De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

17-jarig meisje aangevallen op weg naar school

Het Nieuwsblad

06/01/2020 - 22:23

Een 17-jarig meisje uit het West-Vlaamse Lichtervelde werd maandagochtend iets na 7 uur aangevallen door een man toen ze op weg was naar school. De man greep haar bij de keel, maar het meisje kon wegrennen. De moeder van het meisje diende een klacht in bij de politie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Meisje met breekmes in gezicht aangevallen op Mechelse school (02/02/2023 - De Standaard)
  Bij een steekpartij op de COLOMAplus-school in Mechelen is donderdagmiddag een 15-jarig meisje in het gezicht gewond geraakt en afgevoerd. Een ander meisje had haar met een breekmes aangevallen.
  [naar artikel]
 2. Onderzoek naar dood van 11-jarig meisje na pesterijen op school (25/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk reageert geschokt op de dood van een 11-jarig meisje dat hevig gepest werd op school. Volgens Le Parisien probeerde het slachtoffer op...
  [naar artikel]
 3. Bikers begeleiden gepest meisje van en naar school: “Ieder kind verdient een toekomst” (18/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een 13-jarig meisje dat zich op school gepest voelt, werd gisteren door een motorbende van en naar school geëscorteerd. Op die manier wil de motorclub het meisje een hart onder de riem steken. De school betreurt de actie. “Dit leidt niet tot oplossingen.”
  [naar artikel]
 4. Meisje (14) overleden na aanval op straat in Duitsland, 13-jarig meisje zwaargewond (05/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In Duitsland heeft een man twee tienermeisjes aangevallen op straat. Een 14-jarig meisje is bezweken aan haar verwondingen. Het tweede slachtoffer, een meisje van 13 jaar oud, ligt met zware verwondingen in het ziekenhuis. Drie personen zijn opgepakt.
  [naar artikel]
 5. Politie opent onderzoek naar mogelijke verkrachting van 17-jarig meisje op school in Anderlecht (24/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Politie en parket voeren een onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een 17-jarig meisje op een middelbare school in Anderlecht. Dat is vernomen bij het Brusselse parket, dat de berichtgeving van Het Laatste Nieuws bevestigt. De dader zou, net als het slachtoffer, een leerling van de school zijn.
  [naar artikel]
 6. Politie opent onderzoek naar mogelijke verkrachting van 17-jarig meisje op school in Anderlecht (24/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Politie en parket voeren een onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een 17-jarig meisje op een middelbare school in Anderlecht. Dat is vernomen bij het Brusselse parket, dat de berichtgeving van Het laatste nieuws bevestigt. De dader zou, net als het slachtoffer, een leerling van de school zijn.
  [naar artikel]
 7. Politie opent onderzoek naar mogelijke verkrachting van 17-jarig meisje op school in Anderlecht (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Politie en parket voeren een onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een 17-jarig meisje op een middelbare school in Anderlecht. Dat is vernomen bij het Brusselse parket, dat de berichtgeving van Het laatste nieuws bevestigt. De dader zou, net als het slachtoffer, een leerling van de school zijn.
  [naar artikel]
 8. Meisje na laatste les aangevallen met bijl in Molenbeek (02/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vrijdagnamiddag is een groep scholieren van de middelbare school Karreveld in Sint-Jans-Molenbeek aangevallen door een buurtbewoner. Één meisje werd nadien naar het ziekenhuis gebracht. De kinderen en docenten zijn in shock.
  [naar artikel]
 9. Onrustwekkende verdwijning 14-jarig meisje in Ukkel: "Mogelijk radicalisering" (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie en het gerecht zijn op zoek naar een 14-jarig meisje uit Ukkel. Firdaous Bouhaltite Soulaimane vertrok woensdag naar school, maar kwam
  [naar artikel]
 10. 4-jarig meisje aangerand tijdens bosklassen in Durbuy, ouders kwaad dat er niet werd ingegrepen (07/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Brusselse parket heeft een onderzoek geopend naar zedenfeiten op een 4-jarig meisje van een lagere school in Vorst. Het meise werd aangerand tijdens bosklassen in de buurt van Durbuy. Toch stuurde de school nadien nog een andere klas naar hetzelfde domein. “Onbegrijpelijk”, zeggen de ouders nu aan RTBf.
