Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
03:56 uur

Brussels Airlines en Easyjet schrappen vluchten van en naar Noord-Italië

Express

28/02/2020 - 10:30

Brussels Airlines schrapt de komende twee weken 30 procent van zijn vluchtaanbod naar Noord-Italië door het coronavirus covid-19. Het gaat om vluchten naar Milaan, Rome, Venetië en Bologna. Ook de Britse lowcostmaatschappij EasyJet schrapt tijdelijk enkele vluchten. Woensdag had Brussels Airlines al gezegd dat er een impact voelbaar was op de boekingen. Vrijdag kwam er […] The post Brussels Airlines en Easyjet schrappen vluchten van en naar Noord-Italië appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Easyjet schrapt vluchten van en naar Noord-Italië (28/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Easyjet gaat een aantal vluchten schrappen omdat de vraag ernaar aanzienlijk is gedaald nu er meer gevallen van Covid-19 opduiken. Dat kondigt de Britse lagekostenmaatschappij aan in een persbericht. Vooral vluchten van en naar Italië worden getroffen.
  [naar artikel]
 2. Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer (03/03/2020 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schrapt nog meer vluchten van en naar Italië door het coronavirus covid-19. Dat meldt het bedrijf dinsdag. De inkrimping van het aanbod wordt verlengd en uitgebreid. Brussels Airlines blijft wel al haar bestemmingen in Italië bedienen. Vorige week besliste Brussels Airlines al om, gezien de snel teruglopende vraag naar vluchten binnen Europa, […] The post Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Brussels Airlines schrapt tientallen vluchten naar Noord-Italië (28/02/2020 - De Tijd)
  10:52 Door het coronavirus schrapt de luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines de komende twee weken 30 procent van zijn vluchtaanbod naar Noord-Italië.
  [naar artikel]
 4. Brussels Airlines schrapt 30 procent van vluchten naar Noord-Italië door impact coronavirus op ticketverkoop (28/02/2020 - VRT NWS)
  Brussels Airlines schrapt voor de komende twee weken 30 procent van de vluchten van en naar Noord-Italië. Er zijn door het coronavirus namelijk steeds minder mensen die tickets boeken voor Europese vluchten. Verder onderzoekt de grootste luchtvaartmaatschappij in ons land ook of het beroep kan doen op maatregelen als tijdelijke economische werkloosheid en neemt het geen nieuw personeel aan.
  [naar artikel]
 5. Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie (11/03/2020 - Express)
  Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië vanaf deze donderdag tot vrijdag 3 april, aan de vooravond van... The post Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Brussels Airlines ziet aantal passagiers in mei toenemen ondanks meer dan 550 geschrapte vluchten (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft in mei 557 vluchten moeten schrappen omwille van twee stakingsdagen van haar piloten. Desondanks nam...
  [naar artikel]
 7. Brussels Airlines schrapt één op drie vluchten naar Noord-Italië (29/02/2020 - Het Nieuwsblad)

  [naar artikel]
 8. Brussels Airlines schrapt in oktober meer dan 100 vluchten (26/09/2019 - Metro)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd. Het gaat om vluchten van en naar typische vakantiebestemmingen, zoals de Griekse eilanden en de Canarische Eilanden, die vooral gevuld werden met vakantiegangers van Thomas Cook. Maar de beslissing heeft ook gevolgen voor zowat 3.500 passagiers van Brussels Airlines zelf, zegt woordvoerster Maaike Andries. Voor hen zal een oplossing worden gezocht. bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt in oktober meer dan 100 vluchten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Belgische vliegtuigreizigers slachtoffer van Franse staking (09/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een staking van Franse luchtverkeersleiders zal dinsdag voelbaar zijn op de Belgische luchthavens. Onder meer Ryanair en Brussels Airlines schrappen vluchten. Brussels Airlines schrapt enkele vluchten van en naar Frankrijk. Ryanair annuleert ook vluchten tussen België en Marokko, Spanje en Portugal.
