De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Auto is niet langer koning: kwart minder rijbewijzen uitgereikt aan 18-jarigen, ook 25-plussers tonen minder interesse

Het Nieuwsblad

11/03/2020 - 03:11

Vorig jaar zijn er in ons land een achtste minder rijbewijzen B uitgereikt. Bij 18-jarigen loopt dat zelfs op tot een kwart, en in tien jaar tijd gaat het om een daling van bijna 30 procent. Volgens specialisten spelen de strengere rijopleiding en de klimaatbewustheid een rol, maar is er tegenwoordig ook minder nood aan een auto.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Kwart minder rijbewijzen voor 18-jarigen (11/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Voor het eerst in jaren hebben steden en gemeenten minder dan 100.000 rijbewijzen B uitgereikt. Vooral de daling bij 18-jarigen is spectaculair....
    [naar artikel]
  2. 30% minder rijbewijzen bij 18-jarigen in tien jaar: “Niet blitse wagen, maar iPhone of verre reis zijn statussymbolen” (11/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
    Vorig jaar zijn er in ons land een achtste minder rijbewijzen B uitgereikt. Bij 18-jarigen loopt dat zelfs op tot een kwart, in tien jaar tijd gaat het om een daling van bijna 30%. Volgens specialisten spelen de strengere rijopleiding en de klimaatbewustheid een rol, maar is er tegenwoordig ook minder nood aan een auto.
    [naar artikel]
  3. Een rijbewijs? Nee dank u (11/03/2020 - Het Belang van Limburg)
    Vorig jaar zijn er in ons land een achtste minder rijbewijzen B uitgereikt. Bij 18-jarigen loopt dat zelfs op tot een kwart, en in tien jaar tijd gaat het om een daling van bijna 30 procent.
    [naar artikel]
  4. Fors minder rijbewijzen uitgereikt in Vlaanderen (06/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Vorig jaar zijn in Vlaanderen fors minder praktijkexamens afgelegd en rijbewijzen uitgereikt. Dat komt door de strengere voorwaarden, maar ook door...
    [naar artikel]
  5. Steeds minder Belgen halen een rijbewijs: "Jongeren zien een auto niet langer als statussymbool" (14/03/2019 - VRT NWS)
    De FOD Mobiliteit heeft in 2018 exact 111.991 rijbewijzen uitgereikt. Dat is een daling met 18 procent tegenover het jaar 2010. Vooral bij jongeren daalt het aantal rijbewijzen. "Een rijbewijs en een auto kosten veel geld. Jongeren geven dat geld liever aan een smartphone of een verre reis", zegt Werner De Dobbeleer van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde.
    [naar artikel]
  6. Liever reizen of een smartphone: jongeren maken minder werk van rijbewijs (15/03/2019 - De Morgen)
    De tijd dat achttien jaar worden synoniem stond voor ‘eindelijk met de auto mogen rijden’, lijkt voorbij. Het aantal rijbewijzen dat jaarlijks wordt uitgereikt daalt en vooral bij de jongste potentiële bestuurders is de interesse sterk afgenomen.
    [naar artikel]
  7. Waarom Vlaamse 50-plussers niet meer aan job geraken: gezien als minder flexibel en technologisch minder vaardig (03/01/2020 - Express)
    Vlaamse 50-plussers hebben significant minder kans om uitgenodigd te worden op een sollicitatiegesprek dan jongere werkzoekenden. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit Gent. Nieuw internationaal onderzoek bevestigt die tendens. Het onderzoek komt er vanuit de vaststelling dat de werkzaamheidsgraad onder 55- tot 64-jarigen hier nog altijd een stuk lager ligt dan in onze […] The post Waarom Vlaamse 50-plussers niet meer aan job geraken: gezien als minder flexibel en technologisch minder vaardig appeared first on Business AM.
    [naar artikel]
  8. Natuurlijk is Koning Auto nog niet dood: voor het eerst in 75 jaar minder auto's in België, maar dat komt puur door de lockdown (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Heeft het coronavirus Koning Auto een kopje kleiner gemaakt? Voor het eerst rijden er alleszins minder auto's rond in ons land, zo blijkt uit...
