Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 May 2021
23:47 uur

Jarige Mathilde bedankt fans op Facebook

Het Belang van Limburg

20/01/2020 - 16:39

Koningin Mathilde viert vandaag haar 46ste verjaardag. De koningin liet voor die gelegenheid een foto nemen die op de Facebookpagina van het koningshuis te bewonderen valt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jarige koningin Mathilde bedankt fans voor de gelukswensen bij portretfoto (20/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische koningin Mathilde mocht op woensdag 20 januari 48 kaarsjes uitblazen. Veel fans wensten onze vorstin proficiat via sociale media, waar ze hen op haar beurt bedankte. Daarbij hoort ook een portret in een zwart-witte outfit, die we al eens eerder zagen.
  [naar artikel]
 2. Jarige koningin Mathilde bedankt voor gelukswensen (20/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische koningin Mathilde is maandag jarig en heeft al vroeg op de dag bedankt voor alle gelukswensen die ze al heeft en nog gaat ontvangen....
  [naar artikel]
 3. Jarige koningin Mathilde bedankt iedereen voor felicitaties (21/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde heeft via sociale media haar dank uit gesproken voor de gelukwensen die ze ontving voor haar verjaardag. Mathilde is gisteren 46...
  [naar artikel]
 4. Koningin Mathilde bedankt voor verjaardagswensen (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde is vandaag jarig. Ze wordt 45 jaar. Via social media bedankt ze iedereen voor de talrijke felicitaties die ze mocht ontvangen.
  [naar artikel]
 5. Koningin Mathilde deelt complimentjes uit aan Limburgse fans op nationale feestdag (21/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Koning Filip en koningin Mathilde hebben zondag samen met hun vier kinderen het traditionele Te Deum bijgewoond in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal in Brussel. Na afloop groetten ze de koninklijke fans die aan de kathedraal stonden te wachten, soms met cadeautjes.
  [naar artikel]
 6. Familie weigert erfenis vol schulden, maar de brieven blijven maar komen: “Bedankt, pa. Bedankt, maatschappij. Bedankt, overheid.” (22/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben het zat. Ik ben het zat om te zwijgen. Om dood te zwijgen.” Zo begint Gitte Claes haar aangrijpende open brief op Facebook. Haar vader, die...
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Cyriel Dessers bedankt Nederlandse supporters voor steun in de afgelopen jaren (02/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Cyriel Dessers bedankt via een post op Twitter zijn Nederlandse fans voor de steun in de afgelopen vier jaar. “Nederland, bedankt voor de 4 prachtige jaren! Special thanks aan de fans van HeraclesAlmelo , NACnl en fcutrecht”, aldus de post van de Genkse aanwinst.
  [naar artikel]
 8. Roksana bedankt Genk-fans na vrijspraak van haar Ruslan: “Bedankt voor jullie geweldige steun!” (13/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ruslan Malinovskyi werd vrijdag door de Geschillencommissie van de Belgische voetbalbond vrijgesproken voor zijn omstreden rode kaart tegen AA Gent. En dat tot grote blijdschap van zijn echtgenote Roksana, die zich tot Instagram wendde om de Genk-fans te bedanken. “Bedankt voor jullie geweldige steun Genkies!”, klinkt het.
  [naar artikel]
 9. Vader Avicii bedankt fans voor steun (16/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vader van Avicii heeft de fans van zijn overleden zoon bedankt voor hun steun. Klaus Bergling nam woensdagavond in Stockholm een award in...
  [naar artikel]
 10. Linkin Park-bassist bedankt fans voor steun (30/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De bassist van Linkin Park heeft op Twitter fans bedankt voor hun steun na de zelfmoord van frontman Chester Bennington. Dave Farrell retweette
  [naar artikel]
 11. Demi Lovato bedankt haar fans na overdosis: "Ik zal blijven vechten" (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op Instagram heeft actrice en zangeres Demi Lovato voor het eerst sinds haar overdosis van vorige week van zich laten horen. Ze bedankt fans, haar...
  [naar artikel]
 12. Omar Govea bevestigt afscheid bij Antwerp: “Bedankt fans!” (05/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Omar Govea (23) keert zoals verwacht niet terug bij Antwerp. De Mexicaanse middenvelder, vorig seizoen gehuurd van Porto, bevestigde dat vrijdagavond door op Instagram afscheid te nemen van de fans. “Bedankt voor de steun. Ik was heel blij dat ik deel mocht uitmaken van de ploeg. Veel succes in de Europa League!”
