Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV na penaltygoal Refaelov

22/12/2019 - 19:58
"Antwerp is ontsnapt aan een nederlaag op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de..."

1. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft in extremis een punt gepakt op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de... [naar artikel]

2. Lois Openda sleept punt uit de brand tegen Reims, Caufriez debuteert met winst bij Clermont (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Op de zesde speeldag van de Ligue 1 heeft Lens in extremis een eerste competitienederlaag weten vermijden. Het sleepte dankzij Rode Duivel Loïs Openda een punt uit de brand op bezoek bij Stade Reims (1-1). [naar artikel]

3. Beerschot sleept na spectaculair slot punt uit de brand tegen laagvlieger Moeskroen (28/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Beerschot heeft tegen Moeskroen in extremis een punt uit de brand gesleept. Ruim 80 minuten slaagden de Mannekes er niet in om een bal tussen de palen te krijgen. Moeskroen leek op weg naar een verdiende overwinning, tot Eleke en Radic in de slotfase een scheve situatie nog helemaal rechtzetten: 2-2. [naar artikel]

4. Helson sleept punt uit de brand (17/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Vlak voor de winterstop pakte Helson in extremis nog een verdiend punt op eigen veld tegen Zwarte Leeuw, dat zich vooral na de rust de betere ploeg toonde. [naar artikel]

5. Misser van Mignolet zorgt voor gerechtigheid op Stayen, STVV sleept gelijkspel uit de brand tegen Club Brugge (19/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Van je vrienden moet je het hebben. Deze leuze gaat ditmaal wel op. Mistasten van Mignolet na rust hielp STVV aan een punt. Een dik verdiend punt, laat dat duidelijk zijn. Ref Laforge onthield de thuisploeg eerder immers een loepzuiver strafschop. [naar artikel]

6. LIVE. Bölöni gooit Refaelov in de strijd, sleept hij een punt uit de brand voor Antwerp? (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 14u30 • Constant Vanden Stockstadion • Lawrence, Najar én Bakkali in basis bij Anderlecht [naar artikel]

7. LIVE. Sleept Waasland-Beveren nog een punt uit de brand tegen STVV? (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd • Freethielstadion • Aftrap: 19u • Waasland-Beveren staat laatste (28 punten), STVV 15de (35) [naar artikel]

8. Gok Vanderhaeghe pakt goed uit: Invaller Medley bezorgt KVO punt in extremis (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft in extremis een punt gepakt in Seraing. KVO mocht in de tweede helft lange tijd tegen tien man voetballen, maar de penaltygoal van Mouandilmadji leek lang overeind te blijven voor de thuisploeg. Invaller Zech Medley kopte de gelijkmaker in extra tijd binnen. [naar artikel]

9. Antwerp in extremis voorbij Kortrijk dankzij héérlijke vrije trap Refaelov (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Kortrijk kon de drie punten niet thuishouden in het Guldensporenstadion. Lior Refaelov hielp Antwerp met een fraaie vrije trap aan de zege. Antwerp... [naar artikel]

10. Refaelov mogelijk out voor STVV (29/11/2018 - Gazet van Antwerpen)

Het is zeer twijfelachtig of Lior Refaelov tijdig fit geraakt voor de topper van zaterdag tegen Sint-Truiden. De middenvelder van Antwerp kampt met een hamstringblessure en trainde deze week nog niet. Met nog twee dagen voor de wedstrijd tegen STVV wordt het een race tegen de tijd om hem tijdig fit te krijgen. [naar artikel]

11. Negenkoppig Anderlecht sleept punt uit de brand tegen OHL, Van Crombrugge grote held met strafschopredding in waanzinnige blessuretijd (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft na een knotsgekke ontknoping een thuisnederlaag in extremis afgewend. Paars-wit kwam tegen OH Leuven op een dubbele achterstand, maar Joshua Zirkzee en Hendrik van Crombrugge loodsten negen Brusselaars met twee goals én een penaltysave naar een verdiend punt (2-2). [naar artikel]

12. Westerlo sleept nog punt uit de brand na dubbele achterstand in Eupen (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste wedstrijd van Westerlo heeft meteen spektakel opgeleverd. De Kemphanen dreigden tegen Eupen te starten met een valse noot, maar sleepten in extremis nog een gelijkspel uit de brand. Nieuwkomer Lucas Stassin zorgde in de toegevoegde tijd voor de 2-2. [naar artikel]

