Hamont-keepster Swennen kopt gelijkmaker binnen in minuut 96

13/01/2020 - 03:29
"In eerste provinciale vrouwen pakte Hamont in extremis een punt tegen Bilzen: 1-1. Opmerkelijk was vooral dat die gelijkmaker in minuut 96 op naam kwam van... doelvrouw Fleur Swennen! “Ik kopte de verdiende gelijkmaker binnen. Dat hebben we goed gevierd”, lacht Swennen."

1. VIDEO. “Dit is ongelofelijk!”: doelman pakt in 90ste minuut panenka en kopt even later zelf gelijkmaker binnen (07/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor de zotste ontknopingen moet je niet altijd in de Premier League of Ligue 1 zijn. In het ‘Championnat National’, de derde divisie van het Franse voetbal, zorgde doelman Anthony Beuve ongetwijfeld voor de strafste slotfase van het weekend. In de 90ste minuut pakte hij nog een panenka, om even later in de toegevoegde tijd de gelijkmaker binnen te koppen. “C’est incroyable”, zo schreeuwden de commentatoren het uit. [naar artikel]

2. Matig Genk pakt in slotminuut nog een punt in Mechelen: Heynen kopt gelijkmaker tegen de netten (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk is op de valreep ontsnapt aan de vierde competitienederlaag van dit seizoen. Bryan Heynen kopte in minuut 94 de 2-2-gelijkmaker binnen voor de Limburgers, die afzagen tegen een gehavend, maar energiek KV Mechelen. [naar artikel]

3. Gelijkmaker in minuut 94! Cédric Viallatte bezorgt Heusden-Zolder alsnog punt in Hamont (17/12/2023 - Het Belang van Limburg)

In tweede provinciale B speelden KFC Hamont A en Heusden-Zolder 1-1 gelijk. Een doelpunt van Cédric Viallatte in minuut 94(!) bezorgde de bezoekers alsnog een punt. [naar artikel]

4. MULTILIVE: Liverpool staat op voorsprong tegen Tottenham - Piqué kopt gelijkmaker binnen op zwemvijver Espanyol (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

5. Gerkens kopt gelijkmaker binnen (22/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Het eerste puntje is binnen. Met goals van Ally Samatta en Pieter Gerkens speelde Antwerp 2-2 gelijk op Fenerbahce. Het houdt zo de hoop op Europese overwintering levend. [naar artikel]

6. LIVE ATALANTA-MILAN. Onvermijdelijke Giroud kopt op slag van rust de gelijkmaker binnen, De Ketelaere mist grote kans (09/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Speciale wedstrijd voor Charles De Ketelaere, want hij krijgt met Atalanta z'n moederclub AC Milan over de vloer. ‘CDK’ staat ook in de basis, maar miste na een minuut of zeven al een gigantische kans. Volg de wedstrijd in de liveblog hieronder! [naar artikel]

7. Dirk De Wachter kopt binnen: “Grootvader worden was het mooiste moment uit mijn bescheiden bestaan” (09/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Dromen mag, vindt hij. Meer nog: het is een noodzaak. Al heeft Dirk De Wachter (61) wel een voorkeur voor dromen op postzegelformaat. Of zoals hij alleen dat kan zeggen: “Geen vuurwerk, maar kleine glinsteringen.” In onze rubriek ‘... kopt binnen’ kopt De Wachter vakkundig enkele stellingen binnen. [naar artikel]

8. LIVE. Alles te herdoen: debutant Hanche-Olsen kopt gelijkmaker over Didillon binnen (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Jan Breydel • Nathan Verboomen [naar artikel]

9. Onvermijdelijke Owusu kopt in slotfase gelijkmaker binnen voor Antwerp tegen Anderlecht (02/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Met Antwerp ben je nooit klaar. Dat weet nu ook Anderlecht. In de 92e minuut kopte de onvermijdelijke Owusu de 1-1 eindstand tegen de touwen. Antwerp blijft zo ongeslagen in de Jupiler Pro League, The Great Old staat vierde met twaalf punten. Dat is er eentje minder dan Anderlecht en vier minder dan leider Club Brugge. [naar artikel]

10. LIVE. Dominant AA Gent geeft voorsprong uit handen, Bongonda kopt gelijkmaker binnen (26/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 10 • Ghelamco Arena • Aftrap: 20u45 • Thorup tegen z'n ex-club [naar artikel]

