Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

02 December 2020
22:47 uur

Teleurstellende topper tussen Club Brugge en Standard levert geen winnaar op

Gazet van Antwerpen

27/10/2019 - 16:35

Leider Club Brugge heeft nummer twee Standard niet kunnen kloppen in het eigen Jan Breydelstadion. De Rouches kwamen al vroeg op voorsprong door een goal van Samuel Bastien en verdedigden daarna met man en macht. Vlak na rust scoorde David Okereke wel de gelijkmaker, maar aan echt grote kansen raakte geen van beide teams niet meer. Zo eindigde een teleurstellende topper op 1-1. Club Brugge behoudt drie punten voorsprong op de Luikenaars.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Topper tussen Gent en Club levert geen winnaar op, Buffalo’s blijven ongeslagen in eigen huis (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De topper tussen AA Gent en Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd: 1-1. De Buffalo’s blijven zo ongeslagen in de Ghelamco Arena.
  [naar artikel]
 2. Een topper om snel te vergeten: Standard en Club komen niet tot scoren na matige partij op Sclessin (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De clash tussen Standard en leider Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd. Er werd niet gescoord op Sclessin: 0-0. Een topper om snel te vergeten.
  [naar artikel]
 3. Een topper om snel te vergeten: Standard en Club komen niet tot scoren na matige pot op Sclessin (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De clash tussen Standard en leider Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd. Er werd niet gescoord op Sclessin: 0-0. Een topper om snel te vergeten.
  [naar artikel]
 4. Topper Club Brugge – Standard levert geen winnaar op (27/10/2019 - Metro)
  Leider Club Brugge heeft vandaag voor eigen publiek 1-1 gelijkgespeeld tegen naaste belager Standard in de topper van de twaalfde speeldag in de Jupiler Pro League. Samuel Bastien (5.) bracht de Rouches 0-1 voor, David Okereke (47.) lukte de gelijkmaker. Na ruim vier minuten werd het Jan Breydelstadion muisstil. Bastien omspeelde Mata en duwde het leer voorbij Mignolet: 0-1. Club Brugge kon Standard-doelman Bodart geen enkele keer bedreigen in de eerste helft. Aan de overzijde was Oulare tegen zijn ex-ploeg tweemaal dichtbij de 0-2. Twee minuten ver in de tweede helft kwam blauw-zwart langszij. Invaller Balanta bereikte Vormer met een knappe boogbal. De aanvoerder bracht in één tijd voor doel, waar Okereke zijn eerste competitietreffer sinds 10 augustus tegen de touwen joeg. Voorbij het uur legde Diagne van ver aan, Bodart duwde de bal in hoekschop. Ook Diatta vuurde even later een afstandsschot af, zijn poging ging nipt over. De voor Oulare ingevallen Avenatti krulde de bal in de draai net naast de kooi van Mignolet. Geen van beide teams had nog een slotoffensief in petto. Het in de competitie nog ongeslagen Club Brugge speelde zo voor de derde keer dit seizoen gelijk. In de stand behoudt koploper Club Brugge (27 ptn) een voorsprong van drie punten op eerste achtervolger Standard (24). De Bruggelingen hebben één wedstrijd minder gespeeld dan de Rouches. Om 18u ontvangt STVV nog AA Gent. De speeldag wordt om 20u afgesloten met een duel tussen Waasland-Beveren en KV Mechelen. bron: Belga Het bericht Topper Club Brugge – Standard levert geen winnaar op verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. LIVE. Wie wint de topper tussen Club Brugge en Standard? (02/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  'Super Sunday' wordt vandaag op gang getrapt met de topper tussen Club Brugge en Standard. Houdt blauw-zwart de punten thuis? Of pakt Standard voor de tweede keer dit seizoen de scalp van de landskampioen? Volg de wedstrijd hier live vanaf 14.30u.
  [naar artikel]
 6. LIVE. Wie wint de topper tussen Club Brugge en Standard? (08/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond wordt in het Jan Breydelstadion de kraker tussen Club Brugge en Standard afgewerkt. Wie trekt het laken naar zich toen en blijft in het spoor van leider KRC Genk? Volg de topper hier live vanaf 20.30u.