13. Jupiler Pro League – Eupen pakt in extremis punt tegen Beerschot Wilrijk (31/03/2018 - Metro)

Beerschot Wilrijk heeft zaterdag in zijn eerste wedstrijd in Play-off IIb 2-2 gelijkgespeeld tegen Eupen. Drie weken na de gemiste promotie naar 1A legde Beerschot Wilrijk ei zo na een eersteklasser over de knie. Eupen, dat in extremis de degradatie ontliep, keek in de 17e minuut tegen een achterstand aan in het Kehrwegstadion. Met een […] Het bericht Jupiler Pro League – Eupen pakt in extremis punt tegen Beerschot Wilrijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

14. Invaller Kaya doorbreekt de vloek en redt punt voor STVV in knotsgek slot tegen Standard (12/04/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV leek lange tijd af te stevenen op een thuisnederlaag tegen Standard, maar uitgerekend Fatih Kaya redde in extremis een punt voor STVV na een onwaarschijnlijk spektakelstuk. Opnieuw kantelde Thorsten Fink met zijn wissels de wedstrijd die op 3-3 eindigde. [naar artikel]

15. ONS OORDEEL. Dit moet toch beter kunnen, Antwerp (08/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

Het ene weekend is duidelijk het andere niet. Na de bekertriomf bleef Antwerp tegen Moeskroen steken op 1-1: een penaltygoal van Refaelov werd uitgewist met een even heerlijk als plotseling afstandsschot van Bakic. Zo doet de Great Old toch vooral zichzelf tekort op de openingsspeeldag. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Antwerp. [naar artikel]

16. FT België. Antwerp rest van 2018 zonder Baby, Refaelov onzeker voor STVV (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp kan in de vijf resterende wedstrijden van 2018 tegen STVV, Cercle, Waasland-Beveren, Club Brugge en Moeskroen meer dan waarschijnlijk geen... [naar artikel]

17. LIVE. STVV ontvangt AA Gent: welke ploeg sleept eerste overwinning van het jaar binnen? (01/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Nadat STVV afgelopen zondag nog een punt uit de brand sleepte in de derby tegen Genk, ontvangt het donderdagavond (20.45 uur) AA Gent. Zowel STVV als AA Gent kon in 2024 nog niet winnen: beide ploegen haalden voorlopig 1 op 6. Kunnen de elf van Thorsten Fink de drie punten thuishouden? Volg het hier live. [naar artikel]

18. Gouden wissel Ngonge sleept in extremis nog een punt uit de brand voor zwalpend Napoli (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Napoli nam het deze middag op tegen Genoa. Cyril Ngonge kreeg nogmaals speelminuten en wist in het absolute slot van de wedstrijd de goal te vinden. [naar artikel]

19. Antwerp ontsnapt aan nederlaag op Stayen na penaltygoal Refaelov in 94ste minuut (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Goddeloos. Hoe zou Antwerp het zonder Dieumerci Mbokani doen? De vraag stellen is ze beantwoorden. Bekijk de eindstand en u weet genoeg. De Great... [naar artikel]

20. Spelersbeoordeling Antwerp: duidelijke motors op het middenveld, invallers meteen belangrijk (02/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp sleepte in extremis een puntje uit de brand op het veld van Anderlecht. Het zag er lange tijd naar uit dat The Great Old voor het eerst dit seizoen zou verliezen, maar uiteindelijk kopte de onvermijdelijke Owusu op aangeven van Refaelov en verlengen van Baby de 1-1 binnen. Onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

21. Antwerp kan alweer niet winnen, maar sleept in dolle slotfase tegen Westerlo alsnog punt uit de brand in behekst Kuipje (27/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Antwerp kan het niet meer. Voor de vijfde competitiewedstrijd op rij was er geen overwinning, wel een knappe terugkeer. En toch: er zat zo veel meer in. [naar artikel]

22. Antwerp sleept nog punt uit de brand bij Genk, dat scorende Onuachu verliest met blessure (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen tweede opeenvolgende zege voor Racing Genk onder Bernd Storck. Genk kon een voorsprong tegen Antwerp niet vasthouden en slikte een late gelijkmaker via Viktor Fischer. [naar artikel]

23. Antwerp sleept punt uit de brand tegen Eupen na zwakke eerste helft, met dank aan Pius (20/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Junior Pius wachtte tot het juiste moment om zijn eerste goal(s) voor Antwerp te maken. Zijn ploeg stevende af op een derde nederlaag, maar de Portugese verdediger zette de scheve situatie na rust enigszins recht. Al schiet de Great Old met een punt weinig op, aangezien alle andere topclubs wél wonnen. [naar artikel]