  [naar artikel]
 10. Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen (25/05/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft vanochtend twaalf vluchten vanuit Brussel moeten annuleren door technische problemen aan twee eigen vliegtuigen en aan toestellen van partner CityJet, die voor Brussels Airlines vluchten uitvoert. Dat is vernomen van Brussels Airlines-woordvoerster Kim Daenen. Brussels Airlines zoekt oplossingen voor de getroffen passagiers. bron: Belga Het bericht Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Franse luchtverkeersleiders staken: Belgische reizigers de dupe (09/10/2017 - VRT NWS)
  Een staking van de Franse luchtverkeersleiders zal morgen voelbaar zijn op de Belgische luchthavens. Onder meer Ryanair en Brussels Airlines schrappen vluchten. Brussels Airlines schrapt enkele vluchten van en naar Frankrijk. Ryanair annuleert ook vluchten tussen België en Marokko, Spanje en Portugal.
  [naar artikel]
 12. Ook zaterdag nog enkele vluchten Brussels Airlines geschrapt (26/05/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines moet zaterdag nog vier vluchten schrappen vanwege technische problemen met toestellen van partner CityJet. Het gaat om vluchten naar Göteborg, Edinburgh, Praag en Milaan Malpensa. De problemen zijn dus beperkter dan vrijdag, toen de maatschappij twaalf vluchten moest schrappen. Intussen zijn de technische problemen met de twee eigen vliegtuigen opgelost, zegt woordvoerster Kim Daenen, en CityJet kan zaterdag een derde vliegtuig (type Sukhoi Superjet) inzetten voor Brussels Airlines. Vrijdag waren er maar twee van de zes Sukhoi’s beschikbaar. De klanten die door de annuleringen getroffen worden, zijn op de hoogte gebracht en kregen oplossingen aangeboden, aldus nog Daenen. Hoe de toestand de dagen nadien zal zijn, is nog niet duidelijk. Bron: Belga   Het bericht Ook zaterdag nog enkele vluchten Brussels Airlines geschrapt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Ook zaterdag nog enkele vluchten Brussels Airlines geschrapt (25/05/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines moet zaterdag nog vier vluchten schrappen vanwege technische problemen met toestellen van partner CityJet. Het gaat om vluchten naar Göteborg, Edinburgh, Praag en Milaan Malpensa. De problemen zijn dus beperkter dan vrijdag, toen de maatschappij twaalf vluchten moest schrappen. Intussen zijn de technische problemen met de twee eigen vliegtuigen opgelost, zegt woordvoerster Kim Daenen, en CityJet kan zaterdag een derde vliegtuig (type Sukhoi Superjet) inzetten voor Brussels Airlines. Vrijdag waren er maar twee van de zes Sukhoi’s beschikbaar. De klanten die door de annuleringen getroffen worden, zijn op de hoogte gebracht en kregen oplossingen aangeboden, aldus nog Daenen. Hoe de toestand de dagen nadien zal zijn, is nog niet duidelijk. bron: Belga   Het bericht Ook zaterdag nog enkele vluchten Brussels Airlines geschrapt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil (05/03/2020 - Express)
  Na een eerdere beperking van de vluchten heeft Brussels Airlines het aanbod opnieuw verlaagd. Tussen 8 en 28 maart zal Brussels Airlines het aanbod aan vluchten opnieuw met 23 procent verlagen. Rechtstreekse aanleiding is het coronavirus covid-19, waardoor minder mensen willen vliegen. Dat meldt Brussels Airlines in een persbericht. In eerste instantie verlaagde Brussels Airlines […] The post Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 15. Gevolgen Thomas Cook voor Brussels Airlines: meer dan 100 vluchten geschrapt (26/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd.
  [naar artikel]
 16. Brussels Airlines schrapt meer dan 100 vluchten en niet alleen Thomas Cook-klanten zijn het slachtoffer (26/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd.
  [naar artikel]
 17. Brussels Airlines schrapt meer dan 100 vluchten en niet alleen Thomas Cook-klanten zijn het slachtoffer (26/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd.
