Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
00:55 uur

22 organisaties slaan handen in elkaar om meer elektrische wagens op straat te krijgen

Het Laatste Nieuws

16/12/2016 - 18:50

Vandaag hebben 22 organisaties en bedrijven de 'e-mobility cluster' voorgesteld tijdens een persmoment in Houthalen. Het doel van de samenwerking


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Meer dan veertig Belgische organisaties slaan de handen in elkaar voor biodiversiteit (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan veertig Belgische organisaties, waaronder natuurparken, milieuverenigingen, musea, overheden en universiteiten, slaan de handen in elkaar...
  [naar artikel]
 2. Actiris en Fedasil slaan handen in elkaar om asielzoekers aan het werk te krijgen (15/04/2021 - Express)
  De Brusselse arbeidsbemiddelingsdienst Actiris en Fedasil, de instelling die verantwoordelijk is voor de opvang van asielzoekers, slaan de handen in elkaar om asielzoekers in Brussel aan de slag te krijgen. Ze hebben daarvoor een samenwerkingsakkoord ondertekend. Doel van dat samenwerkingsakkoord is om “de sociale en professionele integratie van asielzoekers uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te […] The post Actiris en Fedasil slaan handen in elkaar om asielzoekers aan het werk te krijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Autobouwers bouwen samen laadpalennet (29/11/2016 - De Tijd)
  11:25 De autogroepen BMW, Daimler, Ford en Volkswagen slaan de handen in elkaar voor de uitbouw van een Europees laadnetwerk voor elektrische wagens.
  [naar artikel]
 4. Meer dan veertig Belgische organisaties verenigen zich voor de biodiversiteit (22/05/2020 - De Standaard)
  Onder #SamenVoorBiodiversiteit slaan meer dan veertig Belgische organisaties de handen in elkaar voor een gezamenlijke campagne voor biodiversiteit. De beweging wil duurzame productie- en consumptiepatronen stimuleren met het oog op de volgende COP Biodiversiteit van de Verenigde Naties in 2021.
  [naar artikel]
 5. Victoria’s Secret en Balmain slaan de handen in elkaar en dit is het resultaat (16/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wat als twee van de populairste merken ter wereld de handen in elkaar slaan? Dan krijg je wellicht ellenlange wachtrijen, maar zover is het (nog)...
  [naar artikel]
 6. Elektrische wagens bieden meer opslagcapaciteit dan vaste netwerk (30/01/2020 - Express)
  Elektrische wagens kunnen niet alleen een belangrijke bijdrage tot een duurzame mobiliteit leveren, maar vormen ook een interessant platform voor de promotie van nieuwe energiebronnen. Dat staat in een rapport van het International Renewable Energy Agency (Irena). De onderzoekers berekenden dat elektrische wagens tegen het midden van deze eeuw met hun batterijen een gezamenlijke opslagcapaciteit […] The post Elektrische wagens bieden meer opslagcapaciteit dan vaste netwerk appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Dries van Noten en ‘Rewiring Fashion’ slaan handen in elkaar om modewereld duurzamer te maken (04/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische designer Dries van Noten en ‘Rewiring Fashion’ slaan de handen in elkaar om de modewereld verder te verduurzamen. Meer dan zes maanden geleden zagen de twee initiatieven los van elkaar het levenslicht en overtuigden ze heel wat grote namen binnen de mode-industrie.
  [naar artikel]
 8. Dries van Noten en ‘Rewiring Fashion’ slaan handen in elkaar om modewereld duurzamer te maken (04/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Belgische designer Dries van Noten en ‘Rewiring Fashion’ slaan de handen in elkaar om de modewereld verder te verduurzamen. Meer dan zes maanden geleden zagen de twee initiatieven los van elkaar het levenslicht en overtuigden ze heel wat grote namen binnen de mode-industrie.
