LIVE. Bataille zet Oostende met knappe goal op voorsprong tegen Moeskroen

08/02/2020 - 21:01
"• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Le Canonnier • KV Oostende won vorig weekend met 1-0 van STVV, Moeskroen verloor van Anderlecht"

1. LIVE. Oostende klimt meteen op voorsprong, Sakala rondt knappe assist Bataille af (28/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• KV Oostende heeft 35 punten, Standard heeft er 37 [naar artikel]

2. LIVE. Bakic zet Moeskroen op voorsprong met knappe goal (01/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd • Le Canonnier • STVV zestiende in klassement met 11 punten • Moeskroen laatste met 7 punten [naar artikel]

3. LIVE. Moeskroen op voorsprong na knappe goal Bakic, STVV moet achtervolgen (01/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. GOAL! Oostende komt op voorsprong, Sakala doet het na knappe actie (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-offs • Aftrap: 16u • Achter de Kazerne • Malinwa volgt op vijf punten van koploper KV Oostende [naar artikel]

5. Oostende klopt tegen tienkoppig Cercle na prima goal Vandendriessche (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Verdiende zege voor KV Oostende in Jan Breydel. De Kustboys kwamen in de eerste helft op voorsprong na een knappe goal van Vandendriessche. Cercle probeerde na rust wel, maar kwam slechts één keer in de buurt van de gelijkmaker. [naar artikel]

6. LIVE. GOAL! Perbet schiet Charleroi vanaf de stip op voorsprong tegen KV Oostende (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Charleroi - KV Oostende • De Carolo’s verloren vorige week met 3-0 van Moeskroen • Stade du Pays de Charleroi • Aftrap: 18 uur [naar artikel]

7. LIVE. De totale ommekeer! Bataille kopt Oostende op voorsprong en heeft virtueel weer kans op play-off 1 (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Het Kiel • Beerschot versus KV Oostende [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! KV Oostende klimt op slag van rust op verdiende voorsprong (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 31ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Le Cannonier • KVO gaat voor play-off 1, Moeskroen staat zestiende [naar artikel]

9. Strijdvaardig Antwerp knokt zich met tien naar knappe thuiszege, maar het kan nog warm worden in Athene (22/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Dankzij een knappe goal van Janssen en ondanks de vroege rode kaart van Bataille mag een erg strijdvaardig Antwerp met een 1-0-voorsprong naar Athene. Binnen is de kwalificatie echter nog lang niet. Het kan nog afzien worden aan de Akropolis. [naar artikel]

10. LIVE. Denemarken op voorsprong tegen Rusland na knappe goal Damsgaard (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Parken Stadion [naar artikel]

11. Oostende op de valreep voorbij Moeskroen (14/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Oostende heeft met 2-1 gewonnen van Moeskroen. De bezoekers waren vlak voor rust na een blunder van Siani op voorsprong geklommen, maar een penalty van Musona en een knal van Marusic zetten de wedstrijd nog helemaal op z’n kop. Oostende nestelt zich zo weer in de subtop, Moeskroen blijft (nog altijd) punteloos laatste. [naar artikel]

12. Oostende pas in slotkwartier voorbij Moeskroen (15/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

13. LIVE. 1-0! Fraaie goal van Koita, Waasland-Beveren op voorsprong tegen Moeskroen (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Vijftiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Freethiel • Kelderduel tussen Waasland-Beveren en Moeskroen [naar artikel]

14. LIVE. Pakt STVV in Oostende 9 op 9 onder Milos Kostic? (01/02/2020 - Het Belang van Limburg)

STVV startte het tijdperk Milos Kostic met een knappe zes op zes tegen Kortrijk en Moeskroen. De Kanaries hopen daar vanavond op het veld van KV Oostende 9 op 9 van te maken. Lukt dat? Volg het hier live vanaf 20u. [naar artikel]

15. Kan KV Oostende zijn Europese prestatie doortrekken tegen Moeskroen? (30/07/2017 - Sporza)

KV Oostende begint zijn seizoen in eigen huis tegen Moeskroen. Vorig seizoen won KVO met 2-1 dankzij een late goal van Marusic. Wat wordt het vanavond? Volg het hier. [naar artikel]

16. LIVE. GOAL! Moeskroen komt op voorsprong via Olinga (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Le Canonnier • Moeskroen is de laatste in de stand • Genk verloor vorig weekend bij Kortrijk [naar artikel]

17. LIVE. GOAL! Tabekou verdubbelt voorsprong Moeskroen (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. GOAL! Moeskroen klimt op voorsprong tegen Gent: Awoniyi scoort tegen z’n ex-club (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • Ghelamco Arena • Aftrap: 20u • AA Gent-Moeskroen [naar artikel]

19. Voor assistent-trainer Kurt Bataille is de hele staf belangrijk bij KV Oostende: “Ik houd niet van begrippen als T2 of T3” (17/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Vanuit een goede reorganisatie en in positief realisme wil assistent-trainer Kurt Bataille een knappe kern smeden bij KV oostende. “Dat is onze eerste opdracht. Daarna volgen de resultaten wel”, meent de Oostendenaar, die graag aan de zijde van hoofdcoach Stijn Vreven werkt. [naar artikel]

20. Zulte Waregem blijft in de miserie zitten nadat het 2-0-voorsprong weggeeft tegen Moeskroen (27/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem blijft in vieze papieren zitten in de Jupiler Pro League. Essevee kwam in de kelderkraker tegen Moeskroen nochtans 2-0 voor, maar gaf die voorsprong toch nog uit handen. Frantzdy Pierrot scoorde nog twee keer voor Moeskroen. Zulte Waregem en Moeskroen tellen nu zes punten na twaalf matchen. Dat is één puntje meer dan Lokeren, dat wel net thuis begonnen is aan zijn match tegen KV Oostende. [naar artikel]

21. Lokeren klopt Moeskroen met het kleinste verschil (28/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

Lokeren kan weer wat opgeluchter ademhalen: op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League werd voor eigen volk gewonnen van Moeskroen en door die tweede zege van het seizoen kruipen de Waaslanders wat weg uit de gevarenzone. Lokeren was de betere ploeg tegen de Henegouwers maar had om te scoren wel de hulp nodig van Essikal, die voor Moeskroen debuteerde met een knappe goal... in eigen doel. Coelho zorgde na rust voor geruststellende voorsprong, verder dan de eerredder van Markovic kwamen de bezoekers niet meer. [naar artikel]

22. LIVE. Daar is de voorsprong voor Zulte Waregem! Vossen zet Essevee op voorsprong tegen Moeskroen (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Moeskroen is rode lantaarn • Aftrap: 16u15 [naar artikel]

23. VAR keurt doelpunt van Sakala af, bij KV Oostende begrijpen ze er niks van (20/03/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende leek zaterdagavond als eerste op voorsprong te komen in het duel met Moeskroen. Net voor de rust scoorde spits Fashion Sakala de 0-1, maar tot grote verrassing werd de goal afgekeurd. [naar artikel]

24. Ondanks afgekeurde goal na bedenkelijke VAR-interventie: KV Oostende pakt gouden driepunter tegen Moeskroen (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende pakte na een rommelpotje drie belangrijke punten in Moeskroen. De kustploeg scoorde pas in de extra-tijd op Le Canonnier via Gueye. Het zet Anderlecht zo onder druk in de race naar play-off 1. In de eerste helft speelde de VAR een hoofdrol. [naar artikel]