    [naar artikel]
  9. Jonge Belg rijdt kwart minder met de auto: dit is waarom ze het doen én hoeveel ze besparen (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Koning auto krijgt klappen. Belgen reden in de eerste helft van dit jaar bijna een kwart minder kilometers met de auto dan in precoronajaar 2019. Vooral jongeren tussen 18 en 34 jaar laten de wagen vaker staan. Drie jongeren vertellen waarom ze afhaakten: “Het concept van deelauto’s is geniaal. Vroeger deed ik 250 euro op aan autokosten, nu ben ik voor datzelfde bedrag vijf maanden verder.”
    [naar artikel]
  10. OPROEP. Pak minder Vlamingen haalt rijbewijs: ga jij er bewust niet voor? (06/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
    Vorig jaar zijn in Vlaanderen fors minder praktijkexamens afgelegd en rijbewijzen uitgereikt. Dat komt door de strengere voorwaarden, maar ook door het dalend enthousiasme bij jongeren, schrijft De Tijd woensdag.
    [naar artikel]
  11. OPROEP. Pak minder Vlamingen haalt rijbewijs: ga jij er bewust niet voor? (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)
    Vorig jaar zijn in Vlaanderen fors minder praktijkexamens afgelegd en rijbewijzen uitgereikt. Dat komt door de strengere voorwaarden, maar ook door het dalend enthousiasme bij jongeren, schrijft De Tijd woensdag.
    [naar artikel]
  12. Vijfde minder Vlamingen haalt rijbewijs (06/11/2019 - De Tijd)
    06:24 Vorig jaar zijn in Vlaanderen fors minder praktijkexamens afgelegd en rijbewijzen uitgereikt. Dat komt door de strengere voorwaarden, maar ook door het dalend enthousiasme bij jongeren.
    [naar artikel]
  13. OKRA ziet discriminatie van 70-plussers bij geplande rijbewijshervorming (05/07/2023 - Het Nieuwsblad)
    De plannen van de Europese Commissie om aan de geldigheid van de rijbewijzen te sleutelen zijn voor ouderenvereniging OKRA “je reinste leeftijdsdiscriminatie”. In een eerder dit jaar gelanceerd pakket maatregelen, bedoeld om de verkeersveiligheid te verhogen, stelt de Commissie voor om de geldigheid van rijbewijzen voor 70-plussers te beperken tot vijf jaar of minder, om zo vaker medische controles of opfriscursussen op te leggen.
    [naar artikel]
  14. Kwart minder nieuwe auto's verkocht in Duitsland in juli (04/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
    In Duitsland zijn in juli een kwart minder nieuwe auto’s verkocht ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Het niveau van voor de coronacrisis is nog niet in zicht, zo meldt sectorfederatie VDA woensdag.
    [naar artikel]
  15. Zo goed werken de vaccins: minder zieke patiënten, minder besmettingen, minder sterfgevallen en meer antilichamen (02/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Minder sterfgevallen bij 80-plussers, minder felle ziektesymptomen en minder besmettingen: dat zijn de gunstige gevolgen van de vaccinaties in landen die al veel verder staan dan wij. De vaccins werken écht, zo blijkt heel duidelijk in onder meer het Verenigd Koninkrijk. Negen op de tien 85-plussers hebben daar al antilichamen tegen het virus. Zelfs na één dosis, dus.
    [naar artikel]
  16. Kwart van alle 85-plussers is gevaccineerd, steeds minder bewoners woonzorgcentra opgenomen in ziekenhuizen: “Mogelijk vroeg effect vaccinaties” (16/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Er worden steeds minder bewoners uit de woonzorgcentra opgenomen in de ziekenhuizen, en mogelijk is dat een eerste effect van de vaccinatiecampagne daar. Dat zei viroloog Steven Van Gucht vanmiddag op de persconferentie van Sciensano. Uit de meest recente cijfers blijkt dat nu 25 procent van alle 85-plussers minstens één dosis van het coronavaccin heeft ontvangen.
    [naar artikel]
  17. 50-plussers minder snel uitgenodigd op jobinterview: 'Minder flexibel en minder mee met nieuwe technologie' (03/01/2020 - Knack)
    Oudere jobkandidaten hebben beduidend minder kans om uitgenodigd te worden op een jobgesprek dan jongere. Nieuw onderzoek, uitgevoerd aan de UGent, verklaart nu hoe dat komt.
