Doelpunt in eerste minuut volstaat voor Club Brugge in matige topper tegen Charleroi

23/02/2020 - 18:20
"Tegen Waasland-Beveren besliste Club vorige week de match in de 94ste minuut, vandaag al in de eerste. Balanta kogelde Club meteen op voorsprong en bijna twee uur en een storm en veel te veel regen later, bleef die 1-0 op het bord staan. Nee, leuk en hartverwarmend was het niet vanmiddag in het Jan Breydelstadion. Charleroi deed wat het kan maar om dit Club Brugge uit verband te spelen is er toch wel meer nodig. Minstens tot vanavond staat Club alvast weer 12 punten los."

1. Doelpunt van Thiago volstaat: Club wint zoutloze topper tegen Gent en staat als eerste in halve finales van beker (16/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge bekert verder na een teleurstellende veldslag op bezoek bij AA Gent. Thiago maakte het enige doelpunt in een kansenarme kraker. Wat was me dat? [naar artikel]

2. Club Brugge wint intense kraker tegen Antwerp (22/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft de topper van de elfde speeldag van de Jupiler Pro League met 1-0 gewonnen tegen Antwerp. In een potige wedstrijd die maar matig kon bekoren was een doelpunt van Decarli na 35 minuten beslissend. Dankzij die zege staat Club Brugge met 30 op 33 nog iets steviger op kop. Eerste achtervolger Charleroi liet immers zaterdag punten liggen in Lokeren. Antwerp kan later op de avond voorbijgestoken worden door Anderlecht en Zulte Waregem. [naar artikel]

3. PO1-preview van Charleroi - Club Brugge: "Belangrijk voor Club om eerste doelpunt te scoren zodat ze nog eens kunnen controleren" (10/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na hun thuisnederlaag tegen Anderlecht wordt de druk opgevoerd bij Club Brugge. Kan blauw-zwart zich herpakken in Charleroi? Wij blikken in deze... [naar artikel]

4. Club Brugge klopt Antwerp na intense topper, maar winnend doelpunt is voer voor discussie (02/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Drama, een cruciale VAR-beslissing en ongemeend spannend. Club Brugge-Antwerp was niet de mooiste topper, maar bracht wel de nodige animo. Een discutabel doelpunt van Vanaken in de slotfase bezorgde de leider een eerste zege in vier wedstrijden: 1-0. [naar artikel]

5. Brugge boekt bibberzege (22/10/2017 - Het Belang van Limburg)

6. Hans Vanaken bezorgt Club Brugge op de valreep nog drie gouden punten in (te) matige topper, derde nederlaag op rij voor Antwerp (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge en Antwerp leken in een veel te matige topper de punten te verdelen. In de eerste helft was het huilen met de pet op, in het geval van Marc Van Bommel zelfs letterlijk. Ferran Jutgla zorgde op slag van rust nog voor soelaas met een prachtgoal en in een betere tweede helft stond invaller George Ilenikhena amper een halve minuut op het veld en trof raak. Het leek een meer dan geslaagde wissel te worden voor Antwerp, maar Thiago en vooral Hans Vanaken beslisten er nog anders over: 2-1. Dit zijn drie welgekomen en gouden punten voor Club, Antwerp kan er voorlopig enkel maar van dromen. [naar artikel]

7. Antwerp dient Club Brugge eerste competitienederlaag toe in felle topper (10/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Een eerste competitienederlaag voor Club Brugge: het verloor een beladen topper op de Bosuil met 2-1 nadat het op voorsprong kwam via Schrijvers. Na een matige eerste helft stelde de The Great Old nog orde op zaken na de rust met de hulp van uitblinker Lamkel Ze. De wedstrijd werd ook stilgelegd na incidenten met bengaals vuur en bierbekertjes die naar de arbitrage werden gegooid. [naar artikel]

8. Vertimmerd Club Brugge verliest oefenpartij tegen Antalyaspor door doelpunt Eto’o (09/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Landskampioen Club Brugge is dinsdag in een oefenwedstrijd achter gesloten deuren met 0-1 onderuit gegaan tegen Antalyaspor, de nieuwe club van de Turkse Belg Anil Koc. De Kameroense vedette Samuel Eto’o scoorde in de 27e minuut het doelpunt voor de Turkse bezoekers. [naar artikel]

9. Club Brugge zet blunder van Butelle pas in slotminuut recht (28/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

Landskampioen Club Brugge is op het nippertje ontsnapt aan een derde nederlaag in vijf competitiematchen. In de topper tegen Standard kon Bjorn Engels blauw-zwart pas in de 94ste minuut gelijkmaken. De zinderende topper eindigde op 2-2. [naar artikel]

10. Charleroi reageert na afgelaste topper tegen Club Brugge: “We hebben er alles aan gedaan om te spelen” (14/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Het hing al de hele dag in de lucht, en om iets voor 17 uur besliste scheidsrechter Lothar D’Hondt dat de topper tussen Charleroi en Club Brugge niet kon gespeeld worden. Het veld lag er nochtans – gezien de omstandigheden – redelijk bij, maar vooral de zone voor de dug-outs en het strafschopgebied voor de bezoekende tribune baarden zorgen. [naar artikel]

