Gazet van Antwerpen

Teleurstellende topper tussen Club Brugge en Standard levert geen winnaar op

27/10/2019 - 16:35
"Leider Club Brugge heeft nummer twee Standard niet kunnen kloppen in het eigen Jan Breydelstadion. De Rouches kwamen al vroeg op voorsprong door een goal van Samuel Bastien en verdedigden daarna met man en macht. Vlak na rust scoorde David Okereke wel de gelijkmaker, maar aan echt grote kansen raakte geen van beide teams niet meer. Zo eindigde een teleurstellende topper op 1-1. Club Brugge behoudt drie punten voorsprong op de Luikenaars."

1. Topper tussen Gent en Club levert geen winnaar op, Buffalo’s blijven ongeslagen in eigen huis (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

De topper tussen AA Gent en Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd: 1-1. De Buffalo’s blijven zo ongeslagen in de Ghelamco Arena. [naar artikel]

2. Een topper om snel te vergeten: Standard en Club komen niet tot scoren na matige partij op Sclessin (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

De clash tussen Standard en leider Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd. Er werd niet gescoord op Sclessin: 0-0. Een topper om snel te vergeten. [naar artikel]

3. Een topper om snel te vergeten: Standard en Club komen niet tot scoren na matige pot op Sclessin (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. Topper Club Brugge – Standard levert geen winnaar op (27/10/2019 - Metro)

Leider Club Brugge heeft vandaag voor eigen publiek 1-1 gelijkgespeeld tegen naaste belager Standard in de topper van de twaalfde speeldag in de Jupiler Pro League. Samuel Bastien (5.) bracht de Rouches 0-1 voor, David Okereke (47.) lukte de gelijkmaker. Na ruim vier minuten werd het Jan Breydelstadion muisstil. Bastien omspeelde Mata en duwde het […] Het bericht Topper Club Brugge – Standard levert geen winnaar op verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. LIVE. Wie wint de topper tussen Club Brugge en Standard? (02/12/2018 - Het Belang van Limburg)

'Super Sunday' wordt vandaag op gang getrapt met de topper tussen Club Brugge en Standard. Houdt blauw-zwart de punten thuis? Of pakt Standard voor de tweede keer dit seizoen de scalp van de landskampioen? Volg de wedstrijd hier live vanaf 14.30u. [naar artikel]

6. Teleurstellende topper levert geen winnaar op (24/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht is er niet in geslaagd om op één punt van leider Club Brugge te komen. Het speelde te veel in slow-motion tegen Gent en kwam niet verder dan 1-1. AA Gent blijft troosteloos achter met 8 op 24. [naar artikel]

7. Wat een ontknoping: Standard komt in blessuretijd langszij na spektakelmatch in Brugge (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge is nog geen kampioen. Een gelijkmaker van Cop in blessuretijd bezorgde Standard een duurbevochten punt op het veld van de competitieleider na een wedstrijd die alles had wat een topper hebben moet. Alleen een winnaar ontbrak: het werd 4-4 nadat Standard in de extra tijd nog gelijkmaakte! [naar artikel]

8. Geen winnaar in teleurstellende topper tussen Atalanta en Juventus: De Ketelaere tien minuten voor tijd gewisseld (01/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een teleurstellende topper in de Serie A tussen Atalanta en Juventus eindigde op 0-0. Charles De Ketelaere zat na de rust wel iets beter in de wedstrijd, maar echt dreigen kon hij niet. [naar artikel]

9. LIVE. Wie wint de topper tussen Standard en Club Brugge? (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Op Sclessin wordt vanavond de kraker tussen Standard en Club Brugge gespeeld. Klopt Standard de fiere leider? Of gaat blauw-zwart met de punten aan de haal? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18u. [naar artikel]

10. Potige topper tussen Club Brugge en Union levert geen winnaar op: Union eindigt met veldspeler in doel, opnieuw discussie over strafschop (26/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De kloof tussen Club en Union is niet veranderd: veertien punten it is. Op het veld was het verschil niet zo groot. Club wilde meer, Union, zowaar met Burgess tot het einde, hield stand: 1-1. [naar artikel]

