Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Heerlijk pikant! Loïc maakt ravioli diabolique

14/02/2020 - 12:13
"VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Heerlijk! Loïc maakt varkenswangetjes met knolselderpuree (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij varkenswangetjes met... [naar artikel]


2. Heerlijk! Loïc maakt ramen (23/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


3. Heerlijk! Loïc maakt een pistoletkrans (06/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


4. Heerlijk! Loic maakt waterzooi met vis (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


5. Heerlijk! Loïc maakt boekweitpannenkoeken (02/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


6. Heerlijk! Loïc maakt quiche lorraine (05/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


7. Heerlijk! Loïc maakt pasta met kip in tomatensaus (11/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


8. Heerlijk! Loïc maakt flapjes met ham en kaas (30/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


9. Heerlijk nazomeren: Loïc maakt tomatenbrood (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt Loïc tomatenbrood. [naar artikel]


10. Heerlijk én verrassend: Loïc maakt canneloni surprise (15/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij canneloni surprise. [naar artikel]


11. Heerlijk Japans! Loïc maakt karaage don buri (26/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij karaage don buri. [naar artikel]


12. Heerlijk gezond! Loïc maakt granola en energybars (05/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


13. Heerlijk! Loïc maakt chapati met tikka masala (08/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


14. Heerlijk winters: Loïc maakt ajuinsoep met croque (04/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


15. Loïc maakt een heerlijk gekruide shashuka (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: shashuka. [naar artikel]


16. Heerlijk gezond: Loïc maakt tomatensoep (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: tomatensoep. [naar artikel]


17. RECEPT. Scampi diabolique met fijne groentjes (29/12/2020 - Het Belang van Limburg)

In aanloop naar oudjaarsavond delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: scampi diabolique met fijne groentjes. [naar artikel]


18. Heerlijk zuiders: Loïc maakt een rijstschotel met gamba’s (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: rijstschotel met gamba’s. [naar artikel]


19. Heerlijk fris: Loïc maakt yakitori met een avocado en mangosalade (05/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: yakitori met avocado en mangosalade. [naar artikel]


20. De comeback van tv-kok Loïc Van Impe: “Ik heb geen traan gelaten toen VTM ‘Zot van Koken’ stopzette” (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hij is nog maar 27, maar toch maakt Loïc Van Impe binnenkort al zijn eerste comeback op tv. Een jaar na het afvoeren van ‘Zot van Koken’ krijgt de tweetalige tv-kok een gloednieuw, eigen programma op VTM: ‘Loïc Tussen 2 Vuren’. Een gesprek over zijn traject bij VTM, de coronacrisis en volwassen worden. “Als kind van horecamensen wilde ik iedereen vroeger te veel ‘pleasen’. Dat heb ik nu minder.” [naar artikel]


21. Vijf keer paasmaal: bij deze zaken haal je een heerlijk paasmenu af (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)

Asperges, een stukje lende van het Limburgse kloostervarken, of ravioli met eend. Met Pasen mag het iets meer zijn. Tarbh Meat Boutique in Maaseik stelt een paasafhaalmenu voor om vingers en duimen af te likken. [naar artikel]


22. Heerlijk zoet! Loïc bakt bloementaart (09/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


23. RECEPT Klassieke scampi diabolique in currysaus (12/01/2023 - Gezond.be)

Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Klassieke scampi diabolique in currysaus verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


24. RECEPT. Portobello-champignons & Oosterse ravioli met geitenkaas (10/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: portobello-champignons & Oosterse ravioli met geitenkaas. [naar artikel]


25. Recept | Ravioli met txistorraworst à la sterrenchef Nicolas Misera (23/10/2023 - De Tijd)

16:51 In zijn recept voor ravioli met txistorraworst gaat sterrenchef Nicolas Misera aan de slag met een heerlijke streekspecialiteit uit Baskenland. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!