11. Club Brugge pakt in extremis zege in Charleroi: topper stelde niet teleur (24/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft de absolute topper van speeldag acht op het veld van Charleroi gewonnen. Het duel tussen de nummer één en twee van de competitie leek lang af te stevenen op een gelijkspel, maar het was uiteindelijk toch Club dat aan het langste eind trok: het werd 1-2. Club is zo met vier punten voorsprong leider in de Jupiler Pro League. Bekijk de beelden vanaf 23u. [naar artikel]

12. Zoutloos gelijkspel in topper tussen Zulte Waregem en Club Brugge (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem en Club Brugge hebben het op 0-0 gehouden in de absolute topper van de dertiende speeldag. In een tactische eerste helft bleef het bijzonder gesloten, na de rust brak de wedstrijd open. Een doelpunt viel echter niet, waardoor leider Zulte Waregem Club Brugge op vier punten houdt. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be! [naar artikel]

13. Jupiler Pro League – Charleroi niet voorbij Lokeren (21/10/2017 - Metro)

Charleroi heeft zaterdag op de elfde speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling vrede moeten nemen met een 1-1 gelijkspel op het veld van Lokeren. Bij de rust stond de eerste achtervolger van leider Club Brugge op een 1-0 achterstand. De wedstrijd begon rampzalig voor de Karolo’s. Al na twee minuten trapte Steve De Ridder de […] [naar artikel]

14. Skov Olsen wist goal van Kasper Dolberg uit: Anderlecht en Club Brugge houden elkaar in evenwicht in matige topper (24/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

Geen winnaar in het Lotto Park zondagmiddag: Anderlecht en Club Brugge hielden elkaar daar in evenwicht (1-1) na een matige topper. Dolberg scoorde net voor de rust én werd meteen geblesseerd vervangen, Skov Olsen prikte tijdens de tweede helft knap terug. Club liet de zege nog liggen toen Thiago te zwak afwerkte na een vlijmscherpe counter. [naar artikel]

15. Club Brugge verliest bij Charleroi: 1-0 (14/10/2016 - Knack)

Met een laat doelpunt van Chris Bedia wist Charleroi in de plenzende regen een gehavend Club Brugge te verslaan. [naar artikel]

16. Controversieel doelpunt Vanaken bezorgt Club volle buit in topper tegen Antwerp (02/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wie anders dan de Gouden Schoen? Hans Vanaken besliste vijf minuten voor tijd een matige topper - ’t was voor knokkers - met een subtiel lobje.... [naar artikel]

17. Club zet blunder Butelle pas in slotminuut recht (28/08/2016 - Het Belang van Limburg)

18. LIVE: Club Brugge zit op rozen in Charleroi, ook Thiago pikt zijn doelpunt mee (27/01/2024 - Sporza)

Club Brugge swingt bij het zwalpende Charleroi. Volg de competitiematch op deze pagina en in Sporza op Radio 1, met Peter Vandenbempt achter de microfoon. [naar artikel]

19. Beloften van Club Brugge hebben eerste overwinning beet in prestigieuze Viareggio Cup (15/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft een eerste overwinning beet op de Viareggio Cup, een internationaal beloftentoernooi. Dankzij een doelpunt van Rik De Kuyffer in de 65e minuut won het woensdag met 1-0 van het Nigeriaanse Abuja. Maandag hadden de Bruggelingen in hun openingswedstrijd 2-2 gelijkgespeeld tegen het Italiaanse Sassuolo. [naar artikel]

20. Meteen een verrassing: landskampioen Club Brugge in eigen huis onderuit tegen Charleroi (08/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Een tweede uppercut op acht dagen tijd. Club Brugge verloor opnieuw, deze keer tijdens de opener van de Jupiler Pro League tegen Charleroi. Ondanks duidelijk overwicht kon Morioka na een blunder van Mechele het enige doelpunt van de match scoren. Clement en de zijnen moeten nu al voor de spiegel gaan staan. [naar artikel]

21. Zware opdoffer voor Club Brugge: landskampioen gaat onderuit tegen Charleroi (08/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

22. LIVE CLUB-STANDARD. Daar is de bevrijdende goal voor Club! Jutglà kopt blauw-zwart in matige topper op voorsprong (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning op Jan Breydel, waar Club Brugge vanmiddag Standard ontvangt. Met het mes op de keel, want bij een nederlaag springen de Rouches over Club naar de top vier. Iets voorbij het uur was het Jutglà die Club op een bevrijdende voorsprong kopte. Kan Standard reageren? Op deze pagina zit u op de eerste rij voor de topper. [naar artikel]

23. Bölöni blikt vooruit naar topper tegen Club Brugge: “Ik hoop dat ze zwak spelen” (20/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Bij Antwerp kijken ze al een week reikhalzend uit naar de topper tegen Club Brugge. Nu zondag in Brugge is die. Dat het een topper is, is sowieso al bijzonder voor alle Antwerp-supporters. Club Brugge is leider, Antwerp staat derde. Vanmiddag hield de trainer van Antwerp, Laszlo Bölöni, zijn wekelijkse persconferentie op het trainingscomplex in Wommelgem. [naar artikel]