    [naar artikel]
  18. Er staat dan toch een rem op koning auto (15/09/2020 - De Morgen)
    Heeft het coronavirus koning auto een kopje kleiner gemaakt? Voor het eerst rijden alleszins minder auto’s rond in ons land, zo blijkt uit cijfers van Statbel. Nog een primeur: er zijn nu meer auto’s die op benzine rijden dan op diesel.
    [naar artikel]
  19. Voor het eerst in 75 jaar rijden er minder auto’s op Belgische wegen (15/09/2020 - De Morgen)
    Heeft het coronavirus koning auto een kopje kleiner gemaakt? Voor het eerst rijden alleszins minder auto’s rond in ons land, zo blijkt uit cijfers van Statbel. Nog een primeur: er zijn nu meer auto’s die op benzine rijden dan op diesel.
    [naar artikel]
  20. Volkswagen ziet omzet met kwart slinken door tekort aan microchips (18/06/2022 - Het Belang van Limburg)
    De Duitse autobouwer Volkswagen heeft ontgoochelende kwartaalresultaten gepubliceerd. De autobouwer uit Wolfsburg blijft worstelen met de toelevering van microchips. In mei verkocht VW wereldwijd 658.000 auto’s. Tegenover dezelfde maand een jaar eerder zijn er dat 23,5 procent minder. In de eerste vijf maanden van 2022 verkocht VW 3,1 miljoen auto’s, een kwart minder dan vorig jaar.
    [naar artikel]
  21. Rijbewijs weer iets minder in trek: “In de stad lijkt de auto me volledig overbodig” (17/04/2023 - Het Belang van Limburg)
    Na een serieuze inhaalbeweging na corona hebben vorig jaar opnieuw minder landgenoten het rijbewijs B gehaald. Vooral bij jongeren daalt de interesse om met de auto te kunnen rijden, blijkt uit nieuwe cijfers van de FOD Mobiliteit.
    [naar artikel]
  22. Camerabewaking lijkt te werken: minder auto’s in nieuw Gents voetgangersgebied (22/04/2017 - Het Nieuwsblad)
    Het voetgangersgebied krijgt sinds 3 april minder auto’s te slikken. Hoewel al meer dan 26.000 vergunningen zijn uitgereikt, lijkt het aantal wagens fors te zijn verminderd. Wij telden er vrijdag aan het belfort 46 in één uur. Een jaar geleden waren dat er makkelijk 100.
    [naar artikel]
  23. Kwart minder aanvragen via de kmo-portefeuille (15/05/2021 - Het Belang van Limburg)
    Limburgse ondernemingen hebben in 2020 een kwart minder subsidieaanvragen ingediend via de kmo-portefeuille. “De daling is niet alleen te wijten aan de coronacrisis”, zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg.
    [naar artikel]
  24. 10% minder auto's in Gent en meer "schone" auto's dankzij LEZ (22/09/2020 - VRT NWS)
    De lage-emissiezone in Gent heeft haar effect niet gemist: de inwoners van het stadscentrum hebben nu 10 procent minder auto's dan 2 jaar geleden. En de auto's die ze wel nog hebben, zijn minder vervuilend.
    [naar artikel]
  25. Kwart minder dieren geslacht voor Offerfeest (02/11/2017 - VRT NWS)
    Er worden steeds minder dieren geslacht voor het Offerfeest van de moslimgemeenschap. Dit jaar waren dat er bijna 17.000, bijna een kwart minder dan het jaar daarvoor en zelfs de helft minder dan in 2014. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) op een vraag van partijgenoot en Vlaams parlementslid Jelle Engelbosch. 
    [naar artikel]
  26. Kwart minder dieren geslacht voor Offerfeest (02/11/2017 - Het Nieuwsblad)
    Er worden steeds minder dieren geslacht voor het Offerfeest van de moslimgemeenschap. Dit jaar waren dat er bijna 17.000, bijna een kwart minder dan het jaar daarvoor en zelfs de helft minder dan in 2014. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) op een vraag van partijgenoot en Vlaams parlementslid Jelle Engelbosch.