  [naar artikel]
 7. LIVE. Wie wint de topper tussen Club Brugge en Standard? (27/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dé topper van de twaalfde speeldag wordt vanmiddag in het Jan Breydelstadion gespeeld. Competitieleider Club Brugge ontvangt er immers het nummer twee, Standard. Wie pakt de punten? Volg het hier live vanaf 14.30u.
  [naar artikel]
 8. Wat een ontknoping: Standard komt in blessuretijd langszij na spektakelmatch in Brugge (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge is nog geen kampioen. Een gelijkmaker van Cop in blessuretijd bezorgde Standard een duurbevochten punt op het veld van de competitieleider na een wedstrijd die alles had wat een topper hebben moet. Alleen een winnaar ontbrak: het werd 4-4 nadat Standard in de extra tijd nog gelijkmaakte!
  [naar artikel]
 9. LIVE. Wie wint de topper tussen Standard en Club Brugge? (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op Sclessin wordt vanavond de kraker tussen Standard en Club Brugge gespeeld. Klopt Standard de fiere leider? Of gaat blauw-zwart met de punten aan de haal? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18u.
  [naar artikel]
 10. LIVE. Wie wint de topper tussen Standard en Club Brugge? (12/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nadat storm Ciara zondag nog roet in het eten gooide staat niets de confrontatie tussen Standard en Club Brugge vanavond in de weg. Houden de Rouches de punten thuis? Of vergroot Club zijn voorsprong op Standard tot 19 punten? Volg het hier live vanaf 20.30u.
  [naar artikel]
 11. Standard legt alle druk bij Anderlecht en Club (10/04/2019 - De Morgen)
  Standard won op Lokeren dankzij een own goal van Persoons. Tekenend voor een wedstrijd waarin de thuisploeg grotendeels dominant was. Standard kan uitlopen op zijn grootste concurrenten als de topper tussen Anderlecht en Club straks geen winnaar oplevert.
  [naar artikel]
 12. Vier goals, maar geen winnaar na intense topper: Anderlecht en Club houden elkaar in bedwang (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Veel strijd, veel doelpunten, maar geen winnaar vanmiddag in de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Bolasie leek paars-wit met twee goals naar...
  [naar artikel]
 13. VIDEO. Vier goals, maar geen winnaar na intense topper: Anderlecht en Club houden elkaar in bedwang (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Veel strijd, veel doelpunten, maar geen winnaar vanmiddag in de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Bolasie leek paars-wit met twee goals naar...
  [naar artikel]
 14. Heel veel discussie, maar geen winnaar in duel tussen Standard en Club Brugge (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Standard en Club Brugge hebben in de topwedstrijd van speeldag 28 de punten gedeeld. Het werd 1-1 op Sclessin, maar aan beide doelpunten hing een stevig geurtje: Standard kwam op voorsprong via een duidelijke buitenspelfase, terwijl de gelijkmaker van Dennis er kwam na een duwfout.
  [naar artikel]
 15. Topper tussen Anderlecht en Club eindigt onbeslist (05/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Anderlecht en Club Brugge speelden op de veertiende speeldag van de Jupiler Pro League een intense topper die echter geen winnaar opleverde. Het bleef 0-0 want een doelpunt van Harbaoui werd onterecht afgekeurd en de bal wilde voor de thuisploeg niet goed vallen in een dol slotoffensief. Club Brugge blijft zo autoritair leider en heeft nog steeds negen punten voorsprong op de Brusselaars, die op de derde plaats staan.
  [naar artikel]
 16. VIDEO: Topper tussen Anderlecht en Brugge levert geen doelpunten op (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De klassieker tussen Anderlecht en Club Brugge draaide uit op een scoreloos gelijkspel, al had dat ook anders kunnen zijn. Een doelpunt van...
  [naar artikel]
 17. VIDEO: Twee goals in Standard - Club Brugge zorgen (terecht) voor veel controverse (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De topper tussen Standard en Club Brugge is geëindigd op 1-1, maar beide goals hadden ook afgekeurd kunnen worden door Alexandre Boucaut en zijn...