  [naar artikel]
 13. Familie Michael Schumacher bedankt fans voor steun: "Geeft kracht en energie" (29/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De familie Schumacher heeft gisteren op de officiële Instagram-account van Michael Schumacher een foto met dankbericht online geplaatst. De familie bedankt daarin de fans voor de vele steunbetuigingen.
  [naar artikel]
 14. Familie Michael Schumacher bedankt fans voor steun: "Geeft kracht en energie" (29/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De familie Schumacher heeft gisteren op de officiële Instagram-account van Michael Schumacher een foto met dankbericht online geplaatst. De familie bedankt daarin de fans voor de vele steunbetuigingen.
  [naar artikel]
 15. CD&V zegt 10.000 Indiase Facebook-fans vaarwel (13/08/2018 - De Morgen)
  De Facebook-pagina van de CD&V heeft plots nog maar een kleine 26.000 fans. De partij bevestigde aan De Tijd  dat 10.000 volgers werden verwijderd die afkomstig waren uit India.
  [naar artikel]
 16. Demi Lovato laat na overdosis van zich horen en bedankt haar fans: "Ik zal blijven vechten" (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op Instagram heeft actrice en zangeres Demi Lovato voor het eerst sinds haar overdosis van vorige week van zich laten horen. Ze bedankt fans, haar...
  [naar artikel]
 17. Kim Clijsters bedankt fans: “Fantastisch om weer op het veld te staan” (14/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een maand geleden verbaasde Kim Clijsters de hele wereld door haar tweede comeback aan te kondigen. Nu laat ze weten dat de trainingen goed verlopen. “Het is fantastisch om terug op het veld te staan”, klinkt het op Instagram. De tennisster bedankt ook haar fans voor de vele aanmoedigingen: “Ik ben overdonderd door alle berichten de laatste weken. Het motiveert elke dag weer.”
  [naar artikel]
 18. Koningin Mathilde siert cover in haar blootje (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een zorgvuldig gedrapeerde Belgische vlag. Meer heeft koningin Mathilde niet om het lijf op de cover van Femme fatale, het nieuwe album in de Filip & Mathilde-reeks. “Mathilde is een schoon madame, dan ben je snel vertrokken”, zegt tekenaar Charel Cambré.
  [naar artikel]
 19. Koningin Mathilde verrast met opvallende outfit: “Een statement of toevalstreffer?” (25/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Koningin Mathilde (47) heeft voor een afspraak in Turnhout een kledingstuk van Diane von Furstenberg aangetrokken. Opvallend, want net deze week raakte bekend dat de 73-jarige Amerikaanse-Belgische ontwerpster in financiële problemen zit. “Een statement of toevalstreffer van Mathilde, dit moet een hart onder de riem voor Von Furstenberg zijn.”
  [naar artikel]
 20. "Bedankt om bij me te blijven en me te troosten": Jazz (23) schrijft emotionele brief aan agente die haar leven redde (30/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Bedankt om bij me te blijven en me te troosten. Bedankt dat je mijn leven hebt gered." Een 23-jarige vrouw uit Auckland in Nieuw-Zeeland heeft een...
  [naar artikel]
 21. Koningin steelt de show: Mathilde kruipt over dranghekken om fans een hand te kunnen geven (25/05/2018 - De Standaard)
  Tijdens een bezoek aan de gemeente Heusden-Zolder heeft koningin Mathilde de show gestolen door over een dranghekken te kruipen om iedereen persoonlijk te kunnen groeten. Ongezien volgens de medewerkers van het Paleis.
  [naar artikel]
 22. Ariana Grande bedankt fans bij einde Europese toer (19/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Aan het einde van het Europese gedeelte van haar Dangerous Woman Tour, heeft Ariana Grande iedereen bedankt voor de steun die ze kreeg na de
  [naar artikel]
 23. Kevin Smith bedankt fans vanuit ziekenhuis (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanuit zijn ziekenhuisbed heeft Kevin Smith iedereen bedankt voor de beterschapswensen na zijn zware hartaanval zondag. De regisseur plaatste een...
  [naar artikel]
 24. Pieter Aspe laat fans schrikken met onheilspellend berichtje op Facebook (22/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Misdaadauteur Pieter Aspe heeft vrienden, familie en fans erg laten schrikken door gedachteloos een wel erg donkere statusupdate op Facebook te
  [naar artikel]
 25. Pieter Aspe laat fans schrikken met onheilspellend berichtje op Facebook (22/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Misdaadauteur Pieter Aspe heeft vrienden, familie en fans erg laten schrikken door gedachteloos een wel erg donkere statusupdate op Facebook te
  [naar artikel]
 26. BV’s en fans reageren massaal op het afscheid van Gert: “Bedankt voor de geweldige jeugd” (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het einde van een tijdperk: Gert Verhulst stopt als het baasje van Samson. Wereldnieuws in België en Nederland. Heel wat BV’s en fans van het...
