Gazet van Antwerpen

Westerlo laat overwinning in de slotfase uit handen glippen tegen Lommel

02/11/2019 - 23:40
"Westerlo schoot zich zaterdagavond stevig in de eigen voet. Kurt Abrahams leek de Kemphanen op weg te zetten naar een nipte overwinning. In de slotfase strafte Abdoulie Sanyang verdedigend gestuntel bij de thuisploeg af."

1. Anderlecht laat zege in slotfase nog uit handen glippen en blijft achter met 1 op 9 (09/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft een thuiszege tegen Charleroi in de slotfase nog uit de handen laten glippen: 1-1. Paars-wit leek een helft lang op weg naar een logische overwinning dankzij een goal van Francis Amuzu, maar een ongelukkige handsbal van Sebastiaan Bornauw enkele minuten voor tijd gooide nog roet in het eten. Cristian Benavente trapte de gelijkmaker vanop de stip binnen, Anderlecht blijft achter met één op negen. [naar artikel]

2. Lommel SK geeft in extremis vierde zege op rij uit handen tegen Dender (03/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK zag in de slotfase een vierde zege op rij door de vingers glippen. Igor Vetokele legde na de pauze Dender over de knie met twee doelpunten, maar in de slotfase kwam de ploeg van Timmy Simons opnieuw op gelijke hoogte: 2-2. [naar artikel]

3. Proximus League – Westerlo laat zege tegen Lommel in het slot door de handen glippen (03/11/2019 - Metro)

Westerlo is er zaterdag op de dertiende speeldag in de Proximus League niet in geslaagd de drie punten thuis te houden. Tegen Lommel werd het dankzij een late gelijkmaker van bezoeker Abdoulie Sanyang 1-1. Westerlo was nochtans de hele partij de beste ploeg op het veld, maar Lommel zette een goede organisatie neer en daar […] Het bericht Proximus League – Westerlo laat zege tegen Lommel in het slot door de handen glippen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Lommel laat winst in slotfase door de vingers glippen (24/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Lommel strandde zondag op een zucht van een stunt. Noubissi scoorde in de slotfase twee keer en vlakte daarmee de openingstreffer van Aabbou uit. Beerschot blijft zo in de running voor de periodetitel. SK zal Play-off 2 op de slotdag moeten afdwingen, in een rechtstreeks duel met concurrent Roeselare. [naar artikel]

5. Game over voor Standard na onwaarschijnlijke slotfase: Rouches geven in blessuretijd dubbele voorsprong uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Belang van Limburg)

De kaarten lijken geschud in de Europe Play-offs. Na de vlotte zege van AA Gent op Cercle morste Standard in eigen huis met punten tegen Westerlo na een dramatische slotfase, waarin het een 2-0 voorsprong nog uit handen gaf. Met nog drie wedstrijden te spelen telt Standard nu zeven achterstand op AA Gent, dat nog één overwinning nodig heeft voor groepswinst. Game over dus. [naar artikel]

6. Lommel SK laat zege en Promotion Play-offs-ticket uit handen glippen in toegevoegde tijd (03/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK liet zich een Promotion Play-offs ticket door de vingers glippen. In de 93ste minuut zorgde Abdulrazaq van RSCA Futures met een fraaie volley voor een 2-2-eindstand. ? [naar artikel]

7. Lommel redt in slotfase nog punt op het veld van Westerlo (02/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Westerlo is er zaterdag op de dertiende speeldag in de Proximus League niet in geslaagd de drie punten thuis te houden. Tegen Lommel werd het dankzij een late gelijkmaker van bezoeker Abdoulie Sanyang 1-1. [naar artikel]

8. Westerlo geeft zege bij rode lantaarn Lommel in blessuretijd uit handen (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Westerlo en Lommel hebben vrijdag 2-2 gelijkgespeeld op de 27e en voorlaatste speeldag van de Proximus League. Play-off 2 komt zo weer een stap dichterbij voor de Kemphanen van coach Bob Peeters, al gaven ze pas in de blessuretijd de overwinning weg. [naar artikel]

9. Recordaankoop scoort, maar AA Gent geeft overwinning in slotfase uit handen tegen Charleroi (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Balen voor AA Gent. De Buffalo’s gaven de overwinning tegen Charleroi in de slotfase uit handen. Recordaankoop Ngadeu leek lange tijd matchwinnaar... [naar artikel]

10. Football Talk. Westerlo geeft zege uit handen tegen Lommel - Yaya Touré krijgt na tien seconden rood - Haalt Chadli duel tegen Cercle? (02/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo is er zaterdag op de dertiende speeldag in de Proximus League niet in geslaagd de drie punten thuis te houden. Tegen Lommel werd het... [naar artikel]

11. Westerlo knokt zich voorbij Lommel in echte cupmatch (06/12/2020 - Gazet van Antwerpen)

Het kostte Westerlo bloed, zweed en tranen tegen Lommel. Maar na een leuke wedstrijd hield het team van Bob Peeters de drie punten wel in het Kuipje. Met dank aan een sterk keepende Berke Özer en zijn Turkse landgenoot Atabey Ciçek die in de slotfase het winnende doelpunt binnen kopte. [naar artikel]

