Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 January 2021
07:36 uur

Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer

Express

03/03/2020 - 10:29

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schrapt nog meer vluchten van en naar Italië door het coronavirus covid-19. Dat meldt het bedrijf dinsdag. De inkrimping van het aanbod wordt verlengd en uitgebreid. Brussels Airlines blijft wel al haar bestemmingen in Italië bedienen. Vorige week besliste Brussels Airlines al om, gezien de snel teruglopende vraag naar vluchten binnen Europa, […] The post Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil (05/03/2020 - Express)
  Na een eerdere beperking van de vluchten heeft Brussels Airlines het aanbod opnieuw verlaagd. Tussen 8 en 28 maart zal Brussels Airlines het aanbod aan vluchten opnieuw met 23 procent verlagen. Rechtstreekse aanleiding is het coronavirus covid-19, waardoor minder mensen willen vliegen. Dat meldt Brussels Airlines in een persbericht. In eerste instantie verlaagde Brussels Airlines […] The post Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Brussels Airlines en Easyjet schrappen vluchten van en naar Noord-Italië (28/02/2020 - Express)
  Brussels Airlines schrapt de komende twee weken 30 procent van zijn vluchtaanbod naar Noord-Italië door het coronavirus covid-19. Het gaat om vluchten naar Milaan, Rome, Venetië en Bologna. Ook de Britse lowcostmaatschappij EasyJet schrapt tijdelijk enkele vluchten. Woensdag had Brussels Airlines al gezegd dat er een impact voelbaar was op de boekingen. Vrijdag kwam er […] The post Brussels Airlines en Easyjet schrappen vluchten van en naar Noord-Italië appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie (11/03/2020 - Express)
  Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië vanaf deze donderdag tot vrijdag 3 april, aan de vooravond van... The post Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Brussels Airlines schrapt tientallen vluchten naar Noord-Italië (28/02/2020 - De Tijd)
  10:52 Door het coronavirus schrapt de luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines de komende twee weken 30 procent van zijn vluchtaanbod naar Noord-Italië.
  [naar artikel]
 5. Brussels Airlines vliegt vanaf 15 juni naar 20 Europese steden (25/05/2020 - De Tijd)
  13:47 Brussels Airlines hervat op 15 juni geleidelijk aan zijn aanbod. In augustus wil het bedrijf naar 59 bestemmingen in 33 landen vliegen.
  [naar artikel]
 6. Brussels Airlines wil activiteiten op 15 juni hervatten met beperkt aanbod (14/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na een vluchtopschorting van meer dan zeven weken plant Brussels Airlines de hervatting van haar commerciële activiteiten op 15 juni. Dat laat de...
  [naar artikel]
 7. Brussels Airlines hervat niet voor 15 mei (06/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines zal zijn vluchten ten vroegste op 15 mei hervatten. Dat meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij maandag. De heropstart zal gebeuren met een beperkt aanbod.
  [naar artikel]
 8. Brussels Airlines stelt uitbreiding aanbod opnieuw uit (15/07/2020 - De Tijd)
  12:41 Door de verslechterde financiële situatie annuleert Brussels Airlines de extra vluchten die de luchtvaartmaatschappij in de eerste week van augustus had gepland.
  [naar artikel]
 9. Brussels Airlines-CEO: 'Het merk Brussels Airlines staat niet meer ter discussie' (24/06/2019 - De Tijd)
  17:32 CEO Christina Foerster verdedigt het nieuwe soloscenario voor Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 10. Duizend banen bedreigd bij Brussels Airlines (12/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines snijdt diep in zijn aanbod en wil zowat een kwart van de banen schrappen.
  [naar artikel]
 11. Meer vluchten Brussels Airlines in oktober en november (29/06/2020 - Express)
  Brussels Airlines breidt haar vluchtaanbod in het najaar uit. Er wordt een reeks frequenties en routes toegevoegd naar vakantie- en... The post Meer vluchten Brussels Airlines in oktober en november appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Brussels Airlines schrapt acht bestemmingen een jaar uit aanbod (09/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de coronacrisis zal Brussels Airlines tot april volgend jaar geen vluchten meer uitvoeren op acht bestemmingen, waaronder Sevilla, Valencia en Moskou. Moederbedrijf Lufthansa verliest ondertussen een miljoen euro per uur, zegt de ceo.
  [naar artikel]
 13. Naar deze 20 Europese steden vliegt Brussels Airlines opnieuw vanaf 15 juni (25/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines hervat vanaf 15 juni haar vluchten. In eerste instantie kan je vliegen naar 20 Europese steden. Geleidelijk aan breidt het aanbod...
