Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Geert Van Hecke opent zijn nieuwe restaurant Zet'joe

15/12/2016 - 14:06
"Eind december sloot topchef Geert Van Hecke zijn restaurant 'De Karmeliet', maar ondertussen roert hij alweer in de potten. In zijn nieuwe zaak 'Zet'joe' pakt hij het wat kleinschaliger aan."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nieuwe restaurants van Geert Van Hecke en Kobe Desramault  krijgen al meteen 1e Michelinster   (20/11/2017 - VRT NWS)

Het nieuwe restaurant Zet'Joe van gewezen driesterrenchef Geert Van Hecke krijgt al meteen een eerste ster, net als het nieuwe restaurant van Kobe Desramaults, Chambre Séparée (Gent)  Dat blijkt uit de voorstelling van de nieuwe Michelingids.  [naar artikel]


2. Geert Van Hecke heeft 5.000 bordjes klaar voor afscheid (24/09/2016 - Het Nieuwsblad)

Met liefst 5.000 driesterrenbordjes neemt Geert Van Hecke dit weekend afscheid van het grote publiek als chef van De Karmeliet, en mogelijk ook van Kookeet. “Of ik volgend jaar met mijn nieuw restaurant terugkom? Dat weet ik nog niet”, zegt Van Hecke. [naar artikel]


3. Topchef Geert Van Hecke (60) ruilt De Karmeliet voor Zet'joe (15/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vergeet De Karmeliet, vandaag opent twee huizen verder in de Langestraat het restaurant Zet'joe. Het nieuwe toprestaurant van voormalig [naar artikel]


4. Kobe Desramaults en Geert Van Hecke scoren hoog met nieuwe restaurants, maar er is maar één koning van Gault&Millau (14/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Chambre Separée en Zet’joe, de nieuwe restaurants van topchefs Kobe Desramaults en Geert van Hecke, hebben hun entree niet gemist. De nieuwe gids van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bekroont hen met respectievelijk een 17.5 en een 17 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de Gault&Millau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 19.5 op 20. [naar artikel]


5. Sterrenchef Geert Van Hecke test pommes duchesse, maar de A-merken vallen door de mand: “Het prijsverschil proef ik hier niet” (20/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Of je nu vlees, vis of vegetarisch eet, een pomme duchesseke past er met de eindejaarsfeesten altijd bij. Sterrenchef Geert Van Hecke van restaurant Zet’joe in Brugge gooide er voor ons acht in de frietpot: zes supermarktmerken én ook nog die van Belviva en McCain. Hij heeft alvast goed nieuws voor onze portefeuille: “De duurste zijn daarom niet de beste.” [naar artikel]


6. Geert Van Hecke: 'In dertig jaar heb ik vijf meisjes in de keuken gehad' (10/04/2019 - De Morgen)

Ook in de keuken van De Karmeliet in Brugge is het testosteron troef. Driesterrenchef Geert Van Hecke legt uit waarom. [naar artikel]


7. Twee jonge chefs krijgen tweede Michelinster, Antwerps restaurant verliest er één (20/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Tim Boury (34) en Michaël Vrijmoed (37) zijn allebei jonge chefs, ze hebben allebei een restaurant dat hun naam draagt en ze mogen allebei een fles champagne ontkurken. De nieuwe Michelingids voor België en Luxemburg, die maandagmiddag werd voorgesteld, bekroont beide chefs met een tweede Michelinster. Ook Geert van Hecke, die vorig jaar zijn sterrenrestaurant De Karmeliet sloot, krijgt opnieuw een ster voor zijn nieuwe restaurant Zet’Joe, Kobe Desramaults haalt met Chambre Séparée zijn eerste ster binnen. [naar artikel]


8. DE GROTE TEST. Sterrenchef Geert Van Hecke proeft twaalf keer aardappelsalade, maar zou maar één potje zelf kopen (09/07/2023 - Gazet van Antwerpen)

Bij een zomers gerecht past zonder twijfel een frisse aardappelsalade. Sterrenchef Geert Van Hecke van restaurant Zet’joe in Brugge stak zijn lepel in twaalf verschillende potjes, maar werd er maar één keer gelukkig van. “Dit is zonder twijfel de enige die ik zelf zou kopen. Deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Het niveau van de rest is bedroevend laag.” [naar artikel]


9. DE GROTE TEST. Sterrenchef Geert Van Hecke proeft 12 keer aardappelsalade, maar zou maar één potje zelf kopen: “Dat is bedroevend weinig” (08/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij een zomers gerecht past zonder twijfel een frisse aardappelsalade. Sterrenchef Geert Van Hecke van restaurant Zet’joe in Brugge stak zijn lepel in twaalf verschillende potjes, maar werd er maar één keer gelukkig van. “Dit is zonder twijfel de enige die ik zelf zou kopen. Deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Het niveau van de rest is bedroevend laag.” [naar artikel]


