LIVE. Barça stelt teleur in tweede helft en slikt gelijkmaker

02/11/2019 - 17:24
"• Twaalfde speeldag La Liga • Aftrap: 16u • Ciutat de Valencia • Barcelona staat op kop, Levante is elfde"

1. LIVE. Diepen Messi en co de voorsprong in de tweede helft nog wat uit? (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Barça-Granada • LaLiga • Aftrap: 19u • Springt Barça naar de leiding? [naar artikel]

2. LIVE. Messi komt al van de bank! Stelt Barça in de tweede helft orde op zaken? (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 16u15 • Camp Nou • Barcelona heeft slechts 8 op 18 [naar artikel]

3. LIVE: Antwerp begint dramatisch aan tweede helft en slikt meteen gelijkmaker tegen Porto (25/10/2023 - Sporza)

Op de derde speeldag van de Champions League speelt Antwerp thuis tegen de Portugese vicekampioen FC Porto. Pakt het na nederlagen tegen Sjachtar en Barcelona een eerste keer punten? Volg de match hier vanavond live. Aftrap 21 u. [naar artikel]

4. LIVE. Tweede helft stelt teleur, krijgen we nog een winnaar? (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Inter - Napoli • San Siro • 18de speeldag Serie A • Mertens op de bank [naar artikel]

5. LIVE. Opdoffer voor Barça: Cádiz scoort gelijkmaker in het slot (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 14u • Camp Nou • Barça verloor dinsdag zwaar van PSG • Messi en co kunnen tot op zes punten van koploper Atlético komen [naar artikel]

6. LIVE. Messi en co moeten opnieuw beginnen na gelijkmaker Granada (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. Zakelijke chatapp Slack groeit, maar stelt opnieuw teleur (09/09/2020 - Express)

Ondanks gunstige cijfers in het tweede kwartaal, stelt de zakelijke chatapp Slack toch teleur. Het Amerikaanse bedrijf slaagt er niet... The post Zakelijke chatapp Slack groeit, maar stelt opnieuw teleur appeared first on Business AM. [naar artikel]

8. LIVE. Is de Clasico even genietbaar na rust? Barça en Real beginnen aan tweede helft (24/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Barça komt met de schrik vrij nadat het bijna own-goal en nieuwe achterstand slikt (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. Zoom stelt teleur (30/11/2020 - De Tijd)

22:29 De videobeldienst stelt beleggers teleur, ondanks dat het met zijn kwartaalresultaten de analistenverwachtingen overtreft. [naar artikel]

11. LIVE FA CUP. Eerste helft stelt teleur, onzichtbare De Bruyne en City moeten na rust uit ander vaatje tappen tegen Chelsea (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• FA Cup • Halve finale • Ref: Mike Dean • Wembley [naar artikel]

12. LIVE. Kan Barcelona score openen in tweede helft tegen Valladolid? (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Speeldag 29 • Barça heeft 15 op 15 • Camp Nou [naar artikel]

13. Promovendus Toulouse slikt late gelijkmaker van Aaron Ramsey, Brecht Dejaegere blijft op de bank (07/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Toulouse, de kampioen van afgelopen seizoen in de Franse tweede klasse, leek zondagnamiddag lange tijd op weg naar de overwinning op eigen veld tegen Nice op de openingsspeeldag in de Ligue 1, maar slikte in het slot nog de gelijkmaker (1-1). [naar artikel]

14. Racing slikt diep in blessuretijd gelijkmaker tegen tien Brusselaars (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk liet zondagavond een unieke kans liggen om zich op de tweede plaats te nestelen. Tegen tien spelers van een bewonderenswaardig Union slikte Racing in de 95ste minuut op hoekschop nog de gelijkmaker van Undav (1-1). [naar artikel]

15. Palantir stelt teleur met prognose (08/08/2023 - De Tijd)

18:26 Data-analist Palantir stelt beleggers teleur met een zwakke omzetprognose. De markt begint te twijfelen aan het AI-verhaal van de onderneming. [naar artikel]

16. LIVE. Krijgen we wel een doelpunt in de tweede helft tussen Barcelona en Elche? (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Camp Nou • Barça volgt op 8 punten van leider Atlético • Aftrap: 19 uur [naar artikel]

17. Chipmaker Broadcom stelt teleur met verwachtingen (01/09/2023 - De Tijd)

18:53 Het Amerikaanse Broadcom, dat chips levert aan Apple en veel andere technologiebedrijven, stelt teleur met zijn vooruitzichten. Het aandeel zakte in de loop van vrijdag met meer dan 5 procent. [naar artikel]

18. LIVE. Jongste doelpuntenmaker ooit scoort voor niets, Barcelona slikt late gelijkmaker (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Derde speeldag Primera Division [naar artikel]

19. Real Madrid wint spannende Clasico en doet weer helemaal mee voor de titel (10/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft op de dertigste speeldag van La Liga FC Barcelona met 2-1 geklopt. Los Galacticos speelden een uitstekende eerste helft, de tweede helft was voor Barça maar uiteindelijk geraakten de Catalanen niet meer tot een gelijkmaker. Door de overwinning komt Real Madrid op gelijke hoogte met Atlético Madrid, dat nog een wedstrijd minder gespeeld heeft. [naar artikel]

20. LIVE. GOAL! Club slikt gelijkmaker nadat Mata op grond ligt en is woedend, Vanaken scoorde op penalty (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

21. LIVE. GOAL! Vlak voor rust slikt Anderlecht de gelijkmaker, Cools zorgt voor 1-1 (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 2 • Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Anderlecht moet tweede nederlaag op rij zien te vermijden [naar artikel]

22. LIVE. Maakt Atlético het helemaal af in de tweede helft? (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• LaLiga • Speeldag 34 • Atlético leider • Real en Barça op twee punten [naar artikel]

23. LIVE. Antwerp start gretig aan tweede helft, Gent moet op zoek naar gelijkmaker (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena (13u30) [naar artikel]

24. LIVE. Rusten in Sevilla! Barça was de beste ploeg in eerste helft, maar kwam nog niet tot scoren (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Finale Copa del Rey • Aftrap: 21u30 • Estadio de La Cartuja • 31ste bekertitel voor Barça, of 24ste voor Athletic de Bilbao? [naar artikel]

25. LIVE. Clásico stelt zwaar teleur in eerste helft: Anderlecht trapt niet één keer tussen de palen (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (18u15) • Ref: Jonathan Lardot • Anderlecht mist naast Trebel en Cobbaut nu ook Tau • Standard zonder Vanheusden, Shamir, Carcela én Amallah [naar artikel]