  [naar artikel]
 14. 15,1% meer passagiers voor Brussels Airlines (10/11/2017 - VRT NWS)
  Vliegtuigmaatschappij Brussels Airlines mocht in oktober opnieuw meer passagiers verwelkomen. In totaal kozen 865.673 passagiers voor een vlucht van Brussels Airlines. Dat zijn er exact 113.479 meer dan tijdens dezelfde maand vorig jaar.
  [naar artikel]
 15. Brussels Airlines reageert op kritiek over opvang: “We hebben meer gedaan dan de wet voorschrijft” (12/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Brussels Airlines heeft maandag naar aanleiding van de sneeuw en ijzel waardoor tal van vluchten moesten worden geannuleerd, bijstand verleend aan zowat 15.000 passagiers, op een totaal van ruim 20.000. Dat bevestigt woordvoerder Geert Sciot. Het kostenplaatje voor de luchtvaartmaatschappij kon hij niet kwijt, maar hij bevestigde wel dat Brussels Airlines meer deed dan strikt genomen de wet voorschrijft.
  [naar artikel]
 16. Brussels Airlines reageert op kritiek over opvang: “We hebben meer gedaan dan de wet voorschrijft” (12/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines heeft maandag naar aanleiding van de sneeuw en ijzel waardoor tal van vluchten moesten worden geannuleerd, bijstand verleend aan zowat 15.000 passagiers, op een totaal van ruim 20.000. Dat bevestigt woordvoerder Geert Sciot. Het kostenplaatje voor de luchtvaartmaatschappij kon hij niet kwijt, maar hij bevestigde wel dat Brussels Airlines meer deed dan strikt genomen de wet voorschrijft.
  [naar artikel]
 17. Van Sabena over Brussels Airlines naar Lufthansa: historiek (14/12/2016 - De Redactie)
  De Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines wordt helemaal overgenomen door Lufthansa. We geven u een overzicht van de geschiedenis van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 18. Brussels Airlines mag hopen op meer Duits geld (28/09/2016 - Knack)
  Lufthansa neemt Brussels Airlines volledig over. Nochtans maakt de Duitse luchtvaartmaatschappij tot nu enkel verlies met de Belgische carrier. Maar Lufthansa heeft wellicht mooie plannen voor Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 19. Brussels Airlines schrapt Belfast uit aanbod (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines stopt al een jaar na de lancering met rechtstreekse vluchten tussen Brussel en de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. "De vluchten
  [naar artikel]
 20. Brussels Airlines stelt langeafstandsvluchten uit tot augustus (29/06/2020 - De Tijd)
  19:40 Brussels Airlines moet noodgedwongen zijn langeafstandsvluchten uitstellen tot augustus. Intussen breidt de maatschappij haar aanbod voor het najaar verder uit.
  [naar artikel]
 21. Brussels Airlines – Belgische topmanagers pleiten voor “sterk” Brussels Airlines (04/02/2018 - Metro)
  Een vijftigtal Belgische topmanagers pleit voor een sterk Brussels Airlines. Ze doen dat in een brief die is verschenen op de websites van VRT NWS en De Tijd. De vluchten die Brussels Airlines uitvoert naar de rest van de wereld “zijn van strategisch belang”, luidt het. De brief is ondertekend door onder meer toplui van Belfius, BNP Paribas, Deme, Bekaert, Pairi Daiza, EDF Luminus, Infrabel en Solvay. Ze pleiten ervoor dat Brussels Airlines “een sterke, in Brussel verankerde luchtvaartmaatschappij blijft, die tegemoet komt aan de wensen van de verschillende segmenten in de markt”. De managers vinden het cruciaal dat Brussels Airlines de hub in Brussel en zijn vluchtennetwerk verder kan ontwikkelen. bron: Belga  
  [naar artikel]
