Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Gentse sterrenchef beoordeelt hobbykoks in nieuw VTM-programma: “Ik verwacht geen driesterrenmaaltijd”

31/01/2020 - 07:26
"Topchef Marcelo Ballardin (38) van de Gentse sterrenzaak OAK zal de hobbykoks beoordelen in het nieuwe VTM-programma ‘Mijn keuken mijn restaurant’...."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sterrenchef Marcelo Ballardin debuteert naast Sergio Herman op VTM (31/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Niet alleen Sergio Herman (49) mag de hobbykoks beoordelen in het nieuwe VTM-programma Mijn keuken mijn restaurant. Hij krijgt topchef Marcelo Ballardin (39) naast zich, van de Gentse sterrenzaak OAK. “Elke dag als ik wakker word, wil ik beter doen dan de dag ervoor.” [naar artikel]


2. Sterrenchef Nick Bril: “Moeilijk combineerbaar met job én gezin” (28/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanaf 4 september barst de strijd los tussen verschillende BV’s in de keuken in het nieuwe Play4-programma ‘Celebrity Masterchef’. Niemand minder dan sterrenchef Nick Bril zetelt in de jury. Hij is topchef in ‘The Jane’ en dook eerder al op in het VTM-programma ‘Special Forces’. Hij presenteert mee het programma én beoordeelt de kandidaten op hun creaties in de keuken. Showbits-reporter Desna vroeg hem hoe moeilijk dat te combineren viel met zijn vaste job in de keuken. Bekijk het in deze nieuwe Showbits-video. [naar artikel]


3. Sterrenchef Nick Bril over ‘Celebrity Masterchef’: “Moeilijk combineerbaar met job én gezin” (28/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanaf 4 september barst de strijd los tussen verschillende BV’s in de keuken in het nieuwe Play4-programma ‘Celebrity Masterchef’. Niemand minder dan sterrenchef Nick Bril zetelt in de jury. Hij is topchef in ‘The Jane’ en dook eerder al op in het VTM-programma ‘Special Forces’. Hij presenteert mee het programma én beoordeelt de kandidaten op hun creaties in de keuken. Showbits-reporter Desna vroeg hem hoe moeilijk dat te combineren viel met zijn vaste job in de keuken. Bekijk het in deze nieuwe Showbits-video. [naar artikel]


4. Sergio Herman komt bij hobbykoks thuis proeven in nieuw tv-programma (en is verrast door het niveau) (03/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

In 2008 was er Mijn Restaurant, in 2014 ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ en nu wordt ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ uit de oven gehaald op VTM. Sergio Herman is opnieuw aan boord als jurylid, met nieuwkomer Marcelo Ballardin naast zich. “Ik werkte ooit voor hem in Pure C”, zegt de chef-kok van het Gentse sterrenrestaurant Oak. [naar artikel]


5. Antwerpse vaklui lanceren Zalando voor hobbykoks (15/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

Na schoenen en kleding brengt het internet nu ook culinaire topproducten binnen ieders bereik. Gisteren is Njomly.com gelanceerd, het eerste online platform voor foodies en hobbykoks. Nieuw is ook dat je vragen over de producten kan stellen via streaming. Njomly wordt daarmee de eerste livestreamwinkel van Europa. [naar artikel]


6. Het Zalando voor foodies en hobbykoks (20/01/2019 - Het Nieuwsblad)

Na schoenen en kleding brengt het internet nu ook culinaire topproducten binnen ieders bereik. Onlangs is Njomly.com gelanceerd, het eerste onlineplatform voor foodies en hobbykoks. Nieuw is ook dat je vragen over de producten kan stellen via streaming. Njomly wordt daarmee de eerste livestreamwinkel van Europa. [naar artikel]


7. 'Toque Tok': sterrenchef Roger Van Damme opent kiprestaurant (12/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

De bekende sterrenchef Roger Van Damme opent volgende week een nieuw restaurant. Geen sterrenzaak met exquise desserts maar een kippenrestaurant [naar artikel]


8. 6.000 euro boete voor belager sterrenchef (01/02/2017 - Het Nieuwsblad)

Olivier T., de belager van de Gentse sterrenchef Michael Vrijmoed (foto), is dinsdag in beroep veroordeeld tot een boete van 6.000 euro. [naar artikel]


9. Sterrenchef kookt in serviceresidentie op Nieuw Zuid: “Een risicogroep, maar onze activiteiten gaan door” (12/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Op Nieuw Zuid organiseerde serviceresidentie Domitys een kijkdag voor nieuwkomers. Tegelijk kregen de bewoners extra activiteiten en een menu bereid door sterrenchef Tim Meuleneire. [naar artikel]


10. ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ komt volgend jaar terug met 10 nieuwe bekende hobbykoks (10/10/2023 - Newsmonkey)

Net voor de finale van Celebrity Masterchef Vlaanderen 2023 komt het nieuws dat we volgend jaar een nieuw seizoen van het programma mogen verwachten. In 2024 zullen dus tien nieuwe bekende hobbykoks het tegen elkaar opnemen in de MasterChef-keuken. Zes weken geleden gingen tien bekende hobbykoks de uitdaging aan om gewapend met kookpotten en keukenschorten […] The post ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ komt volgend jaar terug met 10 nieuwe bekende hobbykoks appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