    [naar artikel]
  27. Voor het eerst werkt helft van 55-plussers (19/01/2018 - Metro)
    Het aandeel werkende 55-plussers is de voorbije jaren fors gestegen. Dat blijkt uit de werkzaamheidscijfers van de economische denktank OESO, waarover De Tijd vandaag bericht. Van de Belgen tussen 55 en 64 jaar was in het derde kwartaal van vorig jaar de helft aan de slag. Tien jaar geleden werkte slechts een op de drie 55-plussers. De toegenomen werkzaamheid van ouderen heeft vooral te maken met de steeds striktere regels om met vervroegd pensioen te kunnen gaan. Daardoor blijven mensen langer actief op de arbeidsmarkt. Terwijl in België de helft van de 55-plussers werkt, is dat in Duitsland 70 en in Nederland 66 procent. In beide landen was tien jaar geleden al de helft van de 55-plussers aan de slag. Dat vertaalt zich ook in een fors hogere algemene werkzaamheidsgraad. Drie kwart van de 15- tot 64-jarigen is in Duitsland en Nederland aan het werk. In België geraken we niet verder dan 63 procent. bron: Belga  
    [naar artikel]
  28. De intentie is er, maar daar blijft het vaak bij: kwart van de Vlamingen beweegt te weinig (29/03/2023 - VRT NWS)
    Een kwart van de volwassenen in Vlaanderen beweegt minder dan 150 minuten (2,5 uur) per week. Dat is minder dan wat aanbevolen wordt voor een goede gezondheid. Dat blijkt uit de Preventiebarometer van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Naast genoeg bewegen is het ook belangrijk om niet te veel te zitten, maar dat is minder bekend bij de Vlamingen.
    [naar artikel]
  29. Coca-Cola verkoopt kwart minder frisdrank door crisis (21/04/2020 - Express)
    Sinds begin deze maand heeft Coco-Cola een kwart minder van zijn dranken verkocht. Dat meldt de Amerikaanse gigant, die een... The post Coca-Cola verkoopt kwart minder frisdrank door crisis appeared first on Business AM.
    [naar artikel]
  30. Jan De Nul boekt beduidend minder winst (03/06/2019 - De Tijd)
    13:29 De Belgische baggeraar Jan De Nul boekte vorig jaar minder operationele cashflow en beduidende minder nettowinst. Het orderboekje steeg met een kwart.
    [naar artikel]
  31. DISCUSSIE. Is stemplicht voor 18-jarigen nog nuttig? (01/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
    Jonge Vlamingen tussen de 18 en 23 jaar die op 14 oktober voor het eerst gaan stemmen, hebben vaak geen interesse in de politiek. Een kwart van de ‘first voters’ (26 procent) gelooft ook niet dat democratie de beste staatsvorm is, zo blijkt uit een onderzoek van VRT NWS. Vindt u stemplicht voor 18-jarigen nog nuttig?
    [naar artikel]
  32. Werkgevers positief over 55-plussers (20/10/2017 - Metro)
    Werkgevers zijn over het algemeen tevreden over de 55-plussers onder hun personeel. Op verschillende vlakken schatten ze hen vaak hoger in dan jongeren: ze zijn meer betrokken, tonen meer respect, leveren hogere kwaliteit af en zijn collegialer. Dat blijkt uit een bevraging van HR-bedrijf Acerta bij 388 leidinggevenden. Als het gaat over respect voor de leidinggevende, zegt 37 procent van de respondenten dat 55-plussers beter scoren dan jongere werknemers. Slechts 3 procent denkt het tegenovergestelde. Ruim een kwart van de respondenten (28 procent) meent ook dat de oudere werknemers collegialer zijn dan jongeren. Maar 4 procent denkt omgekeerd. Zijn 55-plussers flexibeler dan jongeren? Eenendertig procent zegt ja, 28 procent zegt dat ze minder flexibel zijn dan jongeren. Jongeren zijn volgens 23 procent van de respondenten wel productiever dan de 55-plussers. Slechts 9 procent meent dat de oudere werknemers juist een grotere hoeveelheid producten of taken afwerken. bron: Belga  
    [naar artikel]
  33. Belg rijdt kwart minder met auto dan voor coronacrisis, vooral jongeren laten wagen staan (28/07/2022 - Het Belang van Limburg)
    De Belg heeft in de eerste jaarhelft van 2022 bijna een kwart (23 procent) minder kilometers met de auto gereden dan in precoronajaar 2019. Vooral jongeren (18-34) laten de wagen staan. Hun aandeel in de autokilometers daalde van 55 procent in 2019 tot 45 procent in 2022. Dat blijkt donderdag uit de mobiliteitsbarometer van veiligheidsinstituut Vias.