  [naar artikel]
 18. LIVE. Wie wint de topper tussen Antwerp en Standard? (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De 23e speeldag van de Jupiler Pro League wordt vanavond geopend met de topper tussen Antwerp en Standard. Houdt Antwerp de punten thuis en nadert het tot op 7 punten van leider KRC Genk? Of springt Standard over The Great Old en Club Brugge naar de tweede plaats? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30u.
  [naar artikel]
 19. Vanhaezebrouck verrast na Club Brugge-Anderlecht: “Dit was geen topper” (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  De topper tussen Club Brugge en Anderlecht werd aan een hoog tempo en met veel intensiteit beslist, maar Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck was niet onder de indruk. “Dit was geen topper”, zei hij na de match.
  [naar artikel]
 20. Club verontschuldigt zich voor wansmakelijk spandoek richting Standard (28/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Was dat even een bewogen namiddag in Jan Breydel, waar de topper tussen Club Brugge en Standard op 2-2 eindigde na een late treffer van Björn
  [naar artikel]
 21. Club beleeft zwarte avond in Jan Breydel (10/04/2019 - De Morgen)
  De topper van zondag tussen AA Gent en Club Brugge volgt op een dramatische week voor het Belgische clubvoetbal. Vooral blauw-zwart leverde een teleurstellende prestatie.
  [naar artikel]
 22. Veel strijd, geen winnaar op Jan Breydel: invaller Openda schenkt Club punt in zinderende veldslag tegen Gent (03/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Veel spektakel, maar geen winnaar in de topper tussen Club Brugge en AA Gent. Vooral voor blauw-zwart, dat na een slechte eerste helft wééral niet...
  [naar artikel]
 23. Woelige topper tussen Antwerp en Standard kent geen winnaar (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De openingswedstrijd van de 23ste speeldag tussen Antwerp en Standard kende geen winnaar. Antwerp domineerde het eerste uur maar een rode kaart van Didier Lamkel Zé leek voor de ommekeer te zorgen, zeker toen de VAR terecht een doelpunt van Lestienne goedkeurde. Eén heerlijke aanval van de thuisploeg, afgewerkt door Mbokani, volstond echter voor de thuisploeg om de bordjes gelijk te hangen. En zo kende een woelige topper uiteindelijk geen winnaar. Antwerp wordt dankzij dit punt voorlopig tweede op negen punten van leider Racing Genk.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Wie wint de topper tussen AA Gent en Standard? (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De 27ste speeldag van de Jupiler Pro League wordt vanavond afgetrapt met de topper tussen AA Gent en Standard. De Buffalo's moeten na de recente 0 op 6 winnen om hun kansen op play-off 1 gaaf te houden. Standard klimt met een zege dan weer (voorlopig) naar de tweede plaats, op gelijke hoogte met Club Brugge. Wie trekt het laken naar zich toe? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30u.
  [naar artikel]
 25. Club en Genk houden het op 1-1 na intense topper (01/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Veel opwinding, weinig goed voetbal en geen winnaar in de eerste topper van het seizoen. Club Brugge en Genk kregen kansen genoeg om de volle buit...
  [naar artikel]
 26. Football Talk. Doelpunt Trossard levert slechts puntje op voor Brighton - Vossen haalt Club-selectie niet, Roofe afwezige bij Anderlecht (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen de topper tussen Anderlecht en competitieleider Club Brugge. Beide teams hebben hun selecties intussen vrijgegeven. Bij Club Brugge is er...
  [naar artikel]
 27. Anderlecht en Club Brugge stellen teleur in zwakke topper (11/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De topper tussen Anderlecht en Club Brugge werd een nul over de hele lijn. Geen goals, geen goed voetbal en geen spektakel. Beide teams schieten weinig op met die 0-0. Ze blijven voorlopig tweede en derde in het klassement, de kloof met leider Zulte Waregem blijft dezelfde.