  [naar artikel]
 27. Elliot Page bedankt fans voor positieve reacties op coming-out (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Elliot Page heeft voor het eerst sinds hij bekendmaakte transgender te zijn van zich laten horen op sociale media. De 33-jarige acteur, die bekend is van de film ‘Juno’, plaatste een selfie en bedankte zijn fans voor alle positieve reacties op zijn coming-out.
  [naar artikel]
 28. Over Casillas, Ronaldo en zijn beste save: vragenuurtje Thibaut Courtois met fans levert interessante weetjes op (26/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Thibaut Courtois heeft gisteravond een vragenuurtje gehouden met zijn miljoenen fans op Facebook en Twitter. De 27-jarige doelman van Real Madrid...
  [naar artikel]
 29. Anderlecht op Facebook groter dan alle andere eersteklassers samen (12/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht heeft van alle Belgische clubs de meeste fans op Facebook. Paars-wit overschrijdt als enige de grens van één miljoen. “Al is dat niet representatief voor de Belgische markt. Het grootste deel van onze fans komt uit Eqypte.” De grootste worden is voor de meeste clubs geen doel op zich. “We gebruiken de sociale media om de betrokkenheid van de fans te vergroten.”
  [naar artikel]
 30. 28-jarige Canadees slaagt erin Filip en Mathilde te ontmoeten (14/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De vierde dag van het staatsbezoek aan Canada heeft de koning en koning naar Toronto gebracht, de economische hoofdstad van het land. Tijdens het bezoek aan het overheidsgebouw ontmoetten koning Filip en koningin Mathilde de 28-jarige Dylan Atack. Hij heeft van handtekeningen van en ontmoetingen en foto’s met royals, staatshoofden en andere beroemdheden zijn hobby gemaakt.
  [naar artikel]
 31. Tottenham bedankt Gent (24/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tottenham heeft KAA Gent bedankt voor het goede gedrag van de supporters. De Gentse fans maakten massaal de oversteek naar Londen om de wedstrijd tegen Tottenham in het mythische Wembley bij te wonen en veroorzaakten geen problemen. “Het zijn de beste supporters waar we ooit mee te maken kregen”, aldus de Londense politie.
  [naar artikel]
 32. Tottenham bedankt Gent (24/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tottenham heeft KAA Gent bedankt voor het gedrag van de supporters. De Gentse fans maakten massaal de oversteek naar Londen om de wedstrijd tegen Tottenham in het mythische Wembley bij te wonen en blonken uit in hun goed gedrag. “Het zijn de beste supporters waar we ooit mee te maken kregen”, aldus de Londense politie.
  [naar artikel]
 33. 20 jaar huwelijk koning Filip en koningin Mathilde: dat verliep zo (04/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op 4 december 1999 was België in feestmodus: toenmalige prins Filip stapte in het huwelijksbootje met Mathilde d’Udekem d’Acoz. Vandaag, twintig jaar later, is er heel wat veranderd. Zo zijn ze nu koning en koningin van ons land geworden en hebben ze vier kinderen. Van eerder timide koppel naar uitbundige Get Ready-fans: dit is het huwelijk van ons koningskoppel in een notendop.
  [naar artikel]
 34. 'Bake Off'-winnaar bakt jarige koningin Mathilde een taart, maar die verbleekt bij die van schoenmoeder Paola (19/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde mag morgen 45 kaarsjes uitblazen, want dan viert zij haar verjaardag. Een gelegenheid die 'Bake Off'-winnaar Hans Martens extra...
  [naar artikel]
 35. Gouden Van Avermaet bedankt de fans met tochtje door eigen streek (21/08/2016 - Sporza)
  Greg Van Avermaet is vandaag in de bloemetjes in zijn heimat Hamme en omstreken. De olympische kampioen reed er samen met de fans een tochtje van Hamme tot Dendermonde.
  [naar artikel]
 36. Maar nét op tijd in ziekenhuis dankzij politie-escorte: kersverse papa bedankt inspecteurs (17/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De kersverse papa Ahmed heeft donderdag twee inspecteurs van de Antwerpse wegpolitie bedankt met bloemen en lekkers omdat ze hem en zijn vrouw uit de file hadden geëscorteerd wanneer haar water al gebroken was. De politie postte het verhaal op Facebook, waar het bericht volop ‘geliked’ wordt.
