VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Woensdagnamiddag overhandigde een delegatie van Kiwanis en het LOC een cheque met het mooie bedrag van 11.500 euro aan de organisatie van de Special Olympics Belgium. [naar artikel]
In Europark, op Linkeroever, heeft een sociale huisvestingsmaatschappij een zogeheten 'blok-aan-de-beurt' actie gehouden, om de bewoners te sensibiliseren rond thema's als properheid, veiligheid en leefbaarheid. De mensen wordt met aandrang gevraagd om de vele, storende stadsduiven niet langer te voederen. En broodpudding is daarbij het toverwoord. [naar artikel]
Onder een koele winterzon trok Peter De Meyer, woordvoerder van de Universiteit Antwerpen, zaterdag zijn loopschoenen aan. Short, T-shirt, een licht fluohesje en een rugzak om. Klaar om 18 kilometer af te leggen: de afstand tussen zijn woonplaats in Edegem en de Schaapsdreef in Kapellen, waar Antony Van Dyck woont, de man die het hoogste bedrag bood voor De Meyers wekelijkse broodpudding. [naar artikel]
Ook dit jaar was de actie Beleef Chocolade weer een schot in de roos. Met ruim 500 voorinschrijvingen werden de verwachtingen ruimschoots ingelost. In totaal konden de deelnemers 7 chocoladelekkernijen proeven waarvan 2 tijdens de wandeling in de aanpalende bossen. De 5 andere zoetigheden werden aangeboden in het Heppense Buurthuis. Nieuwigheid op het menu was dit jaar de chocoladepizza. De opbrengst wordt grotendeels besteed aan de medische verzorging van de 400 jonge poesjes die Cat Shelter jaarlijks opvangt in afwachting van een adoptie [naar artikel]
Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen. [naar artikel]
Pasen dat is chocolade, chocolade en nog eens chocolade. En misschien wil je daar ook nog graag een gebakje een hele taart bij. De mooiste creaties van Belgische chocolatiers en bekende merken op een rij. [naar artikel]
Voor de een de ideale start van de dag, voor de ander een momentje tussendoor. Een tas koffie blijft voor velen een moment van genot. Ivo Calsius startte vier jaar geleden in Bilzen BaristabarBilzen waar iedereen ook nu welkom is om een lekkere tas koffie af te halen. [naar artikel]
Het geheim van deze romige speculoosshake is de verhouding ijs tegenover melk. Onder het motto “meer ijs en minder melk” kan er niets misgaan. Het heeft weinig zin om subtiel te doen: voor een goeie fiftiesdinerwaardige milkshake met een lokale smaak ga je all the way. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.