11. Lukaku valt in en kopt Inter tegen Fiorentina ultiem naar kwartfinale Coppa Italia (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Romelu to the rescue. Pas ingevallen in minuut 69 voor spitsbroeder Lautaro, kroonde Romelu Lukaku zich diep in blessuretijd tot de matchwinnaar voor Inter in Firenze. De Rode Duivel, vanavond tijdens de uitreiking van de Gouden Schoen een van de kandidaten om gekroond te worden tot beste Belg in het buitenland, kopte een voorzet van Barella onhoudbaar binnen: 1-2. De winner in minuut 119, zodat de clash in Firenze van penalty’s bespaard bleef. Vidal had Inter via penalty op 0-1 gezet, Kouaeme zorgde even voor het uur de gelijkmaker. Waarna Lukaku toesloeg voor zijn 17de goal dit seizoen. [naar artikel]

12. MULTILIVE: Opnieuw puntenverlies voor Real? Maxi Gomez kopt moederziel alleen gelijkmaker binnen (2-2) (07/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

MULTILIVE buitenlands voetbal [naar artikel]

13. Geen nieuwe nederlaag voor KV Kortrijk: doelman Vandenberghe kopt in absolute slotfase gelijkmaker binnen (02/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eupen leek op weg naar een gouden driepunter, maar Tom Vandenberghe redde in de absolute slotfase een punt voor KV Kortrijk. De doelman van de West-Vlamingen ging mee op hoekschop en kopte de gelijkmaker tegen de netten. [naar artikel]

14. Jonge papa Daelmans scoort in blessuretijd gelijkmaker voor Maasland NO in Hamont (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

KFC Hamont en Maasland NO deelden de punten zaterdagavond in hun onderlinge duel in tweede provinciale B na een late bezoekende treffer: 1-1. [naar artikel]

15. Vermeeren kijkt vanaf de bank toe hoe Atletico in allerlaatste minuut nog punt pakt tegen Real (04/02/2024 - Sporza)

Pas in de 93e minuut kon Arthur Vermeeren juichen. Onze landgenoot zat de volledige derby op de bank tegen Real Madrid, maar zag zijn ploeg in de absolute slotfase toch nog voor een momentje van opluchting zorgen. In de 93e minuut knikte Llorente de langverwachte gelijkmaker binnen: 1-1. [naar artikel]

16. LIVE: Benchaib kopt gelijkmaker binnen voor Lokeren (1-1) (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Christof Dierick Versluys Arena Zowel Oostende (13e) als Lokeren (14e) willen uitlopen op Eupen en KV Mechelen [naar artikel]

17. LIVE. GOAL! Gueye kopt de gelijkmaker binnen voor KV Kortrijk (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 6 • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion [naar artikel]

18. LIVE. Deksel op de neus voor Leicester! Osimhen kopt gelijkmaker binnen (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europa League • Eerste groepsmatch • Aftrap: 21 uur • King Power Stadium [naar artikel]

19. Keepster vrouwenteam Gambia als vluchteling verdronken (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

De 19-jarige keepster van het vrouwenteam van Gambia is overleden. Fatim Jawara zat op een boot van Libië naar Europa toen zij om het leven kwam. [naar artikel]

20. KIJK LIVE. Bayern is helemaal terug: Müller kopt oververdiende gelijkmaker binnen na vrije trap van Kimmich! (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Heenwedstrijd kwartfinale • Allianz Arena • Aftrap: 21u • Bayern moet het zonder Lewandowski en Gnabry doen [naar artikel]

21. LIVE: Bronn kopt gelijkmaker binnen voor Gent tegen Waasland-Beveren (1-1) (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Scheidsrechter: Jonathan Lardot De Freethiel Waasland-Beveren staat op 3 punten van een plek in top 6 [naar artikel]

22. LIVE: Bronn kopt gelijkmaker binnen voor Gent tegen Waasland-Beveren (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. Boli kopt de gelijkmaker binnen (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 15de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Jan Breydel • Cercle bengelt nog steeds helemaal onderaan, STVV is tiende [naar artikel]

24. Twee keer rood en tegentreffer in slotminuut nekken Hamont tegen Hechtel (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Met goals in de eerste en laatste minuut pakte Hechtel (tweede provinciale B) een gevleide zege op het veld van Hamont. [naar artikel]

25. LIVE. Van den Bergh kopt gelijkmaker binnen nadat Vranckx rood kreeg via tussenkomst videoref (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Achter de Kazerne • Ref: Lawrence Visser • Mechelen zonder De Camargo en Defour • Beerschot zag vorige week backs Bourdin en Dom uitvallen, ook Halaimia ontbreekt [naar artikel]