  [naar artikel]
 11. 15-jarig meisje uit Lede zwaargewond na aanrijding op weg naar school  (11/03/2022 - VRT NWS)
  Rond 7 uur vanmorgen is een meisje uit Lede zwaargewond geraakt, nadat ze op weg naar school werd aangereden door een bestelwagen. Ze is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, maar is intussen niet langer in kritieke toestand.
  [naar artikel]
 12. 16-jarig meisje uit Deurne in goede gezondheid teruggevonden (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het 16-jarig meisje Britt uit Deurne is gezond en wel teruggevonden. Dat laten zowel haar vader als Child Focus weten. Ze werd voor het laatst gezien op dinsdag 21 juni toen ze ’s ochtends naar school vertrok.
  [naar artikel]
 13. 15-jarig meisje steekt kind van zeven dood (12/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Verenigd Koninkrijk is in rouw na een gruwelijke moord afgelopen maandag. Een 15-jarig meisje heeft daar koelbloedig een 7-jarig meisje
  [naar artikel]
 14. 14-jarig meisje schiet klasgenote dood in Rusland (07/12/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een 14-jarig meisje heeft donderdag het vuur geopend op een school in Brjansk, een stad in het zuidwesten van Rusland. Een klasgenote kwam daarbij om het leven, zo heeft de politie laten weten. Het meisje sloeg daarna de hand aan zichzelf.
  [naar artikel]
 15. Poging tot ontvoering 10-jarig meisje aan schoolpoort in Waals-Brabant (12/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft een man opgepakt op verdenking van poging tot ontvoering van een 10-jarig meisje aan een school in Vlaams-Brabant. Het meisje...
  [naar artikel]
 16. “Ik hou van jullie, mama en papa”: meisje (7) schrijft pakkende boodschap op arm tijdens bommelding op school (13/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw heeft op Facebook een pakkend verhaal gedeeld over haar 7-jarig dochtertje. Toen er op de school van het meisje een...
  [naar artikel]
 17. Meisje van 15 doodgestoken op weg naar school nabij Londen (27/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  In Croydon, een voorstad van Londen, is een 15-jarig meisje woensdag op weg naar school neergestoken. Dat heeft de lokale politie bevestigd in een persbericht. Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Ruim een uur na de aanval pakte de politie een verdachte op: een tiener die het slachtoffer mogelijk kende.
  [naar artikel]
 18. “Ik hou van jullie, mama en papa”: meisje (7) schrijft pakkende boodschap op arm als school plots in lockdown gaat (13/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw heeft op Facebook een pakkend verhaal gedeeld over haar 7-jarig dochtertje. Toen er op de school van het meisje een...
  [naar artikel]
 19. 16-jarig meisje in levensgevaar na aanrijding nabij school in Kortrijk (28/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 16-jarig meisje uit Oostrozebeke is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Burgemeester Felix de Bethunelaan in Kortrijk.
  [naar artikel]
 20. 16-jarig meisje in levensgevaar na aanrijding nabij school in Kortrijk (28/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een 16-jarig meisje uit Oostrozebeke is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Burgemeester Felix de Bethunelaan in Kortrijk.
  [naar artikel]
 21. Meisje met mentale beperking mag niet naar school of opvang (23/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Myrthe, een 10-jarig meisje uit Merksem , mag niet naar de noodopvang van haar school: de Leerexpert in Brasschaat. Myrthe heeft een mentale beperking en begrijpt niet wat social distancing is. Op school vinden ze het daarom niet veilig. De moeder van Myrthe is ten einde raad, en begrijpt de reactie van de school niet. Het gaat volgens haar om een school voor bijzonder onderwijs waar meer kinderen zitten die de situatie niet begrijpen.