 22. Belgische divisie Thomas Cook Airlines in handen Brussels Airlines (30/03/2017 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines neemt het grootste deel van de Belgische activiteiten van Thomas Cook Airlines over. Dat hebben de twee maatschappijen bekend gemaakt. Door de transactie zullen twee vliegtuigen van Thomas Cook Airlines Belgium in de vloot van Brussels Airlines worden opgenomen. Drie andere toestellen worden overgeheveld naar Thomas Cook Group. Tevens werd aangekondigd dat honderdzestig medewerkers, waaronder piloten en cabinepersoneel, de overstap naar Brussels Airlines zullen kunnen maken. Bij het grondpersoneel van Thomas Cook zouden wel een veertigtal arbeidsplaatsen verloren gaan. Aanbod Door de samenwerking van de twee maatschappijen zullen de klanten een grotere keuze aan bestemmingen, vluchten en vertrekdata krijgen aangeboden. Brussels Airlines neemt ook alle slots van Thomas Cook Airlines Belgium over. De activiteiten zouden vanaf november dit jaar door Brussels Airlines worden georganiseerd. Daarmee wordt Brussels Airlines de belangrijkste luchtvaartmaatschappij voor klanten van Thomas Cook België. Daarbij koesteren beide partijen de ambitie om de volgende drie jaar gezamenlijk nieuwe verbindingen aan te bieden voor vakanties op verre bestemmingen in Noord-Amerika, de Caraïben, Afrika en Azië. Bernard Gustin, chief executive van Brussels Airlines, wijst erop dat de fusie tot belangrijke voordelen zal leiden. “De combinatie van het netwerk en de expertise van Brussels Airlines met het vakantieaanbod van Thomas Cook zal het aanbod voor de klanten verder verbeteren,” benadrukt de topman. Hij voegt eraan toe dat Brussels Airlines door de samenwerking aan het publiek eenenvijftig vakantiebestemmingen zal kunnen aanbieden. Dat betekent een verdubbeling van het huidige aanbod. Onder meer worden nieuwe verbindingen op bestemmingen zoals Cabo Verde, Gran Canaria, Lanzarote en Egypte aangekondigd. Door de fusie krijgt Thomas Cook Airlines Belgium anderzijds de kans om zijn vliegtuigen ook buiten het traditionele vakantieseizoen tijdens de zomer een hogere bezettingsgraad te garanderen. De overname moet nog wel door de autoriteiten worden goedgekeurd. The post Belgische divisie Thomas Cook Airlines in handen Brussels Airlines appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 23. Brussels Airlines hervat vluchten niet voor 15 mei: wel korting voor herboekingen (06/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airlines zal zijn vluchten ten vroegste op 15 mei hervatten. Dat meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij maandag. De heropstart zal gebeuren met een beperkt aanbod.
  [naar artikel]
 24. Ook spanningen met Congo raken Brussels Airlines (05/02/2018 - De Tijd)
  14:46 Brussels Airlines moet het aantal vluchten op de Congolese hoofdstad Kinshasa terugschroeven van zeven naar vier per week. Dat hebben de Congolese autoriteiten beslist, zo werd bij Brussels Airlines v...
  [naar artikel]
 25. Brussels Airlines zet door met Congolees 'spookproject' (13/04/2019 - De Morgen)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines is niet van zins de plannen voor Korongo Airlines, de nieuwe Congolese maatschappij, op te bergen. Het project krijgt maar geen vergunning van de Congolese overheid, terwijl Brussels Airlines er al fors in investeerde. De Belgische vakbonden eisen dat een revisor de facturen inkijkt, omdat ze vrezen dat het 'spookproject' Brussels Airlines nodeloos op kosten jaagt.
  [naar artikel]
 26. Brussels Airlines schrapt dessertje wegens gemaakt in bezet Palestijns gebied (23/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines heeft vorige maand een dessertje uit haar aanbod gehaald omdat het gemaakt wordt in een Israëlisch bedrijf dat opereert vanuit
  [naar artikel]
 27. Ruzie tussen piloten Brussels Airlines en Thomas Cook (26/01/2018 - VRT NWS)
  Er is nog steeds geen akkoord over het statuut dat piloten moeten krijgen die voor Thomas Cook Airlines Belgium werkten, maar nu zijn overgeheveld naar Brussels Airlines. Dat schrijft De Tijd en is bevestigd aan onze redactie. Sinds november voert Brussels Airlines alle vakantievluchten uit voor touroperator Thomas Cook. 40 piloten en 120 cabinemedewerkers kwamen zo bij Brussels Airlines terecht.
  [naar artikel]
 28. Lufthansa zet Brussels Airlines op dieet (07/11/2019 - De Morgen)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines moet tegen 2022 een kostenbesparing realiseren van meer dan 160 miljoen euro op jaarbasis. Het doel is tot een plan te komen dat door de vakbonden wordt ondersteund, zegt de directie. ‘Ik ben niet pessimistisch voor Brussels Airlines’, reageert luchtvaarteconoom Eddy Van de Voorde.