  [naar artikel]
 9. Gemeenten willen boetes voor elektrische wagens die laadpaal te lang bezet houden (08/02/2019 - De Standaard)
  Als een gewone wagen parkeert bij een laadpaal voor elektrische wagens, dan kan die een boete krijgen. Maar elektrische wagens die de plaats nodeloos bezet houden, riskeren dat niet. Dat moet veranderen, vindt de Vereniging van Steden en Gemeenten (VVSG).
  [naar artikel]
 10. 6 Kempense gemeenten slaan handen in elkaar om meer bezoekers te lokken (01/07/2020 - VRT NWS)
  6 steden en gemeenten in de Kempen slaan de handen in elkaar om meer volk te lokken. Met het project "De 6 van de Kempen" hopen ze dat de winkels en horeca zullen heropleven. "Er is meer in de Kempen dan stilte", zegt Ludwig Caluwé (CD&V) van het provinciebestuur.
  [naar artikel]
 11. Nieuwe elektrische auto’s in 2021 (30/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De elektrische auto lijkt definitief aan zijn doorbraak bezig. Een paar jaar geleden konden we het aantal wagens nog op twee handen tellen, nu lijken er in haast elk voertuigsegment nieuwe modellen te verschijnen. HLN Drive lijst 11 elektrische wagens op waar je in 2021 zeker eens naar moet kijken.
  [naar artikel]
 12. VTM en Qmusic slaan de handen in elkaar voor live-programma ‘Blijf in uw kot!’ (16/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  VTM en Qmusic slaan vanaf vandaag, maandag 16 maart, de handen in elkaar. Van 9u tot 12u zullen een VTM-schermgezicht en een Qmusic-dj samen - zij...
  [naar artikel]
 13. Op de markt van de elektrische wagens wordt het steeds meer drummen (12/07/2020 - Express)
  De Amerikaanse autobouwer Tesla maakt momenteel op de markt van elektrische wagens grote sier. In zijn spoor, zij het op... The post Op de markt van de elektrische wagens wordt het steeds meer drummen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Europa en Bill Gates slaan handen in elkaar om broeikasgassen terug te dringen (17/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Commissie en Bill Gates slaan de handen in elkaar. De Amerikaanse zakenman staat aan het hoofd van een internationaal investeringsfonds...
  [naar artikel]
 15. ‘Made in Belgium’: UA en Cartamundi slaan handen in elkaar voor productie FFP2- en FFP3-mondmaskers (09/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Universiteit Antwerpen (UA) en de Belgische bordspelenproducent Cartamundi slaan de handen in elkaar om samen hoogwaardige mondmaskers te...
  [naar artikel]
 16. Limburgers slaan handen in elkaar op vlak van toerisme (21/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Belgisch- en Nederlands-Limburg slaan de handen in elkaar om nauwer samen te werken op het vlak van toeristische promotie. Gedeputeerden Igor Philtjens (België) en Eric Geurts (Nederland) ondertekenden hiertoe vrijdag een gemeenschappelijk toeristisch vijfpuntenplan.
  [naar artikel]
 17. Kleren- en schoenenwinkel slaan handen in elkaar om crisis te overleven (02/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het coronavirus doet mensen samenwerken. Zo ook in Merendree en Waarschoot, waar klerenwinkel Bel’is en schoenenzaak Bonne Shoe de handen in elkaar slaan. “Als ik online kledij verkoop, maak ik ook reclame voor bijpassende schoenen van Riet”, zegt Isabel Dereepere. “En omgekeerd.”
  [naar artikel]
 18. Brandweer heeft probleem met elektrische en hybride wagens (15/05/2017 - De Standaard)
  Brandweermannen ondervinden problemen met het bevrijden van gewonden in hybride en elektrische wagens. 'De accu's van dergelijke wagens staan onder hoogspanning en dat is levensgevaarlijk voor brandweermannen die in contact komen met de kabels', aldus brandweerofficier Dimitry Opdenacker. De opleiding die brandweermannen krijgen, volstaat bovendien niet.