  [naar artikel]
 18. Brussels Airlines schrapt Belfast uit aanbod (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines stopt al een jaar na de lancering met rechtstreekse vluchten tussen Brussel en de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. "De vluchten
  [naar artikel]
 19. Brussels Airlines stopt met rechtstreekse vluchten naar Mumbai (18/09/2018 - VRT NWS)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zet na 6 januari de vluchten van en naar de Indiase stad Mumbai stop. De verbinding die in maart 2017 was gelanceerd, levert volgens Brussels Airlines niet de verwachte resultaten op. De vluchtcapaciteit die vrijkomt, wordt ingezet op Afrika.
  [naar artikel]
 20. Staking luchtverkeersleiders: Brussels Airlines schrap twintig vluchten door acties (21/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines gaat donderdag twintig schrappen als gevolg van de staking bij de luchtverkeersleiders. Bijna alle vluchten hebben vertraging, die kan oplopen tot 2.5 uur.
  [naar artikel]
 21. Brussels Airlines schrapt 105 vluchten door problemen bij Thomas Cook (26/09/2019 - VRT NWS)
  Brussels Airlines zal in oktober 105 vluchten schrappen door de problemen met Thomas Cook. Dit heeft gevolgen voor 3.500 Brussels Airlines-klanten. Het gaat enerzijds om bestemmingen die geschrapt worden en anderzijds om bestemmingen waar minder vaak naartoe gevlogen zal worden. De passagiers van Brussels Airlines krijgen de keuze: ofwel kiezen ze een vlucht op een ander moment, ofwel kiezen ze een andere bestemming ofwel krijgen ze hun geld terug.
  [naar artikel]
 22. Brussels Airlines schrapt in oktober meer dan 100 vluchten na faillissement Thomas Cook (26/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd.
  [naar artikel]
 23. Brussels Airlines ruilt luchthaven Toronto voor Montreal (04/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines herschikt haar vluchten op Noord-Amerika. Begin volgend jaar worden de vluchten op de Canadese stad Toronto stopgezet, maar vanaf...
  [naar artikel]
 24. Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie (11/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië vanaf morgen en tot vrijdag 3 april, aan de vooravond van de paasvakantie. De getroffen...
  [naar artikel]
 25. Brussels Airlines schrapt volgende maand 105 vluchten door het wegvallen van Thomas Cook (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van...
  [naar artikel]
 26. Wie wil reizen met Brussels Airlines, moet vooral geduld hebben: ruim 550 vluchten geschrapt (11/05/2018 - De Morgen)
  De 500 piloten van Brussels Airlines leggen volgende maandag en woensdag het werk neer. Daarom moet de vliegtuigmaatschappij ruim 550 geplande vluchten schrappen en een oplossing zoeken voor 63.000 passagiers. Dat leidt tot chaos en veel kritiek.
  [naar artikel]
 27. VS bedreigen vluchten Brussels Airlines uit Düsseldorf (12/03/2019 - De Tijd)
  07:25 De Verenigde Staten willen bepaalde vluchten van Europese luchtvaartmaatschappijen naar de VS inperken. Dat bedreigt de vluchten die Brussels Airlines voor moederbedrijf Eurowings uitvoert vanuit Düss...
  [naar artikel]
 28. Brussels Airlines schrapt alle vluchten op woensdag 13 februari (08/02/2019 - Knack)
  Brussels Airlines heeft beslist alle vluchten te schrappen op woensdag 13 februari, de dag waarop een nationale staking plaatsvindt in ons land.
  [naar artikel]
 29. Staking Brussels Airlines: zo boek je vlucht om (10/05/2018 - De Morgen)
  Maandag en woensdag staken de piloten van Brussels Airlines en daarom worden er 557 vluchten geschrapt. 63.000 passagiers worden daardoor getroffen en zij proberen hun vluchten alsnog om te boeken, maar dat blijkt geen sinecure te zijn. Betaalt Brussels Airlines je vluchten terug en wat als je strandt op een luchthaven?
