Het gastronomische instituut Gault&Millau maakt deze namiddag de jaarlijkse prijzen en scores (op 20) bekend. Vorig jaar had de prijsuitreiking heel wat lekkers in petto voor de restaurants in de provincie Antwerpen. Is dat vandaag ook zo? Volg het hier! [naar artikel]
Stress voor restauranthouders en chefs, want restaurantgidsen Michelin en Gault&Millau geven hun jaarlijks rapport. Is dat een momentopname of komen die mannen meer dan eens eten? Wat als de chef een slechte dag heeft? En wat als de ober flatert? Uw krant schoof aan bij twee hoofdinspecteurs en zocht antwoorden. De restaurants waar we aten noemen we niet, hun eten beoordelen we wel. [naar artikel]
Thierry Theys van Nuance in Duffel is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2022. Vanmiddag werd de negentiende editie van de Gault&Millau opnieuw digitaal voorgesteld. Bekijk alle restaurants met een score van 17 of meer hier op de kaart of in de tabel iets verder. Je vindt ook alle opgenomen restaurants in jouw provincie op de kaart. Helemaal onderaan gieten we alle door de gids opgenomen restaurants van Vlaanderen en Brussel in een overzichtstabel. [naar artikel]
Stress voor restauranthouders en chefs, want restaurantgidsen Michelin en Gault&Millau geven hun jaarlijks rapport. Is dat een momentopname of komen die mannen meer dan eens eten? Wat als de chef een slechte dag heeft? En wat als de ober flatert? Uw krant schoof aan bij twee hoofdinspecteurs en zocht antwoorden. De restaurants waar we aten noemen we niet, hun eten beoordelen we wel. [naar artikel]
Prijzen alom weer, eens Gault&Millau zijn nieuwe restaurantgids aankondigt en uitbrengt. Het is altijd uitkijken naar de scores op 20 voor de bezochte restaurants en natuurlijk ook uitkijken naar de prijswinnende chefs en restaurants. Het is Nuance in Duffel dat de Chef van het Jaar levert en Hof van Cleve en Bon Bon blijven de allerbeste restaurants van het land, volgens Gault&Millau. [naar artikel]
Nu heel wat restaurants niet langer gasten mogen ontvangen door het coronavirus, zijn er heel wat overgeschakeld op take-away. Gault&Millau heeft nu een webpagina gelanceerd die daarop inspeelt. [naar artikel]
De zeventiende editie van de gastronomische gids Gault&Millau wordt maandagnamiddag voorgesteld in de AED Studios in Lint. De gids bekroont elk jaar de beste restaurants. Volg hier welke zaken uit de regio dit jaar in de prijzen vallen. [naar artikel]
Het gastronomische instituut Gault&Millau heeft haar jaarlijkse prijzen bekendgemaakt en scores op 20 uitgedeeld aan de restaurants in ons land. De prijsuitreiking had heel wat lekkers voor de provincie Antwerpen. [naar artikel]
De zestiende editie van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bevat dit jaar meer dan 1.400 adressen, waaronder 240 nieuwe restaurants en POP-zaken. Bekijk onderaan dit artikel de lijst met alle adressen in uw buurt. [naar artikel]
Het Gebaar van Roger van Damme en ‘t Zilte van Viki Geunes zijn opnieuw de Antwerpse koplopers in de nieuwe gids van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld. Zij scoren opnieuw 18 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de Gault&Millau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 19.5 op 20. [naar artikel]
Chef Nick Bril (38) van The Jane (**) in Antwerpen is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023. Vandaag werd de twintigste editie van de Gault&Millau voorgesteld, opnieuw met een échte awardshow na een digitaal vervangjaar. Bekijk alle restaurants met een score van 16 of meer hier op de kaart en zoek onderaan in de tabel of jouw gemeente ook zulke restaurants heeft. We verzamelden alle restaurants in Vlaanderen en Brussel in één overzicht. [naar artikel]
Chambre Separée en Zet’joe, de nieuwe restaurants van topchefs Kobe Desramaults en Geert van Hecke, hebben hun entree niet gemist. De nieuwe gids van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bekroont hen met respectievelijk een 17.5 en een 17 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de Gault&Millau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 19.5 op 20. [naar artikel]
Naar jaarlijkse traditie heeft de redactie van de Gault&Millau Gids weer punten en koksmutsen uitgedeeld. Anonieme inspecteurs hebben afgelopen jaar een recordaantal van 1.400 eetadressen restaurants bezocht en gerecenseerd in België en Luxemburg. Drie Limburgse restaurants kregen er nog een thematische trofee erbovenop: De Gebrande Winning in Sint-Truiden, Le 54 in Tongeren en Peppe’s in Genk. [naar artikel]
De befaamde restaurantgids Gault&Millau en de jeugddienst van Hasselt hebben woensdag hun eerste stadsgids voor kinderen voorgesteld. “Vlamingen hebben een bourgondische achtergrond, maar lekker tafelen met kinderen is geen sinecure”, zegt Philippe Onclin van Gault&Millau Benelux. [naar artikel]
Het gastronomische instituut Gault&Millau maakt deze namiddag vanaf 14 uur haar jaarlijkse prijzen en scores (op 20) bekend. Vorig jaar had de prijsuitreiking heel wat lekkers in petto voor de restaurants in de provincie Antwerpen. Met Hertog Jan, The Jane, Zilte en Nuance had onze provincie maar liefst vier restaurants met een score van 18 op 20. Doen deze sterrenzaken dit jaar even goed, of zelfs beter? En zijn er nog andere restaurants die dit jaar de culinaire hemel bestormen. Volg het hier op de voet. [naar artikel]
Ons land heeft een nieuwe Chef van het Jaar: David Martin van restaurant La Paix in Anderlecht kreeg de prestigieuze Gault&Millau-prijs vanmiddag... [naar artikel]
16:04 De nieuwe restaurantgids van Gault&Millau roept Hof van Cleve en Bon-Bon uit tot beste restaurants van België. [naar artikel]
Morgen vindt de uitreiking van de nieuwste Gault&Millau-gids plaats. Restaurants merken vaak de impact van een Michelinster op hun populariteit, maar merken ze dat ook bij Gault&Millau? Hoe moet je zo’n score als klant interpreteren? En zijn chefs er blij mee als ze een punt zien stijgen? Chef Davy Devlieghere (33) van restaurant Julien in Lievegem, chef Nathan Van Echelpoel (34) van restaurant Nathan in Antwerpen en Marc Declerck, CEO van Gault&Millau, leggen uit. [naar artikel]
Restaurantgids Gault&Millau heeft maandag de gids voor 2023 voorgesteld. Bovenaan het lijstje - met de hoogste scores - prijken restaurants als Hof van Cleve en The Jane. Maar wat kost een menu bij de crème de la crème van de horeca en wat krijg je ervoor? [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.