  [naar artikel]
 29. 63.000 gestrande passagiers en 400 geschrapte vluchten: ramp van bijna 10 miljoen voor Brussels Airlines (11/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  De pilotenstaking maandag en woensdag stort Brussels Airlines in chaos: het bedrijf moet 63.000 reizigers van meer dan 400 geschrapte vluchten terugbetalen of omboeken naar een andere vlucht. “Dit kost ons een kleine 10 miljoen euro”, zegt Wencke Lemmes van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 30. Brussels Airlines vliegt niet meer tot 15 mei (06/04/2020 - Express)
  De vliegtuigmaatschappij verlengt de tijdelijke opschorting van haar vluchten, door ‘de lage tot onbestaande vraag naar vliegreizen’. Dat maakt Brussels... The post Brussels Airlines vliegt niet meer tot 15 mei appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Aanslagen houden Brussels Airlines niet van passagiersgroei van meer dan 3 procent (12/01/2017 - De Standaard)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft vorig jaar 3,2 procent meer passagiers vervoerd dan in 2015, ondanks de aanslagen van 22 maart in haar thuisbasis Brussels Airport. In totaal stapten ruim 7,7 miljoen reizigers op een Brussels Airlines-vlucht. “Een zeer behoorlijk resultaat in het uitdagende jaar 2016”, stelt de maatschappij donderdag in een persbericht.
  [naar artikel]
 32. Thomas Cook stuurt meerderheid klanten op reis met Brussels Airlines (20/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines zal vanaf eind oktober ongeveer 80 procent van de vliegtuigreizigers van reisorganisator Thomas Cook België vervoeren. Dat komt omdat Brussels Airlines de meeste activiteiten van Thomas Cook Airlines Belgium (TCAB) overneemt. “De grootste uitbreiding in de geschiedenis van Brussels Airlines”, zei Bernard Gustin, de topman van de luchtvaartmaatschappij, woensdag tijdens een persconferentie.
  [naar artikel]
 33. Brussels Airlines schrapt acht bestemmingen (09/04/2020 - Express)
  Brussels Airlines gaat na de coronacrisis vluchten naar acht bestemmingen al zeker niet meer heropstarten. Dat meldt hln.be en een... The post Brussels Airlines schrapt acht bestemmingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Brussels Airlines wordt deel van lagekostenmaatschappij (15/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Lufthansa bevestigt de overname van de resterende 55 procent van Brussels Airlines voor 2,6 miljoen euro. Brussels Airlines zal "onderdeel
  [naar artikel]
 35. Brussels Airlines zet vluchten vier weken stop (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines bouwt de komende dagen haar vluchtaanbod helemaal af. Dat heeft Brussels Airlines dinsdag officieel...
  [naar artikel]
 36. Brussels Airlines schrapt 30 procent van vluchten naar Noord-Italië door impact coronavirus op ticketverkoop (28/02/2020 - VRT NWS)
  Brussels Airlines schrapt voor de komende twee weken 30 procent van de vluchten van en naar Noord-Italië. Er zijn door het coronavirus namelijk steeds minder mensen die tickets boeken voor Europese vluchten. Verder onderzoekt de grootste luchtvaartmaatschappij in ons land ook of het beroep kan doen op maatregelen als tijdelijke economische werkloosheid en neemt het geen nieuw personeel aan.
  [naar artikel]
 37. Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen (25/05/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft vanochtend twaalf vluchten vanuit Brussel moeten annuleren door technische problemen aan twee eigen vliegtuigen en aan toestellen van partner CityJet, die voor Brussels Airlines vluchten uitvoert. Dat is vernomen van Brussels Airlines-woordvoerster Kim Daenen. Brussels Airlines zoekt oplossingen voor de getroffen passagiers. bron: Belga Het bericht Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie (11/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië vanaf morgen en tot vrijdag 3 april, aan de vooravond van de paasvakantie. De getroffen...
  [naar artikel]
 39. Brussels Airlines stopt met rechtstreekse vluchten naar Mumbai (18/09/2018 - VRT NWS)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zet na 6 januari de vluchten van en naar de Indiase stad Mumbai stop. De verbinding die in maart 2017 was gelanceerd, levert volgens Brussels Airlines niet de verwachte resultaten op. De vluchtcapaciteit die vrijkomt, wordt ingezet op Afrika.
  [naar artikel]
 40. Brussels Airlines wordt dan toch geen lowcostmaatschappij (24/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt erop dat de Lufthansa-groep haar dochter Brussels Airlines zowel zalft als slaat. Aan de ene kant krijgt Brussels Airlines een eigen plek...
