LIVE. Meteen 1-1! Hummels kopt gelijkmaker tegen touwen

08/02/2020 - 18:54
"• 21ste speeldag Bundesliga • Aftrap: 18u30 • BayArena • Axel Witsel en Erling Haaland bij de bezoekers"

1. LIVE. Dortmund meteen gevaarlijk: Hummels kopt over na hoekschop Hazard (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

2. Geen nieuwe nederlaag voor KV Kortrijk: doelman Vandenberghe kopt in de absolute slotfase de gelijkmaker tegen de touwen (02/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eupen leek op weg naar een gouden driepunter, maar Tom Vandenberghe redde in de absolute slotfase een punt voor KV Kortrijk. De doelman van de West-Vlamingen ging mee op hoekschop en kopte de gelijkmaker tegen de netten. [naar artikel]

3. Benfica zet scheve situatie helemaal recht met ijzersterke tweede helft, ingevallen Yaremchuk kopt de gelijkmaker tegen de touwen (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tempo, kansen en vier goals in Lissabon. Benfica en Ajax hielden mekaar in evenwicht. De terugwedstrijd wordt boeiend. [naar artikel]

4. LIVE. Club heeft belangrijke uitgoal beet: Mechele kopt corner van Vormer tegen de touwen! (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• NSK Olimpiyskiy (16u) [naar artikel]

5. LIVE. Lamkel Zé jaagt gelijkmaker tegen de touwen! (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Achtste speeldag play-off 1 [naar artikel]

6. LIVE. Boeken toe: Mukairu kopt de 0-3 tegen de touwen! (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Croky Cup • Aftrap: 20u45 • Joseph Marienstadion • Union knikkerde Anderlecht in 2018 uit de beker [naar artikel]

7. LIVE. Standard leert Genk lesje in efficiëntie: Laifis kopt hoekschop tegen de touwen en scoort eerste goal van het nieuwe seizoen! (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin [naar artikel]

8. LIVE. Lamkel Zé jaagt gelijkmaker tegen de touwen, pompen of verzuipen voor Anderlecht! (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE NEDERLAND-KROATIË. Gouden wissel Noa Lang dwingt in extremis verlengingen af na late gelijkmaker voor Oranje (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Malen schoot in de 34ste minuut zijn vijfde goal voor het Nederlandse elftal tegen de touwen. De Kroaten kwamen zeer fris uit de kleedkamer. Nadat Modric een penalty uitlokte, maakte Kramaric het af. Dik tien minuten later schoot Pasalic de 2-1 tegen de touwen. Noa Lang werd tien minuten voor tijd gewisseld, en redde de Nederlandse eer met een late gelijkmaker. Verlengingen geblazen. U kan de wedstrijd op de voet volgen in onze liveblog. [naar artikel]

10. LIVE. We hebben weer een wedstrijd: Van den Bergh kopt de aansluitingstreffer tegen de touwen! (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 32ste speeldag JPL • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Cercle staat voorlaatste en strijdt tegen degradatie, Beerschot maakt nog kans op PO1 [naar artikel]

11. LIVE. Duitsland in de penarie tegen Hongarije, Hummels kopt staalhard op de lat (23/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep F • Aftrap: 21 uur • Allianz Arena (München) • Duitsland heeft 3 punten en is tweede, Hongarije heeft 1 punt [naar artikel]

12. LIVE. 1-0 voor Man City! Laporte kopt vrijschop De Bruyne tegen de touwen (25/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Finale League Cup • De Bruyne en Alderweireld aan de aftrap • Wembley • Aftrap: 17u30 [naar artikel]

13. Bayernpreses Rummenigge verwacht fitte Hummels en Boateng tegen Real (17/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Bayern München wacht bang af of centrale verdedigers Mats Hummels en Jérôme Boateng dinsdag kunnen spelen in de kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid. Hummels sukkelt met de enkel, Boateng met de adductoren. [naar artikel]

14. Onvermijdelijke Owusu kopt in slotfase gelijkmaker binnen voor Antwerp tegen Anderlecht (02/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Met Antwerp ben je nooit klaar. Dat weet nu ook Anderlecht. In de 92e minuut kopte de onvermijdelijke Owusu de 1-1 eindstand tegen de touwen. Antwerp blijft zo ongeslagen in de Jupiler Pro League, The Great Old staat vierde met twaalf punten. Dat is er eentje minder dan Anderlecht en vier minder dan leider Club Brugge. [naar artikel]

15. LIVE. 1-1! Topschutter Onuachu kopt de gelijkmaker tegen de netten (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Racing Genk wordt bij winst alleen leider • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

16. LIVE. Dominant AA Gent geeft voorsprong uit handen, Bongonda kopt gelijkmaker binnen (26/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 10 • Ghelamco Arena • Aftrap: 20u45 • Thorup tegen z'n ex-club [naar artikel]

17. LIVE. Lucumi kopt de gelijkmaker tegen de lat (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Le Canonnier • Moeskroen is de laatste in de stand • Genk verloor vorig weekend bij Kortrijk [naar artikel]

18. LIVE. Gelijkmaker Hummels afgekeurd wegens buitenspel (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Hoeveel goals maakt Haaland dit keer? [naar artikel]

19. LIVE. Genk weer op voorsprong! Sadick kopt de 2-1 tegen de touwen (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalmatch • Aftrap: 18.45 uur • Cegeka Arena • Komt KV Mechelen tot op 3 punten van de vierde plaats? [naar artikel]

20. LIVE. GOAL! Theate kopt de gelijkmaker tegen de netten (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • King Power @ Den Dreef • OHL is vierde, maar pakte 1 op 6 • KV Oostende won de heenwedstrijd met 3-1 [naar artikel]

21. LIVE. GOAL! Theathe kopt de gelijkmaker tegen de netten (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE GENK-FIORENTINA. 2-2 in Limburg: McKenzie kopt de gelijkmaker tegen de netten (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk wacht in zijn openingsmatch van de Conference League meteen een stevige uitdaging. Met Fiorentina komt een halve finalist van vorig seizoen op bezoek in de Cegeka Arena. Kunnen de Limburgers voor een stunt zorgen? Volg alles op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

23. LIVE. De aansluitingstreffer voor Union! Van der Heyden kopt hoekschop tegen de touwen (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalmatch • Aftrap: woensdag, 20u30 • Bosuil • Behoudt Antwerp perfect rapport? [naar artikel]

24. Mboyo scoort bij debuut voor zijn ‘droomclub’, Cercle pakt een punt (28/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Ilombé Mboyo heeft zijn debuut niet gemist bij Cercle Brugge. De gecontesteerde spits viel aan de rust in en toonde een kwartier later meteen zijn waarde. Hij kopte de gelijkmaker tegen de touwen. Cercle leek door een doelpunt van Yagan op weg naar de winst, maar slikte in het slot nog de gelijkmaker. [naar artikel]

25. LIVE. Barça klimt op gelijke hoogte: Piqué kopt vrije trap van Messi tegen de touwen (09/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag • Camp Nou • Ref: Mario Melero Lopez • Barça op kop [naar artikel]