11. Doelpuntrijke topper tussen Club Brugge en Anderlecht levert geen winnaar op (02/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht en Club Brugge hebben elkaar zondag in evenwicht gehouden. Club Brugge kwam op voorsprong via Noa Lang , maar Nmecha en een heerlijke vrije trap van Bruun Larsen bezorgden paars-wit een 1-2-voorsprong. Anderlecht leek op weg naar de zege, maar in de slotfase maakte Bas Dost alsnog gelijk. Door het gelijke spel komt Anderlecht op gelijke hoogte met Antwerp. Club Brugge blijft leider met acht punten voorsprong. [naar artikel]

12. Standard legt alle druk bij Anderlecht en Club (10/04/2019 - De Morgen)

Standard won op Lokeren dankzij een own goal van Persoons. Tekenend voor een wedstrijd waarin de thuisploeg grotendeels dominant was. Standard kan uitlopen op zijn grootste concurrenten als de topper tussen Anderlecht en Club straks geen winnaar oplevert. [naar artikel]

13. Vier goals, maar geen winnaar na intense topper: Anderlecht en Club houden elkaar in bedwang (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Veel strijd, veel doelpunten, maar geen winnaar vanmiddag in de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Bolasie leek paars-wit met twee goals naar... [naar artikel]

14. VIDEO. Vier goals, maar geen winnaar na intense topper: Anderlecht en Club houden elkaar in bedwang (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE: Teleurstellende derby tussen Cercle en Club levert geen goals op in 1e helft (18/02/2024 - Sporza)

Hoogspanning in Brugge: Cercle ontvangt Club Brugge zondagnamiddag voor de derby. Cercle Brugge is volop in de running voor een plek in de Champions' Play-offs. [naar artikel]

16. Heel veel discussie, maar geen winnaar in duel tussen Standard en Club Brugge (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard en Club Brugge hebben in de topwedstrijd van speeldag 28 de punten gedeeld. Het werd 1-1 op Sclessin, maar aan beide doelpunten hing een stevig geurtje: Standard kwam op voorsprong via een duidelijke buitenspelfase, terwijl de gelijkmaker van Dennis er kwam na een duwfout. [naar artikel]

17. Standard aanvaardt schorsingsvoorstel Bodart niet: goalie mogelijk inzetbaar tegen Club Brugge (06/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zondag staat de topper tussen Club Brugge en Standard op het programma. Mits winst springen de Rouches over blauw-zwart in de klassering. [naar artikel]

18. Topper tussen Anderlecht en Club eindigt onbeslist (05/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht en Club Brugge speelden op de veertiende speeldag van de Jupiler Pro League een intense topper die echter geen winnaar opleverde. Het bleef 0-0 want een doelpunt van Harbaoui werd onterecht afgekeurd en de bal wilde voor de thuisploeg niet goed vallen in een dol slotoffensief. Club Brugge blijft zo autoritair leider en heeft nog steeds negen punten voorsprong op de Brusselaars, die op de derde plaats staan. [naar artikel]

19. VIDEO: Topper tussen Anderlecht en Brugge levert geen doelpunten op (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

De klassieker tussen Anderlecht en Club Brugge draaide uit op een scoreloos gelijkspel, al had dat ook anders kunnen zijn. Een doelpunt van... [naar artikel]

20. Eén pineut en één uitblinker bij Club, matige prestaties bij Standard (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar in Club Brugge-Standard, het zag er nochtans goed uit voor de thuisploeg na een dik halfuur in de wedstrijd. Maar toen kwam de aansluitingstreffer en aan het begin van de tweede helft de gelijkmaker. Aan het eind van de herfstvakantie ons rapport voor een grimmige topper op Jan Breydel. [naar artikel]

21. VIDEO: Twee goals in Standard - Club Brugge zorgen (terecht) voor veel controverse (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

De topper tussen Standard en Club Brugge is geëindigd op 1-1, maar beide goals hadden ook afgekeurd kunnen worden door Alexandre Boucaut en zijn... [naar artikel]

22. Anderlecht en Club Brugge delen de punten na aantrekkelijke topper (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar. Alhoewel, eigenlijk waren het voetbal en de neutrale toeschouwer de winnaar van Anderlecht-Club Brugge. De topper van de tiende speeldag eindigde op 1-1. Vooral de eerste helft, waarin Mats Rits blauw-zwart al snel op voorsprong bracht, stond bol van het uitstekende voetbal. Na de pauze maakte invaller Benito Raman verdiend gelijk voor paars-wit. Club Brugge moet de leidersplaats nu delen met Union, Anderlecht blijft op een zevende plaats hangen. [naar artikel]