  [naar artikel]
 41. Ramp van bijna 10 miljoen: Brussels Airlines moet 63.000 passagiers omboeken of terugbetalen door staking (11/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De pilotenstaking aanstaande maandag en woensdag stort Brussels Airlines in chaos: het bedrijf moet 63.000 reizigers van meer dan vierhonderd geschrapte vluchten terugbetalen of omboeken naar een andere vlucht. “Dit kost ons een kleine 10 miljoen euro”, zegt Wencke Lemmes van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 42. Hoe een stevige thuismarkt en een Afrikaans netwerk Brussels Airlines uit het slop kunnen houden (07/11/2019 - De Morgen)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines moet tegen 2022 een kostenbesparing realiseren van meer dan 160 miljoen euro op jaarbasis. Het doel is tot een plan te komen dat door de vakbonden wordt ondersteund, zegt de directie. ‘Ik ben niet pessimistisch voor Brussels Airlines’, reageert luchtvaarteconoom Eddy Van de Voorde.
  [naar artikel]
 43. Bijzondere ondernemingsraad bij Brussels Airlines (05/02/2018 - Knack)
  Een vijftigtal Belgische topmanagers pleit in een open brief voor een sterk Brussels Airlines. De vluchten die Brussels Airlines uitvoert naar de rest van de wereld 'zijn van strategisch belang', luidt het. Maandagnamiddag staat er een bijzondere ondernemingsraad bij de luchtvaartmaatschappij op de agenda.
  [naar artikel]
 44. Brussels Airlines heeft 6.000 mensen gerepatrieerd (17/04/2020 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft sinds midden maart 37 repatriëringsvluchten uitgevoerd, waarmee 6.086 reizigers naar huis werden gebracht. Dat heeft Brussels... The post Brussels Airlines heeft 6.000 mensen gerepatrieerd appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Een ramp van 10 miljoen: Brussels Airlines moet 63.000 passagiers omboeken of terugbetalen door pilotenstaking (11/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  ZAVENTEM De pilotenstaking maandag en woensdag stort Brussels Airlines in chaos: het bedrijf moet 63.000 reizigers van meer dan 400 geschrapte vluchten terugbetalen of omboeken naar een andere vlucht. “Dit kost ons een kleine 10 miljoen euro”, zegt Wencke Lemmes van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 46. Brussels Airlines boekt nettoverlies van 40 miljoen: directie verlaagt salaris (19/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airlines heeft vorig jaar een nettoverlies geboekt van 40,6 miljoen euro. Onder meer het faillissement van Thomas Cook Belgium en de staking van de luchtverkeersleiders zetten druk op de financiële resultaten van de Belgische luchtvaartmaatschappij, zo meldt Brussels Airlines donderdag.
  [naar artikel]
 47. Swissport Cleaning verliest contract met Brussels Airlines (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Swissport Cleaning, één van de bedrijven die op Brussels Airport instaan voor het schoonmaken van vliegtuigen, heeft zijn contract met Brussels Airlines verloren, zo is maandag bekendgemaakt op een ondernemingsraad. Swissport Cleaning schrapt hierdoor 110 van de 240 jobs. Al die medewerkers kunnen evenwel de overstap maken naar Mobility Masters, dat het contract met Brussels Airlines won, zo meldt de ceo van Mobility Masters. Brussels Airlines blijft, wat ground handling en bagageafhandeling betreft, met Swissport samenwerken.
  [naar artikel]
 48. Swissport Cleaning verliest contract met Brussels Airlines (11/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Swissport Cleaning, één van de bedrijven die op Brussels Airport instaan voor het schoonmaken van vliegtuigen, heeft zijn contract met Brussels Airlines verloren, zo is maandag bekendgemaakt op een ondernemingsraad. Swissport Cleaning schrapt hierdoor 110 van de 240 jobs. Al die medewerkers kunnen evenwel de overstap maken naar Mobility Masters, dat het contract met Brussels Airlines won, zo meldt de ceo van Mobility Masters. Brussels Airlines blijft, wat ground handling en bagageafhandeling betreft, met Swissport samenwerken.
  [naar artikel]
 49. Brussels Airlines kiest nieuwkomer Alyzia als afhandelaar op Brussels Airport (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines, de grootste speler op Brussels Airport, heeft de Franse afhandelaar Alyzia geselecteerd om haar vluchten af te handelen op de luchthaven. Dat maakte Brussels Airlines bekend.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.