  [naar artikel]
 19. Verkoop elektrische wagens VW: + 165 procent (20/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Verkoop elektrische wagens VW: + 165 procent De Volkswagen Group heeft in de eerste jaarhelft aanzienlijk meer elektrische auto’s en plug-inhybrides aan de man gebracht. Dat maakte de autobouwer dinsdag bekend. Tijdens de eerste zes maanden van dit jaar gingen wereldwijd 170.939 elektrische auto’s van de VW-merken naar klanten. Het gaat om een stijging met 165 procent ten opzichte van de eerste […] Lees dit artikel: Verkoop elektrische wagens VW: + 165 procent
  [naar artikel]
 20. Oude accu’s van elektrische wagens in België voor het eerst hergebruikt (24/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Opgebruikte accu’s van hybride en elektrische wagens in België hebben voor het eerst een tweede leven gekregen. De batterijen worden nu gebruikt om energie op te slaan in Kameroen, zo blijkt donderdag uit een mededeling van Febelauto.
  [naar artikel]
 21. Nieuw op 1 januari – Geen premies meer voor elektrische wagens in Vlaanderen (27/12/2019 - Metro)
  Vanaf 1 januari geeft Vlaanderen geen premies meer voor elektrische wagens, omdat Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) oordeelde dat ze hun doel voorbij schoten. De beslissing om de premie af te schaffen werd eind oktober genomen door de Vlaamse regering. De voornaamste reden was dat ze te weinig werd aangevraagd, en ook vooral voor duurdere wagens. Dat terwijl de premie bedoeld was om de aankoop van elektrische wagens te stimuleren, voor mensen voor wie de hoge aankoopprijs een drempel was. Wie nog ten laatste op 31 december een elektrische wagen bestelt, kan nog genieten van de premie van maximaal 4.000 euro. bron: Belga Het bericht Nieuw op 1 januari – Geen premies meer voor elektrische wagens in Vlaanderen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Eén miljoen elektrische wagens op Duitse wegen (02/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Eén miljoen elektrische wagens op Duitse wegen Op Duitse wegen zullen deze maand voor het eerst één miljoen elektrische wagens rondrijden. Dat heeft minister van Economie Peter Altmaier vrijdag aangekondigd. Duitsland wilde tegen 2020 een wagenpark van één miljoen elektrische wagens halen. “Iedereen dacht dat dit een onmogelijke doelstelling was. Maar amper een halfjaar later dan voorzien, zullen er in juli 2021 […] Lees dit artikel: Eén miljoen elektrische wagens op Duitse wegen
  [naar artikel]
 23. Sp.a en N-VA slaan handen in elkaar tegen duistere farmadeals (28/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  N-VA en sp.a dienen samen een wetsvoorstel in om meer transparantie te krijgen rond de geheime contracten tussen de overheid en de farmabedrijven....
  [naar artikel]
 24. Europees burgerinitiatief opgestart tegen synthetische pesticiden (25/11/2019 - De Standaard)
  Zo’n 90 organisaties uit 17 Europese landen slaan de handen in elkaar om synthetische pesticiden tegen 2035 geleidelijk uit te faseren. Ook eisen ze meer actie om biologische, duurzame landbouw te realiseren. De organisaties bundelen hun krachten in een Europees burgerinitiatief en hopen tegen september 2020 een miljoen handtekeningen te verzamelen, zodat het op tafel terechtkomt bij de Europese Commissie en het Europees Parlement.
  [naar artikel]
 25. Europees burgerinitiatief opgestart tegen synthetische pesticiden (25/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Zo’n 90 organisaties uit 17 Europese landen slaan de handen in elkaar om synthetische pesticiden tegen 2035 geleidelijk uit te faseren. Ook eisen ze meer actie om biologische, duurzame landbouw te realiseren. De organisaties bundelen hun krachten in een Europees burgerinitiatief en hopen tegen september 2020 een miljoen handtekeningen te verzamelen, zodat het op tafel terechtkomt bij de Europese Commissie en het Europees Parlement.
