Na het Zilvermeer in Mol, de Ardennen en de Belgische kust, trekt Jeroen Meus (40) met Dagelijkse Zomerkost naar Spanje. Vanaf 16 juli zal hij vijf weken lang elke werkdag koken voor de Vlaming op vakantie, zijn Spaanse buurman en zichzelf. Met zijn mobiele keuken trekt hij van Benidorm aan de Costa Blanca over Archidona in Andalusië tot Palafrugell in Catalonië. [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
Eén-kok Jeroen Meus trekt deze keer voor de zomerversie van zijn programma "Dagelijkse kost" richting Spanje. Maar vóór hij vijf weken de Spaanse zon achterna jaagt, maakt een tussenstop bij jongeren op Vlaamse speelpleinen. [naar artikel]
De meest succesvolle tv-kok van Vlaanderen heeft een nieuw boek uit. Winterkost serveert 75 recepten op maat van het donkerste seizoen.?Een babbel met Jeroen Meus én natuurlijk een voorsmaakje. [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe kooktechnieken én culinaire verhalen. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Net als vorige zomer trekt Jeroen Meus naar buiten met zijn programma ‘Dagelijkse Kost’. Maar deze keer trekt hij met z’n dagelijks kookprogramma ver voorbij de landsgrenzen. De eerste aflevering is half juli. [naar artikel]
Jeroen Meus (41), gekend om zijn bourgondische porties boter en zout, vierde gisterenavond de 2.000ste aflevering van ‘Dagelijkse Kost’. Naar... [naar artikel]
De zomer is in aantocht en dat betekent ook een nieuwe vakantieversie van 'Dagelijkse kost'. Na de succesvolle 'Dagelijkse zomerkost' van vorig... [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus is vanaf zondag 11 tot en met donderdag 15 december te gast in Oostende met het programma 'Dagelijkse Kerst aan de Kust'. Voor [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus (41) heeft iets om naar uit te kijken: binnenkort mag hij in een gloednieuwe keuken het tiende seizoen van ‘Dagelijkse Kost’... [naar artikel]
Fans van Jeroen Meus (42) gaan een zware zomer tegemoet, want in tegenstelling tot de voorbije jaren komt er geen ‘Dagelijkse Zomerkost’. [naar artikel]
Als het weekend voor de deur staat, dan durft het werk wel eens wat moeizamer te verlopen. Dat ondervond ook Jeroen Meus vrijdag in de aflevering van ‘Dagelijkse kost’. Een paar versprekingen, niet uit de woorden geraken, alles kwam aan bod, met een hilarische compilatie tot gevolg. “Het is vrijdag voor iets hé.” Zeer zeker, Jeroen. [naar artikel]
Goed nieuws voor de fans van Jeroen Meus: Vlaanderens bekende tv-kok kruidt in juli en augustus de zomer van Eén met ‘Dagelijkse zomerkost’. Daarin verlaat hij zijn vertrouwde keuken in Leuven en gaat hij op verschillende locaties koken. Helemaal in de sfeer van het zonnige seizoen. [naar artikel]
Jeroen Meus bereikt dinsdag een bijzondere mijlpaal: Dagelijkse Kost komt voor de 2.000ste keer op het scherm. Sinds september 2010 passeerden er BV’s, een astronaut, een fanfare, een geheime romance en bijna duizend kilo aardappelen. [naar artikel]
Jeroen Meus mag 40 kaarsjes uitblazen en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan, vond de crew van 'Dagelijkse Kost'. Met een Atomium gemaakt uit... [naar artikel]
Slecht nieuws voor iedereen die een kijkje wil nemen in de ‘Dagelijkse Kost’-keuken van Jeroen Meus. Naar aanleiding van het vandalisme worden er... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.