  [naar artikel]
 30. Brussels Airlines vervangt Toronto door Montreal (04/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines herschikt haar vluchten op Noord-Amerika. Begin volgend jaar worden de vluchten op de Canadese stad Toronto stopgezet, maar vanaf eind maart zal er worden gevlogen op Montreal. En er zullen voortaan het hele jaar door vluchten zijn van en naar Washington, in de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 31. Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen schrappen 1 op 3 vluchten naar Brussel (01/09/2016 - Express)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen Delta, American Airlines en United Airlines schrappen komende winter ongeveer een derde van hun aanbod op Brussel. In totaal worden 20 van de 63 wekelijkse vluchten opgeschort. De aanpassing van het aanbod is een gevolg van de aanslagen. Vele Amerikanen geven er de voorkeur aan niet naar Europa te reizen. Concreet verdwijnen rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Philadelphia (American Airlines) en Brussel en Atlanta (Delta). Ook United Airlines schrapt een tweede dagelijkse vlucht naar New York. Deze laatste werd door de Indiase vliegtuigmaatschappij Jet Airways verzorgd, die kort na de aanslagen in Brussel Zaventem inruilde voor de luchthaven van Schiphol in Amsterdam The post Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen schrappen 1 op 3 vluchten naar Brussel appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 32. 63.000 gestrande passagiers en 400 geschrapte vluchten: ramp van bijna 10 miljoen voor Brussels Airlines (11/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  De pilotenstaking maandag en woensdag stort Brussels Airlines in chaos: het bedrijf moet 63.000 reizigers van meer dan 400 geschrapte vluchten terugbetalen of omboeken naar een andere vlucht. “Dit kost ons een kleine 10 miljoen euro”, zegt Wencke Lemmes van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 33. Brussels Airlines schrapt volgende maand 105 vluchten door het wegvallen van Thomas Cook (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines zal in oktober 105 vluchten schrappen door het wegvallen van Thomas Cook. Dadelijk meer.
  [naar artikel]
 34. Brussels Airlines schrapt vier vluchten van Thomas Cook België "wegens achterstallige betalingen" (23/09/2019 - VRT NWS)
  Brussels Airlines gaat morgen vier vluchten schrappen die uitgevoerd worden in opdracht van Thomas Cook, "wegens achterstallige betalingen". Dat meldt het bedrijf zelf. Het gaat om vluchten van en naar Tunesië.
  [naar artikel]
 35. Brussels Airlines schrapt in oktober 105 vluchten na faillissement Thomas Cook (26/09/2019 - De Morgen)
  Brussels Airlines zal in oktober 105 vluchten schrappen door het wegvallen van Thomas Cook. Dat laat de luchtvaartmaatschappij weten. Intussen is ook bekendgemaakt dat de 75 medewerkers van Thomas Cook België en Thomas Cook Retail hun baan verliezen.
  [naar artikel]
 36. Brussels Airlines schrapt volgende woensdag, op de nationale stakingsdag, alle vluchten (08/02/2019 - VRT NWS)
  Op de nationale stakingsdag van 13 februari schrapt luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines alle vluchten. Gisteren raakte bekend dat Brussels Airlines twee derde van alle geplande vluchten schrapt, nu blijkt dat ze allemaal worden geschrapt. Luchtvaartmaatschappij TUI fly laat dan weer weten dat ze alle vluchten van en naar België om naar luchthavens in Frankrijk en Nederland. . Reizigers worden met bussen van en naar die luchthavens gebracht.