11. Cassante Gordon Ramsay zet hobbykoks in hun hemd (20/02/2017 - De Redactie)

De Britse topchef Gordon Ramsay heeft zich helemaal laten gaan op Twitter de voorbije uren en dagen. Hij heeft gerechten van hobbykoks met de grond gelijkgemaakt met enkele rake twitterberichten. [naar artikel]


12. Sterrenchef Christophe Hardiquest opent volgend jaar nieuw restaurant in Brussel (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Precies één jaar nadat sterrenchef Christophe Hardiquest, een van de beste chefs van ons land, aankondigde dat hij stopte met restaurant BonBon (**) deelt hij nu het nieuws dat hij start met een nieuw concept. Menssa zal opengaan in Brussel. Wat mag je ervan verwachten? [naar artikel]


13. Via deze apps kan je gunstig eten verkopen (02/05/2017 - De Standaard)

Hobbykoks mogen voortaan maaltijden verkopen via het internet, bijvoorbeeld via de app 'Flavr' of 'Menu next door'. De regering heeft acht van die zogenaamde digitale deelplatformen erkend. De hobbykoks moeten maar tien procent belastingen betalen op wat ze eraan verdienen, zolang het niet meer dan 5.000 euro per jaar is. [naar artikel]


14. Sergio Herman (en Goedele Liekens) ook in nieuw Nederlands kookprogramma (24/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sterrenchef Sergio Herman zal niet alleen in het nieuwe VTM-programma '2 Sterren Restaurant' te zien zijn. Ook in het nieuwe Nederlandse... [naar artikel]


15. Sergio komt zelf keuken controleren bij opening van zijn pop-up (13/07/2018 - Het Nieuwsblad)

“Méér vinaigrette!”, beveelt Sergio Herman terwijl een personeelslid de allereerste toasts bereidt van “Bella Stella”, de pop-up van de Zeeuwse sterrenchef die tijdens de Gentse Feesten snacks met een Gentse inslag zal verkopen op de hoek van de Langemunt en de Groentenmarkt. [naar artikel]


16. Emotioneel weerzien met Sergio in ‘Mijn Pop-up’: “Ik heb nog nooit zo veel geweend” (14/03/2017 - Gazet van Antwerpen)

Na de zware klap van het verlies van zijn zoontje was sterrenchef Sergio Herman even niet meer te zien in VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’. Vroeger dan verwacht beslist Herman om de draad weer op te pikken. “Laten we er gewoon in vliegen.” [naar artikel]


17. Panna watta? 'Komen Eten' trapt nieuw seizoen af (29/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Maandag komen de betere, en ook soms mindere, hobbykoks opnieuw samen voor een nieuw seizoen van 'Komen Eten'. In de eerste aflevering serveert [naar artikel]


18. Energieverbruik Gentse cultuursector vorig jaar niet lager dan voor corona: "Hadden forsere daling verwacht" (30/10/2022 - VRT NWS)

Uit een nieuw energierapport van 28 culturele huizen in Gent, uitgevoerd door Greentrack, blijkt dat het energieverbruik van de Gentse culturele sector vorig jaar minder fors gedaald is dan verwacht, ondanks investeringen in duurzame infrastructuur. "Er waren lockdowns en het culturele leven lag deels stil, toch vertaalt zich dat niet overal in lage energiecijfers." [naar artikel]


19. Gentse Feesten breiden uit met nieuw jongerenfestival (17/12/2020 - VRT NWS)

De Gentse Feesten worden een stukje groter, want er komt een nieuw festival bij. De stad noemt het een urban festival voor jongeren en zoekt een organisator om dat nieuwe festival te organiseren tijdens de Gentse Feesten. [naar artikel]


20. Gentse hoteluitbater laat personeel naar VRT-reportage kijken over vuile hotelkamers (05/01/2022 - VRT NWS)

Rudy De Wit, uitbater van 2 Gentse hotels, vraagt al zijn personeelsleden om naar de aflevering van het VRT-programma Factcheckers te kijken over vuile hotelkamers. Uit een steekproef van het programma bleek dat geen enkel bezocht hotel voldoende schoongemaakt werd. "Iedereen kan iets opsteken van deze reportage", benadrukt De Wit. [naar artikel]


21. Voedselagentschap waarschuwt hobbykoks die maaltijden verkopen: "Registratie is verplicht" (01/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het federaal voedselagentschap FAVV waarschuwt hobbykoks die gerechten verkopen via het internet: het mag, maar een inschrijving bij het FAVV is verplicht, en een aantal regels rond hygiëne en allergieën moeten wel gerespecteerd worden. Dat zegt het voedselagentschap in een persbericht. [naar artikel]


22. Sterrenchef Gert De Mangeleer open binnenkort permanente vestiging in Gent van populaire pop-up (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gent is binnenkort weer een smakelijk adresje rijker, want niemand minder dan sterrenchef Gert De Mangeleer opent er binnenkort een permanente vestiging van zijn pop-up BABU. De permanente stek zal gelegen zijn in de Gentse studentenbuurt, en zal evenzeer draaien rond hoogstaande ‘bunners’. [naar artikel]


23. Sterrenchef Thomas Locus (39) opent al derde horecazaak in klein dorp: “We geven meteen ook lokaal erfgoed een tweede leven” (13/12/2022 - Het Nieuwsblad)

Thomas Locus en zijn team openden een nieuw eetconcept in de voormalige pastorij van Sint-Martens-Bodegem. Het is voor de sterrenchef al de derde zaak in het kleine dorp. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!