10. Sterrenchef Geert Van Hecke proeft gourmetschotels uit de supermarkt: “Is dit voor vier man? Wie eet er nu zoveel vlees?” (19/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Misschien ben jij ook wel van plan gourmet te serveren met de feestdagen. Het is bij alle supermarkten een van de populairste gerechten in de eindejaarsperiode. Maar hoe lekker zijn de schotels uit de winkelrekken? Wij lieten sterrenchef Geert Van Hecke zes vleesschotels proeven. “Doe daar toch eens wat kruiden bij.” [naar artikel]


11. DE GROTE TEST. Sterrenchef Geert Van Hecke proeft van 17 potjes préparé: “Twéé weken houdbaar?” (16/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

De beste préparé, velen hebben er een mening over en zonder twijfel zijn er beenhouwers die zeer goeie maken. Maar in welke supermarkt of slagersketen vind je ook een toppréparé? Sterrenchef Geert Van Hecke van Zet’joe proefde zeventien americains. [naar artikel]


12. Derde restaurant van Sergio Herman opent op 31 maart de deuren (19/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

AIRrepublic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Cadzand, opent op 31 maart de deuren. Reserveren voor het nieuwe restaurant kan sinds [naar artikel]


13. “Leve de verzuring”: sterrenchef Geert Van Hecke proeft elf keer zure room (06/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Geert Van Hecke van Zet’Joe in Brugge proeft elf keer zure room. Hij gaat op zoek naar een lekkere volle roomsmaak met een licht zure toets en vindt die in ruim de helft van de potjes. [naar artikel]


14. Beste kok ter wereld opent opnieuw restaurant voor daklozen (04/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Italiaanse topkok Massimo Bottura, wiens restaurant vorig jaar werd verkozen tot het beste ter wereld, opent zijn vijfde restaurant speciaal... [naar artikel]


15. ‘Deens’ restaurant opent pop-up in winterbar LBWG (01/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Midden januari opent in het koetshuis van Park Spoor Noord het nieuwe restaurant Gå Nord. In afwachting daarvan nemen ze hun intrek in winterbar LBWG. [naar artikel]


16. KFC opent binnenkort restaurant in hartje Antwerpen (19/03/2021 - Gazet van Antwerpen)

De Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken opent over enkele weken een restaurant in hartje Antwerpen. Dat maakt KFC bekend via een persbericht. Het zal het derde restaurant van de keten zijn in de provincie, na het Wijnegem Shopping Center en Turnhout. [naar artikel]


17. Topchef opent restaurant in Mechels klooster (03/05/2018 - Gazet van Antwerpen)

In het compleet opgeknapte Predikherenklooster in Mechelen, waar de nieuwe stadsbibliotheek een plekje krijgt, opent dit najaar ook een toprestaurant. Sterrrenchef Ken Verschueren (38) start er zijn nieuwe project op. [naar artikel]


18. Sergio Herman opent Le Pristine, een Zeeuws restaurant met Italiaanse flair (06/07/2020 - Gazet van Antwerpen)

Sergio Herman opent volgende week zijn nieuwe restaurant in hartje Antwerpen. Op vraag van de familie Dheedene stapt hij mee in Le Pristine, waar mode en eten hand in hand gaan. [naar artikel]


19. Yanaïka (Mijn Restaurant) opent samen met voormalige rechterhand Filip Biesmans nieuw restaurant (28/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Yanaïka Skryszkowiak, de voormalige Lady Chef of the Year maar toch ook vooral bekend vanwege haar deelname aan de allereerste versie van ‘Mijn restaurant’, opent met haar voormalige rechterhand Filip Biesmans, die in zijn vorige restaurant nog ernstig verbrand raakte, een nieuw restaurant. [naar artikel]


20. VIDEO. Restaurant van familie Dembelé opent opnieuw de deuren (11/10/2019 - Het Nieuwsblad)

The Gilded, het restaurant in het hotel van Mousa Dembélé, opent volgende maand opnieuw de deuren. In juni vertrok chek-kok Nick De Backer er, en het restaurant sloot enkele maanden de deuren. Maar nu heeft de familie Dembélé een nieuw team klaar om het restaurant in hotel De Gulde Schoen te runnen. En je hoeft maar 1 ding te doen in dat restaurant: je eten delen. [naar artikel]


21. De Karmeliet sluit vanavond na 33 jaar definitief de deuren (30/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Driesterrenrestaurant De Karmeliet sluit vanvond na 33 jaar de deuren. Chef Geert Van Hecke begint binnenkort al met een nieuw restaurant [naar artikel]


22. Vlaamse sterrenchef opent restaurant naast Grotten van Han (26/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Benoit Dewitte opent samen met broer Bernard een gloednieuw restaurant in Han-sur-Lesse, vlakbij de bekende toeristische trekpleister de Grotten van Han. “De streek ligt mij na aan het hart”, zegt de sterrenchef in een persbericht. “Ik heb er zelf ooit nog stage gelopen in een restaurant.” [naar artikel]


23. Kobe Desramaults prijst zijn nieuwe restaurant Chambre Séparée aan (13/05/2017 - De Redactie)

De chef van In De Wulf opent in Gent een nieuw restaurant dat gerechten serveert naargelang de aanvoer van landbouwers, leveranciers en seizoenen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!