  [naar artikel]
 22. Waarom krijgt een 13-jarig meisje zoveel haatboodschappen: “Het is te veel” (25/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Al dagenlang krijgt een 13-jarig meisje tientallen haatboodschappen te verwerken, omdat er video’s uitlekten die tonen hoe ze een hondje hardhandig aanpakte. Ze durft voorlopig niet naar school. Maar waarom lokt nu net dit soort beelden zo’n enorme storm uit?
  [naar artikel]
 23. Doodsbedreigingen voor 16-jarig meisje en ruziënde politici: Frankrijk in de ban van #jesuismila (03/02/2020 - De Morgen)
  Frankrijk was de voorbije dagen in de ban van een politieke storm rond de uitspraken van een 16-jarig meisje. Meer dan een week geleden gaf Mila in een video op Instagram stevige kritiek op de islam. Vervolgens kreeg het meisje doodsbedreigingen op sociale media, ruzieden ministers over de zaak en werd ze om veiligheidsredenen van school gehaald.
  [naar artikel]
 24. Deze week in de politierechtbank: meisje (19) in papa's Land Rover scheurt met 175 km/h naar school (29/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 19-jarig meisje uit het West-Vlaamse Staden vreesde te laat te komen op school, dus scheurde ze met 175 km/h in papa's Land Rover. In De Panne...
  [naar artikel]
 25. 16-jarig meisje gebeten door rottweiler op Sinksenfoor: “Het baasje had geen controle over zijn hond” (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Sinksenfoor in Antwerpen is zondagavond een 16-jarig meisje uit Wommelgem aangevallen door een rottweiler. In een video die het slachtoffer op TikTok plaatste, is te zien hoe ze daarbij verschillende bijt- en schaafwonden opliep.
  [naar artikel]
 26. 15-jarig meisje vrijgelaten na steekpartij op school in Mechelen (03/02/2023 - Het Nieuwsblad)
  Het 15-jarige meisje dat donderdag betrokken was bij een steekpartij op een school in Mechelen, is vrijgelaten onder voorwaarden, dat meldt haar advocaat. De tiener zou met een stanleymes hebben uitgehaald naar een leeftijdsgenote.
  [naar artikel]
 27. Parket opent onderzoek na het overlijden van een 13-jarig meisje in Vilvoorde  (29/09/2021 - VRT NWS)
  Het parket Halle-Vilvoorde opent een onderzoek naar het overlijden van een 13-jarig meisje in Vilvoorde. Het meisje, een leerlingen uit het tweede jaar van de secundaire school Virgo Plus in Vilvoorde, werd maandag tijdens de LO-les onwel en overleed later in het ziekenhuis. Over de precieze oorzaak van haar overlijden bestaat nog onduidelijkheid.
  [naar artikel]
 28. Kruispunt waar 16-jarig meisje omkwam stond op zwarte lijst (19/02/2018 - De Standaard)
  Een 16-jarig meisje dat onderweg was naar school is vanmorgen op een druk kruispunt in Oostakker na een aanrijding om het leven gekomen. Het kruispunt stond sinds 2016 op de zwarte lijst.
  [naar artikel]
 29. Kruispunt waar 16-jarig meisje omkwam stond op zwarte lijst (20/02/2018 - De Standaard)
  Een 16-jarig meisje dat onderweg was naar school is vanmorgen op een druk kruispunt in Oostakker na een aanrijding om het leven gekomen. Het kruispunt stond sinds 2016 op de zwarte lijst.
  [naar artikel]
 30. 4-jarig meisje aangerand door klasgenootjes op kleuterschool, ouders dienen klacht in (10/05/2023 - Het Nieuwsblad)
  Op een Nederlandstalige school in Anderlecht is een kleuter van 4 jaar het slachtoffer geworden van seksueel misbruik. De daders: twee klasgenootjes van haar, jongetjes van 4 en 5 jaar. Het meisje liep meerdere kneuzingen op aan de geslachtsdelen en kan een tijdlang niet naar school.