12. Lommel laat in eigen huis tegen Dender dure punten liggen na twee goals in slotfase (28/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Lommel en Dender hebben zaterdag op de 20e speeldag van de Challenger Pro League elk een keer raak getroffen in de slotfase, met een 1-1 gelijkspel tot gevolg. [naar artikel]

13. Westerlo ziet eerste zege in de Play-offs door doelman Gillekens zijn handen glippen (23/04/2024 - Sporza)

Het duel tussen Westerlo en OH Leuven heeft geen winnaar gekregen. De thuisploeg leek nochtans lange tijd op weg naar een eerste overwinning in de Europe Play-offs, maar daar dacht Mathieu Maertens anders over. [naar artikel]

14. Westerlo verstevigt leidersplaats na 4-1 zege tegen Lommel (16/09/2018 - Metro)

Westerlo is er vandaag op de zesde speeldag van eerste klasse B in geslaagd de kloof met Lommel tot vier punten uit te diepen. De Kemphanen wonnen thuis met 4-1 van de Limburgers. Voor de thuisploeg scoorden Jens Naessens (3. en 53.), Lukas Van Eenoo (34.) en Kurt Abrahams (61.). In de 65e minuut schonk […] Het bericht Westerlo verstevigt leidersplaats na 4-1 zege tegen Lommel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

15. Lommel gooit in toegevoegde tijd een verdiend punt weg tegen leider Westerlo (27/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Lommel leek zaterdagavond na negentig minuten op weg naar een gelijkspel tegen competitieleider Westerlo, maar gaf in de toegevoegde tijd een verdiend punt nog uit handen. Een pijnlijke nederlaag. Groen-wit blijft zo achter met 1 op 15. [naar artikel]

16. Lommel gaat spektakelloos onderuit in Westerlo (11/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Lommel verloor vanavond nipt op het veld van Westerlo. Van Eenoo en Brüls brachten de thuisploeg 2-0 voor, de aansluitingstreffer van SK kwam te laat. [naar artikel]

17. Football Talk. Westerlo nog geen kampioen in 1B na nederlaag in Lommel (02/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo is nog geen kampioen in 1B. De Kemphanen konden zich bij een overwinning in Lommel verzekeren van de titel. Maar na twee dolle minuten en een penaltymisser voor rust trok de thuisploeg aan het langste eind: 2-1. Het titelfeest wordt zo minstens tot zondagavond uitgesteld. Als eerste achtervolger RWDM punten laat liggen in Deinze, mogen de troepen van Jonas De Roeck toch de champagne ontkurken. [naar artikel]

18. Veel strijd, geen winnaar: tienkoppig Union laat zege pas absolute slotfase uit de handen glippen tegen Antwerp (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Union heeft niet optimaal kunnen profiteren van het verlies van eerste achtervolger Anderlecht. Tot tien herleid leek de competitieleider op weg naar de drie punten maar in een prangende slotfase moest het toch nog drie punten afgeven (1-1) in de Bosuil. De Brusselaars beginnen aan de play-offs met drie punten meer dan Anderlecht en hebben bij een gelijke eindstand het voordeel. [naar artikel]

19. Proximus League – Westerlo komt stap dichterbij Play-off 2 na gelijkspel tegen Lommel (23/02/2019 - Metro)

Westerlo en Lommel hebben vrijdag 2-2 gelijkgespeeld op de 27e en voorlaatste speeldag van de Proximus League. Play-off 2 komt zo weer een stap dichterbij voor de Kemphanen van coach Bob Peeters, al gaven ze pas in de blessuretijd de overwinning weg. Maxime Biset bracht Westerlo op voorsprong, Glenn Claes (45+1.) maakte op slag van […] Het bericht Proximus League – Westerlo komt stap dichterbij Play-off 2 na gelijkspel tegen Lommel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

20. Tienkoppig Racing Genk geeft zege tegen hekkensluiter Westerlo in slotfase nog uit handen (01/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk wacht nog altijd op zijn eerste thuiszege van deze competitie. De Limburgers gaven tegen hekkensluiter Westerlo tot twee keer toe een voorsprong uit handen en strandden op een 3-3-gelijkspel. Christopher Bonsu Baah werd in de eerste helft (opnieuw) met rood van het veld gestuurd. De Ghanese tiener was ontroostbaar. [naar artikel]

21. Westerlo klimt naar tweede plaats in 1B na thuiszege tegen Lommel (11/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Westerlo heeft zaterdagavond op de 21e speeldag in de Proximus League met 2-1 gewonnen van Lommel. [naar artikel]

22. Westerlo geeft zege op Stayen uit handen in slotfase (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo leek op weg naar een knappe 9 op 9, maar in het slot sleepte STVV toch nog een gelijkspel uit de brand, 2-2. Fernandes had de thuisploeg [naar artikel]

23. Westerlo lost Beerschot niet: Brüls trekt Kemphanen met magistrale vrije trap in Lommel over de streep (16/02/2020 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo deed zaterdag in het Soevereinstadion van Lommel wat het moest doen. Geen puntenverlies lijden in de strijd om de tweede periode. De bezoekers kwamen enkele keren goed weg en mochten van geluk spreken dat goudhaantje Christian Brüls in de slotfase een vrije trap knap in de linkerhoek krulde. [naar artikel]