Real boekt klinische zege bij Getafe, sterke Courtois houdt Real drie keer recht

04/01/2020 - 17:56
"Klinische zege van Real Madrid bij Getafe, met dank aan Thibaut Courtois. Tot drie keer toe hield de Rode Duivel de thuisploeg voor rust met flukse..."

1. Real boekt klinische zege, Spaanse media halen loftrompet boven voor sterke Courtois: “Hij vormde een muur voor de spelers van Getafe” (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Klinische zege (0-3) van Real Madrid bij Getafe, met dank aan Thibaut Courtois. Tot drie keer toe hield de Rode Duivel de thuisploeg voor rust met... [naar artikel]

2. Real boekt klinische zege bij Getafe, sterke Courtois blinkt voor rust uit met drie flukse reddingen (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Klinische zege van Real Madrid bij Getafe, met dank aan Thibaut Courtois. Tot drie keer toe hield de Rode Duivel de thuisploeg voor rust met flukse... [naar artikel]

3. Spaanse media halen loftrompet boven voor sterke Courtois: “Hij vormde een muur voor de spelers van Getafe” (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. Spaanse media en Zidane halen loftrompet boven voor sterke Courtois: “Hij is de beste keeper ter wereld” (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. Sterke Courtois helpt Real Madrid aan de zege tegen Getafe (04/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft zaterdag op de negentiende speeldag van de Spaanse Primera Division met 0-3 gewonnen van Getafe. Thibaut Courtois keepte een sterke partij, Eden Hazard ontbreekt bij de Koninklijke nog altijd met een enkelblessure. [naar artikel]

6. LIVE REAL BETIS-REAL MADRID. Courtois brengt een eerste keer redding, openingsdoelpunt Benzema afgekeurd (05/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Real Betis en Real Madrid geven elkaar vanavond partij. Houdt Courtois de nul? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

7. Courtois houdt Real recht in eerste helft en ziet dan eerst zowaar Vinicius Jr. en dan Mariano scoren (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Real leeft nog. Met dank aan Thibaut Courtois. De doelman hield ‘Los Blancos’ met drie goeie reddingen in de race om de landstitel. Vooral een... [naar artikel]

8. LIVEBLOG GETAFE-REAL MADRID. Real is heer en meester, Soria houdt de thuisploeg in de wedstrijd (01/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid kan opnieuw leider worden in La Liga. Dan moet het voorbij middenmoter Getafe. Volg het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. Real Madrid houdt dankzij knappe volley van Karim Benzema Barcelona in het vizier na zege in Bilbao (22/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid mag vanuit Bilbao terugkeren met een driepunter. In San Mames eindigde de match op 0-2. Real komt als tweede op drie punten van leider Barcelona, dat eerder op zondag won van Getafe. [naar artikel]

10. Courtois houdt Real recht in eerste helft en ziet dan eerst zowaar Vinicius Jr. en ook Mariano scoren (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Real leeft nog. Met dank aan Thibaut Courtois. De doelman hield ‘Los Blancos’ met drie goeie reddingen voor de pauze in de race om de landstitel.... [naar artikel]

11. Primera Division – Thibaut Courtois staat bij Real Madrid niet in doel tegen Getafe (20/08/2018 - Metro)

Thibaut Courtois komt zondagavond bij het competitiedebuut van Real Madrid nog niet aan de aftrap. De Rode Duivel zit in de thuiswedstrijd tegen stadsgenoot Getafe nog op de bank, zo maakte de Koninklijke bekend. De Costa Ricaanse doelman Keylor Navas begint om 22u15 onder de lat. Coach Julen Lopetegui rekent in de eerste competitiewedstrijd nog […] Het bericht Primera Division – Thibaut Courtois staat bij Real Madrid niet in doel tegen Getafe verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

12. Werkloze Courtois boekt simpele zege op bezoek bij Sociedad, Real Madrid loopt weer verder uit (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft de altijd lastige trip naar Real Sociedad overleefd. In de eerste helft had de Koninklijke het nog moeilijk, maar twee flitsen na rust stelden de zege veilig. Thibaut Courtois had een werkloze avond, Eden Hazard kwam niet in actie. [naar artikel]

13. “Courtois vanavond in doel bij Real” (25/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

De doelmannendiscussie bij Real is terug. Thibaut Courtois hervatte maandag de groepstraining en is fit voor de derby tegen Getafe. Tijdens zijn... [naar artikel]

14. Real Madrid dankt Franse duo Benzema-Mendy in overwinning tegen Getafe (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid, met Thibaut Courtois en zonder de geblesseerde Eden Hazard, beging geen misstap tegen Getafe. Karim Benzema en Ferland Mendy zorgden na rust op enkele minuten tijd voor de 2-0-eindstand. Courtois moest geen (mirakel)saves verrichten. De Koninklijke komt met twee matchen meer gespeeld op vijf punten van stadsgenoot Atlético. Barcelona, één wedstrijd minder, staat derde op drie punten van Real. [naar artikel]

15. LIVE REAL BETIS-REAL MADRID. Houdt Courtois ook in tweede helft zijn netten schoon? (05/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE REAL BETIS-REAL MADRID. Houdt Courtois zijn netten schoon? (05/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

17. Quasi werkloze Courtois en Real Madrid weer stapje dichter bij landstitel na eenvoudige zege tegen Getafe (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid is dankzij een 2-0-zege in het eigen Bernabéu weer wat dichter bij een 35ste landstitel gekomen. Thibaut Courtois beleefde een rustige avond en mocht alweer een clean sheet bijschrijven. [naar artikel]

18. Real Madrid, opnieuw zonder Courtois en Hazard, pakt de overwinning in burenduel tegen Getafe (08/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft na een gelijkspel tegen Osasuna weer mogen proeven van een driepunter in La Liga. In het burenduel bij Getafe haalden Ancelotti en co het met 0-1. Thibaut Courtois (nog altijd geblesseerd) en Eden Hazard kwamen niet in actie. [naar artikel]

19. LIVE. Varane verdubbelt randje buitenspel voorsprong, sterke Courtois houdt Real drie keer recht (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag La Liga • Hazard nog geblesseerd • Aftrap: 16 uur • Coliseum Alfonso Pérez [naar artikel]

20. Real Madrid boekt simpele zege tegen Valencia: Benzema bereikt nieuwe mijlpaal, sterke Courtois kent pech (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft weer aangeknoopt met een overwinning. Los Blancos wonnen met 4-1 van Valencia. Benzema en Vinicius - allebei goed voor twee goals - waren de Koninklijke doelpuntenmakers van dienst. Een sterk keepende Courtois stopte een strafschop, maar werd in de herneming toch nog geklopt. [naar artikel]

21. LIVE. Getafe-doelman helpt Real op voorsprong met own goal, sterke Courtois redt drie keer fraai (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE REAL-CELTA DE VIGO. Houdt Courtois opnieuw zijn netten schoon? (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Thibaut Courtois en Real Madrid kijken Celta de Vigo in de ogen. Kan Real de drie punten thuishouden? Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

23. LIVE. Varane kopt Real op voorsprong na blunder Getafe-doelman, sterke Courtois redt drie keer fraai (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE REAL-CELTA DE VIGO. Aftrap! Houdt Courtois opnieuw zijn netten schoon? (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)