  [naar artikel]
 37. Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag (21/03/2019 - Metro)
  Brussels Airlines schrapt omwille van de acties van de luchtverkeersleiders van Skeyes tien vluchten in de namiddag. De luchtvaartmaatschappij wil zo verhinderen dat vertragingen zich opstapelen en de gevolgen voor de planning zwaarder zouden uitdraaien, zo meldt de maatschappij vandaag. Het gaat om tien Europese bestemmingen die Brussels Airlines meermaals per dag aandoet. Passagiers kunnen zo op andere vluchten geboekt worden. Het gaat onder meer om de bestemmingen Genève of Lyon. bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag (21/03/2019 - Metro)
  Brussels Airlines schrapt omwille van de acties van de luchtverkeersleiders van Skeyes tien vluchten in de namiddag. De luchtvaartmaatschappij wil zo verhinderen dat vertragingen zich opstapelen en de gevolgen voor de planning zwaarder zouden uitdraaien, zo meldt de maatschappij vandaag. Het gaat om tien Europese bestemmingen die Brussels Airlines meermaals per dag aandoet. Passagiers kunnen zo op andere vluchten geboekt worden. Het gaat onder meer om de bestemmingen Genève of Lyon. Bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Brussels Airlines schrapt op dag van nationale staking al zijn vluchten: 16.000 reizigers getroffen (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zal woensdag geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op Brussels Airport. Alle 222 geplande vluchten worden omwille van...
  [naar artikel]
 40. Brussels Airlines schrapt al zijn vluchten op dag van nationale staking: meer dan 16.000 reizigers getroffen (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zal woensdag geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op Brussels Airport. Alle 222 geplande vluchten worden omwille van...
  [naar artikel]
 41. 'Merknaam Brussels Airlines verdwijnt mogelijk op Europese vluchten' (22/01/2019 - Knack)
  Er komen dit jaar geen nieuwe langeafstandsbestemmingen bij in het netwerk van Brussels Airlines. Op de Europese vluchten zal de naam Brussels Airlines mogelijk verdwijnen. Die boodschap herhaalt Christina Foerster, de topvrouw van de luchtvaartmaatschappij, dinsdag in een interview met La Libre Belgique.
  [naar artikel]
 42. “Merknaam Brussels Airlines verdwijnt mogelijk op Europese vluchten” (22/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Er komen dit jaar geen nieuwe langeafstandsbestemmingen bij in het netwerk van Brussels Airlines. Op de Europese vluchten zal de naam Brussels Airlines mogelijk verdwijnen. Die boodschap herhaalt Christina Foerster, de topvrouw van de luchtvaartmaatschappij, dinsdag in een interview met La Libre Belgique.
  [naar artikel]
 43. Brussels Airlines schrapt alle vluchten naar Italië (12/03/2020 - Het Nieuwsblad)

  [naar artikel]
 44. Ook spanningen met Congo raken Brussels Airlines (05/02/2018 - De Tijd)
  14:46 Brussels Airlines moet het aantal vluchten op de Congolese hoofdstad Kinshasa terugschroeven van zeven naar vier per week. Dat hebben de Congolese autoriteiten beslist, zo werd bij Brussels Airlines v...
  [naar artikel]
 45. Brussels Airlines repatrieert 9.500 Belgen uit 14 landen op 56 vluchten (19/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft momenteel 56 vluchten gepland om meer dan 9.500 Belgen naar Brussel te brengen. Dit vanuit 14...
  [naar artikel]
 46. Brussels Airlines stopt vluchten naar Mumbai (18/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zet na 6 januari de vluchten van en naar de Indiase stad Mumbai stop. De verbinding die in maart 2017 was gelanceerd, levert volgens de maatschappij niet de verwachte resultaten op.
  [naar artikel]
 47. Brussels Airlines zet vluchten vier weken stop (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines bouwt de komende dagen haar vluchtaanbod helemaal af. Dat heeft Brussels Airlines dinsdag officieel...
  [naar artikel]
 48. Brussels Airlines schrapt vluchten door stakingsacties (21/03/2019 - De Standaard)
  De stakingsacties van Skeyes leiden tot nog meer problemen bij de luchthavens in ons land. Brussels Airlines beslist nu om vanmiddag minstens tien vluchten te annuleren op Brussels Airport.
  [naar artikel]
 49. “Merknaam Brussels Airlines verdwijnt mogelijk op Europese vluchten” (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er komen dit jaar geen nieuwe langeafstandsbestemmingen bij in het netwerk van Brussels Airlines. Op de Europese vluchten zal de naam Brussels...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.