  [naar artikel]
 31. 4-jarig meisje aangerand door klasgenootjes op kleuterschool, ouders dienen klacht in (10/05/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Op een Nederlandstalige school in Anderlecht is een kleuter van 4 jaar het slachtoffer geworden van seksueel misbruik. De daders: twee klasgenootjes van haar, jongetjes van 4 en 5 jaar. Het meisje liep meerdere kneuzingen op aan de geslachtsdelen en kan een tijdlang niet naar school.
  [naar artikel]
 32. 4-jarig meisje aangerand door klasgenootjes op kleuterschool, ouders dienen klacht in (10/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op een Nederlandstalige school in Anderlecht is een kleuter van 4 jaar het slachtoffer geworden van seksueel misbruik. De daders: twee klasgenootjes van haar, jongetjes van 4 en 5 jaar. Het meisje liep meerdere kneuzingen op aan de geslachtsdelen en kan een tijdlang niet naar school.
  [naar artikel]
 33. Gewelddadige aanval op 13-jarig meisje na school in Merksem: alles gefilmd, maar omstaanders doen niks (12/11/2019 - VRT NWS)
  Het parket voert een onderzoek naar een geval van zinloos geweld in Merksem, in Antwerpen. Een meisje van 13 uit Brasschaat zou vrijdag zwaar toegetakeld zijn door leerlingen van haar school. De aanval werd ook gefilmd en nadien massaal gedeeld op het sociale media. Het meisje heeft een klacht ingediend bij de politie in Brasschaat. De school reageert geschokt en gaat maatregelen nemen tegen de betrokken leerlingen.
  [naar artikel]
 34. 16-jarig meisje gebeten door rottweiler op Sinksenfoor in Antwerpen: “Het baasje had geen controle over zijn hond” (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Sinksenfoor in Antwerpen is zondagavond een 16-jarig meisje uit Wommelgem aangevallen door een rottweiler. In een video die het slachtoffer op TikTok plaatste, is te zien hoe ze daarbij verschillende bijt- en schaafwonden opliep.
  [naar artikel]
 35. Heldhaftige buschauffeur overmeestert man die 16-jarig meisje aanvalt met groot keukenmes (04/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een man heeft maandagochtend een 16-jarig meisje aangevallen met een groot keukenmes op een bus van De Lijn. Dat gebeurde op de Diksmuidelaan in Berchem. Dankzij het heldhaftige optreden van de buschauffeur, die met zijn jas het mes uit de handen van de aanvaller kon slaan, kon de verdachte worden overmeesterd en gearresteerd. Het zou gaan om iemand met geestelijke problemen.
  [naar artikel]
 36. Heldhaftige buschauffeur overmeestert man die 16-jarig meisje aanvalt met groot keukenmes (04/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een man heeft maandagochtend een 16-jarig meisje aangevallen met een groot keukenmes op een bus van De Lijn. Dat gebeurde op de Diksmuidelaan in Berchem. Dankzij het heldhaftige optreden van de buschauffeur, die met zijn jas het mes uit de handen van de aanvaller kon slaan, kon de verdachte worden overmeesterd en gearresteerd. Het zou gaan om iemand met geestelijke problemen.
  [naar artikel]
 37. 16-jarig meisje komt om bij schietpartij bij school in Rotterdam (18/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Nederlandse stad Rotterdam heeft een schietpartij plaatsgevonden waarbij een 16-jarig meisje is omgekomen. De politie heeft een 31-jarige...
  [naar artikel]
 38. Leraar Kardinaal van Roey-instituut in Vorselaar veroordeeld voor aanranding 15-jarig meisje op vorige school (11/01/2023 - VRT NWS)
  Een leraar lichamelijke opvoeding van het Kardinaal van Roey-instituut in Vorselaar is veroordeeld tot 12 maanden voorwaardelijk voor de aanranding van een 15-jarig meisje in zijn vorige school in Rotselaar. De directie van de school in Vorselaar heeft hem nu op non-actief gezet.