  [naar artikel]
 28. Anderlecht en Club Brugge stellen teleur in draak van een topper (11/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De topper tussen Anderlecht en Club Brugge werd een nul over de hele lijn. Geen goals, geen goed voetbal en geen spektakel. Beide teams schieten weinig op met die 0-0. Ze blijven voorlopig tweede en derde in het klassement, de kloof met leider Zulte Waregem blijft dezelfde.
  [naar artikel]
 29. Club Brugge zet blunder van Butelle pas in slotminuut recht (28/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Landskampioen Club Brugge is op het nippertje ontsnapt aan een derde nederlaag in vijf competitiematchen. In de topper tegen Standard kon Bjorn Engels blauw-zwart pas in de 94ste minuut gelijkmaken. De zinderende topper eindigde op 2-2.
  [naar artikel]
 30. Club Brugge dient ex-coach Preud’homme en Standard stevige nederlaag toe: 3-0! (02/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft de topper tegen Standard met 3-0 gewonnen. Het was in de eerste helft al klaar met de toch wel makke Rouches, Denswil, Dennis en...
  [naar artikel]
 31. Loting halve finales Croky Cup: winnaar van Club Brugge-Charleroi neemt het op tegen Standard (14/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Hoewel de kwartfinale in de Beker van België tussen Club Brugge en Charleroi woensdagavond werd afgelast, werd vandaag wel al geloot voor de halve finales van de Croky Cup. De heenwedstrijden van de halve finales worden afgewerkt op 30, 31 januari en 1 februari, twee weken daarvoor wordt de inhaalwedstrijd in het Jan Breydelstadion afgewerkt. De winnaar van Club Brugge-Charleroi neemt het daarna op tegen Standard.
  [naar artikel]
 32. VIDEO: Standard en Club Brugge delen de punten na ophefmakende topper (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Standard en Club Brugge hebben vanavond de punten gedeeld op Sclessin. De Rouches kwamen op voorsprong na een doelpunt van Mehdi Carcela....
  [naar artikel]
 33. Sa Pinto zet Vanheusden in tribune (22/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen Zinho Vanheusden te bespeuren op het wedstrijdblad voor de topper van vandaag tussen Club Brugge en Standard.
  [naar artikel]
 34. Prachtgoal van Kums beslist lelijke topper tussen Standard en AA Gent (26/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Met een heerlijk doelpunt bezorgde Sven Kums Gent de zege op Standard: 0-1. Het soort treffer dat deze lelijke topper niet verdiende. De Rouches zien ondertussen de achterstand op leider Club Brugge oplopen tot veertien punten.
  [naar artikel]
 35. Marseille schiet geen enkele keer op doel in troosteloze klassieker tegen PSG (23/10/2016 - Sporza)
  De Franse topper tussen PSG en Marseille heeft geen winnaar opgeleverd. In een teleurstellende wedstrijd viel geen enkel doelpunt.
  [naar artikel]
 36. Club schoffeert scheidsrechter al voor topper tegen Standard (10/04/2019 - De Morgen)
  Club Brugge haalt op zijn website fors uit naar scheidsrechter Alexandre Boucaut. Die moet zondag de topper tegen Standard in goede banen leiden en dat is niet naar de zin van Club. Scheidsrechterbaas Robert Jeurissen is niet te spreken over de publieke uithaal en laat eventuele sancties onderzoeken.
  [naar artikel]
 37. LIVE. Wie wint de kraker tussen Standard en Anderlecht? (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond staat op Sclessin de topper tussen Standard en Anderlecht op het programma. Houden de Rouches de drie punten thuis? Of komt Anderlecht (minstens tot morgenavond) op gelijke hoogte met Club Brugge op de eerste plaats?
  [naar artikel]
 38. Standard pakt in extremis punt tegen Club Brugge na discutabele strafschopfase (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge en Standard hebben elkaar in evenwicht gehouden na een felbevochten topper op Sclessin. Club leek lang op weg naar de drie punten na een doelpunt van Diatta en een gemiste strafschop van Lestienne, maar in de toegevoegde tijd ging de bal weer op de stip na een discutabel hands van Rits. Gavory scoorde wél vanaf elf meter.
  [naar artikel]
 39. Turkse topper achter gesloten deuren levert geen winnaar op (15/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse Süper Lig is één van de weinige competities waar wel nog gevoetbald wordt. De topper tussen Trabzonspor en Medipol Basaksehir leverde...
  [naar artikel]
 40. Standard probeerde tevergeefs Wesley Sonck (Club Brugge) te strikken (06/04/2019 - De Morgen)
  BRUGGE l Verrassende zet in Luik: Standard heeft geprobeerd om Wesley Sonck (31) los te weken bij Club Brugge. Ver zijn de Rouches niet geraakt. Standard begreep al bij het eerste gesprek dat de spits geen interesse had in hun voorstel. Sonck maakt het seizoen af in Brugge. 
  [naar artikel]
 41. Club zet blunder Butelle pas in slotminuut recht (28/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Landskampioen Club Brugge is op het nippertje ontsnapt aan een derde nederlaag in vijf competitiematchen. In de topper tegen Standard kon Bjorn Engels blauw-zwart pas in de 94ste minuut gelijkmaken. De zinderende topper eindigde op 2-2.
  [naar artikel]
 42. Anderlecht komt niet verder dan 0-0 tegen Club Brugge (05/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht en Club Brugge speelden op de veertiende speeldag van de Jupiler Pro League een intense topper die echter geen winnaar opleverde. Het bleef 0-0 want een doelpunt van Harbaoui werd onterecht afgekeurd en de bal wilde voor de thuisploeg niet goed vallen in een dol slotoffensief. Club Brugge blijft zo autoritair leider en heeft nog steeds negen punten voorsprong op de Brusselaars, die op de derde plaats staan.
  [naar artikel]
 43. Suspens in slotfase: treffer Luyindama in extra tijd levert Standard nog een punt op in topper tegen Genk (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het venijn zat hem in de staart in de topper tussen Standard en Genk. Samatta leek zes minuten voor tijd Genk de drie punten te bezorgen, maar daar...
  [naar artikel]
 44. Zoutloos gelijkspel in topper tussen Zulte Waregem en Club Brugge (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zulte Waregem en Club Brugge hebben het op 0-0 gehouden in de absolute topper van de dertiende speeldag. In een tactische eerste helft bleef het bijzonder gesloten, na de rust brak de wedstrijd open. Een doelpunt viel echter niet, waardoor leider Zulte Waregem Club Brugge op vier punten houdt. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be!
  [naar artikel]
 45. Brugse fans treiteren Standard met wansmakelijk spandoek: "Jullie toekomst is net zoals Luik grijs miserabel en debiel" (28/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Was dat even een bewogen namiddag in Jan Breydel, waar de topper tussen Club Brugge en Standard op 2-2 eindigde na een late treffer van Björn
  [naar artikel]
 46. Brugse fans treiteren Standard met wansmakelijk spandoek: "Jullie toekomst is net zoals Luik. Grijs, miserabel en achterlijk" (28/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Was dat even een bewogen namiddag in Jan Breydel, waar de topper tussen Club Brugge en Standard op 2-2 eindigde na een late treffer van Björn
  [naar artikel]
 47. IN BEELD: Club Brugge en Anderlecht leven ontspannen toe naar absolute topper van zondag (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het aftellen is begonnen. Nog twee keer slapen en de absolute topper tussen Club Brugge en Anderlecht barst in al zijn hevigheid los. Op de...
  [naar artikel]
 48. LIVE. Wie wint de topper tussen KRC Genk en Club Brugge? (03/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De ogen van voetbalminnend België zijn vanavond op de Luminus Arena gericht. Om 18u wordt daar immers de topper tussen competitieleider KRC Genk en eerste achtervolger Club Brugge op gang getrapt. Houdt blauw-wit de punten thuis en loopt het zes punten uit op de landskampioen? Of pakt Club de overwinning en komt het samen met de Genkies aan de leiding? Volg de wedstrijd hier live.
  [naar artikel]
 49. PO1-preview van Club Brugge - Standard Luik: "Standard doet het onverwacht goed" (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge liet geen spaander heel van Charleroi, een droge 6-0 werd het in Jan Breydel. De titel lonkt voor blauw-zwart, of kan Standard er nog...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.