    [naar artikel]
  34. Volvo verkocht bijna kwart minder auto's in eerste jaarhelft (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Volvo heeft in de eerste jaarhelft 291.301 auto's verkocht. Dat zijn er 23,5 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar, zo meldt de Zweedse constructeur. Een tekort aan bepaalde onderdelen ligt aan de basis.
    [naar artikel]
  35. Kwart minder bezoekers in winkelcentra (maar shoppers kochten wel meer) (13/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
    De belangrijkste shoppingcentra van ons land kregen in juni 7,4 miljoen bezoekers over de vloer. Dat is bijna een kwart (23,95 procent) minder dan...
    [naar artikel]
  36. Belgische clubs betalen na Propere Handen 20 miljoen minder aan makelaars (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
    De Belgische voetbalclubs betalen steeds minder riante makelaarscommissies. Tussen 1 april 2022 en 31 maart 2023 ontvingen makelaars 28,2 miljoen euro. Dat is 20 miljoen euro minder dan toen het voetbalschandaal is losgebarsten. Anderlecht is niet langer de koning van de commissie.
    [naar artikel]
  37. Helft meer motorrijbewijzen uitgereikt in 2021 (21/03/2022 - Het Nieuwsblad)
    Vorig jaar zijn in België 30.526 rijbewijzen uitgereikt die toegang geven tot het gebruik van een gemotoriseerde tweewieler. Dat is een stijging met 47,4 procent ten opzichte van 2020 en met 22,4 procent tegenover precoronajaar 2019. Dat meldt auto- en tweewielerfederatie Febiac maandag op basis van statistieken van de FOD Mobiliteit en Vervoer.
    [naar artikel]
  38. Helft meer motorrijbewijzen uitgereikt in 2021 (21/03/2022 - Het Belang van Limburg)
    Vorig jaar zijn in België 30.526 rijbewijzen uitgereikt die toegang geven tot het gebruik van een gemotoriseerde tweewieler. Dat is een stijging met 47,4 procent ten opzichte van 2020 en met 22,4 procent tegenover precoronajaar 2019. Dat meldt auto- en tweewielerfederatie Febiac maandag op basis van statistieken van de FOD Mobiliteit en Vervoer.
    [naar artikel]
  39. Rijbewijs weer iets minder in trek (17/04/2023 - De Standaard)
    Na een serieuze inhaalbeweging na corona hebben vorig jaar opnieuw minder landgenoten het rijbewijs B gehaald. Vooral bij jongeren daalt de interesse om met de auto te kunnen rijden, blijkt uit nieuwe cijfers van de FOD Mobiliteit.
    [naar artikel]
  40. Zonder Trump zijn Amerikanen veel minder geïnteresseerd in nieuws (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Sinds Donald Trump niet langer president van de Verenigde Staten is, bekijken de Amerikanen veel minder politiek nieuws. De interesse van de Amerikaanse nieuwsgebruiker is sterk afgenomen. Dat blijkt uit recente cijfers die door de Amerikaanse nieuwssite Axios werden verzameld. In februari werden veel grote nieuwssites 20 procent minder bezocht.
    [naar artikel]
  41. Koe stoot fors minder methaan uit na kwart theelepeltje van chemiereus DSM (28/01/2021 - Het Belang van Limburg)
    Melkkoeien die elke dag een kwart theelepel van een middel dat DSM heeft ontwikkeld aan hun voer toegevoegd krijgen, stoten 27 tot 40 procent minder methaan uit.
