ook lekker? We namen de proef op de som. [naar artikel]


18. Deze chocoladetaart maken zonder eieren en boter, lukt dat? (15/04/2020 - Gazet van Antwerpen)

Op het internet circuleert een razend populair recept voor een ‘magische chocoladetaart’. Die wordt gemaakt met water, zonder eieren en boter. Maar is die ook lekker? We namen de proef op de som. [naar artikel]


19. 40 procent minder suiker, maar even zoet (13/04/2019 - De Morgen)

Vergeet Stevia en andere zoetalternatieven. Voedselproducent Nestlé gaat de structuur van echte suiker omgooien zodat het zoeter smaakt. Vanaf 2018 zal zijn snoepgoed zo 40 procent minder suiker bevatten, terwijl het precies hetzelfde proeft. [naar artikel]


20. Snoep uit de VS, Mexico of Japan is aan opmars bezig: zuurder, zoeter, pikanter (29/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Snoepwinkels met buitenlandse zoetigheden zijn aan een ware opmars bezig. Ze verkopen extreme snacks die zuur, zoet of pikant zijn en uit landen als de Verenigde Staten, Mexico en Japan komen. [naar artikel]


21. Koken met Jani: een gezonde chocoladetaart, zonder te bakken (22/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Jani Kazaltzis houdt van dessertjes, maar niet van extra kilo's. Dus kookt hij deze week samen met vriendin Marie-Claire, die zich na een carrière in de mode toelegde op raw food. Zo kent ze een recept voor een gezonde chocoladetaart, zonder boter en zonder bakken. [naar artikel]


22. WEDSTRIJD: Verras je Valentijn met snoep van ZOET (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Wil je jouw vriend/vriendin/partner/collega/buur of jezelf verrassen met een Sharingbox snoep van ZOET? Download dan de HBvL-nieuwsapp. Zo maak je tussen 11/02-14/02 elk uur kans op één van de 250 snoepdozen met 1kg snoep van ZOET. [naar artikel]


23. Bellenblazen voor overleden kindje Loïc (24/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

Op verschillende plaatsen in de gemeente Kalmthout, maar ook in Frankrijk en zelfs in Turkije zijn er gisteravond belletjes de lucht ingeblazen voor de kleine Loïc. Loïc stierf op 26 mei plots aan een meningokokkenbacterie. Gisteren had het normaal zijn eerste verjaardag geweest. Z’n ouders wilden dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. [naar artikel]


24. Bekende Vlamingen laten tv-kok Loïc Van Impe kookbattles aangaan met chef-koks (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Twee seizoenen lang was Loïc Van Impe (28) op VTM te zien in het programma ‘Zot van Koken’. Nu keert hij terug naar VTM voor de nieuwe show ‘Loïc Tussen 2 Vuren’. Daarin gaat hij kookbattles aan met chefkoks, onder leiding van verschillende Bekende Vlamingen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!