  [naar artikel]
 26. Elektrische wagens kunnen op sterke klantentrouw rekenen (25/01/2021 - Express)
  De eerste generatie chauffeurs van elektrische wagens blijkt een sterke intentie te tonen om de technologie ook in de toekomst trouw te blijven. Dat blijkt uit een studie van analisten JD Power en PlugShare, gebaseerd op een enquête bij 9.632 eigenaars van elektrische wagens in de Verenigde Staten in de herfst van vorig jaar. Vastgesteld […] The post Elektrische wagens kunnen op sterke klantentrouw rekenen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Chinese producenten van elektrische wagens maken zich klaar om Europa te veroveren (24/04/2021 - Express)
  De Chinese producenten van elektrische wagens lonken naar Europa. Zo heeft onder meer de Chinese wagenproducent Nio laten weten dat het in het tweede jaarhelft van 2021 wil neerstrijken in onze contreien. De Europese markt van elektrische wagens zal binnenkort een aantal nieuwe spelers mogen verwelkomen. Na het laatste jaar van groei op ’s werelds […] Lees dit artikel: Chinese producenten van elektrische wagens maken zich klaar om Europa te veroveren
  [naar artikel]
 28. Mythe of werkelijkheid: slijten de banden van elektrische wagens meer? (28/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er heersen heel wat mythes over elektrische wagens. Zo zou er meer CO2 uitgestoten worden bij hun bouw en verslijten hun banden sneller. Maar klopt...
  [naar artikel]
 29. C-mine en ccha slaan handen in elkaar (26/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  De twee grootste cultuurcentra van Limburg slaan de handen in elkaar. C-mine (Genk) en ccha (Hasselt) stelden samen hun programma voor het nieuwe seizoen voor en zetten dat ook tegelijk online.
  [naar artikel]
 30. Europeanen kochten in juli meer dan 200.000 elektrische wagens (28/08/2020 - Express)
  Tijdens de maand juli zijn in Europa 230.700 nieuwe elektrische auto’s verkocht. Dat betekende een stijging met 131 procent tegenover... The post Europeanen kochten in juli meer dan 200.000 elektrische wagens appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Genkse Verenigingen slaan handen in elkaar voor voedselbedeling (07/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vier Genkse verenigingen slaan de handen in elkaar voor het verdelen van voedselpakketten onder gezinnen die daar het meest nood aan hebben. Donderdag gingen verschillende ploegen hiervoor de baan op.
  [naar artikel]
 32. “Deuren ’s nachts dicht houden kan levens redden bij brand” (18/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Doe de deur dicht. Die boodschap zal u de komende veertien dagen via allerlei kanalen te horen krijgen. Voor het eerst slaan verschillende organisaties, waaronder Netwerk Brandweer en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG), de handen in elkaar om te wijzen op het belang van gesloten deuren in geval van brand.
  [naar artikel]
 33. Twee grote watermaatschappijen slaan handen in elkaar: “We zijn heel dicht bij het moment gekomen waarop er geen water meer uit de kraan zou komen” (26/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Om de strijd tegen droogte en klimaatverandering aan te kunnen, slaan watermaatschappijen Farys en De Watergroep de handen in elkaar. Samen voorzien ze zowat 4,5 miljoen Vlamingen van drinkwater. En dat willen ze blijven doen. “Op een gegeven moment komt de bevoorrading in het gedrang. Dan willen we klaar zijn.”
