BusinessAM

Antwerp lijdt in Aalst eerste nederlaag

17/11/2019 - 17:25
" Basketclub Antwerp heeft vandaag zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. In een inhaalwedstrijd van de derde speeldag gingen de Giants met 85-71 onderuit op het terrein van Aalstar. Bij de rust stond Antwerp nog 43-45 voor en het derde kwart was het 59-61. In het slotkwart (26-10) namen de Oost-Vlamingen onmiddellijk over. Met 17 […] Het bericht Antwerp lijdt in Aalst eerste nederlaag verscheen eerst op Metro."

1. Antwerp lijdt eerste nederlaag in FIBA Europe Cup basket (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op de derde speeldag in de FIBA Europe Cup moest de ongeslagen competitieleider met [naar artikel]

2. Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen (14/12/2019 - Metro)

Op de eerste speeldag van de tweede ronde in de Euromillions Basket League heeft Antwerp vrijdag een 76-59 nederlaag geleden in Bergen. Bij de rust stonden de Giants al 46-30 in het krijt. Het team van Vedran Bosnic greep Antwerp meteen bij de keel. Lennard Freeman (12 ptn, 9 rbds), Katin Reinhardt (12), Anthony Lambot […] Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Antwerp lijdt zevende nederlaag in de Champions League basket (18/12/2019 - Metro)

Op de negende speeldag in de Champions League basketbal heeft Antwerp vandaag een zevende nederlaag geleden. Bij het Turkse Bandirma gingen de Giants met 89-81 (rust 50-42) onderuit. Na een 26-18 in het eerste kwart liep Antwerp constant achter de feiten aan. Tijdens het derde kwart (16-21) werd de kloof even tot één punt herleid […] Het bericht Antwerp lijdt zevende nederlaag in de Champions League basket verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Antwerp lijdt eerste nederlaag in FIBA Europe Cup (02/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft dinsdag zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op de derde speeldag in de FIBA Europe Cup moest de ongeslagen competitieleider met 69-78 zijn meerdere erkennen in het Franse Nanterre. Bij de rust was de schade nog tot 31-34 beperkt. [naar artikel]

5. Champions League basket (m) – Antwerp lijdt 76-85 nederlaag tegen Bamberg (07/11/2018 - Metro)

Op de vijfde speeldag in groep C van de Champions League heeft Antwerp dinsdag een 76-85 nederlaag geleden tegen het Duitse Bamberg. Bij de rust stonden de Giants 40-51 in het krijt. Bamberg besliste de partij in het eerste kwart: 15-30. Na het derde kwart was Antwerp tot 57-64 teruggekomen en na tweeënhalve minuut in […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp lijdt 76-85 nederlaag tegen Bamberg verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Port of Antwerp Giants verliezen van Aalst (20/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft zondag op de negende speeldag van de Euromillions League basketbal zijn tweede opeenvolgende nederlaag geleden. De Giants verloren de topper in de Lotto Arena met 79-82 van Aalst. [naar artikel]

7. Siebe Ledegen lijdt met Okapi Aalst derde nipte nederlaag op rij: “We moeten deze matchen toch eens leren winnen” (22/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Derde nipte nederlaag op rij voor Okapi Aalst. Op bezoek bij Limburg United verloren de Aalstenaren woensdagavond In het tweede kwart de pedalen, maar na een knappe remonte plooiden de bezoekers pas in het absolute slot helemaal. De thuisploeg won met 80-76. [naar artikel]

8. Westerlo weer met de voetjes op de grond: het lijdt eerste nederlaag van het seizoen in Deinze (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Drie dagen nadat het Antwerp uit de Beker van België kegelde, heeft Westerlo zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Deinze haalde het zondag met 2-1 op de tiende speeldag in de 1B Pro League. [naar artikel]

9. VIERDE PROVINCIALE. Twee ploegen scoren elf (!) keer, Meldert pakt periodetitel, Riemst lijdt eerste nederlaag (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

In 4A pakte Meldert de eerste periodetitel, in 4B is de winnaar nog niet gekend, omdat de match van Heusden 06 uitgesteld werd. Riemst (4C) leed een eerste nederlaag, zowel Sporting Aalst (4A) als Maasland NO B (4D) scoorden elf keer. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in vierde provinciale van dit weekend. [naar artikel]

10. Westerlo lijdt drie dagen na bekerstunt eerste nederlaag van het seizoen (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Donderdagavond was Westerlo aan het feest tegen Antwerp in de Crocky Cup. Op het veld van Deinze beet het zondag na een felle en intense wedstrijd met 2-1 in het zand. De eerste nederlaag voor leider Westerlo dit seizoen. Een afgeweken schot van aanvoerder Denis Prychynenko besliste over winst en verlies. [naar artikel]

11. Antwerp lijdt zesde nederlaag in Champions League basket (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op de achtste speeldag in de Champions League basketbal heeft Antwerp dinsdag een zesde nederlaag geleden. Voor eigen publiek gingen de Giant met... [naar artikel]

12. Hasselt lijdt vierde nederlaag op rij bij Antwerp (18/02/2024 - Het Belang van Limburg)

In nationale 1 heeft Hasselt in Antwerp een vierde nederlaag op rij (3-0) niet kunnen afwenden. De Limburgers speelden zeker geen slechte partij, maar stuitten op een geoliede machine die niet voor niets bovenaan meedraait. [naar artikel]

13. Owusu alweer de held van Antwerp, Lokeren gaat in blessuretijd onderuit (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is met 1-2 gaan winnen op het veld van Lokeren, dat zijn eerste nederlaag lijdt in Play-off 2. William Owusu zorgde in de blessuretijd voor het winnende doelpunt. Door de zege wordt Antwerp tweede in Play-off 2B op drie punten van leider Lokeren. [naar artikel]

14. Kneusje van de BNXT League: Okapi Aalst lijdt 9e nederlaag op een rij (14/11/2023 - Sporza)

In de BNXT League heeft Leuven Aalst een nieuwe klap gegeven. Okapi verloor al voor de 9e keer dit seizoen (84-60). Kijk op deze pagina naar een samenvatting van de basketbalmatch. [naar artikel]

15. Oostende boekt zeventiende zege, ook Aalst en Antwerp zegevieren (25/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de 21e speeldag in de eerste klasse van het basketbal heeft leider Oostende geen steek laten vallen. Het won overtuigend van Brussels met 88-76. Ook eerste achtervolger Antwerp won. Charleroi van Limburg United en ziet de Limburgers samen met Aalst naast zich komen. [naar artikel]

16. Oostende wint topper en loopt uit in de stand, Aalst wint na sterke slotfase (26/03/2017 - Het Belang van Limburg)

BC Oostende is voorlopig onaantastbaar in de hoogste klasse van het basketbal. Het klopte eerste achtervolger Antwerp en is steviger leider. Opvallend bij de kustploeg was dat op één speler na iedereen op het scorebord kwam. Nummer vier Aalst leek lang af te stevenen op een verrassende nederlaag, maar kon in het slot alsnog de zege bewerkstelligen. [naar artikel]

17. Antwerp Giants lijden eerste nederlaag bij kampioen Oostende (12/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Antwerp Giants hebben vanavond op de achtste speeldag van de Euromillions League basketbal hun eerste nederlaag geleden. De Antwerpenaren [naar artikel]

18. Hoofdrol VAR bij eerste nederlaag Antwerp, Charleroi zegeviert na dol slot (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft z’n eerste nederlaag van het seizoen geleden. Charleroi won met 2-1, Club Brugge is zo alleen leider. [naar artikel]

19. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met pareltje (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van STVV ging de Great Old met 2-0 onderuit. De Kanaries doen een... [naar artikel]