Niet alleen Sergio Herman (49) mag de hobbykoks beoordelen in het nieuwe VTM-programma Mijn keuken mijn restaurant. Hij krijgt topchef Marcelo Ballardin (39) naast zich, van de Gentse sterrenzaak OAK. “Elke dag als ik wakker word, wil ik beter doen dan de dag ervoor.” [naar artikel]
Vanaf 4 september barst de strijd los tussen verschillende BV’s in de keuken in het nieuwe Play4-programma ‘Celebrity Masterchef’. Niemand minder dan sterrenchef Nick Bril zetelt in de jury. Hij is topchef in ‘The Jane’ en dook eerder al op in het VTM-programma ‘Special Forces’. Hij presenteert mee het programma én beoordeelt de kandidaten op hun creaties in de keuken. Showbits-reporter Desna vroeg hem hoe moeilijk dat te combineren viel met zijn vaste job in de keuken. Bekijk het in deze nieuwe Showbits-video. [naar artikel]
Vanaf 4 september barst de strijd los tussen verschillende BV’s in de keuken in het nieuwe Play4-programma ‘Celebrity Masterchef’. Niemand minder dan sterrenchef Nick Bril zetelt in de jury. Hij is topchef in ‘The Jane’ en dook eerder al op in het VTM-programma ‘Special Forces’. Hij presenteert mee het programma én beoordeelt de kandidaten op hun creaties in de keuken. Showbits-reporter Desna vroeg hem hoe moeilijk dat te combineren viel met zijn vaste job in de keuken. Bekijk het in deze nieuwe Showbits-video. [naar artikel]
In 2008 was er Mijn Restaurant, in 2014 ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ en nu wordt ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ uit de oven gehaald op VTM. Sergio Herman is opnieuw aan boord als jurylid, met nieuwkomer Marcelo Ballardin naast zich. “Ik werkte ooit voor hem in Pure C”, zegt de chef-kok van het Gentse sterrenrestaurant Oak. [naar artikel]
Na schoenen en kleding brengt het internet nu ook culinaire topproducten binnen ieders bereik. Gisteren is Njomly.com gelanceerd, het eerste online platform voor foodies en hobbykoks. Nieuw is ook dat je vragen over de producten kan stellen via streaming. Njomly wordt daarmee de eerste livestreamwinkel van Europa. [naar artikel]
Na schoenen en kleding brengt het internet nu ook culinaire topproducten binnen ieders bereik. Onlangs is Njomly.com gelanceerd, het eerste onlineplatform voor foodies en hobbykoks. Nieuw is ook dat je vragen over de producten kan stellen via streaming. Njomly wordt daarmee de eerste livestreamwinkel van Europa. [naar artikel]
De bekende sterrenchef Roger Van Damme opent volgende week een nieuw restaurant. Geen sterrenzaak met exquise desserts maar een kippenrestaurant [naar artikel]
Olivier T., de belager van de Gentse sterrenchef Michael Vrijmoed (foto), is dinsdag in beroep veroordeeld tot een boete van 6.000 euro. [naar artikel]
Op Nieuw Zuid organiseerde serviceresidentie Domitys een kijkdag voor nieuwkomers. Tegelijk kregen de bewoners extra activiteiten en een menu bereid door sterrenchef Tim Meuleneire. [naar artikel]
Net voor de finale van Celebrity Masterchef Vlaanderen 2023 komt het nieuws dat we volgend jaar een nieuw seizoen van het programma mogen verwachten. In 2024 zullen dus tien nieuwe bekende hobbykoks het tegen elkaar opnemen in de MasterChef-keuken. Zes weken geleden gingen tien bekende hobbykoks de uitdaging aan om gewapend met kookpotten en keukenschorten […] The post ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ komt volgend jaar terug met 10 nieuwe bekende hobbykoks appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]
De Britse topchef Gordon Ramsay heeft zich helemaal laten gaan op Twitter de voorbije uren en dagen. Hij heeft gerechten van hobbykoks met de grond gelijkgemaakt met enkele rake twitterberichten. [naar artikel]
Precies één jaar nadat sterrenchef Christophe Hardiquest, een van de beste chefs van ons land, aankondigde dat hij stopte met restaurant BonBon (**) deelt hij nu het nieuws dat hij start met een nieuw concept. Menssa zal opengaan in Brussel. Wat mag je ervan verwachten? [naar artikel]
Hobbykoks mogen voortaan maaltijden verkopen via het internet, bijvoorbeeld via de app 'Flavr' of 'Menu next door'. De regering heeft acht van die zogenaamde digitale deelplatformen erkend. De hobbykoks moeten maar tien procent belastingen betalen op wat ze eraan verdienen, zolang het niet meer dan 5.000 euro per jaar is. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman zal niet alleen in het nieuwe VTM-programma '2 Sterren Restaurant' te zien zijn. Ook in het nieuwe Nederlandse... [naar artikel]
“Méér vinaigrette!”, beveelt Sergio Herman terwijl een personeelslid de allereerste toasts bereidt van “Bella Stella”, de pop-up van de Zeeuwse sterrenchef die tijdens de Gentse Feesten snacks met een Gentse inslag zal verkopen op de hoek van de Langemunt en de Groentenmarkt. [naar artikel]
Na de zware klap van het verlies van zijn zoontje was sterrenchef Sergio Herman even niet meer te zien in VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’. Vroeger dan verwacht beslist Herman om de draad weer op te pikken. “Laten we er gewoon in vliegen.” [naar artikel]
Maandag komen de betere, en ook soms mindere, hobbykoks opnieuw samen voor een nieuw seizoen van 'Komen Eten'. In de eerste aflevering serveert [naar artikel]
Uit een nieuw energierapport van 28 culturele huizen in Gent, uitgevoerd door Greentrack, blijkt dat het energieverbruik van de Gentse culturele sector vorig jaar minder fors gedaald is dan verwacht, ondanks investeringen in duurzame infrastructuur. "Er waren lockdowns en het culturele leven lag deels stil, toch vertaalt zich dat niet overal in lage energiecijfers." [naar artikel]
De Gentse Feesten worden een stukje groter, want er komt een nieuw festival bij. De stad noemt het een urban festival voor jongeren en zoekt een organisator om dat nieuwe festival te organiseren tijdens de Gentse Feesten. [naar artikel]
Rudy De Wit, uitbater van 2 Gentse hotels, vraagt al zijn personeelsleden om naar de aflevering van het VRT-programma Factcheckers te kijken over vuile hotelkamers. Uit een steekproef van het programma bleek dat geen enkel bezocht hotel voldoende schoongemaakt werd. "Iedereen kan iets opsteken van deze reportage", benadrukt De Wit. [naar artikel]
Het federaal voedselagentschap FAVV waarschuwt hobbykoks die gerechten verkopen via het internet: het mag, maar een inschrijving bij het FAVV is verplicht, en een aantal regels rond hygiëne en allergieën moeten wel gerespecteerd worden. Dat zegt het voedselagentschap in een persbericht. [naar artikel]
Gent is binnenkort weer een smakelijk adresje rijker, want niemand minder dan sterrenchef Gert De Mangeleer opent er binnenkort een permanente vestiging van zijn pop-up BABU. De permanente stek zal gelegen zijn in de Gentse studentenbuurt, en zal evenzeer draaien rond hoogstaande ‘bunners’. [naar artikel]
Thomas Locus en zijn team openden een nieuw eetconcept in de voormalige pastorij van Sint-Martens-Bodegem. Het is voor de sterrenchef al de derde zaak in het kleine dorp. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.