  [naar artikel]
 34. Premies voor elektrische wagens stopgezet (25/10/2019 - Metro)
  Vlaanderen geeft vanaf 1 januari geen premies meer voor elektrische wagens. Dat heeft de regering vandaag beslist. De premies schoten hun doel voorbij, is te horen bij het kabinet van minister van Energie Zuhal Demir (N-VA). Wie ten laatste op 31 december een elektrische wagen koopt, kan nog genieten van de premie van maximaal 4.000 euro. Elektrische auto’s worden echter slechts in een minderheid van de gevallen door particulieren aangekocht. Voor de zowat 3.600 verkochte elektrische wagens in 2018 werden daarom slechts een vierhonderdtal premies aangevraagd. De maatregel heeft de verwachtingen dus niet ingelost, is vandaag te horen. bron: Belga Het bericht Premies voor elektrische wagens stopgezet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Premies voor elektrische wagens stopgezet (25/10/2019 - Metro)
  Vlaanderen geeft vanaf 1 januari geen premies meer voor elektrische wagens. Dat heeft de regering vandaag beslist. De premies schoten hun doel voorbij, is te horen bij het kabinet van minister van Energie Zuhal Demir (N-VA). Wie ten laatste op 31 december een elektrische wagen koopt, kan nog genieten van de premie van maximaal 4.000 euro. Elektrische auto’s worden echter slechts in een minderheid van de gevallen door particulieren aangekocht. Voor de zowat 3.600 verkochte elektrische wagens in 2018 werden daarom slechts een vierhonderdtal premies aangevraagd. De maatregel heeft de verwachtingen dus niet ingelost, is vandaag te horen. bron: Belga Het bericht Premies voor elektrische wagens stopgezet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Bedrijven willen meer elektrische wagens, maar autobouwers kunnen vraag niet volgen (11/02/2020 - Express)
  Vele bedrijven zijn bereid om hun autovloot met elektrische wagens uit te rusten, maar daarbij dreigen belangrijke bevoorradingsprobleem. Dat blijkt uit een rapport van de Climate Group, gebaseerd op een enquête bij ondernemingen die zich hebben geëngageerd tegen eind dit decennium exclusief van elektrische wagens gebruik te maken. ‘Bedrijven zullen tegen eind dit decennium minstens […] The post Bedrijven willen meer elektrische wagens, maar autobouwers kunnen vraag niet volgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Duitsland overweegt quota voor elektrische wagens (08/01/2017 - De Tijd)
  17:12 De Duitse regering overweegt om autoconstructeurs te verplichten meer elektrische wagens te bouwen.
  [naar artikel]
 38. Europese chauffeurs kochten vorig jaar ruim één miljoen elektrische wagens (05/02/2021 - Express)
  In de Europese Unie zijn het voorbije jaar meer dan één miljoen elektrische en hybride wagens verkocht. Dat betekende nagenoeg een verdubbeling tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van de Association des Constructeurs Européens d`Automobiles (Acea). Elektrische en hybride wagens vertegenwoordigden daarmee inmiddels ruim één tiende van de totale Europese autoverkoop. In […] The post Europese chauffeurs kochten vorig jaar ruim één miljoen elektrische wagens appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Groepsaankoop maakt elektrische auto’s tot meer dan 6.000 euro goedkoper (09/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De organisatie Samen Sterker organiseert deze maand een groepsaankoop voor elektrische auto’s. Kopers kunnen voor vijf modellen een korting van zo’n 6.000 euro krijgen. Daardoor kosten sommige elektrische wagens nauwelijks meer dan hun concurrenten die op diesel of benzine rijden.
  [naar artikel]
 40. CleanTechPunt en Hogeschool PXL slaan handen in elkaar (23/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  CleanTechPunt vzw en Hogeschool PXL slaan de handen in elkaar. Ze zullen in de nabije toekomst samen activiteiten op poten zetten die het belang van groene, energiezuinige technologie voor onze samenleving in de verf zetten. Vooral kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep binnen de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.
  [naar artikel]
 41. Europese verkoop elektrische wagens piekt in 2020 (05/01/2021 - De Tijd)
  21:12 Vorig jaar zijn op de Europese markt voor het eerst meer dan 1 miljoen elektrische wagens en plug-inhybrides verkocht.
  [naar artikel]
 42. ‘Als we niet opletten worden elektrische wagens een voorrecht voor de rijken’ (13/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: ‘Als we niet opletten worden elektrische wagens een voorrecht voor de rijken’ Carlos Tavares, CEO van de autoproducent Stellantis, waarschuwt voor de perverse gevolgen wanneer regeringen wereldwijd de diesel- en benzinewagens te snel verbieden. ‘Als dat te snel gebeurt, kunnen elektrische wagens autorijden veel te duur maken voor de middenklasse’, waarschuwde hij tijdens een conferentie van Financial Times. Elektrische wagens zijn aan een stevige opmars bezig. Meer […] Lees dit artikel: ‘Als we niet opletten worden elektrische wagens een voorrecht voor de rijken’
  [naar artikel]
 43. Vlaanderen op koers voor 60.000 elektrische of hybride wagens in 2020 (28/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vlaanderen zit op schema om een aantal doelstellingen rond elektrische wagens te halen. Zo rijden er in Vlaanderen momenteel bijna 45.000 elektrische of plug-in hybride wagens rond en staan er 3.655 laadpalen. In de plannen van de Vlaamse regering wordt gemikt op 60.000 elektrische voertuigen en 5.000 laadpalen tegen eind 2020.
  [naar artikel]
 44. Dit jaar al meer dan 500.000 elektrische wagens verkocht in Europa (03/12/2020 - Express)
  Tijdens de eerste tien maanden van dit jaar zijn in Europa meer dan 500.000 elektrische auto’s verkocht. Dat betekent een... The post Dit jaar al meer dan 500.000 elektrische wagens verkocht in Europa appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Duitsland voorziet duizend laadstations voor elektrische wagens tegen 2023 (21/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Duitsland gaat tegen 2023 een publiek netwerk van duizend ultrasnelle laadstations voor elektrische wagens installeren. De stations krijgen laadpunten met een vermogen van minstens 150 kilowatt. Daarmee zou de batterij van een elektrische auto binnen enkele minuten opgeladen zijn.
  [naar artikel]
 46. Merk van elektrische wagens Polestar opent showroom in Antwerpen (13/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op het Autosalon in Brussel, staat een opmerkelijke nieuwkomer te pronken, de Polestar. Het merk van elektrische wagens, dat voor 50% in handen is van Volvo Car Group, maakt zo zijn intrede op de Belgische markt. Binnenkort opent er ook een showroom in Antwerpen.
  [naar artikel]
 47. Ook elektrische wagens hebben startproblemen in de koude. Dit is wat je eraan kan doen (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn drukke dagen voor pechverhelpingsorganisatie VAB. Startproblemen bij wagens met een verbrandingsmotor uiteraard, maar VAB vertelt aan HLN Drive dat ook elektrische wagens met de nodige problemen kampen.
  [naar artikel]
 48. Hybride wagens doen het beter dan elektrische (04/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het voorbije jaar zijn er in België 2.713 elektrische wagens ingeschreven. Dat is minder dan een half procent van de totale autoverkoop, blijkt uit de meest recente cijfers van automobielfederatie Febiac. De markt groeit ook traag: in 2016 werden er 2.055 elektrische wagens ingeschreven. Hybride voertuigen kennen een veel grotere opmars, met zowat 24.000 inschrijvingen in 2017 of zowat twee derde meer dan het jaar voordien. En voor het eerst werden er in 2017 meer benzine- dan dieselwagens verkocht in ons land.
  [naar artikel]
 49. Verliezen elektrische bedrijfswagens binnenkort hun fiscaal voordeel door begrotingsgat van één miljard? (07/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bedrijfswagen is opnieuw een hot topic geworden in de Wetstraat. De reden? De subsidies voor elektrische wagens zouden wel eens een groot gat kunnen slaan in de begroting. HLN Drive analyseert het probleem.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.