Binnen drie dagen opent Zilte, het nieuwe restaurant van Viki Geunes. De zaak die vroeger ’t Zilte heette is verhuisd naar een andere kant van het MAS. Ze vervelde van cool-modern naar warm retro-chic en is als een van Viki’s creaties: ze bestaat uit vele laagjes, die je niet in één hap hebt ontdekt. Uw krant nam toch maar een beet. [naar artikel]
Na tien jaar verhuist de Antwerpse chef Viki Geunes zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte. Al blijft hij daarvoor wel in het MAS, het Antwerpse museum waar de zaak zich nu bevindt. Hij ruilt het uitzicht op de haven in voor dat van de Antwerpse skyline. Met de verhuis wil hij naar eigen zeggen nog meer inzetten op pure gastronomische beleving. [naar artikel]
01:16 Viki Geunes zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte in maart, om het enkele meters verderop weer op te bouwen. De topchef wil met een nieuw totaalconcept de lat nog eenmaal hoger leggen. [naar artikel]
11:32 Zilte, het driesterrenrestaurant van chef Viki Geunes, verhuist tijdelijk naar een domein bij Puurs. De originele locatie in het MAS in Antwerpen is te klein om coronaproof en rendabel te kunnen opene... [naar artikel]
Na tien jaar verhuist de Antwerpse chef Viki Geunes zijn restaurant ’t Zilte. Hij ruilt het uitzicht op de haven in voor dat van de Antwerpse skyline. Met de verhuis wil hij naar eigen zeggen nog meer inzetten op pure gastronomische beleving. [naar artikel]
Driesterrenrestaurant Zilte verhuist volgende maand naar het wijndomein Valke Vleug in Liezele bij Puurs. “Ook wij willen terug leven”, zegt chef Viki Geunes. “Maar ons terras voldoet niet. Daarom hebben we er één gezocht met de allures van Zilte.” [naar artikel]
Het tweesterrenrestaurant Sea Grill, onder de culinaire leiding van chef Yves Mattagne, verhuist. Vanaf begin mei kunnen gasten tafelen in La Villa Lorraine, dat momenteel één Michelinster naast de naam heeft staan. [naar artikel]
Wijnimporteur La Buena Vida in Mol organiseert op 27 februari met het Antwerpse driesterrenrestaurant Zilte een takeaway. Sterrenchef Viki Geunes komt die dag terug naar Mol, waar hij Zilte startte. [naar artikel]
Restaurant Zilte*** - het restaurant van chef Viki Geunes op de negende verdieping van het MAS - treedt toe tot het prestigieuze Les Grandes Tables Du Monde. Deze culinaire organisatie brengt de allerbeste restaurants ter wereld samen, beoordeeld op het hoogste niveau van gastronomisch koken en de hoogste graad van service en hospitality. [naar artikel]
Driesterrenzaak Zilte, het restaurant van chef Viki Geunes op de negende verdieping van het MAS in Antwerpen, vervoegt het prestigieuze Les Grandes Tables du Monde. Deze culinaire organisatie brengt de allerbeste restaurants ter wereld samen. “We willen de Belgische culinaire scene naar nieuwe hoogten tillen", zegt Viki Geunes. [naar artikel]
De opleiding journalistiek van de Hogeschool PXL verhuist naar hetzelfde gebouw als TV Limburg aan de Herkenrodesingel in Hasselt. De journalisten van de toekomst staan zo dichterbij het werkveld. Ze zullen af en toe de redactie van Het Belang van Limburg en ook onze redactie ondersteunen. [naar artikel]
De digitale restaurantgids Foodtaster heeft Viktor Derks uitgeroepen tot belofte van het jaar. Derks is sommelier in tweesterrenrestaurant Nuance... [naar artikel]
Bekende duo’s gaan binnenkort even ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ spelen. Deze keer zal de zaak echter maar enkele dagen open zijn. Hun relaas is te zien in ‘Tweesterrenrestaurant’, nog dit voorjaar op VTM. [naar artikel]
De Michelinsterren zijn dit jaar weer uitgereikt. Zilte in Antwerpen telt opnieuw drie sterren en nieuwkomer Hertog Jan in Antwerpen greep er meteen twee. Bekijk hier alle restaurants met één of meerdere Michelinsterren in de provincie Antwerpen, het Waasland en een tweesterrenrestaurant nét over de Kempense grens. [naar artikel]
Wie in Antwerpen woont, betaalt tussen 6 en 19 procent meer voor zijn autoverzekering dan de inwoners van de andere Vlaamse provinciehoofdsteden. Bij het berekenen van de premie kijken de verzekeringsmaatschappijen namelijk niet alleen naar rijgedrag en leeftijd, maar ook naar de verkeersdrukte én de criminaliteitscijfers in een gemeente. [naar artikel]
Ons land telt vanaf vandaag niet twee maar drie restaurants met drie Michelinsterren: Hof van Cleve, Zilte en nu ook Boury in Roeselare. Zestien restaurants kregen ook hun eerste ster en drie restaurants mochten mogen zich vanaf nu een tweesterrenrestaurant noemen. Bekijk hier alle Michelinrestaurants van ons land. [naar artikel]
Met drie Michelinsterren voor Zilte brengen Viki Geunes en Viviane Plaquet Antwerpen naar de top van de gastronomie. De chef-kok wuift de druk weg – “laat me even, ik heb de derde ster pas en heb zelfs niet meer gekookt” – en neemt ons mee naar zijn restaurant op de negende verdieping van het MAS. “Het Eilandje voelt als thuiskomen. We zitten hier op onze plek.” [naar artikel]
De Treeswijkhoeve, een Nederlands tweesterrenrestaurant, organiseert met Pasen een takeaway op de stoep van wijnhandel Ad Bibendum op het Zuid. Natuurlijk zorgt die laatste voor bijpassende wijntjes. [naar artikel]
Sterrenrestaurant ’t Zilte blijft nog tot en met vrijdag open en sluit dan vijf weken om een bocht van 180 graden te maken. Dat komt door de aparte verhuizing van het restaurant: half april heropent het aan de andere kant van het MAS. In de vrijgekomen ruimte komt One Eighty, de nieuwe evenementenpoot van ’t Zilte, die wordt beheerd door dochter des huizes Gitte Geunes. [naar artikel]
Ons land telt vanaf vandaag niet twee maar drie restaurants met drie Michelinsterren: Hof van Cleve, Zilte en nu ook Boury in Roeselare. Zestien restaurants kregen ook hun eerste ster en drie restaurants mochten mogen zich vanaf nu een tweesterrenrestaurant noemen. Bekijk hier alle Michelinrestaurants van ons land. [naar artikel]
Op de Viio-campus aan de Beukenbergweg in Tongeren heeft de directie een volledige klas laten verhuizen van de tweede verdieping naar het gelijkvloers omdat één van de leerlingen tijdelijk aan een rolstoel gekluisterd is. [naar artikel]
15:34 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]
Op de horecabeurs in Gent worden op dit ogenblik de Michelin-sterren voor dit jaar uitgereikt. Michaël Vrijmoed van tweesterrenrestaurant Vrijmoed stopt met zijn restaurtant in Gent. Hij zal volgende zomer een surfbar openen in Kaapstad, Zuid-Afrika. [naar artikel]
18:43 Deze week neemt Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomst... [naar artikel]
Dinsdag is de noodcentrale 101 van de politie in Limburg naar een nieuwe meldkamer verhuisd. Op die nieuwe werkplek delen ze een verdieping met de 112-centrale voor medische hulp en brandweer. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.