  [naar artikel]
 37. Koekje, meneer de koning? 29-jarige superfan slaagt erin Filip en Mathilde te ontmoeten (15/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  De vierde dag van het staatsbezoek aan Canada heeft de koning en koning naar Toronto gebracht, de economische hoofdstad van het land. Tijdens het bezoek aan het overheidsgebouw ontmoetten koning Filip en koningin Mathilde Dylan Atack, een 29-jarige jongeman met autisme. Hij heeft van handtekeningen van en ontmoetingen en foto’s met royals, staatshoofden en andere beroemdheden zijn hobby gemaakt.
  [naar artikel]
 38. Mathilde eist alle aandacht op in Frankfurt (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het is koningin Mathilde die alle aandacht opeist in de kranten van Frankfurt. Mathilde bezocht de Duitse stad een dag eerder ter gelegenheid van
  [naar artikel]
 39. Mathilde eist alle aandacht op in Frankfurt (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het is koningin Mathilde die alle aandacht opeist in de kranten van Frankfurt. Mathilde bezocht de Duitse stad een dag eerder ter gelegenheid van
  [naar artikel]
 40. Belgische fans bedanken Rode Duivels met reuzenspandoek (12/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische fans hebben de Rode Duivels nog eens bedankt voor hun prachtprestatie op het voorbije WK in Rusland. Vlak voor de aftrap van het duel...
  [naar artikel]
 41. Huilende Heather Morris brengt eerbetoon aan overleden ‘Glee’-collega Naya Rivera én fans: “Ik voel me zo met jullie verbonden” (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Actrice Heather Morris (33) heeft in een video op Instagram haar fans bedankt omdat ze haar in deze moeilijke periode bijstaan. Zo'n maand geleden...
  [naar artikel]
 42. Lena Dunham bedankt fans na laatste Girls (18/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een dag na de laatste uitzending van Girls in de VS, heeft Lena Dunham een bedankje gepost aan fans en collega's. De bedenker van de serie
  [naar artikel]
 43. De subtielste is hij niet, de populairste wel: hoe Theo Francken als geen ander Facebook en Twitter bespeelt (26/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  WAUW. Bedankt!!! En nog drie duimpjes erbij. Theo Francken haalde als eerste Vlaamse politicus 100.000 Facebook-likes, en dat liet hij op weinig subtiele wijze weten. Toch staat niet elke like voor een fan, en moeten vele van die duimpjes eigenlijk omgedraaid worden. Het zal Theo worst wezen. “Controverse uitlokken, dat is net zijn strategie. En dat lukt heel goed via Facebook en Twitter.”
  [naar artikel]
 44. Chris Boni bedankt "Thuis"-fans in open brief (22/11/2016 - De Redactie)
  "Als actrice sluit ik een periode in mijn leven af. Ik wil nogmaals iedereen bedanken en groeten die bij "Thuis" betrokken was", schrijft de 80-jarige actrice.
  [naar artikel]
 45. Nonkel van Mathilde opnieuw vrijgesproken: “Blij dat ik de koningin het nieuws kon vertellen” (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Henri d’Udekem d’Acoz, de 86-jarige oom van koningin Mathilde, is opnieuw vrijgesproken van oplichting. “De koningin heeft mij al gebeld. Ik ben...
  [naar artikel]
 46. Nonkel van Mathilde opnieuw vrijgesproken: “Blij dat ik de koningin het nieuws kon vertellen” (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Henri d’Udekem d’Acoz, de 86-jarige oom van koningin Mathilde, is opnieuw vrijgesproken van oplichting. “De koningin heeft mij al gebeld. Ik ben...
  [naar artikel]
 47. “Plots kreeg ik een mailtje: ‘uw koningin komt bij u op bezoek’” (24/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  lissabon/leopoldsburgDrie dagen, twee steden, 33 activiteiten: koning Filip en koningin Mathilde werken in Portugal in 55 uur tijd een druk programma af. Toch maakte Mathilde ook even tijd voor een gesprek met de 23-jarige Adinda Wens uit Leopoldsburg, die in Lissabon aan kankeronderzoek doet.
  [naar artikel]
 48. Filip en Mathilde bezoeken corona-afdeling in ziekenhuis en praten met 87-jarige patiënte (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip (60) en koningin Mathilde (47) hebben dinsdag met eigen ogen kunnen zien hoe coronapatiënten in het ziekenhuis worden verzorgd. Het echtpaar bezocht het Bois de L'Abbaye-ziekenhuis in Seraing om met medewerkers in gesprek te gaan. De beelden werden gedeeld op Twitter.
  [naar artikel]
 49. Anouk verwijdert deze week haar account op Facebook: “Bedankt voor alle steun” (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Anouk gaat nu echt stoppen met Facebook. Deze week verdwijnt haar account van het sociale netwerk. Dat heeft de rockchick gemeld in een kort...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.