    [naar artikel]
  42. Bijna kwart minder verkeersongevallen in Antwerpen in 2020, wel meer doden (25/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
    In Antwerpen waren er in 2020 een vijfde minder verkeersongevallen en bijna een kwart minder verkeersslachtoffers dan het jaar voordien. Minder goed nieuws is de stijging van het aantal dodelijke slachtoffers, van zeven in 2019 naar twaalf in 2020. Opmerkelijk is het hoog aantal dodelijke slachtoffers door een aanrijdingen met tram of bus.
    [naar artikel]
  43. Kwart minder patiënten met hartinfarct opgenomen in ziekenhuizen tijdens lockdown: "Minder stress en minder luchtvervuiling" (05/08/2020 - VRT NWS)
    In het begin van de lockdown werd een kwart minder mensen met een hartinfarct opgenomen in de Belgische ziekenhuizen. Dat blijkt uit cijfers die cardioloog Marc Claeys (UZA/Universiteit Antwerpen) opvroeg. Sommige mensen waren bang om besmet te geraken met het coronavirus, maar er is ook en ander, meer positief effect. "Mensen bleven binnen en werden minder blootgesteld aan factoren als stress en luchtvervuiling."
    [naar artikel]
  44. Bezorgdheid om lage vaccinatiegraad in Brussel: kwart minder 85-plussers gevaccineerd dan in Vlaanderen (12/04/2021 - De Morgen)
    In Vlaanderen heeft 89 procent van alle 85-plussers minstens één vaccindosis ontvangen. In Brussel is dat slechts 67 procent, in Wallonië gaat het om amper 68 procent. Dirk Ramaekers, voorzitter van de vaccinatietaskforce, maakt zich vooral zorgen om de lage vaccinatiebereidheid bij de Brusselaars.
    [naar artikel]
  45. Aantal (jonge) Vlamingen dat rijbewijs haalt fors gedaald (06/11/2019 - Het Belang van Limburg)
    Vorig jaar zijn in Vlaanderen fors minder praktijkexamens afgelegd en rijbewijzen uitgereikt. Dat komt door de strengere voorwaarden, maar ook door het dalend enthousiasme bij jongeren, schrijft De Tijd woensdag.
    [naar artikel]
  46. Aantal (jonge) Vlamingen dat rijbewijs haalt fors gedaald (06/11/2019 - Het Nieuwsblad)
    Vorig jaar zijn in Vlaanderen fors minder praktijkexamens afgelegd en rijbewijzen uitgereikt. Dat komt door de strengere voorwaarden, maar ook door het dalend enthousiasme bij jongeren, schrijft De Tijd woensdag.
    [naar artikel]
  47. ‘Elektrische auto’s verbruiken veel minder grondstoffen dan traditionele auto’s’ (02/03/2021 - Express)
    Elektrische auto’s verbruiken veel minder grondstoffen dan auto’s met een verbrandingsmotor, vooral als hun batterijen op de juiste manier worden gerecycleerd. Dat meldt de Europese Federatie voor Transport en Milieu, een ngo, in een maandag gepubliceerde studie. Een elektrische auto die wordt opgeladen met hernieuwbare energiebronnen zou 58% minder energie verbruiken dan een auto met […] The post ‘Elektrische auto’s verbruiken veel minder grondstoffen dan traditionele auto’s’ appeared first on Business AM.
    [naar artikel]
  48. Opel na de opdoffer: met minder auto's meer geld verdienen en minder CO2 uitstoten (26/10/2020 - Knack)
    Sinds begin van dit jaar is de Opel-verkoop in ons land teruggelopen met 43,11 procent. Volgens topman Michael Lohscheller heeft Opel er bewust voor gekozen om met minder auto's meer winst te maken én minder CO2 uit te stoten.
    [naar artikel]
  49. Bezorgdheid om lage vaccinatiegraad in Brussel: kwart minder 85-plussers gevaccineerd dan in Vlaanderen (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
    In Vlaanderen heeft 89 procent van alle 85-plussers minstens één vaccindosis ontvangen. In Brussel is dat slechts 67 procent, in Wallonië gaat het om amper 68 procent. Dirk Ramaekers, voorzitter van de vaccinatietaskforce, maakt zich vooral zorgen om de lage vaccinatiebereidheid bij de Brusselaars. Hij legt uit waarom.
    [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy