LIVE. Rusten op Stayen: Balanta wist vlak voor rust openingstreffer Boli uit

07/12/2019 - 21:18
"Geen omschrijving gevonden."

1. Last minute-deal: Club Brugge heeft Colombiaanse nummer 6 Balanta te pakken (01/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen Wanyama, wel Balanta. Vlak voor het sluiten van de transferdeadline slaat Club Brugge nog eens toe. De Colombiaan Eder Balanta (26) tekent een... [naar artikel]

2. LIVE. Krijgen we nog een winnaar op Stayen? VAR keurt tweede goal Balanta af (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

3. De Bruyne, Messi en Ronaldinho achterna: Boli doet Stayen daveren met sublieme vrije trap (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Minuut 71 op Stayen vanavond. Boli zet zich achter een vrije trap vanop een interessante positie en doet het dan wel héél fraai. Binnenkantje voet,... [naar artikel]

4. LIVE. Lekkere openingsminuten op Stayen, Boli pegelt op de paal (0-0) (08/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• STVV - Standard • Stayen • Aftrap: 20u30 • Erik Lambrechts [naar artikel]

5. Terecht afgekeurd of niet? VAR ziet duwfout van Ricca en keurt 1-2 Balanta af (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Opschudding op Stayen halfweg de tweede helft. Op een hoekschop van Vormer blijft de bal even hangen en reageert Balanta het snelst. Hij knalt de... [naar artikel]

6. LIVE. Rusten op Stayen! Genk leidt na twee goals van Bongonda, vooral de laatste was enig mooi (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 12 • Aftrap: 20u45 • Stayen [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Club Brugge raakt pas in het slot voorbij STVV (07/12/2019 - Metro)

Club Brugge heeft zaterdag op de 18e speeldag van de Jupiler Pro League opnieuw moeten zwoegen, maar pakte in de slotfase wel de drie punten op Stayen. Het werd 1-2. Simon Mignolet moest zich bij de terugkeer naar zijn oude ploeg al na 20 minuten omdraaien. Sint-Truiden had op dat moment nog geen bal geraakt […] Het bericht Jupiler Pro League – Club Brugge raakt pas in het slot voorbij STVV verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. LIVE. STVV rust met kleine bonus: Osimhen scoorde na tweeklapper Boli (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u • Stayen • 27ste speeldag Jupiler Pro League • STVV kan reuzenstap zetten richting PO1, winst een must voor Charleroi [naar artikel]

9. LIVE. Eupen gaat met 0-1 voorsprong rusten op Stayen (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen • Aftrap: 20u45 • Scheidsrechter: Alexandre Boucaut • STVV is 15de (31 punten), Eupen 14de (33) [naar artikel]

10. Boli traint weer met groep (11/04/2019 - Het Belang van Limburg)

De Kanaries oefenden woensdag enkel in de voormiddag en dat gebeurde op Stayen. Een dag nadat Pol Garcia aansloot bij de groep deed ook Yohan Boli dat. [naar artikel]

11. LIVE. Rusten bij 0-0, El Hadj schoot vlak voor rust op de paal (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Lotto Park • Breit RSCA vervolg aan goede flow? [naar artikel]

12. LIVE STVV-RC GENK. Ondanks Genkse dominantie, staan de bordjes gelijk bij de rust (05/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Konaté heeft de Genkse voorsprong ongedaan gemaakt. Hij tikte de bal van vlak voor de lijn in doel. Rusten geblazen bij 1-1, dus. Volg de Limburgse derby LIVE! [naar artikel]

13. Teixeira en Boli krijgen rust in bekerwedstrijd (25/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Teixeira en Boli starten niet in de bekerpot tegen Duffel. Zij krijgen rust en worden allicht vervangen door respectievelijk Kotysch en Buya Turay. [naar artikel]

14. LIVE. Rusten op Stayen! Anderlecht kreeg de beste kansen, maar kwam nog niet tot scoren (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen (18u) • Ref: Nicolas Laforge • Anderlecht heeft aan punt genoeg voor plaats in play-off 1 • STVV-coach Maes rekent op reactie na nederlaag in Genk [naar artikel]

15. Reckers redt penalty tegen Helson en pakt zo punt voor Koersel (01/10/2023 - Het Belang van Limburg)

De bezoekers namen het initiatief maar Moerenhout en Van Geneugden verzuimden om de kansen af te maken. Aan de overzijde kreeg Putzeys de openingstreffer van de Helsondefensie op een presenteerblaadje, maar ook hij vond de weg naar de netten niet. Vlak voor de rust pakte Reckers de strafschop van Moerenhout en zo gingen we met 0-0 rusten. Een magere tweede helft veranderde niets aan de score.  [naar artikel]

16. Bikkelpartij op Stayen levert geen winnaar op (24/08/2020 - Het Belang van Limburg)

STVV en Oostende sloten maandagavond de derde speeldag af met een bitsige partij op Stayen. De Kanaries verloren vlak voor de rust Teixeira na een drieste tackle en speelden in het slotkwartier met tien tegen tien. Doelpunten vielen er niet, wel elf (!) kaarten. [naar artikel]

17. LIVE. Balanta maakt gelijk! Club scoort verdiende 1-1 op slag van rust (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. Rusten in Genk: thuisploeg staat op voorsprong via Ito, maar ontsnapt wel aan gelijkmaker vlak voor rust (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 21 • Luminus Arena • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

19. LIVE: Antwerp met Acheampong voorin, STVV speelt met Boli in de spits (27/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Ref: Bart Vertenten Stayen Sint-Truiden kon al negen wedstrijden niet meer winnen [naar artikel]

20. Yohan Boli heeft totaal geen spijt over gemiste transfer naar Fulham (02/02/2017 - Het Belang van Limburg)

De sfeer zat er goed in op de training in Sint-Truiden. Ploegmaats dolden met Yohan Boli over de drie miljoen die Fulham veil had om de aanvaller naar Engeland te lokken. “Miljoenenspits” en “Fulham-boy”, moest de Fransman aanhoren. Maar Boli, die ondanks het riante bod op Stayen blijft, kon er best om lachen. “Ik wil zeker graag in Engeland voetballen, maar dit ging allemaal veel te snel.” [naar artikel]

21. LIVE. Rusten op Stayen. STVV begon prima en Bezus scoorde, maar Anderlecht rechtte de rug en scoorde tegen via Santini (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge wippen in de stand [naar artikel]

22. LIVE. Weinig spraakmakende pot op Stayen: Steppe pareert enige kans voor rust (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• STVV - Antwerp • Aftrap: 20u30 • Stayen • Ref: Erik Lambrechts [naar artikel]

23. LIVE. Rusten in Waregem: Mbokani trof vlak voor rust raak, Essevee speelde nochtans aardig mee (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Regenboogstadion • Antwerp wil zich staande houden in de top zes [naar artikel]

24. LIVE. Leuke wedstrijd op Stayen, maar nog geen goals bij rust (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Aftrap: 18 uur • Stayen [naar artikel]