  [naar artikel]
 39. 17-jarig meisje bezwijkt aan verwondingen na mesaanval (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Na de aanval op een trein in Zwitserland, op 13 augustus, is nu ook een 17-jarig meisje overleden. De balans staat nu op drie doden. Een 6-jarig
  [naar artikel]
 40. Dood van 15-jarig meisje in Hechtel maakt diepe indruk op leerlingen en begeleiders die op de bus zaten (21/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De dood van het 15-jarig meisje dat in Hechtel-Eksel overleed nadat het op haar fiets werd aangereden door een schoolbus maakt een zeer diepe indruk op de leerlingen en begeleiders die op de bus zaten. De leerlingen gaan naar Sint-Elisabeth in Peer, een school voor bijzonder onderwijs. De school voorziet psychologische begeleiding voor zowel de busbegeleidster als de leerlingen.
  [naar artikel]
 41. Onrustwekkende verdwijning van 14-jarig meisje uit Ukkel, mogelijke radicalisering (29/05/2017 - De Redactie)
  Het meisje vertrok woensdag naar school, maar kwam daar nooit aan. De piste van radicalisering en een mogelijk vertrek naar Syrië wordt niet uitgesloten.
  [naar artikel]
 42. Meisje met downsyndroom wordt gepest, waarna de president van haar land haar naar school brengt (13/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Toen de president van Noord-Macedonië, Stevo Pendarovski, hoorde dat een 11-jarig meisje met het syndroom met Down werd gepest door haar klasgenoten en hun ouders, ging hij naar haar ouderlijke huis, pakte haar hand vast en begeleidde hij haar naar school. Als sterk signaal kan dat tellen.
  [naar artikel]
 43. Meisje met beperking (13) verkracht (30/11/2016 - De Standaard)
  Een 13-jarig meisje is op school het slachtoffer geworden van een groepsverkrachting door medeleerlingen. De feiten dateren van half september.
  [naar artikel]
 44. 14-jarig meisje vermist: mogelijk naar Syrië (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Brusselse gerecht is sinds vorige week woensdag op zoek naar een 14-jarig meisje uit Ukkel dat spoorloos verdwenen is. Firdaous Bouhaltite
  [naar artikel]
 45. Politie zoekt ontvoerder van 18-jarig meisje (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van Brussel is op zoek naar deze man die op vrijdag 18 november een 18-jarig meisje probeerde te ontvoeren in de Milcampslaan in
  [naar artikel]
 46. 10-jarig meisje brutaal overvallen met revolver in Gent (30/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Gentse parket voert een opsporingsonderzoek naar een man die gisteravond een 10-jarig meisje bedreigde met een vuurwapen. Dat bevestigt het
  [naar artikel]
 47. 14-jarig meisje meegesleurd in busje (06/09/2016 - De Standaard)
  Onbekenden probeerden maandag een 14-jarig meisje te ontvoeren in Willebroek. De politie en het parket zijn op zoek naar getuigen.
  [naar artikel]
 48. 18-jarig meisje in levensgevaar door CO-vergiftiging in badkamer (21/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  In de Brusselse gemeente Ganshoren is zaterdagnamiddag een 18-jarig meisje het slachtoffer geworden van een CO-intoxicatie. Het meisje moest gereanimeerd worden en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Dat heeft de Brusselse brandweer gemeld.
  [naar artikel]
 49. 18-jarig meisje in levensgevaar door CO-vergiftiging in badkamer (21/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  In de Brusselse gemeente Ganshoren is zaterdagnamiddag een 18-jarig meisje het slachtoffer geworden van een CO-intoxicatie. Het meisje moest gereanimeerd worden en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Dat heeft de Brusselse brandweer gemeld.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy